Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 90

Θέμα: r6 ή r1 ????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Δηλ. Το δικό μου είναι τζουφιο που δεν είναι το R
    αμα δεν ειναι R φιλαρακι, ασ' το! απορω δηλαδης πως σε δεχονται στην καφετερια μονο με το αππλο...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

panteli...ego sta 25 eixa kaules kai oreksi kai piga kai pira ss.eixa prin kati papia kai scooter kai 1 xrono ena 500ari dikulindro suzuki.
    pira k8 600.pare mtx to idio kai i ama se ftiaxnei to yamaha mono,pare to r6.
    apo oti exo katalavei ta 600aria sugxoroun(milao ek peiras ) eno ta 1000aria......AN-TE GEI-A!!! (edo milao eks akois)
    to mono pou exeis na kaneis einai kathe fora pou tha kavalas,ligo prin,na skeftese oti "DEN to 'xw" kai oti auto to prama thelei sevasmo
    5 xronia meta den exo varethei to gkazi tou.alla liigo me exei kourasei to skiniko tis voltas kai tis katanalosis.perase omos kai kairooooos gia na to patho.....kai itan euxaristo to taksidi

Μέλος
    φιλε μου τι πληρωωεις για φορους, σημα, ασφαλιες και τα αλλα?
    και για συντηρηση?

Σκουριασμένο μέλος Το avatar του/της farflung
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RAMMSTEIN Προβολή μηνύματος
    ταδε εφη farflung
    Ok πες ότι εγώ την είπα την μ@λ@κι@ μου, εσύ που είσαι γερό σοφός και έχεις χιλιάδες ώρες πτήσεις τι προτείνεις στο παιδί να πάρει floreta;να πάρει πάπια με μπουρί και να μπει πίστα για 10 χρόνια μέχρι να ωριμάσει,τι από όλα.και γω είμαι της προηγούμενης εικοσαετίας και όταν πήρα το πρώτο μου ss δεν είχα μπει πίστα αλλά στο ποτάμι με μποτιλιάρισμα πηγαινα
    Τέσπα τελικά θα κάνει αυτό που γουστάρει και κακώς που ρωτάει γιατί ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonisss Προβολή μηνύματος
    Έγραψα "Διαβάζεις, κρίνεις, ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ..."...

Επιπλέον, εάν κάνεις κάτι λάθος στην οδήγηση σου, τεχνικά και δεν στο πει κάποιος ή δεν διαβάσεις κάπου το σωστό(δεν σφίγγουμε τα χέρια στο τιμόνι πχ) τότε τα ατελείωτα χιλιόμετρα που θα γράφεις αποκτώντας την εμπειρία, θα σε δυσκολέψουν αργότερα να αλλάξεις και να οδηγήσεις σωστά....
    + 1074 !
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pantelis16 Προβολή μηνύματος
    και για συντηρηση?
    aaa file mou..to athlima auto einai kapos akrivo.oxi toso sto thema telwn kukloforias kai asfaleias afou ayta pane me ta kuvika alla sto thema suntirisis.megala lastixa,polu venzini,akriva service k.o.k.......
    posa akrivos de mporo na sou po,kumenonte.pantos apo o,tidipote allo einai akrivotera....

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    αμα δεν ειναι R φιλαρακι, ασ' το! απορω δηλαδης πως σε δεχονται στην καφετερια μονο με το αππλο...
    λες γι' αυτό να με κοιτούν με μισό μάτι και η γκαρσόνα έρχετε μετά απο ώώώώώώρα με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pantelis16 Προβολή μηνύματος
    και για συντηρηση?
    Για 600cc υπολόγισε στο περίπου:
    Ασφάλεια: 260€/έτος
    Ασφάλεια με κλοπή: 400€/έτος
    λάστιχα: 300€
    Τέλη κυκλοφορίας (άλλο φόρο για την ώρα δεν έχει): 55€
    Λάδια φίλτρο: 70€/3000-5000km
    κατανάλωση: 6-10lt/100km

είπαμε.... στο περίπου

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    κατανάλωση: 6-10lt/100km
    Μικρή σημασία έχει, αλλά επειδή το είχα το συγκεκριμένο μονΔέλο (ρ6 2006+) η κατανάλωση παίζει από 7.5 έως και 13 λτρ(πίστα) στα 100

Επίσης λάδια - φίλτρα, κάθε 5.000, 3 x 13€ το λίτρο ημισυνθετικό(και περισσεύει κιόλας, 2.4 θέλει χωρίς φίλτρο, 2.7 με φίλτρο αν ενθυμούμαι καλά) +10€ το φιλτρο, πες 50€

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από farflung Προβολή μηνύματος
    Ok πες ότι εγώ την είπα την μ@λ@κι@ μου, εσύ που είσαι γερό σοφός και έχεις χιλιάδες ώρες πτήσεις τι προτείνεις στο παιδί να πάρει floreta;να πάρει πάπια με μπουρί και να μπει πίστα για 10 χρόνια μέχρι να ωριμάσει,τι από όλα.και γω είμαι της προηγούμενης εικοσαετίας και όταν πήρα το πρώτο μου ss δεν είχα μπει πίστα αλλά στο ποτάμι με μποτιλιάρισμα πηγαινα
    Τέσπα τελικά θα κάνει αυτό που γουστάρει και κακώς που ρωτάει γιατί ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του
    δεν ειμαι ουτε γερος(ειμαι πολυ μικροτερος απο τους περισοτερους εδω) και σιγουρα δεν ειμαι σοφος αλλα ναι εχω χιλιαδες ωρες πτησεις(οσο παραξενο και να σου ακουγεται αυτο). σιγουρα δεν προτεινω να παρει ουτε φλορετα ουτε παπι ουτε νταξ ουτε τσαλι ουτε τιποτα τετοιο.το σκεπτικο μου γενικα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι πολυ απλο και γεροντιστικο(γιαυτο μπορει να σου φαινομαι μεγαλος).λοιπον επειδη εχω κανει πανω κατω τουσ διαδρομους του κατ πολλες φορες,ευτηχως οχι για δικο μου λογαριασμο, επειδη εχω χασει φιλους, επειδη εχω δει πολλα προσπαθω να μειωσω τις πιθανοτητες να ξαναζησω κατι τετοιο η να ξανακουσω.θα μου πεις ρε μεγαλε απο το φορουμ το προσπαθεις και θα εχεις και δικιο, στην προκειμενη φαση ομως του φορουμ δεν μπορω να κανω κατι παραπανω αν ηταν φιλος μου και ειχαμε επαφη σιγουρα θα μπορουσα.
    θα μου πεισ μετα, τι και αν παρει ενα γυμνο η κατι σε μικροτερα κυβικα δεν υπαρχει ο κινδυνος ατυχηματος λογο απειριας, φυσικα και υπαρχει αλλα μειωνεις τις πιθανοτητες και καλος η κακως μηχανη εμπειρια και πιθανοτητες πανε παντα μαζι για ολους.
    και γω εκανα μαλακιες μικροτερος και τωρα κανω ακομα μεγαλυτερες, στα 22 μου απο χτ επειδη ηθελα γκαζια πηρα 1100 χωρις να εχω ιδεα απο ss(ο θεος να το κανει ss το μπαουλο) και ανεβοκατεβαινα την βουτα με δεν ξερω γω ποσα και χτες που πηρα το μηχανακι μου απο το σερβισ θεωρησα σωστο να το ξεμπουκωσω στην αττικη οδο και να πλακωσω τα παντιλικια για να ξεκαβ...ωσω
    αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα παρακινησω και αλλουσ να κανουν το ιδιο, αναγνωριζω τα λαθη μου και τον βαρεμενο μου εγκεφαλο οταν με πιανει και ευχαριστω την τυχη μου που ακομα ειμαι ολοκληρος αλλα μεχρι εκει.
    εχω ανθρωπους που μου ζητανε να τους μαθω να οδηγανε και τους λεω ΟΧΙ γιατι δεν θελω να εχω το βαρος της ευθυνης αν τους συμβει κατι ξεροντας οτι εγω τους εβαλα στον κοσμο της μοτοσυκλετας,
    λοιπον με αυτο το σκεπτικο θα του προτεινα να παρει κατι μικροτερο γυμνο ντυμενο δεν ξερω η εστω ενα 600 δικυλινδρο και ο θεος βοηθος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RAMMSTEIN Προβολή μηνύματος
    δεν ειμαι ουτε γερος(ειμαι πολυ μικροτερος απο τους περισοτερους εδω) και σιγουρα δεν ειμαι σοφος αλλα ναι εχω χιλιαδες ωρες πτησεις(οσο παραξενο και να σου ακουγεται αυτο). σιγουρα δεν προτεινω να παρει ουτε φλορετα ουτε παπι ουτε νταξ ουτε τσαλι ουτε τιποτα τετοιο.το σκεπτικο μου γενικα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι πολυ απλο και γεροντιστικο(γιαυτο μπορει να σου φαινομαι μεγαλος).λοιπον επειδη εχω κανει πανω κατω τουσ διαδρομους του κατ πολλες φορες,ευτηχως οχι για δικο μου λογαριασμο, επειδη εχω χασει φιλους, επειδη εχω δει πολλα προσπαθω να μειωσω τις πιθανοτητες να ξαναζησω κατι τετοιο η να ξανακουσω.θα μου πεις ρε μεγαλε απο το φορουμ το προσπαθεις και θα εχεις και δικιο, στην προκειμενη φαση ομως του φορουμ δεν μπορω να κανω κατι παραπανω αν ηταν φιλος μου και ειχαμε επαφη σιγουρα θα μπορουσα.
    θα μου πεισ μετα, τι και αν παρει ενα γυμνο η κατι σε μικροτερα κυβικα δεν υπαρχει ο κινδυνος ατυχηματος λογο απειριας, φυσικα και υπαρχει αλλα μειωνεις τις πιθανοτητες και καλος η κακως μηχανη εμπειρια και πιθανοτητες πανε παντα μαζι για ολους.
    και γω εκανα μαλακιες μικροτερος και τωρα κανω ακομα μεγαλυτερες, στα 22 μου απο χτ επειδη ηθελα γκαζια πηρα 1100 χωρις να εχω ιδεα απο ss(ο θεος να το κανει ss το μπαουλο) και ανεβοκατεβαινα την βουτα με δεν ξερω γω ποσα και χτες που πηρα το μηχανακι μου απο το σερβισ θεωρησα σωστο να το ξεμπουκωσω στην αττικη οδο και να πλακωσω τα παντιλικια για να ξεκαβ...ωσω
    αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα παρακινησω και αλλουσ να κανουν το ιδιο, αναγνωριζω τα λαθη μου και τον βαρεμενο μου εγκεφαλο οταν με πιανει και ευχαριστω την τυχη μου που ακομα ειμαι ολοκληρος αλλα μεχρι εκει.
    εχω ανθρωπους που μου ζητανε να τους μαθω να οδηγανε και τους λεω ΟΧΙ γιατι δεν θελω να εχω το βαρος της ευθυνης αν τους συμβει κατι ξεροντας οτι εγω τους εβαλα στον κοσμο της μοτοσυκλετας,
    λοιπον με αυτο το σκεπτικο θα του προτεινα να παρει κατι μικροτερο γυμνο ντυμενο δεν ξερω η εστω ενα 600 δικυλινδρο και ο θεος βοηθος
    Eιδες τι ωραια ειναι οταν δεν ειρωνευεσαι και λες ωραια την αποψη σου με επιχειρηματα,
    εγω φιλε ειμαι μεγαλος ειμαι 48 και καβαλαω cbr 600 rr και ας με πονανε αφανταστα οι καρποι μου και θελω και 1000 μελοντικα ξανα,
    ειχα και γω μπαουλο 1000 ss ειχα και γυμνο ζ750 που πηγε να με σκοτωσει επειδη ειναι μπαζο μηχανακι,αρα δεν παιζει το γυμνο ή το με λιγοτερα αλογα,ειναι θεμα συγκυριας και τι σκατα κουβαλα ο καθενας στο μυαλο του αν θες νασαι καγκουρας θασαι και με beverly,εγω εχω δει πιτσιρικα να θελει να μου κανει επιδειξη με το beverly οτι ειναι driver και να τρωει σουπα στην πρωτη στροφη.
    Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οκ συμφωνω με ολα οσα λες τα ιδια θα λεγα στον γιο μου που δεν εχω,αλλα απο την στιγμη που δεν ξερεις τον αλλο που ρωταει τι τυπος ειναι και τι κουβαλαει στα μυαλα του οφειλης να απαντησεις σε αυτο που ρωταει ευθεως,στο κατω κατω της γραφης ολοι καπως ξεκινησαμε,και σε διαβεβαιω αν σουχει μπει στο μυαλο θα το κανεις οτι και να σου πουν οι αλλοι,μονο το οικονομικο θα σε κολωσει.
    τωρα αν πρεπει σε καθε ερωτηση να κανουμε ψυχογραφημα και ανα απανταμε καταληλως στο καθενα οκ εγω δεν παιζω

Banned
    ειπεμε παρε το R6 γιατι ειναι SEXY.............

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από farflung Προβολή μηνύματος
    Eιδες τι ωραια ειναι οταν δεν ειρωνευεσαι και λες ωραια την αποψη σου με επιχειρηματα,
    εγω φιλε ειμαι μεγαλος ειμαι 48 και καβαλαω cbr 600 rr και ας με πονανε αφανταστα οι καρποι μου και θελω και 1000 μελοντικα ξανα,
    ειχα και γω μπαουλο 1000 ss ειχα και γυμνο ζ750 που πηγε να με σκοτωσει επειδη ειναι μπαζο μηχανακι,αρα δεν παιζει το γυμνο ή το με λιγοτερα αλογα,ειναι θεμα συγκυριας και τι σκατα κουβαλα ο καθενας στο μυαλο του αν θες νασαι καγκουρας θασαι και με beverly,εγω εχω δει πιτσιρικα να θελει να μου κανει επιδειξη με το beverly οτι ειναι driver και να τρωει σουπα στην πρωτη στροφη.
    Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οκ συμφωνω με ολα οσα λες τα ιδια θα λεγα στον γιο μου που δεν εχω,αλλα απο την στιγμη που δεν ξερεις τον αλλο που ρωταει τι τυπος ειναι και τι κουβαλαει στα μυαλα του οφειλης να απαντησεις σε αυτο που ρωταει ευθεως,στο κατω κατω της γραφης ολοι καπως ξεκινησαμε,και σε διαβεβαιω αν σουχει μπει στο μυαλο θα το κανεις οτι και να σου πουν οι αλλοι,μονο το οικονομικο θα σε κολωσει.
    τωρα αν πρεπει σε καθε ερωτηση να κανουμε ψυχογραφημα και ανα απανταμε καταληλως στο καθενα οκ εγω δεν παιζω
    Δεν εχεις σωστη θεση γιαυτο σε πονανε οι καρποι σου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    Δεν εχεις σωστη θεση γιαυτο σε πονανε οι καρποι σου
    μπορει αυτο μπορει και γερονταματα

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonisss Προβολή μηνύματος
    Μικρή σημασία έχει, αλλά επειδή το είχα το συγκεκριμένο μονΔέλο (ρ6 2006+) η κατανάλωση παίζει από 7.5 έως και 13 λτρ(πίστα) στα 100

Επίσης λάδια - φίλτρα, κάθε 5.000, 3 x 13€ το λίτρο ημισυνθετικό(και περισσεύει κιόλας, 2.4 θέλει χωρίς φίλτρο, 2.7 με φίλτρο αν ενθυμούμαι καλά) +10€ το φιλτρο, πες 50€

Μέλος
    παιδια ξερει κανεις τι πεζει με την εφορια και το οικογενιακο εισοδημα? το λεω γιατι εγω ειμαι φοιτητης και θα βαλω την r6 στο ονομα μου!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R1/R6 Service Manuals / Part Catalogues
    από Daemon στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2017, 16:37
  2. Προς απανταχου ιδιοκτητες R1,R6....
    από hornet στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2005, 08:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •