Πριν μερικές μέρες έγινα κάτοχος ενός Astrea grand.Το όποιο είναι όλο μαμά και θέλω και να κάνω το αστράκι να πηγαίνει καλύτερα άλλα χωρίς να θυσιάσω την οικονομία . φοραω φιλτροχωανη και sebring γνησία το καρμπυρατέρ είναι μαμά άμα μπει 18 θα καεί απλός παραπάνω βενζίνα ή θα κάνει δουλειά θα θέλει αλλαγή και ο λαιμός ?κανένας εκκεντροφόρος που θα δώσει σε όλο το φάσμα των στροφών και ειδικά στις ανηφόρες ? μου ψιλοτσιμπαει λάδια όποτε αν παίξει χρήμα θα το φτιάξω ή 49,5 ή 51 μπορεί και 53 θα ταιριάζουν το καρμπιρατέρ και ο εκκεντροφόρος σε αυτά τα χιλιοστά ? ευχαριστώ

Βαζει και εναν εκκεντροφορο αναλογως του τι θελει,τελικες η χαμηλομεσαιες και ανεβαζει δυο δοντια το πισω γραναζι η μικραινει το μπροστινο κατα ενα και ειναι μια χαρα!!
Και μελλοντικα το κανει οσο θελει!!(μεχρι 52 για μενα παντα..και 53 αν θες,αλλα εισαι ορια στο χιτωνιο..)
Σιγουρα εχεις δικιο...Εγω στα 53αρια παντα εβαζα το λιγοτερο 22αρι απο f1 αλλιως 24 η και 26 ζιγκλερωμενο φυσικα...Βεβαια αν το καλοσκεφτουμε,με το 18αρι οσο να ναι σε δικαβαλα θα ζοριζεται...Ενω με το 24αρι θα ειναι πιο ανετο στα 53 π.χ..Οτι θελει ο φιλος tommi106...