Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 78

Θέμα: Προσοχή όσοι πάτε Ιταλία

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreas 400 Προβολή μηνύματος
    εγραψα με ειλικρινεια το λαθος που κανω και το αναγνωριζω,μακαρι να σαι σωστος κ δικαιος σε ολα αλλα δυστηχως απο ηθικολογους,κριτες κ επαναστατες του πληκτρολογιου εχω βαρεθει να βλεπω...δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα καθως δεν σε γνωριζω αλλα σε παρομοια θεματα που ανοιγονται σε ολα τα φορουμ στο να κρινουμε και να κραξουμε ειμαστε πρωτοι,οταν ομως καβαλαμε τις ροδες λες και μπαινει ο διαολος μεσα μας και κανουμε του κεφαλιου μας!
    το να έχεις τυπάδες κάγκουρες με tdm και να πίανουν με 2α 6000 στροφές στο δρόμο και επίσης να έχουν φώτα xenon που όταν οδηγάω νίωθω οτι θα πέσω σε κανένα τοίχο όταν με τυφλώνει ο μαλάκας απο το απέναντι ρεύμα ναι θα τουσ βρίζω γιατί δεν κοιτάνε άμα ενοχλεί τον συναθρώπο τους τέτοιου έιδους "βελτιώσεις"...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    το να έχεις τυπάδες κάγκουρες με tdm και να πίανουν με 2α 6000 στροφές στο δρόμο και επίσης να έχουν φώτα xenon που όταν οδηγάω νίωθω οτι θα πέσω σε κανένα τοίχο όταν με τυφλώνει ο μαλάκας απο το απέναντι ρεύμα ναι θα τουσ βρίζω γιατί δεν κοιτάνε άμα ενοχλεί τον συναθρώπο τους τέτοιου έιδους "βελτιώσεις"...
    Δε μας χέζετε λέω γω με τα ΤΔΜ

Εν τέλει μόνο το ΤΔΜ έχουν ξένον ή μόνο αυτά βλέπεις ?
    Όλα τα γαμωσκούρτερ πχ με τα ξένον και τις εξατμίσεις του κώλου μου δεν σε ενοχλούν?
    Όλους αυτούς τους μπάμιες που σέρνονται στο κέντρο της Αθήνας τριβάλιτσοι με τα BMW με ξένον και προβόλια ΜΑΖΙ δεν τους έχεις δει ποτέ?
    Άσε τους άλλους τους αγ0νιάριδες με τα ςς που πριν τις στροφές ΝΑααααααααα τα στοπ πίσω !!!!

Αλλά μάλλον έχετε θέμα με τα ΤΔΜ ειδικά γιατί εμείς οι ΤΔΜάδες είμαστε ωραίοι κι εσείς δε σταυρώνετε ούτε θηλυκή γάτα…

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Αλλά μάλλον έχετε θέμα με τα ΤΔΜ ειδικά γιατί εμείς οι ΤΔΜάδες είμαστε ωραίοι κι εσείς δε σταυρώνετε ούτε θηλυκή γάτα…
    Αει απο κει ρε αρχικάγκουρα με το TDM.

Τι εξατμίσεις εχεις? :a13:
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ...
    Πολύ ευχαρίστως... Ότι θέτε... επίσης σας βάζουμε φωτιά στο δέλο σας και το πετάμε απο γκρεμό απολαμβάνωντας την θέα...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Τι εξατμίσεις εχεις? :a13:
    Μη το λες, μη το λες.

Ίσα με 3 άλογα παίρνει παραπάνω. 75 άνετα τροχό
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Πολύ ευχαρίστως... Ότι θέτε... επίσης σας βάζουμε φωτιά στο δέλο σας και το πετάμε απο γκρεμό απολαμβάνωντας την θέα...
    Είναι προτιμότερο να ακολούθήσουν το παράδειγμα των Varcadero για να τονωθεί και ο καταδυτικός τουρισμός στη χώρα μας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	varcadero.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	52,1 KB 
ID:	288516
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Είναι προτιμότερο να ακολούθήσουν το παράδειγμα των Varcadero για να τονωθεί και ο καταδυτικός τουρισμός στη χώρα μας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	varcadero.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	52,1 KB 
ID:	288516
    Απεστάλλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους υπουργούς Μεταφορών και Τουρισμού.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Είναι δικαίωμά σου να προσπαθείς να αποφεύγεις πράγματα που δεν σε συμφέρουν (όπως μια κλήση), αρκεί να ξέρεις πως το «προσπαθώ να αποφύγω» εξ 'αρχής δηλώνει παραδοχή ενοχής.
    Δηλαδή, αν σε σταματήσει κάποιος χωρίς πινακίδα, δικαιούται να θεωρήσει πως την έβγαλες για να κάνεις μαλακία (που εδώ που τα λέμε, αυτό γίνεται).
    Όσο δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, τότε εντάξει.
    Το ότι υπάρχουν και άλλοι παράνομοι, δεν σημαίνει πως οποιοσδήποτε πρέπει να τη γλυτώνει. Ακόμα και αν η «άλλη» παρανομία είναι πιο σοβαρή.
    Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να γράφουμε τροχαίες παραβάσεις επειδή «υπάρχουν τόσοι κλέφτες», δεν θα έπρεπε να πιάνουμε κλέφτες μιας και υπάρχουν ληστές, ληστές μιας και υπάρχουν δολοφόνοι κτλ.
    Δεν πάει έτσι.

Σωστός

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Μια μικρή ένσταση εδώ...

Ξέρεις πως αντιλαμβανόμαστε τους αστυνομικούς στην Αθήνα τουλάχιστον ε;

1. Δεν φοράνε κράνος.
    2. Δεν έχουν πινακίδα (και δεν φοράνε κράνος)
    3. Μέχρι και πέρσι είχαν το σήμα κυκλοφορίας πάνω στο τελευταίο νούμερο στης πινακίδας...
    4. Από τη μπανάνα (πιο λιγοι το καταλαβαίνουν αυτό - αυτοί που δεν θα έπρεπε όμως, το ξέρουν)

Τώρα γιατί κάθε φορά που με σταματάνε με ρωτάνε αν ειμαι συνάδελφος, δεν ξέρω... (δεν έχω τίποτα απο τα παραπάνω).
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    1)ειναι λαμογια
    2)ειναι λαμογια και χανονται στο πληθος,στην επαρχια ειναι διαφορετικα τα πραγματα
    3)και σβηνουν ενα νουμερο η ενα γραμμα με λευκο χρωμα,η κυκλοφορει πατεντα βιδωτο ταμπελακι(με τα τελη κυκλοφοριας-ευτυχως καταργηθηκε το αυτοκολλητο και γλιτωσαμε απο την μα@@κι) που μπαινει πανω σε γραμμα η αριθμο της πινακιδας,και μετα αν τους κανεις παρατηρηση η τους γραψεις δεν εισαι συναδελφος
    4)οι μπανανες ξεπεραστηκαν,θηκες-τσαντακια μηρου εχει γεμισει ο τοπος,απο security μεχρι την μαρια την ασχημη,τωρα αν κατα την διαρκεια του ελεγχου γινεται συζητηση και πετας(σχετικα)πραγματα θα σε περνανε για συναδελφο
    ειμαι της αποψης(και αυτο αυστηρα προσωπικη γνωμη και σταση)οπως λενε για την γυναικα του καισαρα,πρεπει να ειναι και να φαινεται και να δινει το παραδειγμα

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Δε χρειάζεται και πολλή φαντασία. Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Και είναι απολύτως λογικό να συμβαίνει. Ο καθένας καθορίζει τη στάση του και τη συμπεριφορά του στο δρόμο (και παντού και στα πάντα) με βάση τα δικά του κριτήρια.
    Για κάποιον μπορεί να είναι κριτήριο ο νόμος, για κάποιον άλλον όχι. Άλλος μπορεί να λειτουργεί βάσει συνειδήσεως και αναλόγως να πράττει. "70 λέει εδώ το όριο. Εγώ κρίνω ότι είναι ασφαλές να πάω με 130 και θα πάω".
    Το έχω πει ξανά και θα γίνω κουραστικός. Ένας νόμος πρέπει να προστατεύει το 90% του πληθυσμού από το υπόλοιπο 10% που παρανομεί. Όταν φτάνει να παρανομεί το 90% φταίει ο νόμος και αυτός πρέπει να αλλάξει, όχι ο πληθυσμός.
    Τρώμε στα μούτρα από τεκμήρια αναπνοής μέχρι όρια 70χλμ/ώρα σε δρόμους Νεβάδας και κάποιοι επικαλούνται τη στάση law abiding citizen. Κανένα πρόβλημα. Αυτοί καθορίζουν έτσι τη στάση τους και τη συμπεριφορά τους. Το κριτήριό τους είναι αυτό.
    Από τη στιγμή που έχουμε φτάσει να έχουμε έναν "ψυχρό πόλεμο" με το κράτος της μορφής "Κλέψε αλλά φρόντισε να μη σε πιάσω", το κράτος θα προσπαθεί μονίμως να βρίσκει τρόπους να "πιάσει" κι εμείς τρόπους "να κλέψουμε και να γλιτώσουμε". Άλλοι απλά για να ζήσουν κι άλλοι για να κάνουν ζωάρα. Το "ζω" μπορεί να σημαίνει δεν πληρώνω το χαράτσι ή πηγαίνω βάσει των δικών μου ορίων ταχύτητας στην Α.Ο., και το "κάνω ζωάρα" μπορεί να σημαίνει φοροδιαφεύγω αβέρτα κουβέρτα ή πίνω 11 γραμμούλες κοκό και ένα μπουκάλι Belvedere και καβαλάω το million dollar car κι όποιον πάρει ο χάρος.
    Και ο ένας και ο άλλος αν τους πιάσει η δαγκάνα του νόμου θα υποστούν τις ανάλογες συνέπειες (εκτός εξαιρέσεων που θα τη γλιτώσει ο δεύτερος με ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο).
    Κανένας μας όμως δεν έχει για συνεπιβάτη/συναναβάτη έναν τροχονόμο όταν καβαλάει τη μηχανή, ούτε κι έναν εφοριακό συγκάτοικο να καταγράφει την κάθε του κίνηση (προς το παρόν τουλάχιστον).

Προσωπικά δε θα ήθελα να δω ούτε αυστηρότερους νόμους ούτε αυστηρότερη εφαρμογή τους (γιατί ξέρω εκ των προτέρων προς ποια κατεύθυνση θα στραφεί αυτή η αυστηρότητα).
    Όλοι (αν δεν ανήκετε αυτοεξαιρεθείτε) λειτουργούμε κατά συνείδηση και με κριτήριο τη δική μας λογική και παιδεία και τα όσα μας έχουν διαμορφώσει ως ανθρώπους. Κάνουμε, είτε γενικά είτε κατά περίπτωση και κατ'εξαίρεση, αυτό που θεωρούμε σωστό κι έτσι πορευόμαστε.
    Όσο μας κυνηγάνε θα τρέχουμε. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά.

ΥΓ. Άσχετο, αλλα πραγματικά με εκπλήσσει το γεγονός ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν τον ΚΟΚ και τα θέματα που αφορούν την κίνηση στους δρόμους σαν ευαγγέλιο και είναι υπέρ των νόμων και των περιορισμών, αλλά όταν σκάει κάποιος νέος νόμος/μέτρο/νομοσχέδιο που αφορά το σπιτάκι μας και το μισθούλι μας αρχίζουν τις μούτζες και τα "α ρε γ@μήδι κράτος". Δεν πεθαίνει κάποιος μόνο αν το παπί με το οποίο κάνει ντελίβερι δεν έχει πέλμα στα λάστιχα. Πεθαίνει κι αν δεν έχει φάρμακα. Just saying...

ΥΓ2. Δεν πάνε σε σένα όλα αυτά Louki.
    Δεν θα απαντήσω σε όσα δεν με αφορούν...
    Απλά θα ξαναπώ οτί ο καθένας δεν μπορεί να καθορίζει την στάση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα γούστα του...Ξανασκέψου το, δεν θα σου άρεσε να ζεις σε μια κοινωνία χωρίς κανόνες (ηθικό και γραπτό δίκαιο...). Είμαι υπέρμαχος της κοινής λογικής και της ελεύθερης βούλησης όσο δεν παίρνει, ΑΛΛΑ, αυτό δυστυχώς προυποθέτει σοβαρή παιδεία και αλληλοσεβασμό...πως είπατε; δεν θα τον βρείτε πουθενά σε καμία κοινωνία...Και μη ξεγελιέστε...και οι βορειοευρωπαίοι με το μαστίγιο στρώνουν, διαφορετικά κάφροι είμαι και αυτοί και φαίνεται όταν βγουν εκτός, σε καμιά Ελλάντα/Ασία αν έχουν παιδεία, Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει όταν τα ελληνόπουλα περάσουν τα σύνορα και ξεχνάνε "πρωτοβουλίες", "απόψεις", τσαμουκάδες και εγωισμούς και συμορφώνται απόλυτα...
    Όπως ξαναέχω πει δεν χρειάζονται αυστηροί νόμοι που δεν εφαρμόζονται τελικά...χαμηλά πρόστιμα που δεν τα γλυτώνεις όμως, σίγουρα στρώνουν χαρακτήρα...με έγραψαν στην Αυστρία για υπέρβαση του ορίου ταχήτητα σε κατοικημένη περιοχή,70 το όριο, 89 η ταχύτητά μου, 25 ευρώ η κλήση... μετά με 70 καρφί...κυρία ο δικός σου... βέβαια εκτός κατηκοιμένων περιοχών ούτε όριο αναγράφονταν ούτε κανας έλεγχος γίνονταν...λογικό...

Anyway τίποτε δεν είναι μαυρο ή άσπρο και επίσης ξαναδιάβασε τι γράφουμε μερικοί...το γράφω πολύ φιλικά γιατί νομίζω θα διευκολύνει και την κουβέντα και θα μειώσει τις αντιπαραθέσεις... είμαστε πολύ ποιο κοντά στις απόψεις μας νομίζω.

Τέλος όταν το 90% του πλυθησμού παρανομεί σημαίνει ότι το κράτος είναι μπουρδέλο...απλά...Αν ήταν διαμαρτυρία το 90% θα διαδήλωνε στους δρόμους...

υ.γ. Προς Ντέβιλ: το σημείο που λέω "αν δεν πιστεύεις αυτά που γράφεις εσύ ο ίδιος δεν βρίσκω λόγο να τα διαβάζω..." αναφέρομαι στις κουβέντες σου περί μηδενικού, τιποτένια κριτήρια κτλ...φαντάζομαι ότι δεν θεωρείς τον εαυτό σου μηδενικό με τιποτένια κριτήρια.
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    υ.γ. Προς Ντέβιλ: το σημείο που λέω "αν δεν πιστεύεις αυτά που γράφεις εσύ ο ίδιος δεν βρίσκω λόγο να τα διαβάζω..." αναφέρομαι στις κουβέντες σου περί μηδενικού, τιποτένια κριτήρια κτλ...φαντάζομαι ότι δεν θεωρείς τον εαυτό σου μηδενικό με τιποτένια κριτήρια.
    και σου εξηγησα...
    εγω πιστευω αυτα που κανω και θεωρω τον εαυτο μου σωστο και με ορθη κριση...

το πως, ομως, με βλεπουν οι αλλοι, ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο...
    ειμαι μια μοναδα οπως ολοι, αλλα στο πληθος γινομαι μηδενικο αν η αποψη μου ειναι το 0,0000001% του συνολου...

ελπιζω να εγινα κατανοητος αυτη την φορα...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    ..ο καθένας δεν μπορεί να καθορίζει την στάση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα γούστα του...
    Δε μίλησα για γούστα. Μίλησα για κριτήρια. Άλλος σε αυτά συμπεριλαμβάνει το φόβο προς τη δαγκάνα του νόμου, άλλος το σεβασμό προς το νόμο, άλλος το σεβασμό προς το συνάνθρωπο και μπορεί ακόμη και να παρανομήσει γι'αυτό, άλλος την κ@υλα του, άλλος συνδυασμό αυτών και άλλων παραγόντων. Πράξη και (πιθανή) τιμωρία γίνονται σε δύο χρόνους. Μην τα μπλέκουμε. Τις πράξεις μας τις καθορίζουν αρχικά το συναίσθημα κι έπειτα η λογική (σε κάποιους ανθρώπους πάει ανάποδα κι αλλάζει το βάρος). Εκτός κι αν κάποιος έχει σε pdf στο κινητό του τον κώδικα ποινικής δικονομίας, τον ΚΟΚ και τα τελευταία ΦΕΚ και τους ρίχνει μια ματιά πριν κλ@σει να δει αν υπάρχει καμία παράγραφος που να αναφέρει κάτι σχετικά. Εκτός από τα πράγματα για τα οποία είμαστε κατά κάποιον τρόπο άμεσα ενήμεροι (πχ τα όρια γιατί υπάρχει μια ταμπέλα μεγαλύτερη από την κεφάλα μας που τα αναγράφει) ή τους νόμους οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με την κουλτούρα και το ήθος του κάθε λαού (στην Ελλάδα αν πετροβολήσεις τη γυναίκα σου γιατί σε κεράτωσε με το γείτονα θα πας φυλακή), στα υπόλοιπα έχουμε μαύρα μεσάνυχτα. Αν ήταν "στη φύση" μας αν θέλεις να αυτοαστυνομούμαστε βάσει των νόμων του κράτους, αντί για το Πάτερ Ημών θα μαθαίναμε ποιηματάκι όλους τους κώδικες δικαίου. Ξαναλέω λοιπόν, ο καθένας πράττει όπως αυτός καταλαβαίνει, και αν αυτό το οποίο πράττει έρχεται σε αντίθεση με τη νομοθεσία, εάν κι εφόσον γίνει αντιληπτό, τιμωρείται. Τη στάση του καθενός την καθορίζει αυτός κι όχι ο νόμος (αν θέλει ο ίδιος να καθορίσει τη στάση του βάσει του νόμου μπορεί κάλλιστα να το κάνει). Ο νόμος όμως, θα καθορίσει την τιμωρία του σε περίπτωση που η στάση του παρεκκλίνει από τα όσα δηλώνει ο κανονισμός, και προπαντώς εφόσον γίνει αντιληπτή. Είναι τόσο απλό.

Ξανασκέψου το, δεν θα σου άρεσε να ζεις σε μια κοινωνία χωρίς κανόνες (ηθικό και γραπτό δίκαιο...)
    Δε μίλησα πουθενά για καταστάσεις σαλούν και άγριας δύσης που οι διαφορές λύνονται high noon/fastest draw. Το πού και πώς θα μου άρεσε να ζω ασ'το. Ξέρω πού ζω και ξέρω ότι δε μου αρέσει. Παρ'όλα αυτά προσπαθώ να μην κάνω τη ζωή των άλλων δυσκολότερη πάντα με τα δικά μου κριτήρια (και ξαναλέω δεν αποκλείεται μέρος αυτών των κριτηρίων για εμένα ή για κάποιους ανθρώπους να αποτελούν και οι διάφοροι νόμοι).

Είμαι υπέρμαχος της κοινής λογικής και της ελεύθερης βούλησης όσο δεν παίρνει, ΑΛΛΑ, αυτό δυστυχώς προυποθέτει σοβαρή παιδεία και αλληλοσεβασμό...
    Κάπως έτσι το είχε πει νομίζω ο Oscar Wilde: "Αν αυτή η Κυρία με το όνομα Λογική ήταν σοβαρή και αξιόλογη σε καμία περίπτωση δε θα ήταν κοινή", αναφερόμενος στις "κοινές" aka εκδιδόμενες της εποχής. Δεν επικαλέστηκα πουθενά καμία κοινή λογική γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει, εκτός από ελάχιστα πολύ βασικά πράγματα στα οποία, και που συμφωνούμε όλοι, και πάλι ούτε "για να βγει η μέρα" δε φτάνουν. Η ελευθερία βούλησης περιλαμβάνει τα πάντα. Και την περιγράφω από πάνω. "Πράξε όπως νομίζεις και θα κριθείς αναλόγως" όπως έλεγε κι ο Κύριος, κι αυτό το πνεύμα ακολουθείται ακόμα και σήμερα στην εφαρμογή των νόμων. (το κατά πόσο αυτό είναι επί της ουσίας ελευθερία βούλησης έχει τεθεί υπο αμφισβήτηση ανά τους αιώνες από πολλούς άξιους και μη, αλλά μην το πιάσουμε κι αυτό τώρα). Την παιδεία δεν την έφερα στην κουβέντα προς ανάλυση και ούτε πρόκειται γιατί θα φαγωθεί κι ό,τι μουστάκι έχει μείνει αφάγωτο μέχρι στιγμής.

..και οι βορειοευρωπαίοι με το μαστίγιο στρώνουν...
    Προσωπικά ουδέποτε έχω επικαλεστεί τους βορειοευρωπαίους και σε τίποτα, οπότε.... Από εκεί και πέρα, ανεξαρτήτως φυλής και γεωγραφικής θέσης ενός λαού, τα μαστίγια και τα καρότα είναι για τα ζώα κι όχι για τους ανθρώπους. Όσο μεταφορικά μίλησες, τόσο μεταφορικά μιλάω. (για τις μεθόδους που έχουν για να ελέγχουν και να κόβουν κλήσεις και λοιπά δε με αφορά, δε σχολιάζω)

Anyway τίποτε δεν είναι μαυρο ή άσπρο και επίσης ξαναδιάβασε τι γράφουμε μερικοί...το γράφω πολύ φιλικά γιατί νομίζω θα διευκολύνει και την κουβέντα και θα μειώσει τις αντιπαραθέσεις... είμαστε πολύ ποιο κοντά στις απόψεις μας νομίζω.
    Διαβάζω πολύ προσεκτικά πίστεψέ με. Το αυτό επιθυμώ και δι'υμάς. Και σε καμία περίπτωση δε γράφω με εχθρικό ύφος ούτε μέμφομαι τη στάση ή την άποψη κάποιων.

Τέλος όταν το 90% του πλυθησμού παρανομεί σημαίνει ότι το κράτος είναι μπουρδέλο...Αν ήταν διαμαρτυρία το 90% θα διαδήλωνε στους δρόμους...
    Εδώ το ίδιο λέμε. Το κράτος είναι που νομοθετεί εκτός κι αν οι νομοθέτες ανήκουν σε άλλο "φορέα" μη κρατικό. Για το αν είναι διαμαρτυρία η κάθε παρανομία ή η κάθε παραβατική συμπεριφορά σαφώς και δεν είναι. Τώρα γιατί το 90% δε διαδηλώνει και πάλι ας μην το πιάσουμε. Πάντως δεν έχει καμία σχέση με το αν παρανομεί ή όχι.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Το έχουμε τραβήξει από τα μαλλιά πιστεύω. Και ξαναλέω, το βασικό μέρος των όσων γράφω, που πιστεύω ότι εκλαμβάνεται λάθος, είναι ότι ο καθένας πράττει όπως καταλαβαίνει. Δε λέω ότι καταλαβαίνουμε όλοι σωστά ή όλοι λάθος, ή όλοι "σωστά" όπως εκλαμβάνει το σωστά ο λούκι ή όλοι "λάθος" όπως το εκλαμβάνει ο pipe. Λέω ότι ο καθένας σκέφτεται, πράττει, κι αναλόγως εισπράττει. Σε έναν καλύτερο κόσμο μπορεί να σκεφτόταν και να έπραττε καλύτερα. Σε έναν χειρότερο, χειρότερα. Οι διεργασίες όμως αυτές είναι και με αυτή τη σειρά λαμβάνουν χώρα.
    Νομίζω το εξαντλήσαμε.

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Το έχω πει ξανά και θα γίνω κουραστικός. Ένας νόμος πρέπει να προστατεύει το 90% του πληθυσμού από το υπόλοιπο 10% που παρανομεί. Όταν φτάνει να παρανομεί το 90% φταίει ο νόμος και αυτός πρέπει να αλλάξει, όχι ο πληθυσμός.
    Συγγνώμη αλλά εδώ είσαι πολύ φάουλ. Όταν παρανομεί το 90%(και προφανώς κατ'επανάληψη) τότε δε φταίει ο νόμος, φταίνε αυτοί που δεν επιβάλλουν μέσω της νόμιμης οδού(επιβολή προστίμου) την τήρησή του. Νομοθέτες δεν είμαστε για να ορίζουμε εμείς το νόμο, εμείς οφείλουμε να τον ακολουθούμε. Το ότι σαν χώρα μπορεί να είμαστε μπουρδέλο στην τήρηση του ΚΟΚ δεν σημαίνει ότι φταίνε οι νόμοι και τα όρια, αλλά εμείς που ενδόμυχα ξέρουμε ότι θα τη γλυτώσουμε με λίγο παρακάλι, με λίγο γλύψιμο ή με κάνα βύσμα και κάνουμε ό,τι μας κατέβει...

Αν αύριο ξαφνικά αρχίζανε να πέφτουν τα πρόστιμα βροχή και σταματάγαμε και μεις τις κλάψες και τα παρακάλια στους διοικητές των ΑΤ με τα εκκαθαριστικά και ό,τι άλλο σκαρφιζόταν ο νους μας, να δεις που τα 70χλμ/ώρα όριο στην ΑΟ θα σου φαινόντουσαν νορμάλ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2012, 20:45
  2. Προσοχή όσοι έχετε ή θα έχετε ΟΝ
    από dio650gs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2007, 19:38
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 10:49
  4. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία
    από byron στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ