Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 950 ADV

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Μίλτο, ξεσύνδεσε την ένδειξη θερμοκρασίας και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Πέρα από την πλάκα, δες εδώ για τις θερμοκρασίες (είναι σε F αλλά εύκολα βρίσκεις converter για C). Έτσι μπορείς να τσεκάρεις αν ο θερμοστάτης δίνει στη σωστή θερμοκρασία εντολή να ανοίξει/κλείσει το βεντιλατέρ να είσαι σίγουρος από εκεί κ μετά το τσεκάρεις και με τις μπάρες στην ένδειξη. Επίσης λέει πιο κάτω ένας ότι είχε μαζέψει λάσπες στα πτερύγια του ψυγείου και όταν το καθάρισε δούλεψε πάλι κανονικά.

ΥΓ: θα δώσεις το 950 για τη νέα 800 adv, καλά κατάλαβα ;
    GEORGE Χριστος Ανεστη και Χρονια πολλα για σενα και την οικογενεια σου.Τι να πω δεν ξερω,μεχρι στιγμης εχω δωσει καμια 80ρια ευρω(αλλαγη ταπας ψυγειου,καινουργια βαλβιδα,παραφλου) και δουλεια δεν εχω κανει ρε γαμωτο.Τωρα καποιος μου λεει για θερμοστατη.Το θεμα ειναι οτι το κυκλοφορω οταν παω Νεαπολη για δουλεια και σε πορεια δουλευει στην 4η πλακα κανονικα,αμα μπω στην Πολη ανεβαινει στην 5η πλακα και περνει μπροστα ΣΤΗΝ 6η.Φοβαμαι μην του κανω καμια ζημια και τρεχω και δεν φτανω.Οσο για το BMW 800 αν και ορκισμενος ΚΤΜας ομολογω οτι μου αρεσει,τωρα φραγκα δεν παιζουν ΚΑΘΟΛΟΥ και μεχρι να τα βρουμε θα εχει βγει το 800 της πορτοκαλι εταιριας οποτε παραμενουμε με το 950

Παλαιό μέλος
    gefr ξενερωσα τοσο με το θεμα μου(φαντασου πως θαμαι αν βγαλει και καμια σοβαρη ζημια δλδ) και ακομα ξενερομενος ειμαι μεχρι να το φτιαξω δλδ(το παληκαρι που μου το φτιαχνει ξερει ρε γαμωτο απο ΚΤΜ αλλα στην παρουσα φαση δεν ξερω τι σκατα γινεται),ουτως η αλλιως φραγκα δεν παιζουν,πανω στην ξενερα μου περασε απτο μυαλο ομως.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Σιγά την αγωνία !

Εγώ περιμένω κανά 800άρι ΚΤΜ με αγωνία και αυτό μόνο και μόνο για να το δω και να το κανω και κανα τεστ ράινΤ...Γιατί για να το αγοράσω ....
    Υποθετω πως γιαυτο λεει και ο Σωτος!ipila:

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taxydromos Προβολή μηνύματος
    ναι ρε.. εχετε δικιο στη 5η αναβει το βεντι,η 4η ειναι η θερμοκρασια λειτουργιας
    σημερα που το επλυνα και μετα το αφησα στο ρελαντι, εκανε κανα 10λεπτο απο τη 4η μπαρα να παει στη 5η..
    Ε!!!εμενα περνει στην 6η,αν το θυμηθειθα ενημερωσω μολις βρω την ακρη.

Παλαιό μέλος
    Την ποιά ;
    Δε μπορουμε να μιλησουμε εδω μεσα,

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miltiadis950s Προβολή μηνύματος
    GEORGE Χριστος Ανεστη και Χρονια πολλα για σενα και την οικογενεια σου.Τι να πω δεν ξερω,μεχρι στιγμης εχω δωσει καμια 80ρια ευρω(αλλαγη ταπας ψυγειου,καινουργια βαλβιδα,παραφλου) και δουλεια δεν εχω κανει ρε γαμωτο.Τωρα καποιος μου λεει για θερμοστατη.Το θεμα ειναι οτι το κυκλοφορω οταν παω Νεαπολη για δουλεια και σε πορεια δουλευει στην 4η πλακα κανονικα,αμα μπω στην Πολη ανεβαινει στην 5η πλακα και περνει μπροστα ΣΤΗΝ 6η.Φοβαμαι μην του κανω καμια ζημια και τρεχω και δεν φτανω.Οσο για το BMW 800 αν και ορκισμενος ΚΤΜας ομολογω οτι μου αρεσει,τωρα φραγκα δεν παιζουν ΚΑΘΟΛΟΥ και μεχρι να τα βρουμε θα εχει βγει το 800 της πορτοκαλι εταιριας οποτε παραμενουμε με το 950
    Αληθώς Ανέστη και Χρόνια Πολλά !!!
    Υγεία εύχομαι πάνω απ' όλα !!!

Καταλαβαίνω καταντάει σπαστικό να μη μπορείς να κάνεις δουλειά... υπομονή όμως, δε μπορεί... θα βγει άκρη!
    Τα του αντιψυκτικού τα έχεις αποκλείσει όλα ; Αναλογίες, ποσότητα που δέχεται, εξαέρωση, να είναι το κατάλληλο ;;; Αρχίσανε οι ζέστες αλλά αν καταλαβαίνω καλά δε σου το έκανε τα προηγούμενα καλοκαίρια αυτό. Δες και το θερμοστάτη πάντως να είσαι σίγουρος ότι δίνει εντολή για το βεντιλατέρ στη σωστή θερμοκρασία. Αν η αλλαγή του αντιψυκτικού έγινε σωστά θα ξεκινούσα από το θερμοστάτη εγώ...
    Εύχομαι γρήγορα να βρεθεί η λύση !

ΥΓ: εγώ ονειρεύομαι πορτοκαλί και εσύ θα μου το γυρίσεις σε BMW
    Φύγαμε...

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Σιγά την αγωνία !

Εγώ περιμένω κανά 800άρι ΚΤΜ με αγωνία και αυτό μόνο και μόνο για να το δω και να το κανω και κανα τεστ ράινΤ...Γιατί για να το αγοράσω ....
    Αγωνία υπάρχει γιατί μπορεί να πέσει ακόμα λίγο η τιμή στα υπάρχοντα... αν και δε με πολυψήνει...

Όσο για το ΚΤΜ 800, κι εγώ το περιμένω αυτό αλλά δε το βλέπω να βγαίνει...
    Όταν θα 'ρθει εκείνη η ώρα θα πρέπει να το σκεφτώ πολύ σοβαρά, αλλιώς θα καταλήξω μ' ένα 690 enduro να τελειώνει η ιστορία γιατί τα 950/990 μάλλον πως τα αποκλείω...
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος
    George πολυχρονος,να χαιρεσαι τονομα σου και την οικογενεια,αντε και συντομα στην μερια μας την πορτοκαλοεταιρια:a015:.Ναι με ξενερωσε η ιστορια αυτη γιατι δεν μπορω να βρω την ακρη(καιρο τωρα),για κατι ασημαντο μπορει να κανω καμια χοντροζημια(οπως να καψει καμια φλατζα καπακιου π.χ).Σημερα μιλησα με το παληκαρι που το σερβαρει και μου ειπε και αυτος πιθανον θερμοστατη.Απο αυριο μεθαυριο θα το κοιταξει και θα ενημερωσω.Τωρα χαλβαδιαζα τα BMW 800 GS,νομιζωντας οτι ειναι το ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ μηχανακι,το πιο οικονομικο απο ολες τις μεριες αλλα με αυτα που διαβασα ας καθισω στα πορτοκαλια αυγα μου μιας και τα εχω φαει με το κουταλι και ας ειναι ψιχοφθορα τα ψιλοπροβληματακια που εχουν

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Αγωνία υπάρχει γιατί μπορεί να πέσει ακόμα λίγο η τιμή στα υπάρχοντα... αν και δε με πολυψήνει...

Όσο για το ΚΤΜ 800, κι εγώ το περιμένω αυτό αλλά δε το βλέπω να βγαίνει...
    Όταν θα 'ρθει εκείνη η ώρα θα πρέπει να το σκεφτώ πολύ σοβαρά, αλλιώς θα καταλήξω μ' ένα 690 enduro να τελειώνει η ιστορία γιατί τα 950/990 μάλλον πως τα αποκλείω...
    Στη θεση σου(μιλωντας για τη χρονικη περιοδο που διανυουμε και οχι σε 2-3 χρονια)θα χτυπουσα αβλεπει ενα 990 που και καλες τιμες παιζουν στο car.gr και οι παιδικες ασθενειες εχουν εξαλειφθει.Τωρα το 690 που λες ολα ΟΚ αλλα μονοκυλινδρο?για ξανασκεψου το,φιλικα παντα Μιλτικος!

πιαστα και αστα Το avatar του/της askianos
    ασε φιλε μιλτο ενας συναδελφος μου ειχε 1 τετοιο μηχανακι και εχει απογοητευτει ντιπι για ντιπι....ειχε χασει μεχρι και τον υπνο του τα βραδια....

Μέλος
    Φίλε μου το δικό μου 950 μόλις σηκωθεί η πεμπτη μπάρα σχεδόν αμέσως ξεκινάει το βεντιλατερ!

Μέλος
    Επίσης τέτοια εποχή το βεντιλατερ ανοίγει συνέχεια ιδίως πάνω σε βουνό η σε χωμάτινες διαδρομές όπου δεν προλαβαίνει να αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες!Και απο την στιγμή που θα ανοίξει πρώτη φορά μετά ανοίγει πολύ συχνά εκτός αν το σβήσω και το αφήσω κανά τέταρτακι να κρυωσει λίγο!Αυτος ειναι και ο λόγος που το καλοκαίρι τις αποφεύγω τις χωμάτινες εξορμήσεις!Φανταζομαι ότι και οι υπόλοιποι με το ίδιο μηχανάκι θα αντιμετωπίζετε το ίδιο θέμα!Ασε και που η ζέστη που βγάζει το μοτέρ ειναι σχεδόν ανυποφερτη!

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ztakisg16 Προβολή μηνύματος
    Επίσης τέτοια εποχή το βεντιλατερ ανοίγει συνέχεια ιδίως πάνω σε βουνό η σε χωμάτινες διαδρομές όπου δεν προλαβαίνει να αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες!Και απο την στιγμή που θα ανοίξει πρώτη φορά μετά ανοίγει πολύ συχνά εκτός αν το σβήσω και το αφήσω κανά τέταρτακι να κρυωσει λίγο!Αυτος ειναι και ο λόγος που το καλοκαίρι τις αποφεύγω τις χωμάτινες εξορμήσεις!Φανταζομαι ότι και οι υπόλοιποι με το ίδιο μηχανάκι θα αντιμετωπίζετε το ίδιο θέμα!Ασε και που η ζέστη που βγάζει το μοτέρ ειναι σχεδόν ανυποφερτη!
    εντάξει το δραματοποιείς λίγο..
    στο βουνό με τα εντουράδικα δεν νοιώθεις ζέστη(ατις φλαταδούρες πάντως δεν ανάβει)....το πρόβλημα είναι με το καύσωνα οδηγώντας στη άσφαλτο με βερμούδα..!
    σίτα έχεις βάλει πιστεύω..
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Από ότι ξέρω υπάρχει θερμοστάτης που να ανάβει σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Συνήθως ανάβει στην πέμπτη μπάρα όταν έχει 7 η κλίμακα. Άν κάψει φλάντζα κεφαλής, θα βράζει τα νερά και θα τα ξερνάει από το δοχείο διαστολής,ειδικά σε άνοιγμα γκαζιού, γιατί θα τα σπρώχνουν τα αέρια...

Μέλος
    Με βερμουδα και καύσωνα όντως η κατάσταση δεν παλευετε!Οταν λες σιτά εννοείς το προστατευτικό του ψυγειου?Εχω βάλει το γνησιο αλλα δεν έχω δει και τρελή διάφορα!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 950 Adv - Service 10.000 ΧΛΜ
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 16:59
  2. 950 Adv και ταχύτητες-συμπλέκτης
    από Nik0s στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 02:47
  3. ΣΕΛΑ ΓΙΑ 950 Adv
    από panos26 στο forum KTM