ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
O.K. !!
Δυό διπλώματα δεν επιτρέπεται να έχεις.
Ελληνικά.
Αν το ένα όμως είναι ... αμερικάνικο?
Επίσης ο μπάρμπας μου έχει τα παλαιού τύπου ξεχωριστά για μοτο και του-του , του έχουν ζητηθεί σε ελέγχους , τα έχει δείξει και.. no-problem .
Εκει τι παίζει?
Εδώ δεν έχω αρχίσει να ρωτάω εγώ τα "τί παίζει" που με καίει και άμεσα, θέλετε να τα αρχίσουμε στο γενικό?
Υποθέτω ότι και ο aristidis και ο μπάρμπας σου, αν τους πάρουν το ένα δίπλωμα, σε κάποιον έλεγχο παρουσιάζοντας το άλλο πιθανώς να τη βγάλουν καθαρή. Γιατί αν δει δίπλωμα ο τσέος ίσως δεν μπει στον κόπο να κάνει διπλοτσεκάρισμα με την τροχαία ώστε να μπορέσει να δει ότι υπάρχει κι άλλο δίπλωμα (το επίσημο) το οποιο έχει αφαιρεθεί.
(ενώ εγώ πχ αν του πω "κύριε πολιτσμαν το ξέχασα στο σπίτι" το κόβω πολύ πιθανό να τσεκάρει επιτόπου στην τροχαία αν όντως το δίπλωμα μου το έχω εγώ και το έχω ξεχάσει σπίτι ή το έχουν αυτοί)
Σε πιθανό ατύχημα, όπου εκεί είναι και το μεγάλο πρόβλημα, μάλλον την πέωσαν και ο aristidis και ο μπάρμπας σου γιατί η ασφαλιστική θα το ψάξει πολύ περισσότερο από τους τσέους την ώρα του ελέγχου και θα δει τί ισχύει και τί όχι. Και 15 διπλώματα να έχουν τα οποία δεν παρέδωσαν γιατί δεν τα ζήτησε κανείς κλπ, αφού το επίσημο έχει αφαιρεθεί στην ουσία είναι σα να οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα.
Υποθέτω......
Περαστικά pipe_smoker.
και στους υπόλοιπους επίσης.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ψαναψόφα φούστη γλάρε