Βάλτε κάποιος την αγορά Του crf που έγινε στο mybike....εκε να δεις σούπερ αγορά...
Όσο για το θέμα με τις κάμερες αν θυμάμαι καλα το παιδι που τις πουλαγε έλεγε ότι τις πουλάει ακριβότερα...
Βάλτε κάποιος την αγορά Του crf που έγινε στο mybike....εκε να δεις σούπερ αγορά...
Όσο για το θέμα με τις κάμερες αν θυμάμαι καλα το παιδι που τις πουλαγε έλεγε ότι τις πουλάει ακριβότερα...
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Και γιατί να το γράψω αν δεν ειναι αλήθεια ρε παιδιά προσπάθησα να είμαι ειλικρινής. Και ναι είναι αλήθεια πάτησα το 0 δίπλα από το 1 αντικείμενο χωρίς να το καταλάβω και πάτησα δέσμευση να τις αγοράσω. Θα μπορούσα να ακυρώσω τη συναλλαγή αλλά ο πωλητής θα μου έδινε αρνητικό feedback και θα μου χάλαγε το προφίλ πράγμα που δεν θέλω γιατί κάνω αρκετές αγορές απο ebay και θέλω να είμαι καθαρός.
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
Το οποιο, απλα προς αποφυγη παρεξηγησεων, δε μεταφραζεται σε "ο πωλητης μπορει να κανει οτι του γουσταρει κι εσυ αγοραστη ας προσεχες", ουτε αθωωνει τον πωλητη εαν αυτος επιχειρησει να εξαπατησει τον αγοραστη, (και ουτε καν ισχυει εστω και τυπικα στις μερες μας αλλα τελος παντων).
Και ας μην ξεχναμε οτι το θεμα εδω δεν ειναι επαγγελματιες πωλητες, αλλα ατομα που κανουν καποια "μεταπωληση". Ακομα και το σε ποιο βαθμο εισαι καλυμμενος απο το νομο για να πουλησεις κατι μεταχειρισμενο, αναλογως με τον τροπο που το κανεις, μπορει να τεθει υπο συζητηση, οποτε τα caveat emptor και caveat venditor ειναι πολυ μακρια....
Αυτο που σιγουρα ισχυει (και ειναι πιο γνωστο απο καθε caveat), κι ακομα κι οταν η ισχυς του αποδυναμωνεται ολοι θα οφειλαμε να συνδραμουμε τα μεγιστα προς την αποκατασταση της, ειναι αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_of_speech
Το δικαιωμα του ενος να πουλαει "ακριβα" σηκωνει κουβεντα.
Το δικαιωμα του αλλου να εκφερει τη γνωμη του και να πει οτι θεωρει οτι ο ταδε πουλαει "ακριβα" ειναι αναφαιρετο και δε σηκωνει καμια κουβεντα.
Αυτα οσον αφορα τα περι εμποριου γενικοτερα.
Σχετικα με τα σχολια στις αγγελιες συμφωνω 100% που καταργηθηκαν και το εχω ξαναπει. Οχι για να πουλαει ο καθενας οσο του γουσταρει ή γιατι χαιρομαι να πιανεται κοσμακης κοροιδο. Αλλα γιατι εδω ειναι φορουμ κι απλα υπαρχει κι ενας χωρος για αγγελιες. Αν ειναι να γινει ολο το φορουμ μπουρδελο απο τις φαγωμαρες που θα επικρατησουν για να "σταθει" το κομματι των αγγελιων, προσωπικα χεσμενο το εχω και ας καταργηθει.
Και για ακομη μια φορα, for fuck's sake, υπαρχει ενα γ@μημενο κουμπακι σε καθε αγγελια με ενα θαυμαστικο. Αν κατι σε καποιον βρωμαει, το παταει κι στελνει μια αναφορα στο διαχειριστη λεγοντας του 2 λογια γιατι θεωρει την αγγελια ακαταλληλη, και συνεχιζει το δρομο του. Πιο απλο πεθαινει.
απορία προς αυτούς που θέλουν τα σχόλια ενεργά....
τι θα κάνατε αν μαθαίνατε τα ποσοστα κέρδους των εμπορικών καταστημάτων????
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais