Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 49

Θέμα: ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 950 ADV

Παλαιό μέλος

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 950 ADV

Οπως γραφει και ο τιτλος,για πειτε μου ρε παιδια στις ποσες πλακες στην ενδειξη θερμοκρασιας του κοντερ παιρνει μπροστα το βεντιλατερ?στην 4η(πλακα)η στην 5η?Πριν λιγες μερες αλλαξα παραφλου(αδειασα ολα τα υγρα του ψυγειου και του δοχειου)εβαλα yamalube παραφλου,βαζω την μηχανη μπροστα και το βεντιλατερ μια δουλευε στην 4η πλακα μια στην 5η.Σημερα γυρνωντας σπιτι αναψε στην 5η πλακα και δεν ξερω τι γινεται.Σκεφτομαι να αλλαξω τρομπα νερου ουτως η αλλως(εχει να κανει?)Υπαρχει πιθανοτητα να εχει καψει φλατζα κυλινδρου?Το λεω αυτο γιατι σε μια βολτα που το ειχα ζορισει αναψε και η 6η πλακα(στην ενδειξη θερμοκρασιας)στο κοντερ και μετα πηρε μπρος το βεντιλατερ.Μηπως ειναι φυσιολογικα ολα και ανησυχω αδικα?Για βοηθατε ρε μαγκες!

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    το δικό μου ανάβει πάντα στη 4η πλάκα και ποτέ δεν έχω σει την 5η η την 6η πλάκα..
    την καινούργια τρόμπα του mr bean δεν την έβαλες ακόμα?
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Παλαιό μέλος
    Σωτο το κιτ αντλιας βενζινης του Bean εννοεις?Το παρηγγειλε ο lioulios αλλα δεν εχει ερθει ακομα,εχει καποια σχεση?Οταν το πηρα νομιζω οτι αναβε και εμενα στην 4η,τωρα τι σκατα γινεται δε ξερω και εχω φρικαρει.Καποιος μου ειπε για φλαντζα της τρομπας νερου μαλλον αν και εχω σκοπο να την αλλαξω ουτως η αλλως.Ξερει κανεις ποια να βαλω και ποσο στοιχιζει,τι στο καλο ολα μαζεμενα μου ηρθανε.

Γιατι δεν ξεκινας απο τα απλα? Εχει γινει εξαερωση του κυκλωματος?
    Εαν εχει καψε φλατζα, με ανοιχτη την ταπα στα ψυγεια και τραβωντας μια γκαζια πρεπει να δεις φυσαλιδες. Ενταξει, ειπαμε, ΚΤΜ, αλλα δεν γινετε με μια αλλαγη παραφλου να διαλυετε ολο το συστημα.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Ακόμα παλεύεις ρε με τις θερμοκρασίες και τα βεντυλατέρια ;

Το παραφλού πάντως που σου χα δώσει δεν ήταν Γιαμαλούμπμ...IGOL ήτανε .

Όσο για το κιτάκι , ο BEAN είδε τα λ7 στο λογαριασμό του στις 25/4 και το έστειλε όπως είπε την επόμενη μέρα ... Όμως ¨ Expect about 2-3 week delivery time.¨

...Και τώρα που κάθομαι και το ξαναδιαβάζω και σκέφτωμαι .... Γιατί από του Βάγγο μέχρι το σπίτι σου να πάει 5 πλάκες ; Δεν μου φαίνεται οκ αυτό .

Εγώ μετα τη δουλεία πήγα Ελούντα ,γύρισα , έκανα βόλτες ...5η πλάκα δεν είδα καθόλου και ποτέ δεν έχω δει και στο παρελθόν πλην ελαχίστων περιπτώσεων που δούλευε υπερωρία σε ζέστη ,χαμηλά και για πολή ώρα .

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ξαφνικά δεν άλλαξε κάτι, επειδή άλλαξες τα υγρά του συστήματος ψύξης. Είτε το ψυκτικό που έβαλες δουλεύει σε άλλες θερμοκρασίες, είτε πρέπει να γίνει καλύτερη εξαέρωση.

Παλαιό μέλος
    Δεν ξερω ρε Μικε τι γινεται,τα πιο πολλα παληκαρια που ρωτησα,τωρα μου λενε οτι ανοιγει στην 5η πλακα της ενδειξης(τι στο καλο δεν ξερουν μαθηματικα) και δεν θυμαμαι οταν το πηρα ποτε ανοιγε.Το σιγουρο ειναι οτι στα προηγουμενα 640 που ειχα ανοιγε στην 5η το βεντιλατερ.Θα του κανω παλι εξαερωση και βλεπουμε.Αυτο που με προβληματισε ηταν μην εχει καψει φλαντζα αλλα ουτως η αλλιως θα αλλαξω και τρομπα νερου(τι αλλο θα μπορουσε να ειναι αναρωτιεμαι?).Αντε τωρα μην με τρελανει γιατι εχω βρει ηδη τον αντικαταστατη του που ακουει στο ονομα BMW GS 800,μηπως σου λεει κατι?Για στειλε μου πμ γιατι ουτε βολτα δεν εχει τυχη να του κανω

Όλα λάθος ...
    Χάνω μια πλάκα .. Μπερδέυτηκα από τον Σωτήρη . Εμένα πάντα πάει με 4 σταθερά . Στην 5η ανάβει μετά από λίγο ...ΑΛλά και πάλι σου λέω ..Μέχρι το σπίτι δεν θα έπρεπε να ανάψει και δεν θα έπρεπε να πάει στις 5 ...Εκτός και αν έκανες κάτι που να το οδήγησες στο να ανάψει .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Όλα λάθος ...
    Χάνω μια πλάκα .. Μπερδέυτηκα από τον Σωτήρη . Εμένα πάντα πάει με 4 σταθερά . Στην 5η ανάβει μετά από λίγο ...ΑΛλά και πάλι σου λέω ..Μέχρι το σπίτι δεν θα έπρεπε να ανάψει και δεν θα έπρεπε να πάει στις 5 ...Εκτός και αν έκανες κάτι που να το οδήγησες στο να ανάψει .
    ναι ρε.. εχετε δικιο στη 5η αναβει το βεντι,η 4η ειναι η θερμοκρασια λειτουργιας
    σημερα που το επλυνα και μετα το αφησα στο ρελαντι, εκανε κανα 10λεπτο απο τη 4η μπαρα να παει στη 5η..

My Dirty Blog!!

Athenians Enduro Lovers

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Μίλτο, ξεσύνδεσε την ένδειξη θερμοκρασίας και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Πέρα από την πλάκα, δες εδώ για τις θερμοκρασίες (είναι σε F αλλά εύκολα βρίσκεις converter για C). Έτσι μπορείς να τσεκάρεις αν ο θερμοστάτης δίνει στη σωστή θερμοκρασία εντολή να ανοίξει/κλείσει το βεντιλατέρ να είσαι σίγουρος από εκεί κ μετά το τσεκάρεις και με τις μπάρες στην ένδειξη. Επίσης λέει πιο κάτω ένας ότι είχε μαζέψει λάσπες στα πτερύγια του ψυγείου και όταν το καθάρισε δούλεψε πάλι κανονικά.

ΥΓ: θα δώσεις το 950 για τη νέα 800 adv, καλά κατάλαβα ;
    Φύγαμε...

Την ποιά ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miltiadis950s Προβολή μηνύματος
    Αντε τωρα μην με τρελανει γιατι εχω βρει ηδη τον αντικαταστατη του που ακουει στο ονομα BMW GS 800,μηπως σου λεει κατι?Για στειλε μου πμ γιατι ουτε βολτα δεν εχει τυχη να του κανω
    Για ψάξτο λίγο γιατί κάτι βγάζουν αυτά με τις γεννήτριές τους... τις καίνε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Την ποιά ;
    περιμένουμε με αγωνία να αποφασίσουν να βγάλουν στη παραγωγή την 800adv που είναι έτοιμη...αυτό θα γίνει το '14 η '15

δεν χρειάζεται να τονίσω βέβαια ότι θα ισοπεδώσει ότι χωμάτινο κυκλοφορεί σε δύο τροχούς!

My Dirty Blog!!

Athenians Enduro Lovers

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Σιγά την αγωνία !

Εγώ περιμένω κανά 800άρι ΚΤΜ με αγωνία και αυτό μόνο και μόνο για να το δω και να το κανω και κανα τεστ ράινΤ...Γιατί για να το αγοράσω ....

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 950 Adv - Service 10.000 ΧΛΜ
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 16:59
  2. 950 Adv και ταχύτητες-συμπλέκτης
    από Nik0s στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 02:47
  3. ΣΕΛΑ ΓΙΑ 950 Adv
    από panos26 στο forum KTM