Επειδή ξεχνάμε εύκολα, πάρτε μερικά από τα "κατορθώματα" του μικρού...
vs Luthi: http://vimeo.com/40150191
vs Corsi: http://www.youtube.com/watch?v=DoR2ksnN1zY
vs Willairot: http://www.youtube.com/watch?v=DoR2ksnN1zY
Επειδή ξεχνάμε εύκολα, πάρτε μερικά από τα "κατορθώματα" του μικρού...
vs Luthi: http://vimeo.com/40150191
vs Corsi: http://www.youtube.com/watch?v=DoR2ksnN1zY
vs Willairot: http://www.youtube.com/watch?v=DoR2ksnN1zY
εσυ δεν παιζει πλακα μας κανεις.. επειδη πεσανε οι αλλοι σημαινει οτι ειναι επικινδυνος? το "κατορθωματα" το βελπω τουλαχιστον ειρωνικο.. αυτοι ειναι οι αγωνες κι εγω προσωπικα τους προτιμω ετσι. αλλιως οπως χιλιοειπωθηκε ας κανανε χρονομετρημενα μονο.. τι να κανουμε μερικοι βλεπουμε ακομα μαχες και το αιμα μας βραζει.. γ'αυτο μεχρι τωρα βλεπαμε ξανα αποσμασματα απο αγωνες κυριως του 90.. γιατι τα τελευταια χρονια ηταν βαρετα εως αδερφιστικα τα πραγματα...
Just +
Καλά και τον αφήνουνε ακόμα και τρέχει? Αυτουνού όχι μόνο την αγωνιστική λισάνς (ή τί διάλο έχει για να τρέχει) πρέπει να του πάρουν, αλλά και το δίπλωμα οδήγησης.
Όξω ρε με το φονιά!
Κάπου πήρε το μάτι μου ένα βιντεάκι που έκανε τραμπάλα με ένα παιδάκι σε μια πλατεία όταν ήτανε μικρός, κι έβαλε λίγη περισσότερη δύναμη και το άλλο προσγειώθηκε με τα @@ στη χειρολαβή. Άμα το βρω θα το ποστάρω...
(Α ρε ποοστη Μαρκεζ.... 3 αγώνες έχεις τρέξει κι έχεις κεράσει δάκρυ που έχει πάει σύννεφο)
Η διχασμένη μου άποψη έχει ως εξής..
Έβλεπα τον Μαρκεζ να πιέζει να προσπαθεί να τα δίνει όλε πίσω από τον Λορένζο και γούσταρα με τον πιτσιρικά. Γλίστραγε στα φρένα πίεζε φαινόταν ότι προσπαθούσε. Τέτοια οδήγηση θέλω να βλέπω στα motogp. Πωπω έλεγα είναι παιχταράς!
Και μετά βλέπω την μαλακία του στιλ εγώ θα σε περάσω ακόμα και αν γίνουμε σμπαράλια. Αυτό δεν μου άρεσε! Μου χάλασε το ενδιαφέρον. Όχι το ότι προσπάθησε, όπως είχε πεί και ο Σένα δεν είσαι οδηγός αγώνων αν δεν πάς για αυτό το μικρό άνοιγμα που θα δείς.
Όμως τέτοια άγαρμπη και άτσαλη προσπέραση δεν μου αρέσει από κανέναν!!
Θέλω ενδιαφέροντες αγώνες με προσπεράσεις, με μηχανάκια που φαίνετε ότι τα στίβουν και ταλατέυονται στο όριο. Δεν μου αρέσει η οδήγηση του Λορένζο, μηδεν ενδιαφέρον στο στιλ του.
Μερικοι δεν ξερουν τι θελουν τελικα εχω καταλαβει...Το εχουνε κανει οπαδικο λες κ o Lorenzo ειναι ο αδερφος τους η αντιστοιχα ο Marquez(στην προκειμενη).
Αγωνες με πρωτοτυπα μηχανακια βλεπουμε οπου οδηγουνται απο παιδια(Marquez) μεχρι γερους??(Edwards) 37 ετων...Λογικο ειναι να υπαρχει αδρεναλινη κ να οδηγουνε ολοι για να κερδισουνε!!
Αυτος δεν ειναι ο σκοπος??Η μηπως βλεπαμε κανα φιλανθρωπικο αγωνα που ειχε συμφωνηθει να προσεχουμε τα μηχανακια κ τις πτωσεις??
Μια χαρα προσπεραση του εκανε κ μαγκια του!!Αφου του ανοιξε την πορτα τελευταια στροφη, τελευταιο γυρο ενω ειχε τρελαθει ο πιτσιρικας να περασει ποση ωρα καλα να παθει!!
Αλλα οτι θα καθομασταν να κραζαμε κ να συζηταγαμε αν ηταν αντικανονικο η οχι δεν το περιμενα... Μπραβο στον πιτσιρικα κ μακαρι να υπηρχαν κ αλλοι ετσι να γουσταραμε οδηγηση επιθετικη(οχι ανοητα επικινδυνη).
Κριμα που λειπει ο Marco...πολυ κριμα!!!
Ride(s) the wind of change...
συμφωνώ αλλά θεωρώ οτι εκ του αποτελέσματος (και επομένως εκ του ασφαλούς κατά κάποιο τρόπο) κρίνουν όσοι κρίνουν επιθετική την οδήγηση του μαρκεζ
αν πάλι, είχαν πέσει και οι δύο (μην πω είχαν τραυματιστεί) θα ήταν παμψηφεί ανόητα επικίνδυνη.....
πολύ φοβάμαι όμως οτι θα γίνει και τέτοια (εκτός και αν τον συνετίσουν στην ομάδα του στα μουλωχτά)....
υγ..... και ο σικ, στα όρια του επιθετικός/ανόητα επικίνδυνος έπαιζε, δυστυχώς...
να θυμίσω ότι το συγκεκριμένο το είχε πει ο Σένα όταν με κόπο και τρόμο προσπαθούσε να δικαιολογήσει μπροστά στις κάμερες τα αδικαιολόγητα. Το ότι προτίμησε να μην αγωνιστεί καθαρά αλλά να εμβολίσει τον Πρόστ έτσι ώστε να βγουν και οι 2 έξω, τρόπος με τον οποιο ήταν ο μόνος να πάρει πρωτάθλημα. φυσικά τον εμβολισμό τον δοκίμασε στη πρωτη στροφή έτσι ώστε να σιγουρέψει ότι δεν θα τον χάσει στη διάρκεια του αγώνα.
ο κόσμος όμως ως γνήσιος οπαδός και χειροκροτητής (για να το θέσω πιο εκλεπτυσμένα από τον πολύ καλύτερο όρο «παλαματζής» που ανέφερε και ο συγχωρεμένος τρισμέγιστος σημειογράφος Ηλίας Πετρόπουλος), στην ιστορία όλων των πτυχών της ζωής, θα επικροτεί αυτόν που αντ’ αυτού θα θέτει τον εαυτό του και τους άλλους σε κίνδυνο. λογικό είναι. όσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος τόσο μεγαλύτερος και ο θαυμασμός.
και αφού φτάσαμε στο σημείο πλεον να δαμάσουμε την έννοια των 230 αλόγων σε ένα αγωνιστικό δίτροχο, σε βαθμό εξευτελιστικό, τότε το μόνο που μας μένει είναι οι επαφές. κάποτε από μόνη της η ισορροπία πάνω σε 2 ρόδες με τα αγωνιστικά αρκούσε για να προκαλέσει δέος γιατι όλοι ξέραμε ότι αυτά τα μηχανάκια δεν οδηγιούνται. πλέον οδηγιούνται στο όριο και σε συνεχόμενο ρυθμό για όλους τους γύρους του αγώνα.
να γουστάρετε τον κίνδυνο που θέτει τον εαυτό του ο οδηγός. οκ αυτό το καταλαβαίνω. όλοι μας το κάνουμε. άλλωστε για αυτό ασχολιόμαστε με τις μηχανές. όπως έλεγε και ο Λέφας η μηχανή είναι το όχημα για να σε κάνει να παίζεις με τον κίνδυνο. μην μπερδεύεται όμως την έννοια τι είναι αγώνες και ποιος είναι άντρας και ποιος είναι ικανός και ποιος είναι γρήγορος, ποιος είναι ο γλυφιτζούριας, ποιος ο δόντιας, ποιος ο κλαψιάρης και ποιος το παιδάκι, μόνο και μόνο γιατι κάποιος ξεπέρασε το τι περιμένατε εσεις ως επικίνδυνο. αντίστοιχη κίνηση έκανε και ο Μπαουτίστα στη πρώτη στροφή πέρσι στο Άσσεν και πήρε μαζί του 2-3. με άλλα λόγια να ξέρετε γιατι χειροκροτάτε.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το παραδέχτηκε καποια χρόνια αργότερα.
Ηταν αντίδραση στην κίνηση του prost και ολης της ομοσπονδίας εναντίον του την προηγούμενη χρονιά, οπου τον ακύρωσαν άδικα αφού είχε κερδίσει και είχε παρει και το κύπελλο. Ηταν η χρονιά οπου του εκαναν τετοιο πόλεμο που δνε έχει ξαναγίνει. Μην ξεχνάμε και το 'περίεργο' συμβάν οπου ο Mansell εκανε 4 γυρους με μυαρη σημαία μεχρι να τον πετύχει και να τον βγάλει έξω.
Παμ παρακάτω.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Να 'σαι καλά που με γλύτωσες από το να γράφω κι αυτά...
Για το οπαδικό της υπόθεσης που λέτε μερικοί:
- Λογικό είναι να υποστηρίζεις κάποιον. Αν «είσαι με όλους», απλά δεν έχει ενδιαφέρον.
- Είμαι fan του Rossi από τα 250cc. Ναι, παρακολουθώ GP από τότε. Και από ακόμα νωρίτερα. Και έβλεπα όλες τις κατηγορίες (μέχρι και 80cc για όσους θυμάστε) όταν μπορούσα, αλλιώς άρθρο από ΔΠ και Motosport.
- Από τους διεκδικητές του τίτλου (γιατί ο Rossi δεν διεκδικεί πρωτάθλημα) υποστηρίζω Lorenzo. Μόνο Lorenzo.
- Δεν έχω υποστηρίξει ποτέ κανέναν αναβάτη Honda (ούτε τον Rossi όσο ήταν στη Honda) και προφανώς δεν θ' αρχίσω να το κάνω τώρα για κανένα λόγο. Κόλλημά μου.
- Έκατσα και έσπασα ένα βίντεο σε φωτογραφίες και έβγαλα τα μάτια μου στο gimp να δω τι πραγματικά έγινε.
- Διαπίστωσα πως ο αναβάτης που υποστηρίζω έχασε μια θέση από δικό του λάθος, από τον αναβάτη μιας εταιρείας που δεν πρόκειται ποτέ να συμπαθήσω ούτε και να αγοράσω ποτέ προϊόν της (είχα από όλες τις άλλες γιαπωνέζικες και είχα και ιταλικό).
Εντάξει;
Πιάνομαι για προκατειλημμένος Marquezόπληκτος;
Όταν λοιπόν διαφωνούμε με κάτι, προσπαθούμε να αντικρούσουμε αυτό που διαφωνούμε παρουσιάζοντας επιχείρημα και όχι την πρόταση «το λες γιατί είσαι ........... (βάλτε ότι θέλετε).
Επίσης, δεν κρίνουμε τον Marquez από τότε που γεννήθηκε, μιλάμε για μια συγκεκριμένη φάση και μόνο.
Αλλιώς, ούτε ο Lorenzo έπρεπε να τρέχει, τα ίδια έκανε κι αυτός.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
@spyrakos35 Εύγε νέε
@spyro Ti να πω;![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
απο το ποστ πιο πανω εγω συμπερανα οτι περαν του κλαψιαρη πεδροζα οι αλλοι βλεπουν επιθετικη την οηδγηση αυτη αλλα οχι επικινδυνη. κι αν ημασταν μερικα χρονια πριν θα ηταν κι απολυτα φυσιολογικη.
+1000
Σε λιγο θα πουν κ για το Σενα κ το λομπι που ειχε στησει!!
Οσο για το προσπερασμα κ αν ειναι επιθετικη-επικινδυνη η οδηγηση του Marquez αυτο που καταλαβαινω κ εχω δει ειναι πως παντα οταν ενας ο οδηγος στριμωχνεται στην εσωτερικη κ κλεβει την γραμμη του αλλου οδηγου αναγκαστηκα θα τον πεταξει εκτος γραμμης γιατι κ οι 2 δεν στριβουνε με την ιδια γραμμη...Ενας την παιρνει!!!Τωρα ολα τα αλλα ειναι στην κριση του καθενος!!
Υ.Γ Μηπως να βαλουν καθρεπτες κ φλας για να ειμαστε πιο σιγουροι κ να αποφευχθουν τετοια περιστατικα?!!![]()
Ride(s) the wind of change...