Σελίδα 5 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 234

Θέμα: το μεγαλειο της τροχαιας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Όταν λέω ότι το κράτος έχει την υποχρέωση να κρατάει τους πολίτες ζωντανούς το εννοώ κατά λέξη.
    Είναι μαλάκες όμως γιατί απλά δεν το κάνουν.
    Τώρα τα νοσήλια για μια βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ενδεχομένως για μια αποκατάσταση που μπορεί να πάρει χρόνια είναι πάρα πολύ περισσότερα απ όσα θα δώσεις στο ΙΚΑ σε όλη σου τη ζωή.
    Αυτά σ ένα κράτος που το ΙΚΑ (ΕΟΠΥΥ πια) καταρρέει και λεφτά δεν υπάρχουν
    Φόρα το λοιπόν το γαμημένο και μη το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα
    (κι όταν σε γράφουν βάλε τίτλο έκανα μαλακία κι όχι φταίει η κοπέλα που έκανε τη δουλειά της)

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Δεν είσαι και σίγουρος όμως. Χαλίκι στο κράνος έχεις φάει; Στο μέτωπο;

Τι φτάσαμε να συζητάμε πάλι εδώ μέσα. Για την αναγκαιότητα του κράνους; Για το παράλογο της νομοθεσίας; 'Μόνο εγώ θα πάθω το κακό'; Κακό θα πάθεις κι εσύ και η μάνα σου και οι φίλοι σου που θα σε κλαίνε και όποιος άτυχος παίζει να είναι στο δρόμο σου και δεν πρόλαβες να αντιδράσεις.

Το κράνος το φοράμε (και το δένουμε) πριν ανέβουμε και το βγάζουμε όταν ξεκαβαλάμε. Απλά πράγματα. Ούτε στον αγκώνα για τα τελευταία μέτρα (να πάρεις αέρα;! Θα πάρεις σε λίγο που θα φτάσεις, αν δε σου φτάνει ο αέρας μέσα στο κράνος), ούτε πάνω απ'το κεφάλι για να μπορούμε να καπνίζουμε οδηγώντας (ακούει το φιλαράκι μου; ), ούτε στη ντουλάπα. Όσοι πέσαμε άσχημα χωρίς κράνος και ζήσαμε, μάθαμε. Εμπιστευτείτε τα λογάκια μας για να μη χρειαστεί να δοκιμαστείτε κι εσείς στο 'ζω-πεθαίνω' όταν δείτε την άσφαλτο από πολύυυυ κοντά.
    Α.. κι αν σε πιάσουνε και πέσει κλήση... πλήρωσέ την. Άδικο έχεις.
    Ολα δεκτα και συμφωνω απολυτα με ολα..
    Επισης προσωπικα κρανος φοραω ακομη και για τα 50 μετρα που ειναι ο φουρνος απο το σπιτι το οποιο με εσωσε μια αποφραδα ημερα που ειδα την ασφαλτο καταματα και ουτε με ενοχλει οταν το φοραω (οπως λενε καποιοι οτι δεν αντεχουν νοιωθουν πως δεν βλεπουν γυρω τους κλπ) ουτε με δεσμευει αντιθετως μαλιστα νοιωθω και πιο ανετα - ασφαλης...

ΑΛΛΑ
    Συνεχιζω να υποστηριζω το παραπανω οτι δηλαδη με το προστημο το οποιο κοστιζει οσο ενα κρανος δεν προκειται να αλλαξει κατι, γιατι αν πραγματικα ο σκοπος του ειναι να συνετισει τον οδηγο, γιατι προστιμο για τον οδηγο εχεις 350€ ενω για συνεπιβατη 80€ ? Αξιζει περισσοτερο μηπως η ζωη του οδηγου ή βαζει πιο δυσκολα μυαλο απο οτι ο συνεπιβατης?

Και ακομη χειροτερη ειναι η μπατσονοοτροπια ορισμενων αστυνομικων...
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Όταν λέω ότι το κράτος έχει την υποχρέωση να κρατάει τους πολίτες ζωντανούς το εννοώ κατά λέξη.
    Είναι μαλάκες όμως γιατί απλά δεν το κάνουν.
    Τώρα τα νοσήλια για μια βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ενδεχομένως για μια αποκατάσταση που μπορεί να πάρει χρόνια είναι πάρα πολύ περισσότερα απ όσα θα δώσεις στο ΙΚΑ σε όλη σου τη ζωή.
    Αυτά σ ένα κράτος που το ΙΚΑ (ΕΟΠΥΥ πια) καταρρέει και λεφτά δεν υπάρχουν
    Φόρα το λοιπόν το γαμημένο και μη το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα
    (κι όταν σε γράφουν βάλε τίτλο έκανα μαλακία κι όχι φταίει η κοπέλα που έκανε τη δουλειά της)
    Δεν στεκει αυτο που λες για την νοσηλεια γιατι αυτος ειναι ο λογος υπαρξης αυτων των υπηρεσιων και το επιβεβαιωνεις με την παραπανω φραση σου "το κράτος έχει την υποχρέωση να κρατάει τους πολίτες ζωντανούς"

υ.γ. Δεν ανοιξα εγω το θρεντ ουτε κλαφτηκα για καποιο προστιμο που εφαγα...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Οσο ακριβό και ναναι το πρόστιμο, αν φοράς το κράνος δεν θα το φας.
    Εγω προσωπικά αν ημουν κρατος θα το έβαζα 500 Ευρω για κράνος και αλλα 1000 για κόκκινο και θα έβαζα τους μπάτσους να κόβουν αβέρτα. Οι μπάτσοι θα ειχαν οδηγίες να κρύβονται πίσω απο την σταση/περίπτερο κλπ να μην φαινονται απο μακριά. Επίσης οποιος δεν εχει πινακίδα θα του έβαζαν 500 αλλά θα του έπαιρναν και το μηχανάκι, όπως επίσης και στους ανασφάλιστους.

Σε ενα μηνα θα ειχε βγεί το budget για την Τρόικα, θα τα πληρώνανε οι βλάκες που περνανε με κοκκινο η δεν φοράνε κράνος, κι εγω θα ειχα λιγότερα έξοδα.
    Επίσης μετα απο ενα μηνα συνεχούς σκισίματος θα φόραγαν όλοι κράνη και κανενας δεν θα ξαναπέρναγε με κόκκινο και όλα καλά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Εγω προσωπικά αν ημουν κρατος θα το έβαζα 500 Ευρω για κράνος και αλλα 1000 για κόκκινο και θα έβαζα τους μπάτσους να κόβουν αβέρτα. Οι μπάτσοι θα ειχαν οδηγίες να κρύβονται πίσω απο την σταση/περίπτερο κλπ να μην φαινονται απο μακριά. Επίσης οποιος δεν εχει πινακίδα θα του έβαζαν 500 αλλά θα του έπαιρναν και το μηχανάκι, όπως επίσης και στους ανασφάλιστους.

Σε ενα μηνα θα ειχε βγεί το budget για την Τρόικα, θα τα πληρώνανε οι βλάκες που περνανε με κοκκινο η δεν φοράνε κράνος, κι εγω θα ειχα λιγότερα έξοδα.
    Επίσης μετα απο ενα μηνα συνεχούς σκισίματος θα φόραγαν όλοι κράνη και κανενας δεν θα ξαναπέρναγε με κόκκινο και όλα καλά.
    Κάτσε να στο συνεχίσω
    σε περίπτωση που κάποιος από τους παραβάτες είναι άνεργος θα εκτελείται επιτόπου
    έτσι σε λιγότερο από ένα μήνα θα έβγαινει το budget, μιας και δε θα χαμε να πληρωνουμε και για τους μ@λ@κες τους άνεργους

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Κάτσε να στο συνεχίσω
    σε περίπτωση που κάποιος από τους παραβάτες είναι άνεργος θα εκτελείται επιτόπου
    έτσι σε λιγότερο από ένα μήνα θα έβγαινει το budget, μιας και δε θα χαμε να πληρωνουμε και για τους μ@λ@κες τους άνεργους
    Δεν μ' επιασες αλλά δεν πειράζει.
    Ξαναδιάβασε την πρώτη πρόταση:

Aν φοράς κράνος, δεν περνάς κόκκινο κι εχεις πινακίδα και ασφάλεια, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Απλό είναι.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Δεν στεκει αυτο που λες για την νοσηλεια γιατι αυτος ειναι ο λογος υπαρξης αυτων των υπηρεσιων και το επιβεβαιωνεις με την παραπανω φραση σου "το κράτος έχει την υποχρέωση να κρατάει τους πολίτες ζωντανούς"
    Στα 2,5 δισ ευρώ υπολογίζει το έλλειμμα στα ασφαλιστικά ταμεία για το 2013 η Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων σε αυτά.

Για τον ΕΟΠΥΥ το έλλειμμα εκτιμάται στο 1,5 δισ ευρώ.

Με βάση αυτά τα στοιχεία ο πρόεδρος των εργαζομένων, Θανάσης Καποτάς εκτίμησε ότι θα γίνουν νέες παρεμβάσεις στις συντάξεις για να καλυφθούν τα ελλείμματα.

Την ίδια ώρα, οι κενές θέσεις στα ασφαλιστικά ταμεία αγγίζουν το 40% ενώ για την έκδοση σύνταξης απαιτούνται 12 μήνες έως και 3 χρόνια.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/artic...#ixzz2QvaMJTdH

υγ

να σου πω κάτι από προσωπική αντίληψη:
    είμαι εξαιρετικά ήπιος οδηγός, δεν αναπτύσω υπερβολική ταχύτητα, δε κάνω ελιγμούς, δεν χώνομαι, δεν δεν δεν, παρόλα αυτά:
    - κάποιες φορές (πολύ σπάνια πλέον) βγαίνω χωρίς κράνος
    - κάποιες φορές (επίσης σπάνια) οδηγώ έχωντας πιει λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε
    - κάποιες φορές, που είμαι σε ένα φανάρι 2 το πρωί και δε βλέπω ούτε σκύλο, περνάω με κόκκινο (αφού προηγουμένως έχω σταματήσει)
    - στο 90% των μετακινήσεών μου περνάω το όριο ταχύτητας

είναι εις γνώσην μου ότι κάποια στιγμή αν με τσακώσουν θα την φάω στον κώλο, και το γνωρίζω

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο σας εκπλήσσει η παραπάνω παραβατικότητα...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Στα 2,5 δισ ευρώ υπολογίζει το έλλειμμα στα ασφαλιστικά ταμεία για το 2013 η Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων σε αυτά.

Για τον ΕΟΠΥΥ το έλλειμμα εκτιμάται στο 1,5 δισ ευρώ.

Με βάση αυτά τα στοιχεία ο πρόεδρος των εργαζομένων, Θανάσης Καποτάς εκτίμησε ότι θα γίνουν νέες παρεμβάσεις στις συντάξεις για να καλυφθούν τα ελλείμματα.

Την ίδια ώρα, οι κενές θέσεις στα ασφαλιστικά ταμεία αγγίζουν το 40% ενώ για την έκδοση σύνταξης απαιτούνται 12 μήνες έως και 3 χρόνια.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/artic...#ixzz2QvaMJTdH

υγ

Για το ελλειμμα φταινε οι ξεκρανοτοι και οχι οσοι επερναν κανα 2 εξτρα συνταξουλες γιατι ηταν δηθεν τυφλοι, μουγκοι, κουτσοι δεν ξερω και γω τι αλλο..

Moderator

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο σας εκπλήσσει η παραπάνω παραβατικότητα...
    Πάλι δεν μ΄έπιασες.
    Να το πώ αλλιώς. Αν κάποτε φτάσουν οι Ελληνες οδηγοί να μην περνάνε ποτέ με κόκκινο, τότε θα έχουν φτιάξει και πάρα πολλά άλλα πράγματα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    είναι εις γνώσην μου ότι κάποια στιγμή αν με τσακώσουν θα την φάω στον κώλο, και το γνωρίζω
    No offence, εσύ φάε στον κώλο ό,τι θες... το θέμα όμως ρε φίλε μου είναι μη φας καναν άλλο άδικα και τον πάρεις στο λαιμό σου, εκεί είναι το κρίμα. Λες ότι οδηγάς πολύ σπάνια έχοντας πιει λίγο παραπάνω απ΄ότι θα έπρεπε. Να υποθέσω ισχύει το "έλα μωρέ σε εμένα θα συμβεί;" ή "μια φορά ήπια λίίίίγο παραπάνω, τί έγινε;". Εγώ κωδικοποιώ τη φράση "πίνω πολύ σπάνια λίγο παραπάνω από το κανονικό", ως "υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να προκαλέσω ατύχημα ή δυστύχημα". Μικρή αλλά υπάρχει, ξέρεις, υπάρχει κι εκείνη η ρημάδα η κακιά ώρα που επικαλείται πολύ συχνά. Έχεις την εντύπωση ότι οσα έχουμε ακούσει εδώ μέσα έγιναν από ανθρώπους που ήθελαν ηθελημένα να σκοτώσουν τον άλλο;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Πάλι δεν μ΄έπιασες.
    Να το πώ αλλιώς. Αν κάποτε φτάσουν οι Ελληνες οδηγοί να μην περνάνε ποτέ με κόκκινο, τότε θα έχουν φτιάξει και πάρα πολλά άλλα πράγματα.
    αυτο νομίζω το κατάλαβα πλήρως
    σα να μου λες
    Αν κάποτε φτάσουν οι Ελληνες να μη καπνίζουν μέσα σε μία ταβέρνα
    σημαίνει ότι θα σεβόμαστε και όλους τους υπόλοιπους νόμους κλπ κλπ
    συμφωνώ

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    No offence, εσύ φάε στον κώλο ό,τι θες... το θέμα όμως ρε φίλε μου είναι μη φας καναν άλλο άδικα και τον πάρεις στο λαιμό σου, εκεί είναι το κρίμα. Λες ότι οδηγάς πολύ σπάνια έχοντας πιει λίγο παραπάνω απ΄ότι θα έπρεπε. Να υποθέσω ισχύει το "έλα μωρέ σε εμένα θα συμβεί;" ή "μια φορά ήπια λίίίίγο παραπάνω, τί έγινε;". Εγώ κωδικοποιώ τη φράση "πίνω πολύ σπάνια λίγο παραπάνω από το κανονικό", ως "υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να προκαλέσω ατύχημα ή δυστύχημα". Μικρή αλλά υπάρχει, ξέρεις, υπάρχει κι εκείνη η ρημάδα η κακιά ώρα που επικαλείται πολύ συχνά. Έχεις την εντύπωση ότι οσα έχουμε ακούσει εδώ μέσα έγιναν από ανθρώπους που ήθελαν ηθελημένα να σκοτώσουν τον άλλο;
    καλά το αναγάγεις σε επιστήμη
    βγαίνω έξω, η μηχανή είναι το μόνο μου μέσο, και αντί να πιω 2 ποτήρια κρασί πίνω 4
    ε, δεν θα αφήσω τη μηχανή (στον δρόμο) στην άλλη άκρη της Αθήνας για να πάρω ταξί και να πάω το επόμενο πρωι να τη πάρω.
    Έτσι θα έπρεπε να κάνω, άλλα δεν το κάνω....

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Το μόνο σοβαρό επιχείρημα. Τα μυγάκια και τα έξοδα νοσοκομείων δεν πιάνουν ούτε σε 12χρονες μαιμούδες.
    Δεν συμφωνω αλλα για να καλυψω και αυτη σου την αποψη (μιας και εκει καταντησαμε) γι αυτο ειπα 1500 το προστιμο!

- κάποιες φορές (πολύ σπάνια πλέον) βγαίνω χωρίς κράνος
    - κάποιες φορές (επίσης σπάνια) οδηγώ έχωντας πιει λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε
    - κάποιες φορές, που είμαι σε ένα φανάρι 2 το πρωί και δε βλέπω ούτε σκύλο, περνάω με κόκκινο (αφού προηγουμένως έχω σταματήσει)
    Καθόλου δεν εκπλήσσει , είναι γνωστό ότι κυκλοφορούν πολλοί "παράνομοι" , όπως είναι και επίσης γνωστό ότι πολλοί από αυτούς έχουν πάψει να κυκλοφορούν λόγο ανωτέρας βίας ( δυστυχήματα δλδ ) . Επίσης έχουν πάψει να κυκλοφορούν και άλλοι λόγο ανωτέρας βίας που δεν ήταν παράνομοι αλλά είχαν τη τύχη να βρεθούν πολύ κοντά σε έναν "παράνομο" .

Επίσης είναι γνωστό πως η τροχαία είναι εκεί έξω κατά καιρούς για να γράφει όλους αυτούς τους "παράνομους" .
    Απορώ που είναι η διαφωνία , και τι ακριβώς συζητιέται και διυλίζεται ?

Σελίδα 5 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2012, 11:35
  2. η μ@λ@κια σε ολο της το μεγαλειο
    από apolon10 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2009, 00:27
  3. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  4. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 08:12
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε