Τήν εικόνα lioulios και στρώμα τήν έκανα delete απο το μυαλό![]()
Τήν εικόνα lioulios και στρώμα τήν έκανα delete απο το μυαλό![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
παιδια ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας θα δώσω αρκετή σημασία και θα αποφασίσω σύντομα για το τι θα κάνω .... αλλά μου κάνει εντύπωση απο κάποιους για το τι εντύπωση εχουν για το z οχι για αλλο λογο αλλα επιδει ειμαι κατοχος του και πιστευω με την λιγη εμπειρία που εχω απο μηχανές στα 37μου ( cb ,marauder 250, elliminator,transalp650 hornet 2009,zr750,xt600,xt660 ,gsr600 ,z750) και λεω λιγη γιατι δεν ειχα ποτε μου παπι :-( και δεν ξερω να το οδηγω!!!! το z κατα γενικη ομολογία έμπυρων κατοχων νυν και πρωην ει ναι ενα απο τα πιο συγχρονα και καλοζιγησμενα μηχανάκια που κυκλοφορούν σε αυτά τα κυβικα και σε αυτην την κατηγορία !!για την εμπορικοτητα τους δε ουτε λογος .
Εμενα δεν θα ηταν καν θεμα για κουβεντα αν το gsx eixe βγει στον δρομο το 2007 και μετα γιατι φυσικα και ειναι καλυτερη μηχανη απο το z αλλα θα ηταν και σχετικα ικανοπιητικη η κυκλοφορια του 5-6 χρονου μηχανακιου απο το να παρει καποιος 10 χρονων (ακομα και τεχνολογικά ας ειναι το ιδιο)δινοντας ενα του 2009!!!
αν ηταν ετσι δεν θα κυκλοφορουσε κανενας καινουριο golf,ford,opel κ.α αλλα θα επερναν mercedes του 2002 για να λεει οτι εχει mercedes
Δεν συγκρινω λοιπον τα αυτα καθε αυτα μηχανακια που πχ για το z οπου και ειμαι κατοχος ξερω καλυτερα τι μηχανη ειναι αλλα την μεγαλη διαφορα ηλικιας , και εμπορικοτητας !!!οχι γιατι δεν ειναι εποχές για να χανουμε λεφτα!!!
Τελευταία τροποποίηση από nikosmor; 11/05/2013 στις 22:01.
Η επιλογη του gsx δεν ειναι θεμα λογικης.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε χρειαζονται 1400 κυβικα για να κυκλοφορεις σε 2 τροχους.
Αλλοι ειναι οι λογοι επιλογης του, αλλα οταν διαβαζω τα παραπανω που γραφειςς ξαναλεώ
" Καλυτερα κρατα το Ζ γιατι το gsx μετα δε παιζει να το πουλησεις ή θα χασεις ΠΑΡΑ πολλα λεφτα μετα"
κοιτα να δεις... δεν εχουν και πολυ σημασια οι χρονολογιες σ'αυτη την κλαση μηχανων,εκτος και αν μιλαμε για top class οπως ειναι ενα ss (αλλα και εκει παιζεται του κατα ποσο θα ωφελησουν τα νεα μπιχλιμπιδια που εχει το νεο μοντελο)...
ειναι σαν να λεμε οτι ενα BMW M5 του 2003 ειναι χειροτερο απο ενα suzuki swift sport του 2010...
εγω προσωπικα δεν εχω ακουσει κανεναν σοβαρο μοτοσυκλετιστη να εκθειαζει το Z750...
εκτος και αν μιλαμε για καγκουρακια καφετεριας που το μονο που τους νοιαζει ειναι το πουλ μουρ στο στεκι τους...
οπως εγραψα και πιο πανω το Ζ750 ειναι ενα μετριοτατο wannabe streetfighter και αυτο νομιζω εχει επηρεασει και τις πωλησεις του νεου μοντελου...
εκει που εγινε το μπαμ ηταν με τα πρωτης γενιας, τα 2ης γενιας ηταν αποτυχια και τα 3ης γενιας πηγαν πατο γιατι ειχαν να ανταγωνιστουν μοντελα οπως street triple, speed triple, superduke, tuono κλπ...
για το gsx τα εγραψαν και ολοι οι αλλοι...ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ μηχανακι..ειτε 5 χρονια να περασουν, ειτε 10, ειτε 20 θα παραμενει μια σταθερη ΑΞΙΑ...αυτο, νομιζω, τα λεει ολα...
Θα σμφωνήσω με τον από πάνω .
Και αν θες να δεις και τη διαφορά ... Απλά πήγαινε και δες ένα Ευρωπαικό γυμνό της κατηγορίας και πρόσεξέ το καλά . ..Μπρός -πίσω .Και μετά χωρίς να το βάλεις μπροστά , επιχείρησε να το τσουλήσεις καμιά 10ριά μέτρα να καταλάβεις τό είναι το ζύγισμα .
ΑΝ και πάλι δεν καταλάβεις , πάρτο μια βόλτα και στην 1η στροφή δες τί θα σου πει η ανάρτηση .
...Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας αυτά που λές ( cb ,marauder 250, elliminator,transalp650 hornet 2009,zr750,xt600,xt660 ,gsr600 ,z750) ΔΕΝ είναι μηχανάκια που προσφέρουν αυτό που λέμε την απόλαυση της οδήγησης ...Το χόρνρετ ίσως κάνει μια διαφορά .
Το μηχανάκι που θες να πάρεις για ανταλλαγή , είναι διακαής πόθος ορισμένων ..Ένα μηχανάκι που περνάει και γυρνάμε όλοι να το κοιτάξουμε ( και να πούμε και οοοοοο ... ).
Το Ζ σου είναι κάτι συνηθισμένο , αδιάφορο και αν πραγματικά στην ηλικία που είσαι ψάχνεις κάτι για να κλήσεις , είναι ...Ω χαρό το !! (το 14άρι)
Αν το πάρεις δύσκολα θα το δώσεις ,αλλά οι περισσότεροι που το παίρνουν σήμερα ...ΔΕΝ το παίρνουν για να το δώσουν .
Εύχομαι να κάνεις αυτό που επιθυμείς .
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Lioulios; 12/05/2013 στις 15:54.
εγώ θα σταθώ στον χαρακτηρισμό του Z που για μένα δεν πάει αλλά σε όλη την αστεία(συγνώμη παιδες) κατηγορία των στριτ φαιτερσ, που δημιουργήθηκε σε εξέλιξη των naked στρογγυλοφάναρων κλασσικού χαρακτήρα ξεκινώντας από Kawasaki zephyr400/550/750/1100, ZR-7,ΖRΧ1200, ER-5, Honda CB-1, CB500, CBF500, CBF600N,CB400SF, BROS, CB1000,CB1300,Suzuki GS500, GSF600, GSF1200,GSX1400 Yamaha XJ 600N, SRX400/600, XJ1200/1300..που μπορούσες με κάποια universal αξεσουάρ να τοποθετήσεις για να ταξιδέψεις παντού στον κόσμο..
οπότε βρίσκεσαι ανάμεσα και προτείνεις ένα μηχανάκι απο όλα τα παραπάνω σε σύγκριση με την τρεντιά των υδρόψυκτων πολυβάλβιδων υπερεξελιγμένων θηρίων με ιπποδυνάμεις από SS έχοντας τον μέσο δικυκλιστή αποπροσανατολισμένο χωρις να ακούω οτι το μεγάλο ποσοστό αυτών πάει σε track day(όπως ένα SS)ούτε στα ταξίδια ελέω αεροδυναμικής και αρκείτε μόνο σε μπάντιλικια και στιγμές διασκέδασης εντός πολεοδομικού...αστεία κατηγορία
οπότε ως φυσικό ενδεχόμενο το βλέπω να σου προτείνουν όλοι(ακόμη και οι οπαδοί της κατηγορίας φαιτερ) οτι με άλλα λόγια οτι αν και παλιότερο είναι "πιο μοτοσυκλέτα" από το Ζ
φιλικά πάντα παλικάρια
you rise you fall you're down then you rise again
Το λιγότερο που μπορω να πω ειναι ότι ειναι αστεία αυτα που γράφεις ....
ενταξει ενταξει με πεισατε ρε παιδιακαι αν δεν κάτσει με το συγκεκριμένο gsx θα το αλλάξω με κανενα mounter ποδήλατο για να φύγει απο τα χερια μου μην μπλεξω
![]()
Τελευταία τροποποίηση από nikosmor; 12/05/2013 στις 10:58.
Κράτα το να νομίζεις πως έχεις μηχανάκι και άσε τους άλλους να πηγαίνουν με τα άλλα ...Αυτά που χαλάνε .
Δεν είναι όλες οι μηχανές για όλους .
Όσο πένα και να ναι το BMX ...Κοίτα να μη δώσεις μεγάλη διαφορά στην ανταλλαγή ε ?
![]()
ΟΚ μεσα ....πληρώνεις μονο μεταβίβαση (80 €) και παρτο , γιατι κι εγω βρηκα ενα φίλο να μου χαρίσει ενα ktm να περασω μεχρι να βρω gsx αλλα του απαίτησα να το παει πρωτα στο μαστορα την τετάρτη και μετα να μου το δωση (από πεμπτη δηλαδή ) και ετσι για 2,3 μερες δε θα εχω μεγαλο προβλημα!!!![]()