το ειχα φιλε για 2-3 χρονια. πανω στα καλυτερα μου 20 χρονων και το πηγαινα ταπα. απο το τοτε εχω κανει ατσαλινο σβερκο και θεωρω γκρινιαρηδες τους υπολοιπους. με σαγονι στο τεποζιτο πηγαινε μεχρι 200 (ημουν 60-65 κιλα) γενικα 180 τελικη, πραγμα που σημεινει οτι μια χαρα ταξιδευει με 130 140. αν δεν με γελαει η μνημη μου στα 200 εχει 10500 με κοφτη στις 11500. κι αν επισης θυμαμαι καλα με 140 πρεπει να δουλευε στις 7500σαλ. ο μεθεπομενος που ηταν και φιλος μου το γραναζωσε μακρυτερο κι ηταν ακομα πιο ανετο αλλα οχι τοσο νευρικο πλεον. (δεν ηταν που δεν ηταν...)
την προστασια απο τον αερα ποτε δνε την χρειαστηκα. απο αναρτησεις και φρενβα ειναι οτι βλεπεις. οταν το πηρε ο φιλος σφιξαμε τερμα την προφορτιση πισω μιας κι ηταν καμια 85αρα κιλα και κατεβασαμε τις πλακες μπροστα τερμα. βελτιωθηκε κατα πολυ. το γκαζι του ειναι οσο πρεπει για τις αναρτησεις του. εχει 45 αλογα τροχο αν θυμαμαι καλα αλλα το βαρος του αφησε πισω απο το srx μου.
το μονο αρνητικο που βρηκα σε αυτο το μηχανακι ειναι η θερμοκρασια που ανεβαζε, οπως κανουν και τα κλε βεβαια. στην αρχη τρομαξα μετα συνηθισα. προβαλεται ως ασπαστος αυτος ο κινητηρας αλλα εγω τον καταφερα. βεβαια ποτε δεν δουλεψε κατω απο 8000. ειχα κανει ελεγχο στα λαδια στις 6000χλμ με σιγουρο των πωλητη οτι αντεχουν 10.000χλμ. φυσικα οταν ξανακοιταξα το ματακι ειχαν ηδη καει αλλα αφησαν μαυριλα στο ματακι και φαινοταν σαν ειναι γεματο απλα μαυρισμενο το λαδι. αμ δε.. στην περιφεριακη οδο των Σερρων εσβησε. το περιεργο ειναι οτι δεν εκανε κανεναν θορυβο πιο πριν. τοσο που με κανει να πιστευω οτι μια βολτα νωριτερα ισως και να το εσωζα. απλα το μοτερακι του αντεξε να δουλεψει μεχρι και χωρις λαδι αλλα εκει οχι για τοσο και τα επσασε ολα αποτομα. συνολο επισκευης 800ε. πιστονι κομπλε, ελατηρια για το αλλο, μπιελα, κουζινετα ΟΛΑ, φλατζες ρεκτιφιε δεν θυμαμαι.. αλλα ακομα περπαταει οπως την πρωτη μερα. ηταν μοντελο 1999 και δεν ειχε θεμα με καδενες κλπ. το αγορασα με 35000χλμ αλλα δνε το πιστευω κιολας. το πουλησα γιατι θα αρχιζα να το κανιβαλιζω και δεν συνεφερε. λιγο καγκουρικα στα λεω αλλα ετσι ηταν. εκανα ταξιδακια κοζανη κερκυρα κοζανη σερρες και γενικα γυρνοβολουσα. εξυνα μαρσπιε πανω απο την λιμνη των Ιωαννινων (παρθενια τοτε). εγνατια δεν ειχαμε. πηγαινοερχομουνα κοζανη βεροια απο καστανια (ντριφτ ασταματητο.) και γενικα το χαρηκα παρα πολυ σνα μηχανακι. ανετα θα το επαιρνα παλι για παπι. μες την πολη μου φανηκε τρελα ανετο χαμηλο κλπ.. δυσκολευομαι πολυ να πιστεψω πως ενα βαρυ και ψηλοτερο ον οφ θα ειανι καλυτερο..