Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 75

Θέμα: Σχόλια σε αγγελίες...

Σχόλια σε αγγελίες...

Καλησπέρα έχει πέσει στην αντίληψη μου θέμα όπου μέλος πουλάει κάμερες για 20 ευρώ και καλά επειδή κατά λάθος παρήγγειλε περισσότερες και του έμειναν... έτυχε να έχω την συγκεκριμένη κάμερα και να ξέρω την αξία της
    http://viewitem.eim.ebay.gr/Mini-DV-...879064666/item

Παλιότερα είδα κάτι ανάλογο με κράνος όπου κάποιος πουλούσε μεταχειρισμένο (!!!) το κράνος του με 200 ευρώ την στιγμή που το έβρισκες καινούργιο στα ίδια λεφτά.
    Και άλλα παραδείγματα...

Δεν είναι κρίμα να μην μπορούμε να σχολιάσουμε όταν βλέπουμε τέτοια παραδείγματα όπου κάποιοι σύντροχοι μοτοσυκλετιστές θα πιαστούν κορόιδα;
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

τωρα παει τις πουλισε...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι κρίμα να μην μπορούμε να σχολιάσουμε όταν βλέπουμε τέτοια παραδείγματα όπου κάποιοι σύντροχοι μοτοσυκλετιστές θα πιαστούν κορόιδα;
    Δεν ειναι κριμα την εποχη που 200 ευρω για καποιους ειναι το μηνιατικο τους, να πανε να τα σκάνε σε μεταχειρισμένο κρανος ενω μπορουν να αγορασουν καινουριο με τα ιδια?
    Ποσους να σωσουμε?Το φορουμ υπαρχει, σε καθε απορια απαντανε τα μελη, τι αλλο να γινει?Κουβεντουλα μεσα στις αγγελιες γινοταν και αποφασιστηκε να σταματησει.

Αν δε λυπομαστε εμεις τα χρηματα που θα δωσουμε γιατι να τα λυπηθουν οι 'ξενοι'?

έχει ξανασυζητηθεί το θέμα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Αν δε λυπομαστε εμεις τα χρηματα που θα δωσουμε γιατι να τα λυπηθουν οι 'ξενοι'?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    είχε ξαναγίνει η κουβέντα, και οκ, δεκτόν να μη γίνεται κουβεντούλα στις αγγελίες
    η ένστασή μου είναι ότι δεν τηρείται ο κανόνας:

Δικαίωμα δημοσίευσης αγγελιών έχουν τα μέλη που είναι εγγεγραμένα για περισσότερους από 3 μήνες (90 ημέρες) και έχουν τουλάχιστον 50 posts στις κατηγορίες όπου αυτά προσμετρούνται.

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    είχε ξαναγίνει η κουβέντα, και οκ, δεκτόν να μη γίνεται κουβεντούλα στις αγγελίες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    O κανόνας τηρείται.
    Λόγω τεχνικών περιορισμών, υπάρχουν μέλη που είχαν περάσει στο group που δίνει τα απαραίτητα δικαιώματα πριν την "ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου" .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    O κανόνας τηρείται.
    Λόγω τεχνικών περιορισμών, υπάρχουν μέλη που είχαν περάσει στο group που δίνει τα απαραίτητα δικαιώματα πριν την "ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου" .
    Κάποιο νομοσχέδιο-σφήνα που να αναιρεί το προηγούμενο παίζει;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Κάποιο νομοσχέδιο-σφήνα που να αναιρεί το προηγούμενο παίζει;
    Έχει διερευνηθεί, αλλά προς το παρόν δεν είναι στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Έχει διερευνηθεί, αλλά προς το παρόν δεν είναι στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση.

Δυστυχώς τσάμπα τα μαθήματα που μας παραδίδουν τόσα
    χρόνια οι αξιότιμοι κύριοι βουλευτές μας που μέ τόσο ζήλο και
    αυταπάρνηση ψηφίζουν ότι γουστάρουν, όποτε θέλουν........

Ανεπίδεκτοι μαθήσεως οι αντμινιστράτορες και λοιποί
    λειτουργοί του MOTO.GR
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς τσάμπα τα μαθήματα που μας παραδίδουν τόσα
    χρόνια οι αξιότιμοι κύριοι βουλευτές μας που μέ τόσο ζήλο και
    αυταπάρνηση ψηφίζουν ότι γουστάρουν, όποτε θέλουν........

Ανεπίδεκτοι μαθήσεως οι αντμινιστράτορες και λοιποί
    λειτουργοί του MOTO.GR
    να τους ψηφίσουμε λοιπόν στις επόμενες εκλογές......

πω ρε φίλε.... φαντάσου τον sniper υπουργό οικονομικών....... πουτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    να τους ψηφίσουμε λοιπόν στις επόμενες εκλογές......
    Όταν λήξει η θητεία της προηγούμενης σύνθεσης...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iconan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα έχει πέσει στην αντίληψη μου θέμα όπου μέλος πουλάει κάμερες για 20 ευρώ και καλά επειδή κατά λάθος παρήγγειλε περισσότερες και του έμειναν... έτυχε να έχω την συγκεκριμένη κάμερα και να ξέρω την αξία της
    http://viewitem.eim.ebay.gr/Mini-DV-...879064666/item

Παλιότερα είδα κάτι ανάλογο με κράνος όπου κάποιος πουλούσε μεταχειρισμένο (!!!) το κράνος του με 200 ευρώ την στιγμή που το έβρισκες καινούργιο στα ίδια λεφτά.
    Και άλλα παραδείγματα...

Για δες και αυτή τιμή και μετά μίλα για κορόιδα! http://www.ebay.com/itm/Mini-MD80-He...item27b2af64b6

Να σχολιάσετε και βέβαια ότι θέλετε. Πρώτα όμως να διαβάσετε καλά την αγγελία. Δεν υποχρέωσα κανέναν να τις πάρει και είμουν ειλικρινής για τα λεφτά που ζητάω.
    Επίσης δεν μπήκα σφήνα στις αγγελίες και ζητάω το λόγο από τους admin για τον οποίο διαγράφηκε η αγγελία μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iconan Προβολή μηνύματος
    Για δες και αυτή τιμή και μετά μίλα για κορόιδα! http://www.ebay.com/itm/Mini-MD80-He...item27b2af64b6

Να σχολιάσετε και βέβαια ότι θέλετε. Πρώτα όμως να διαβάσετε καλά την αγγελία. Δεν υποχρέωσα κανέναν να τις πάρει και είμουν ειλικρινής για τα λεφτά που ζητάω.
    Επίσης δεν μπήκα σφήνα στις αγγελίες και ζητάω το λόγο από τους admin για τον οποίο διαγράφηκε η αγγελία μου.
    Το ότι κάποιος ζητάει για μια κάμερα των 7 ευρώ 200 δεν σημαίνει ότι είναι ηθικά σωστό να ζητάς εσύ 20!
    Προσπαθείς να βγάλεις κέρδος εις βάρος ατόμων που δεν γνωρίζουν να ψάξουν...
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 12:48
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2006, 08:20
  3. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ