Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Η μοτοσυκλέτα τον καιρό της φτώχιας

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RAMMSTEIN Προβολή μηνύματος
    εγω βλεπω και ανθρωπους βαζοντασ και τον εαυτο μου μεσα που κανουν το σκατο τους παξιμαδι, κοβουν απο αλλες τους αναγκες ωστε να καταφερουν να κρατησουν την μηχανη που εχουν και γουσταρουν αντι να την πουλησουν τσαμπα και να συμβιβαστουν με κατι οικονομικοτερο.γιατι αυτο να μην ειναι υπεροχο περισοτερο απο αυτο που περιγραφεις, το να συνεχιζεις να καβαλας αυτο που θες κοβοντας απο οπου αλλου μπορεις.
    το οτι ανακλυψαν πολλοι το restoration και την νεκρανασταση πεθαμενων μοτοσυκλετων τωρα για μενα ειναι θλιβερο, το restoration ειναι μερακι, ειναι καβλα,ειναι να γουσταρεις να μουτζουρωνεσαι με γρασα και λαδια, ειναι αποψη υπερανω κρισης, χρηματων και κοινωνικων συνθηκων.γιατι αν εχει κανεισ την εντυπωση οτι η αναπαλαιωση μιας μοτοσυκλετας ειναι κατι φτηνο ειναι οικτρα γελασμενος εκτος αν εννοουμε γρασαρε το ολο μπασ και ξεκωλισει και τσουλισει, πιασε οτι κρεμεται με κανα τειραπ και παρε και ενα σπρει να νομιζεισ οτι το εβαψεσ και βουρ στο δρομο.αυτο δεν ειναι restoration ειναι zombienation
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    +1000

το restoration, αν το κανεις σωστα, κοστιζει ΠΟΛΥ περισσοτερο απο το να παρεις το ιδιο μηχανακι ελαφρως μεταχειρισμενο...
    και αυτο ειναι λογικο γιατι μεσα σε ολα μπαινουν τα ανταλλακτικα, που εν γενει ειναι ακριβα και φυσικα η εργασια, που αν δεν μπορεις να κανεις εσυ καποια πραγματα το στελνεις σε καποιον που ξερει και εχει τα καταλληλα εργαλεια...αρα μεγαλυτερο κοστος...
    αλλα δεν μπορεις να εχεις και πιστολι για βαφη, και εξολκεα ρουλεμαν, και πριτσιναδορο αλυσιδας και...και...και...μετα γινεσαι συνεργειο...

ΑΡΑ, αν καποιος θελει να κανει σωστο restoration και να κυκλοφορει ΣΩΣΤΟ μηχανακι στο δρομο, παει να πει οτι εχει και τα φραγκα...
    αλλιως παιρνεις ενα λιωμενο παπο και κανεις την δουλεια σου..

μπορει για καποιους να ακουγεται ρομαντικο...αλλα εγω δεν γουσταρω να γινουμε Ινδια...
    6432489761984 δικυκλα στον δρομο, με 0 συντηρηση, 0 ενεργητικη ασφαλεια (αφου μιλαμε για <125cc και ανυπαρκτα φρενα-αναρτησεις), 0 σεβασμο και οδηγικη παιδεια...
    ολοι οσοι στριμωχνονται οικονομικα στρεφονται στο δικυκλο γιατι ειναι τσαμπα σε αγορα και συντηρηση αλλα για να παρει κρανακι της προκοπης ουτε λογος...
    για να μαθει 5 βασικα στον δρομο οταν οδηγει και να μην γινεται δημοσιος κινδυνος, ουτε λεξη...

ε,λοιπον μαγκες αυτο ειναι πισωγυρισμα και κακο μαλιστα...
    για μενα ουτε ρομαντισμο κρυβει, ουτε τιποτα..
    υπαρχει μονο η αναγκη για επιβιωση που στην ουσια γ@μαει τα παντα στο διαβα της...
    +1000 και στούς δύο,μου αρέσει η ιδέα της αναπαλαίωσης/restoration αλλά να γίνεται σωστά όπως κάποιοι από εδω μέσα το κάνουν με πολύ μεράκι αλλά με πολύ χρήμα και ιδρώτα.

Είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς που κρατάνε με νύχια και με δόντια την μηχανή τους για να μην την σκοτώσουν αλλά και γιατί περιμένουν αυτή την μία μέρα που θα βγουν (την βδομάδα,τον μήνα,τον χρόνο βάλτε ότι θέλετε) να την χαρούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και εικόνες και χιλιόμετρα.

Επίσης είμαι απο αυτούς που πήραν την μηχανή τους με δόσεις κάτι που εφόσον τις πληρώνεις δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.Δέν μου άρεσε η διατύπωση του mg ktinos γιατί με έθιξε μιάς και με παίρνει η μπάλα και εμένα.Δέν έσκασε καμμία φούσκα,πάντα έτσι ήταν όποιος είχε και μπορούσε να δώσει την δόση του έπαιρνε ότι γουσταρε και αυτός δεν φταίει σε τίποτα,μην τα ρίξουμε τώρα ότι επειδή κάποιοι από εμάς πήραν μηχανή με νύχια και με δόντια φταίμε και για την κρίση που επήλθε και γυρισαμε πίσω την Ελλάδα με τα δάνεια μας κτλ.
    Keep spamming!!!:a13:

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    +1000 και στούς δύο,μου αρέσει η ιδέα της αναπαλαίωσης/restoration αλλά να γίνεται σωστά όπως κάποιοι από εδω μέσα το κάνουν με πολύ μεράκι αλλά με πολύ χρήμα και ιδρώτα.

Είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς που κρατάνε με νύχια και με δόντια την μηχανή τους για να μην την σκοτώσουν αλλά και γιατί περιμένουν αυτή την μία μέρα που θα βγουν (την βδομάδα,τον μήνα,τον χρόνο βάλτε ότι θέλετε) να την χαρούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και εικόνες και χιλιόμετρα.

Επίσης είμαι απο αυτούς που πήραν την μηχανή τους με δόσεις κάτι που εφόσον τις πληρώνεις δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.Δέν μου άρεσε η διατύπωση του mg ktinos γιατί με έθιξε μιάς και με παίρνει η μπάλα και εμένα.Δέν έσκασε καμμία φούσκα,πάντα έτσι ήταν όποιος είχε και μπορούσε να δώσει την δόση του έπαιρνε ότι γουσταρε και αυτός δεν φταίει σε τίποτα,μην τα ρίξουμε τώρα ότι επειδή κάποιοι από εμάς πήραν μηχανή με νύχια και με δόντια φταίμε και για την κρίση που επήλθε και γυρισαμε πίσω την Ελλάδα με τα δάνεια μας κτλ.

+1000

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RAMMSTEIN Προβολή μηνύματος
    ..αυτο δεν ειναι restoration ειναι zombienation
    Αγγλιστί ratbike...

Συμφωνώ σε όλα.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kerasaki Προβολή μηνύματος
    Ειναι λιγο ρομαντικο οπως το λες και πραγματικα σε τετοιες καταστασεις μαθαινεις να εκτιμας και τα λιγα που εχεις, ωστοσο υπαρχει κι ενα αλλα.
    Εχω ξεκινησα με 50αρι πριν απο 15 χρονια, μετα ηρθε το 125, 400, 600 και τωρα στα τριαντα μου εκει που παντα φανταζομουν οτι θα αγορασω κι ενα χιλιαρι να ζησω κι αυτη την εμπειρια, δυστυχως λογω των οικονομικων επεσα παλι στα 125cc.
    Δεν ειναι και λιγο πισωγυρισμα αυτο?και μαλιστα χοντρο?
    Και εγω σε ίδια φάση είμαι φίλε. Απο 125άρι παπί πήγα σε 250άρι naked, σε 750 γλήγορο, σε 1000άρι ον-οφ και τώρα σε σκούτερ 300άρι(καλα 264). Αλλά ξέρεις αν είμαι διατεθιμένος να παω σε παλιά μοντέλα τότε το 1000αρι παλι το έχω. Τα μηχανάκια δεν εχουν αλλάξει τόσο...το marketing όμως άλλαξε πολύ το άτιμο!!! Και σε αυτη την λούμπα μας είχαν βάλει τόσα χρόνια. Δεν λέω οτι η τεχνολογία δεν κάνει καλό στις μηχανές αλλά δεν την χρειαζόμαστε και τόσο. Ενα καλό στήσιμο, ενα καλό service και λίγο νιονιό για να καταλάβεις τι οδηγάς και μεχρι που μπορεί να σε πάει και το χαμόγελο επανέρχεται.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    +1000

μπορει για καποιους να ακουγεται ρομαντικο...αλλα εγω δεν γουσταρω να γινουμε Ινδια...
    6432489761984 δικυκλα στον δρομο, με 0 συντηρηση, 0 ενεργητικη ασφαλεια (αφου μιλαμε για <125cc και ανυπαρκτα φρενα-αναρτησεις), 0 σεβασμο και οδηγικη παιδεια...
    ολοι οσοι στριμωχνονται οικονομικα στρεφονται στο δικυκλο γιατι ειναι τσαμπα σε αγορα και συντηρηση αλλα για να παρει κρανακι της προκοπης ουτε λογος...
    για να μαθει 5 βασικα στον δρομο οταν οδηγει και να μην γινεται δημοσιος κινδυνος, ουτε λεξη...

ε,λοιπον μαγκες αυτο ειναι πισωγυρισμα και κακο μαλιστα...
    για μενα ουτε ρομαντισμο κρυβει, ουτε τιποτα..
    υπαρχει μονο η αναγκη για επιβιωση που στην ουσια γ@μαει τα παντα στο διαβα της...
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι το θετικό σε αυτό που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.
    Τώρα αν κάποιος θυμήθηκε να εκτιμήσει ένα παλαιότερο ή φθηνότερο μηχανάκι επειδή δεν έχει λεφτά,
    δεν πιστεύω ότι έγινε και απαραίτητα κοινωνός της ιδέας του μοτοσυκλετισμού.
    Αν ξαφνικά του έπεφταν μερικά ευρώ στα χέρια, πάλι τα ίδια θα έκανε πιθανότατα.
    Αυτοί που εκτιμούσαν και αγαπούσαν τα παλαιότερα μηχανάκια ( τις στιγμές που τους πρόσφεραν δηλαδή )
    πριν την κρίση, θα το κάνουν και τώρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    .......... Τα μηχανάκια δεν εχουν αλλάξει τόσο...το marketing όμως άλλαξε πολύ το άτιμο!!! Και σε αυτη την λούμπα μας είχαν βάλει τόσα χρόνια. .........
    ο κακός μας ο καιρός μας φταίει και κανένα μάρκετινγκ....

σορρυ κιόλας εεεε?

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Κάθε μέρα παρατηρώ οτι λόγω κρίσης προφανώς και σαφούς μέιωσης του budget όλων μας οτι όλο και περισσότεροι στρέφονται σε μηχανάκια περασμένων ετών που παλιότερα όυτε να τα φτύσουμε δεν δεχόμασταν. Τα restoration πάνε και έρχονται και στον δρόμο βλέπεις μοτοσυκλέτες που έχουν πια πολλά χρόνια στην πλάτη.
    Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγω το βρίσκω υπέροχο που ακόμα και στην δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε έχουμε βρεί τρόπο να κάνουμε αυτο που αγαπάμε περισσότερο, δηλαδή να καβαλάμε.
    Ισως τωρα αναθεωρήσουμε και λίγο τις απόψεις μας περί του τι χρειαζόμαστε για πάμε ένα ταξίδι πχ και να πάψουμε να θέλουμε ντε και καλά το 1200άρι της τελευταίας τεχνολογίας.

Ναι οκ μην ξεχνάτε όμως ότι πολλοί ούτε πριν μπορούσαμε να πάρουμε το καινούργιο χ,ψ μοντέλο η μόνη επιλογή ήταν μηχανάκια περασμένων (αρκετών) ετών και τώρα το τίποτα.
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Μοτοσυκλέτα είναι μόνο το 1000.
    Τεχνολογία έχει μόνο το τελευταίο μοντέλο
    Τα μικρά και φτηνά είναι ξεπεσμός.
    Τα παλιά ασυντήρητα επικίνδυνα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Μοτοσυκλέτα είναι μόνο το 1000.
    Τεχνολογία έχει μόνο το τελευταίο μοντέλο
    Τα μικρά και φτηνά είναι ξεπεσμός.
    Τα παλιά ασυντήρητα επικίνδυνα...
    αυτη η αναγκη σασ να κραξετε σας οδηγει αναγκαστικα στα ακρα
    κανεις δεν ειπε αυτα που λες με μια μικρη δοση ειρωνιας
    μοτοσυκλετα σαφως δεν ειναι μονο τα 1000 ειναι τα παντα που κινουνται σε 2 ροδες
    αλλα μοτοσυκλετα επισης δεν ειναι μονο 200αρι ταλαιπωρο φορτωμενο να κανει τον γυρο της ευρωπης
    η αληθεια ειναι υποκειμενικη για τον καθενα και αντικειμενικα καπου στην μεση

γενικα υπαρχει μια νοοτροπια ειδικα στους λιγο μεγαλυτερους (πρωην αναγνωστες του Κραχαλιου στα 90s) οτι αυτος που ταλαιπωρειται με το μικρο και παλιο και ταξιδευει ειναι πιο μοτοσυκλετιστης και το νιωθει,φερνει εις περας καποιο τρομερο κατορθωμα και ειναι πολυ πιο αυθεντικος απο τον τυπο που θα κανει το ιδιο ανετα με καποιο δικυλινδρο μαστοδοντο
    και αν το κανει και απο επιλογη,δηλαδη μπορουσε να σκασει τα 15.000 για να παρει το χ bmw η το ψ ktm αλλα προτιμησε να ανεβοκατεβαινει τα διαφορα πασα με motoguzzi του 70 τοτε του φτιαχνουμε και τοτεμ για προσκυνημα
    πισω απο αυτη την αντιληψη σιγουρα θα υπαρχουν ανθρωποι που ειναι οντως παλαιοφιλοι και ετσι και αλλιως γουσταρουν τετοιες μηχανες, οποτε ναι τους δικαιολογω να γουσταρουν και να θαυμαζουν τον εκαστοτε ταξιδιωτη
    αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ σε αυτη την κατηγορια
    για τους υπολοιπους η εστω καποιους απο τους υπολοιπους προβλημα διακρινω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Ναι οκ μην ξεχνάτε όμως ότι πολλοί ούτε πριν μπορούσαμε να πάρουμε το καινούργιο χ,ψ μοντέλο η μόνη επιλογή ήταν μηχανάκια περασμένων (αρκετών) ετών και τώρα το τίποτα.
    Αυτό !

Ποτέ μου δεν αγόρασα καινούριο μηχανάκι ,γιατί δεν είχα τα χρήματα . Την δουλειά μου όμως την κάνω τόσα χρόνια και με το παραπάνω ...Αν είχα τα χρήματα δεν το συζητώ. Καινούριο θα έπαιρνα ,αλλά είπαμε ...

Πο@τ@να φτώχεια .

Από την άλλη πάλι (που δεν ειπώθηκε) πάρα πολλοί από εμάς ,αγοράζουμε πράγματα μοτοσυκλετιστικά και δίνουμε εκεί προτερεότητα αγήνωντας άλλα στην άκρη ...και οι γυναίκες δεν ξέρουν κουβέντα .

¨Μλκα ...πες πως είναι δικές σου οι μπότες και μου τις δάνισες-χάρισες κτλ ...Την στιγμή που έχω να αγοράσω παντελόνι κανά δυο χρόνια και μου τη λέει η γυναίκα ,εγώ πάω και παίρνω τρόμπες για το 950 μην τύχει και με αφήσει ...Και πάει λέγωντας .

Όποιος είναι άρρωστος ,χρήμα θα βρεί . Τέλος .

Ούτε βγαίνω ,ούτε τζογάρω (βλέπε πάμε στοίχημα ) ... Ότι κονομάω στους τροχούς τα ακουμπάω !

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τέρμα η ανασφάλεια για τον καιρό!!!
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2006, 14:25
  2. Τον καιρό εκείνο....
    από powerphot στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2006, 20:58
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2004, 15:42