Mαμά έχω κύριος, υπάρχει πρόβλημα?
Και 90000 ταξιδιωτικά χιλιόμετρα και ψιλή ζελατίνα που κόβει τελική και βρόχα…
Μας κλάνετε μια ... μάντρα επιεικώς και σας κάνουμε δώρο ΚΑΙ μια εκπτωτική κάρτα για το ΚαΤ ή για όποια άλλη ορθοπεδική της αρεσκείας σας!
Μα στα λιμανάκια έχει πολλά μηχανάκια στη θάλασσα -και αμάξια- αλλά είναι ρεισόνια όλα !!!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 26/04/2013 στις 15:45.
Αντώνη το έχεις χάσει το νόημα.
Ο νόμος από μόνος του δεν είναι ικανός να φέρει τάξη.
Ο πολίτης πρέπει να είναι πεισμένος ότι ο νόμος οδηγεί κάπου. Ότι έχει λόγο ύπαρξης κλπ
Μιλάμε για ανθρώπους όχι για υποζύγια.
Στην Αμερική σε πολλές πολιτείες έχουν ποινή θανάτου αλλά οι φόνοι δεν σταμάτησαν ποτέ!
Η αποτελεσματικότητα ενός νόμου φαίνεται από το πόσοι τον τηρούν. Όταν λοιπόν σε ένα νησί καλοκαιριάτικα βλέπεις ένα 20% με 30% μόνο να φορούν κράνος, πάει να πει ότι ο νόμος είναι λάθος? Προφανώς και όχι
Τότε, ποιος θα σε αναγκάσει να τηρήσεις αυτό και τον κάθε αντίστοιχο νόμο? Σίγουρα, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα παρανομεί....
Σκέψου ότι πάνω κάτω οι διατάξεις του ΚΟΚ της Ελλάδας και της Γερμανίας πχ είναι ίδιες. Για τράβα Ελληνάρα μου όμως να οδηγήσεις στη Γερμανία όπως οδηγάς εδώ και γύρνα να μου πεις τα αποτελέσματα
Το εξαντλήσαμε... κρατάω όσα διάβασα από εσένα, τον ντέβιλ και τους υπόλοιπους και πάω παρακάτω σκεπτόμενος...
Νομίζω ότι η κουβέντα πήγε λίγο μακρυά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό, απλά μέσα από το πληκτρολόγιο γίνετε ακόμα ποιο χαοτικό...
Τελικά Ιταλία θα πάει κανείς;
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Εγώ θα πάω Ιούνιο για 5 ημέρες. Αν γνωρίζετε καμιά Ιταλίδα που μπορεί να με φιλοξενήσει...
Life begins at 45°.
Η πινακίδα μου είναι πάντα πεντακάθαρη και ανέγγιχτη.
Αεροπορικώς θα πάω, εννοείται.
Life begins at 45°.
καταρχην αλλαξτε τον τιτλο...προσοχη οσοι βγειτε εκτος Ελλαδας...
γιατι εκει στους βαρβαρους ο νομος ειναι νομος και δεν παιζεις μαζι του...η μαλλον αν παιξεις και σε πιασουν δεν εχει μπαρμπα στην Κορωνη...και δεν ειναι μονο στην Ιταλια...
βεβαια για να μην μπλεκουν με γραφειοκρατιες και μαλακιες ενα μεγαλο προστιμο ειναι το μονο σιγουρο...που το πληρωνεις αμεσα αλλιως δεν φευγεις...προσωρινη ακινητοποιηση του οχηματος δηλαδη...
η ειδηση οπως παρουσιαστηκε ειναι σωστη αλλα εμεινε πολυ ασαφης...
απο τα 18 μηχανακια τα 12 δεν ειχαν πινακιδα στο μηχανακι...η ποινη ηταν ακινητοποιηση τους με ενα μεγαλο προστιμο...τα υπολοιπα 6 δεν ειχαν εκδωσει καν πινακιδα (αδεια κυκλοφορειας αρα και ασφαλεια) και εκτος απο το προστιμο εγινε και η ολικη κατασχεση...αλλα 2 καταφεραν να την κοπανησουν κιολλας και (οτ)αν τους πιασουν θα εχουν και κατηγοριες για ανθρωποκτονια απο αμελεια...
το βασικοτερο ειναι οτι παροτι εγινε μια οργανωμενη επειχηρηση απο το αντιπαλο δεος (κρατος) η αντιστοιχη ΜΟΤΟΕ-ΛΕΜΟΤ καταδικασε το γεγονος...οχι του ελεγχου αλλα τον αμυαλων που αμαυρωσαν την βολτα 300 ''φιλων'' που πηγαν να περασουν καλα...οπως και στα φορουμ επεσε το κραξιμο της αρκουδας...κατι σαν τις πανελληνιες στην Σαμοθρακη δηλαδη...
βαρβαροι...μπαι δε γουει...οι νομοι του ΚΟΚ γενικα στην ΕΕ ειναι σχεδον ιδιοι...βαρβαροι...