την άνοιξη, οι μελισσούλες μπλα μπλα μπλα
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
.... στα μπαλκόνια, οι γλάροι μπλα μπλα μπλα
(δεν ξέρω τι θα σε στοιχειώνει περισσότερο. Η ίδια η εικόνα του gay γλάρου με το περιστέρι στο στόμα ή το γεγονός ότι άνοιξες θρεντ για να το διηγηθείς και να πεις ότι τρόμαξεςΑκόμα δεν έχω μπορέσει να συνέλθω από το σοκ)
μπορούσα να ανοίξω ένα thread για το "θανατο του εμποράκου", για τη κρίση, ή ένα για να τρολάρουμε και να γελάσουμε όλοι
ur call![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εγώ θα ψήφιζα ένα για τη χρυσή αυγή. Από αυτά τα ωραία που πιάνουν 20 σελίδες σε 2 ώρες, βγάζει ο καθείς τα απωθημένα του, και μετά γίνονται καπνός κι ούτε γλάρος ούτε ζημιά
Α και θα πρότεινα κι ένα bump στο θέμα καλοκαιρινό μπουφάν να μας πεις τί απόκαμες, αν απόκαμες, γιατί ψάχνω για την κοπελιά. (Δεν υποννοώ κάτι, απλά μπορεί να βγαίνει το ίδιο μοντέλο και σε γυναικείο)
χαχαχαχααχα έβαλα τα dainese, οπως τα πες, το νεο ειναι καλυτερο, αλλα δε μου αρεσει που ειναι μαυρο
έβαλα και 2~3 ακόμα, όσο κι αν ακούγεται "ψωνίστικο", ίσως έχει να κάνει και με τον σωματότυπό μου, μόνο τα dainese μου κάθονταν καλά
λογικά θα πάρω ένα από αυτά τα 2
κι αν ήθελα να τρολάρω σιγά μη το κανα με τα χρυσά αυγά, θα έκανα ένα ποδοσφαιρικό να γουστάρουμε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
κλασικα εικονογραφημενα ... και μενα μου εχουν τυχει αυτα και να τους παω καπου και να ανεβουν πανω στη μηχανη και αν καθε φορα που καποιος μου ελεγε να παμε κοντρα πηγαινα , θα μπορουσα να μετρησω μονο τις φορες που ΔΕΝ μου το εχουν πει. οτι να ναι.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone