-δεν σ' ακούω !-όχι θα μ' ακούσεις !-δεν σ' ακούω ρε !-με γράφεις ??-όχι, απλά δεν σε ακούω !-γιατί, δεν θες να με ακούσεις ??-ΔEN ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ !!!!
Πάει ένας τύπος σε δύο κοπέλες που καθόταν στο μπάρ και λέει στην μία:-Χορεύεις?-Ναι χορεύω!-Ωραία! Δεν πας να χορέψεις να τα πώ λίγο με την φίλη σου?
Κάθομαι στη καφετέρια , έρχεται η σερβιτόρα τούμπανο με το ντεκολτέ ως στο πάτωμα.
- Tι θα πάρετε?
- Ένα καφέ να ανοίξει το μάτι μου ήθελα αλλά οκ τώρα…
Δεν τις μπορώ τις γκόμενες που ουρλιάζουν στο σεξ, μου 'χουν κάψει 4 ηχεία...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Mανα που έβαλες την μπλούζα των Metallica;
-Metaplita!!!!!!!
Πέθανε ιδιοκτήτης Κινηματογράφου....
..... Η κηδεία θα γίνει στις 10:30, 12:40, 14:55 και 19:00(3D) το απόγευμα!!!
Εσύ που άφησες το iPhone 4 για την οθόνη του 5 που είναι μεγαλύτερη κατά 1,3 cm, φαντάσου να κάνει κάτι παρόμοιο η κοπέλα σου…
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Η τροχαια ευχετε στους οδηγους που προσεχουν στους δρομους καλο πασχα, στους απροσεχτους... καλη ανασταση!
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Συναντάει ο Κωστίκας το Γιωρίκα και αρχίζει να του λέει ένα περίεργο όνειρο που είδε εχθές το βράδυ στον ύπνο του.
Κ: Είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο!
Γ: Τι είδες;
Κ: Είδα ότι πήγα στον παράδεισο, συνάντησα τον Αγιο Πέτρο και μου είπε πολλά πράγματα και μεταξύ άλλων να προσέχω να μην πατήσω τη φούσκα...
Γ: Τη φούσκα;
Κ: Ναι. Ούτε εγώ κατάλαβα τι ήθελε να πει αλλά δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω τι είναι. Προχωράω, που λες, και βλέπω το Μιχαλάκη αγκαλιά με μια γυναίκα σκέτη αηδία, γριά με ρυτίδες, χοντρέλα, άσε άλλο να τη βλέπεις.
Γ: Γιαχ!!!
Κ: Ναι κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα. Του μίλησα λοιπόν και τον ρώτησα τι γίνεται εδώ. Μου είπε ότι πάτησε τη φούσκα και εξαφανίστηκαν δια μαγείας. Συνεχίζω εγώ αλλά πάλι το ίδιο.
Γ: Δηλαδή;
Κ: Να, βλέπω το Αντρέα αγκαλιά με μια γυναίκα σκέτη αηδία, γριά με ρυτίδες, χοντρέλα, άσε άλλο να τη βλέπεις.
Γ: Πω, πω!
Κ: Ναι κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα. Συνεχίζω εγώ αλλά να σου εσύ με μια γκομενάρα, με στήθη Πάμελας, με κ@λο τεράστιο, άσε άλλο να τη βλέπεις.
Γ: Αμάν!!!
Κ: Ναι κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα. Λέω λοιπόν:
- "Ωπ, τι γίνεται εδώ;"
Και μου απαντάει η γκόμενα:
- "Ασε πάτησα τη φούσκα."