Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 78

Θέμα: Προσοχή όσοι πάτε Ιταλία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Προσοχή όσοι πάτε Ιταλία

Προσοχή όσοι πάτε Ιταλία
    Αριθμός κυκλοφορίας που δεν φαίνεται, αλλοιωμένος ή που λείπει μπορεί να επιφέρει έως και
    ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ
    της μοτοσικλέτας

Το περασμένο Σ/Κ κατασχέθηκαν 18 εντούρο στην Τοσκάνη γιατί ήταν χωρίς νούμερο.
    Ο νόμος έχει αλλάξει εδώ και λίγο καιρό.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius

Μαγκιές στην Ελλάδα,αλλά με κρυμμένη πινακίδα. Στην Ιταλία, κοκο.

Άντε και στα δικά μας... ετσι κι εφαρμοστεί εδώ τέτοιος νόμος δε θα μείνει ούτε μοτό ούτε αυτοκίνητο σε μερικά μέρη.

Οι εντούρο μπορούν να βγάλουν πινακίδα στην Ιταλία ώστε να μην κινδυνεύουν με κατάσχεση στη μέση του πουθενά; Ή τις κυκλοφορούσαν στο δρόμο χωρίς;

Banned
    εδω αν εφαρμοστει κατι τετοιο ολοι θα πουν οτι το κρατος μαζευει λ7 κλπ,εκει αν παει καποιος δικος μας και πινακιδα και απ ολα.κλαρινο κανουν,εδω τα ριχνουν ολα στο μπαχαλο που μας φερανε και κανει ο καθενας οτι του ερθει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Άντε και στα δικά μας... ετσι κι εφαρμοστεί εδώ τέτοιος νόμος δε θα μείνει ούτε μοτό ούτε αυτοκίνητο σε μερικά μέρη.
    καθόλου δεν χαλιέμαι...... μα καθολου....

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ούτε εγώ, απεναντίας. Απλή παρατήρηση έκανα ότι έτσι και το κάνουν θα αδειάσουν απότομα οι δρόμοι

Η απορία μου για τα ενΔούρο πάντως παραμένει.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ούτε εγώ, απεναντίας. Απλή παρατήρηση έκανα ότι έτσι και το κάνουν θα αδειάσουν απότομα οι δρόμοι

Ποια είναι η ένστασή σας;

Είναι αισθητικό το πρόβλημά σας ή νομικό; Δλδ σας αρέσουν τα μηχανάκια με τους λασπωτήρες εκτρώματα ή νομίζετε ότι όσοι τις έχουν στην ουρά είναι ληστές τραπεζών;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    εδω αν εφαρμοστει κατι τετοιο ολοι θα πουν οτι το κρατος μαζευει λ7 κλπ,εκει αν παει καποιος δικος μας και πινακιδα και απ ολα.κλαρινο κανουν,εδω τα ριχνουν ολα στο μπαχαλο που μας φερανε και κανει ο καθενας οτι του ερθει
    Μια μικρή ένσταση εδώ...

Ξέρεις πως αντιλαμβανόμαστε τους αστυνομικούς στην Αθήνα τουλάχιστον ε;

1. Δεν φοράνε κράνος.
    2. Δεν έχουν πινακίδα (και δεν φοράνε κράνος)
    3. Μέχρι και πέρσι είχαν το σήμα κυκλοφορίας πάνω στο τελευταίο νούμερο στης πινακίδας...
    4. Από τη μπανάνα (πιο λιγοι το καταλαβαίνουν αυτό - αυτοί που δεν θα έπρεπε όμως, το ξέρουν)

Τώρα γιατί κάθε φορά που με σταματάνε με ρωτάνε αν ειμαι συνάδελφος, δεν ξέρω... (δεν έχω τίποτα απο τα παραπάνω).
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    4. Από τη μπανάνα (πιο λιγοι το καταλαβαίνουν αυτό - αυτοί που δεν θα έπρεπε όμως, το ξέρουν)
    Για να κουβαλάνε το υπηρεσιακό κι εκτός υπηρεσίας?

Τώρα γιατί κάθε φορά που με σταματάνε με ρωτάνε αν ειμαι συνάδελφος, δεν ξέρω... (δεν έχω τίποτα απο τα παραπάνω).
    Ρε μπας κι έχεις μπατσόφατσα?

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Ολα τα εντουρο μηχανακια βγαζουν πινακιδα ή οφειλουν να βγαζουν.
    Ο λογος που δεν φορανε την πινακιδα οι εντουραδες ειναι αφενος η ευκολια καταστροφης/απωλειας της σε μια πτωση οσο κ η πιθανοτητα τραυματισμου απο αυτην. Ακομα επειδη κινουνται σε εδαφη αγνωστου ιδιοκτησιας εισαι ευαλωτος στον καθε ρουφιανο/αυθερεταρχη που του μπηκες στην αυλη...

Στην ουσια δεν εχει καμια σχεση η συνηθεια αυτη με την παραβατικοτητα στους δρομους οπως την αντιλαμβανεστε....
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

δλδ εσεις γουσταρετε να βγαινετε με τα μοτοσακο σας στην Αττικη οδο και να αστραφτουν οι καμερες με 150χλμ...(αφου το οριο ειναι 130)..ή ακομα χειροτερα σε σημεια που το οριο ειναι 70, να αστραφτουν με 90-100χλμ/ωρα...

ή πιστευετε οτι πηγαινοντας με αυτα τα ορια, θα μειωθουν τα τροχαια?

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δλδ εσεις γουσταρετε να βγαινετε με τα μοτοσακο σας στην Αττικη οδο και να αστραφτουν οι καμερες με 150χλμ...(αφου το οριο ειναι 130)..ή ακομα χειροτερα σε σημεια που το οριο ειναι 70, να αστραφτουν με 90-100χλμ/ωρα...

Να πας από Μεσογείων κύριος. Που μου θες και 150 στην Α.Ο. Τι την πέρασες? Μπίστα? Με 70 και πολλά είναι. Άντε μπράβο. Γεμίσαμε φονιάδες καμικάζι.

(120 είναι το μέγιστο. 130 ντεν έκει.)

Πέραν της πλάκας. Οι λασπωτήρες ειδικά στις σπορ μηχανές είναι ένα σίχαμα δεν το συζητάμε (άμα μπορούσα κι εγώ να τον κόψω θα τον έκοβα κι ας μην είναι τόσο σπορ η μηχανή μου). Από την άλλη, όταν ο άλλος βιδώνει την πινακίδα στη βάση του ψαλιδιού σχεδόν κάτω από τη σέλα, δε φαίνεται. Κι αν χτυπήσει κάποιον (κυρίως πεζό) και τον εγκαταλείψει, δεν μπορούν να τον αναγνωρίσουν οι μάρτυρες. Άλλο το βίδωμα πίσω πίσω πάνω από τη ρόδα (σόρρυ δεν ξέρω πώς λέγεται) που το βλέπει ο περαστικός αλλά πολύ αμφιβάλλω αν το πιάνει η κάμερα, κι άλλο την χώνω μπροστά και πάνω από τον πίσω τροχό εκεί που έχει πρόσβαση μόνο ο μηχανικός μου για να τη διαβάσει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Ποια είναι η ένστασή σας;

Είναι αισθητικό το πρόβλημά σας ή νομικό; Δλδ σας αρέσουν τα μηχανάκια με τους λασπωτήρες εκτρώματα ή νομίζετε ότι όσοι τις έχουν στην ουρά είναι ληστές τραπεζών;
    To πρόβλημα θα μπορούσε να είναι πρόβλημα ισονομίας.
    Ο αριθμός κυκλοφορίας θα πρέπει να είναι ευδιάκριτος σε όλα τα οχήματα και όχι ειδικά στα εντούρο. Από τη στιγμή που ο οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει έναν νόμο τα παλιά του τα παπούτσια γιατί απλά «χαλάει τη μόστρα στην ουρά», τίθεται πλέον το θέμα αν αυτός που σέβεται το νόμο αυτό είναι ο ηλίθιος της παρέας.
    Ένα άλλο σημείο είναι το ότι αν ο ίδιος κρύβεις την πινακίδα σου απλά και μόνο για λόγους αισθητικής, τότε χάνεις το δίκιο σου στην περίπτωση που θα διαμαρτυρηθείς για την ξεβαμμένη πινακίδα του φορτηγού και του λεωφορείου.

Επίσης, υπάρχουν πολλών ειδών παραβατικές συμπεριφορές μέχρι να φτάσεις στο επίπεδο του τσαντάκια ή του ληστή τραπεζών, δεν είναι πως αν δεν ληστεύεις τράπεζες είσαι εντάξει.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Να πας από Μεσογείων κύριος. Που μου θες και 150 στην Α.Ο. Τι την πέρασες? Μπίστα? Με 70 και πολλά είναι. Άντε μπράβο. Γεμίσαμε φονιάδες καμικάζι.

(120 είναι το μέγιστο. 130 ντεν έκει.)

Πέραν της πλάκας. Οι λασπωτήρες ειδικά στις σπορ μηχανές είναι ένα σίχαμα δεν το συζητάμε (άμα μπορούσα κι εγώ να τον κόψω θα τον έκοβα κι ας μην είναι τόσο σπορ η μηχανή μου). Από την άλλη, όταν ο άλλος βιδώνει την πινακίδα στη βάση του ψαλιδιού σχεδόν κάτω από τη σέλα, δε φαίνεται. Κι αν χτυπήσει κάποιον (κυρίως πεζό) και τον εγκαταλείψει, δεν μπορούν να τον αναγνωρίσουν οι μάρτυρες. Άλλο το βίδωμα πίσω πίσω πάνω από τη ρόδα (σόρρυ δεν ξέρω πώς λέγεται) που το βλέπει ο περαστικός αλλά πολύ αμφιβάλλω αν το πιάνει η κάμερα, κι άλλο την χώνω μπροστά και πάνω από τον πίσω τροχό εκεί που έχει πρόσβαση μόνο ο μηχανικός μου για να τη διαβάσει.

η πινακιδα ή φαινεται ή δεν φαινεται...
    δεν υπαρχουν μεσοβεζικες λυσεις...
    αν φαινεται, θα την διαβασει και η καμερα...
    αν δεν φαινεται και θελει καποιος να παρατησει το θυμα του, δυστυχως μπορει να το κανει...
    αλλα δεν νομιζω οτι ο νομος που θα σου κατασχει το οχημα θα μειωσει τις εγκαταληψεις τροχαιων θυματων...
    αν ο αλλος ειναι εγκληματικη φυση και θελει να παρατησει τον ατυχο που θα παρασυρει, θα το κανει και πινακιδα να εχει...(αν ειναι βραδυ δλδ ποιος θα την δει την πινακιδα?)

δλδ ο νομος παει να πιασει την μεριδα εκεινη των ανθρωπων που θα εμπαιναν στην σκεψη να παρατησουν το θυμα τους αν δεν ειχαν πινακιδα και εχουν την δυνατοτητα να πληρωσουν το 300αρι που θα τους επιβληθει σε περιπτωση ελεγχου??
    πολυ αμφιβαλλω...

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

Πιθανόν να μειωθούν τα τροχαία και ειδικά τα θανατηφόρα...
    Το τι γουστάρω/ουμε είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

Ποιος Έλληνας θα πάει απινακίδωτος Ιταλία; Ελπίζω κανείς...επίσης μάλλον όπου και να πας χωρίς πινακίδα το ίδιο πακέτο θα φας...(δεν είμαι σίγουρος για Ρωσσία...)
    Εδώ Γιου Κέι πάντως αυτά όλα ούτε που τα συζητάς...και φυσικά τροχαία εντός πόλης δεν παίζουν σχεδόν καθόλου...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Πιθανόν να μειωθούν τα τροχαία και ειδικά τα θανατηφόρα...
    Το τι γουστάρω/ουμε είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

Ποιος Έλληνας θα πάει απινακίδωτος Ιταλία; Ελπίζω κανείς...επίσης μάλλον όπου και να πας χωρίς πινακίδα το ίδιο πακέτο θα φας...(δεν είμαι σίγουρος για Ρωσσία...)
    Εδώ Γιου Κέι πάντως αυτά όλα ούτε που τα συζητάς...και φυσικά τροχαία εντός πόλης δεν παίζουν σχεδόν καθόλου...
    εγω πιστευω οτι ο νομος του οριου ταχυτητας, ειδικα σε καποιους δρομους, ειναι γελοιος και κυκλοφορω χωρις πινακιδα...
    θα μου πεις τωρα ποιος ειμαι εγω και με τι κριτηρια κρινω εναν νομο...
    ενα μηδενικο ειμαι θα σου απαντησω και με τιποτενια κριτηρια κρινω, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα μας..
    ειμαι παρανομος....το ξερω οτι θα πληρωσω αν με σταματησουν.... και εχω το γνωθι σαυτον να ξερω τι συνεπειες αυτου που κανω...
    υπαρχει ενα προστιμο και ειμαι ενημερος...
    οπως τωρα εμαθα οτι στην Ιταλια για τον ιδιο λογο κανουν κατι αλλο...

το θεμα ομως ειναι του ΓΙΑΤΙ να υπαρχει μια τοσο αυστηρη ποινη για μη υπαρξη πινακιδας?
    δλδ τι θελουν να εμποδισουν με αυτο?
    αυτο προσπαθω να καταλαβω...
    γιατι μετα ερχεται να σκεφτει ο αφελης οτι σε λιγα χρονια, μπορει να βγαλουν εναν νομο που να λεει οτι αν περασεις με κοκκινο ή παραβιασεις stop ή κατι αλλο τελοσπαντων θα σου παιρνουν το οχημα σου, θα σου βαζουν ενα γκλοπ στον κ0λο και θα σε παιρνει σε φαση γκανγκμπανγκ ολο το αστυνομικο τμημα της περιοχης...

εκει στο γιου κει τις μοτοσυκλετες τις βγαζουν 2-3 μηνες τον χρονο και αν βαλεις την αναλογια πληθυσμου σε σχεση με τα ποσα μηχανακια υπαρχουν, θα βαλεις τα γελια (παντα σε σχεση με ελλαδα)...γι'αυτο και ειναι λογικοτατο να μην υπαρχουν τροχαια εντος πολης..πλην της παιδειας που εχουν...

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2012, 20:45
  2. Προσοχή όσοι έχετε ή θα έχετε ΟΝ
    από dio650gs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2007, 19:38
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 10:49
  4. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία
    από byron στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ