Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Daytona DY 50cc

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Εν ολίγοις, οι προλαλήσαντες κύριοι που αναφέρθηκαν σε θαλασσινές βουτιές, θεωρούν (και πολύ σωστά βέβαια) ότι δεν αξίζει τον κόπο να μπλέξεις μέ τέτοιου είδους μετατροπές για το συγκεκριμένο μηχανάκι αφού το κόστος θάναι μεγάλο, η αξιοπιστία αμφίβολη και το κέρδος ελάχιστο, εφόσον θές να το κάνεις όπως λές "οβίδα"
    Σε συμφέρει καλύτερα να το δώσεις και προσθέτοντας τα χρήματα που θα ξόδευες για μετατροπή να πάρεις ένα μεγαλύτερο μηχανάκι.
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antwnis Προβολή μηνύματος
    Σε συμφέρει καλύτερα να το δώσεις και προσθέτοντας τα χρήματα που θα ξόδευες για μετατροπή να πάρεις ένα μεγαλύτερο μηχανάκι.
    Η αλήθεια είναι πως το συμφέρει καλύτερα να αρχίσει να κάνει οικονομία μπας και μαζέψει για κανά μεγαλύτερο γιατί πάνω από 3 κατοστάρικα για μεταχειρισμένο κινέζο δν παίζουν και με τόσα η μόνη οβίδα που μπορεί κανείς να πάρει είναι καμιά ανενεργή αντίκα του Β'ΠΠ.

Νέο μέλος Το avatar του/της Πεθανα
    δεν ειναι δυνατον αυτο..ειμαι 16 και εχω διπλωμα για 50 αρι,το μηχανακι εχει τα χαρτια του κανονικα,και ετσι φαινομενικα τα εχω καλα με τον νομο.Γι αυτο λοιπον το λογο,θελω να επενδυσω στο συγκεκριμενο μηχανακι,και ζητησα την γνωμη σας
    Και καλο μου ταξιδι..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πεθανα Προβολή μηνύματος
    δεν ειναι δυνατον αυτο..ειμαι 16 και εχω διπλωμα για 50 αρι,το μηχανακι εχει τα χαρτια του κανονικα,και ετσι φαινομενικα τα εχω καλα με τον νομο.Γι αυτο λοιπον το λογο,θελω να επενδυσω στο συγκεκριμενο μηχανακι,και ζητησα την γνωμη σας
    Μπορείς με ρεκτιφιε να μεγαλωσεις τον κυβισμό , να αλλαξεις - επεξεργαστεις την κεφαλη , να αλλαξεις καρμπυρατερ, εκκεντροφορο, εξατμιση , να βαλεις φιτροχοάνη και γραναζωμα αναλογα τι θελεις (επιταχυνση-τελικες).
    Με τα παραπανω θα εισαι <<νομιμος>> αφου θα εχεις το ιδιο μοτερ και θα πηγαινει πολυ ικανοποιητικά ΑΛΛΑ οι εργασιες θα πρεπει να γινουν σε ΚΑΛΟ μάστορα και θα σου ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ το λιγοτερο 500-600 ευρώ.Δηλαδη θα εχεις ριξει ενα σκασμο χρηματα (που στο τελος καταληγουν σε εναν κουβα αχρηστων) και θα παραμενεις με ενα παπι (οτι καλο η κακο σημαινει αυτο).Γνωμη μου ΑΣΤΟ οπως ειναι και οταν παρεις διπλωμα για κατι μεγαλυτερο χαρισε το παπι σε κανενα ξαδερφακι σου και αγορασε κατι πιο δυνατο και αξιοπιστο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TERMINATOR Προβολή μηνύματος
    Μπορείς με ρεκτιφιε να μεγαλωσεις τον κυβισμό , να αλλαξεις - επεξεργαστεις την κεφαλη , να αλλαξεις καρμπυρατερ, εκκεντροφορο, εξατμιση , να βαλεις φιτροχοάνη και γραναζωμα αναλογα τι θελεις (επιταχυνση-τελικες).
    Με τα παραπανω θα εισαι <<νομιμος>> αφου θα εχεις το ιδιο μοτερ και θα πηγαινει πολυ ικανοποιητικά ΑΛΛΑ οι εργασιες θα πρεπει να γινουν σε ΚΑΛΟ μάστορα και θα σου ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ το λιγοτερο 500-600 ευρώ.Δηλαδη θα εχεις ριξει ενα σκασμο χρηματα (που στο τελος καταληγουν σε εναν κουβα αχρηστων) και θα παραμενεις με ενα παπι (οτι καλο η κακο σημαινει αυτο).Γνωμη μου ΑΣΤΟ οπως ειναι και οταν παρεις διπλωμα για κατι μεγαλυτερο χαρισε το παπι σε κανενα ξαδερφακι σου και αγορασε κατι πιο δυνατο και αξιοπιστο.
    Μπορεις να μου στειλεις ενα πμ με περισσοτερες λεπτομερειες πανω σε ολα αυτα;Τα λεφτα δεν με νοιαζουν θελω να κανω καλη δουλιτσα,και εχω μαζεψει αρκετα απο περιστασιακα μεροκαματα.

ΥΓ.Πες πως ολα αυτα τα φτιαχνω και τον σενιαρω τον παπο..θα καρφωνει καθολου η θα χω κανει καμια τρυπα στο νερο.Ποσο θα πιανει τελικη;
    ΥΓ 2>Στειλε μου κανα πμ καλυτερα να μου πεις,για ολα.
    Και καλο μου ταξιδι..

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    βρες ανταλακτικα απο κανα 90αρι γνησιο, μεταχειρισμενα αλλα σε καλη κατασταση. να βαλεις. στροφαλλομπιελα κεφαλη καμπανα. θα χρειαστεις επισης πιστονοκυλινδρο (απο 53 και πανω ειναι καλα), καδενα γραναζι τεντωτηρα . ειναι μια καλη αρχη. αντι για 90αρα μπορεις καλιστα να βαλεις κι astrea κεφαλη. αυτα για βγει οικονομικο και σχετικα γρηγορο κι αξιοπιστο. ειδαλως μπορεις να παρεις μαιμουδες του κιλου οπως ολοι με εμφιβολη την αξιοπιστια η ολοκληρο μοτερ κινεζικο (λιφαν 110 βγηκε καλο) η να το κανεις takegawa αφου σε παιρνει οινομικα. με ολα αυτα θα εχεις τελικη οση χωραει το κοντερ σου. αλλα και παλι αχρηστο θα ειναι. ενα aprilia sx50sm με ενα πιστονοκυλινδρο κι ενα καρμπυρατερ μαλλον θα σου ριχνει στ'αυτια και παλι. και φυσικα εχει φρενα κι αναρτησεις που κανενα παπι δεν πλησιαζει, γι'αυτο πουλα το χρεπι ακι παρε κανα τετοιο. εχει αρκετα που ειναι ηδη ετοιμα. εμεις πηραμε ενα με 400ε κι ειναι μαλοσσι 80αρι με εξατμιση και καρμπ και παει στα ισα με dt125. αρα φανταζεσαι ποσο πεταμενα ειναι τα λεφτα στην παπια. στα λεω εγω που εχω κανει παρα πολλα σε ενα παπι και το εχω ακομη. 50αρι πλεον. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...96414697_n.jpg

αλλα φαινεται οτι γνωρισε δοξες καποτε..

Η δική μου συμβουλή: μην το σφάξεις το μηχανάκι, αργότερα παίρνεις ένα μεγαλύτερο. Οι χοντρές μετατροπές πάντα έχουν προβλήματα αξιοπιστίας.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Η δική μου συμβουλή: μην το σφάξεις το μηχανάκι, αργότερα παίρνεις ένα μεγαλύτερο. Οι χοντρές μετατροπές πάντα έχουν προβλήματα αξιοπιστίας.
    αυτα που προτεινω ειναι light μετατροπες. προχθες ειδα μοτερ απο παι με κυλινδροκεφαλη απο beverly 250.. χαχχαχαα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    αυτα που προτεινω ειναι light μετατροπες. προχθες ειδα μοτερ απο παι με κυλινδροκεφαλη απο beverly 250.. χαχχαχαα
    Δεν αφορούσε εσένα Δημήτρη, γενικά μιλούσα, από beverly 250?????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Δεν αφορούσε εσένα Δημήτρη, γενικά μιλούσα, από beverly 250?????
    Αχαχαχ ακου εκει
    Και καλο μου ταξιδι..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. daytona sprider 50cc
    από gksotiria στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2011, 17:44
  2. daytona sprinter 50cc
    από IiIRoZDvDIiI στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2010, 20:48
  3. Daytona Sprinter 50cc
    από carharoth στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2009, 22:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •