Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 125

Θέμα: Διήθιση

Παλαιό μέλος

Διήθιση

Παιδάκια που οδηγάτε τα μεγάλα μηχανάκια σας με όλο το σετ της μαλακίας φορεμένο επάνω. . .

Όσα και ξερόγκαζα να κάνετε, όσα rayban να ιδρώσετε, όσο σφίξιμο στο λίπος και να ρίξετε, όταν κάνουμε διήθηση εμείς οι κοινοί θνητοί, θα σας πηγαίνουμε καροτσάκι, όσο καροτσάκι μας κάνει να είμαστε χαλαροί..

Αν σας περισσεύει τεστοστερόνη, βάλτε τα tdm και τους λοιπούς κουβάδες να κάνουν δοκό ισορροπίας σε κανένα διάζωμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Παιδάκια που οδηγάτε τα μεγάλα μηχανάκια σας με όλο το σετ της μαλακίας φορεμένο επάνω. . .

Όσα και ξερόγκαζα να κάνετε, όσα rayban να ιδρώσετε, όσο σφίξιμο στο λίπος και να ρίξετε, όταν κάνουμε διήθηση εμείς οι κοινοί θνητοί, θα σας πηγαίνουμε καροτσάκι, όσο καροτσάκι μας κάνει να είμαστε χαλαροί..

Αν σας περισσεύει τεστοστερόνη, βάλτε τα tdm και τους λοιπούς κουβάδες να κάνουν δοκό ισορροπίας σε κανένα διάζωμα
    Το αυτό. Κάθε μέρα με το άγχος μη σαβουριαστείς από κανέναν εμβολισμό του Καπετάν Γουόρπ Ντράιβ. Και όσο ζεσταίνει, τόσο χειροτερεύει η κατάσταση.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Δεν ξέρω τι μηχανάκι καβαλάς όταν κάνεις διήθιση, αλλά όταν ακούς κάτι μεγαλύτερο ή ταχύτερο (έστω και παπί) κάνε στην άκρη.

Εσύ μπορεί να μην μπορείς αλλά να μπορεί ο άλλος.

Κι άσε τους χαρακτηρισμούς στην ησυχία τους.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    εγώ πάντως όταν δε μπορώ να ακολουθήσω τον ρυθμό όσων βρίσκονται από πίσω κάνω είτε αριστερά, είτε δεξιά πίσω από ένα αμάξι, περιμένω να περάσει το λεφούσι και μετά συνεχίζω
    δε μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που κάνει την ίδια παρανομία με εμένα, αλλά σε άλλο ρυθμό

συμφωνώ με sniper (περιέργως )

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Και αν δε εχεις χωρο να κανεις στην ακρη αλλα παρολα αυτα ο αλλος απο πισω το βιολι του?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Και αν δε εχεις χωρο να κανεις στην ακρη αλλα παρολα αυτα ο αλλος απο πισω το βιολι του?
    Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις χώρο εκτός κι αν είναι σταματημένα εντελώς τ' αμάξια, οπότε δεν παιζει να κάνεις στηνν άκρη όντως αλλά κάποια στιγμή θα βρεθεί άνοιγμα..

Δεν φταίει σε τίποτα ο από πίσω που θέλει να πάει γρηγορότερα να τον πηγαίνεις σερνοντας. Μπορεί να βιάζεται, μπορεί να έχει καεί απο το βεντιλατέρ μπορεί χίλια δύο.

Επίσης, όσοι έχετε καθρέφτες και σίγουρα δεν είστε άνετοι στη διήθιση, μην πατε γρήγορα και μόλις δείτε ότι δεν χωράτε το κοκκαλώνετε γιατί κάποια στιγμή θα πετάξετε.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω τι μηχανάκι καβαλάς όταν κάνεις διήθιση, αλλά όταν ακούς κάτι μεγαλύτερο ή ταχύτερο (έστω και παπί) κάνε στην άκρη.

Εσύ μπορεί να μην μπορείς αλλά να μπορεί ο άλλος.

Κι άσε τους χαρακτηρισμούς στην ησυχία τους.
    @alres
    Τώρα κατάλαβες ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    @alres
    Τώρα κατάλαβες ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός.
    Όχι αλλά καταλάβαμε ότι ο alres πάει σαν την κάμπια (ή έχει GS1200)

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    συμφωνώ με sniper (περιέργως )

Nα το κοιτάξεις αυτό, φαίνεται σοβαρό.

κατά τα λοιπά κι εγώ συμφωνώ μαζί του (θα πάω κι εγώ να κοιταχτώ.....)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

όσο καροτσάκι μας κάνει να είμαστε χαλαροί..
    Σκέψου να πετύχεις μπροστά σου αναβάτη που δεν αισθάνεται χαλαρός αν περάσει τα 10 χλμ/ώρα κατά τη διήθηση. Και σε πηγαίνει καροτσάκι. Δεν θα ήθελες να κάνει λίγο στην άκρη ώστε να περάσεις;

Πέρα από αυτό, το να σπας τα νεύρα των άλλων (δίκαια ή άδικα), μόνο ασφαλές δεν είναι.
    Think faster than you ride

Ειρήνη παίδες....

Ολοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε με τα σκατά... Αν κάποιος είναι πιο θερμόαιμος και βράζει πιο πολύ το σέβομαι και κάνω στην άκρη είτε πάω κάμπια είτε τέζα.
    5 λεπτά πάνω 5 κάτω πάλι στα σκατά θα είμαστε.....

Μόνο μη κορνάρετε γιατι δεν αντέχω άλλη ηχορύπανση και νεύρα........
    Run, rabbit run

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Επίσης, όσοι έχετε καθρέφτες και σίγουρα δεν είστε άνετοι στη διήθιση, μην πατε γρήγορα και μόλις δείτε ότι δεν χωράτε το κοκκαλώνετε γιατί κάποια στιγμή θα πετάξετε.
    Σύμφωνοι, αλλά καλό είναι να κρατάμε κάποιες αποστάσεις όταν είμαστε από πίσω γιατί ο μπροστά μπορεί να κοκκαλώσει για πολλούς και διάφορους λόγους ασχέτως του αν έχει καθρέφτες, αν καβαλάει παπί ή GS, αν πηγαίνει γρήγορα ή αργά.

Παλαιό μέλος
    Να ήταν η Ελλάδα Μονακό, να είχε autobahn, να είχαμε 4 λωρίδες απο εδώ και 4 από εκεί, να...να...να... να καταλάβαινα ότι κλείνω εγώ ο ταπεινός με τα λίγα κυβικά μου, τον τεράστιο με τα παραπάνω κυβικά του πάνω στη διήθηση, που όταν με περάσει δεν θα τον ξαναδώ, να το καταλάβω. Τον κλείνω.

Να κάνεις ξερόγκαζα στην Αθήνα, στον Πειραιά, για να φτάσεις πρώτος στο επόμενο κόκκινο φανάρι, αφού μας έχεις σπάσει τα ούμπαλα, αφού μας περάσεις σχεδόν ακουμπώντας μας, το βρίσκω κάργα αντικοινωνικό, ηλίθια επικίνδυνο, που τους τσιτώνει όλους χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Απολύτως (...στυλ Μπένι...)

Πριν μερικές μέρες σε διήθηση κάποιου πολύ βιαστικού, κάποιος (όπως συνήθως) άλλαξε λωρίδα. Τόσο απλά. Και δεν είχαμε μόνο γρατζουνιές και φτερά, είχαμε και άλλα, πολύ δυσάρεστα.

Όταν υπάρχει χώρος δεξιά αριστερά, ναι ο κανόνας λέει αφήνεις το γρηγορότερο να φύγει, για να μην δημιουργούνται προβλήματα.
    Όταν κάποιος σου κολλάει και όλα δίπλα και μπροστά σου είναι πιο ακίνητα και απ την ελληνική οικονομία, που από το στυλ καταλαβαίνεις ότι θα σου κόλλαγε και να ήσασταν μόνοι στη μέση της ερήμου, τότε αλλάζει.

Συνήθως, όταν επειγόμαστε σοβαρά και κάνουμε σφήνες, διήθηση με ταχύτητα, βάζουμε αλαρμ, κόρνες, κουνάμε χέρια, δείχνουμε ότι συμβαίνει κάτι επείγον. Και φαίνεται.

Το στυλ σαγιονάρα, κοντομάνικο, γυαλί, ξετάπωτη και ύφος "βιάζομαι", δεν βιάζεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Όταν πάει κάποιος πιο γρήγορα από μας τον αφήνουμε να περάσει. Έτσι απλά, χωρίς κοινωνικοοικονομικοπολιτικοψυχολογικές αναλύσεις.
    Ο λόγος είναι πολύ απλός.
    Γιατί αν όντως μπορεί να πάει πιο γρήγορα δεν κερδίζουμε κάτι με το να καθόμαστε σαν τον τσέλιγκα στο γάϊδαρο μπροστά του, ενώ αν είναι άσχετος θα κάνει καμία μ@λ@κία και θα γίνουμε όλοι μαζί μαλλιοκούβαρα.
    Οπότε, τον αφήνουμε μπροστά να πάει όπου θέλει ή και να βροντήξει παραπέρα μόνος του άμα γουστάρει και ησυχάζουμε.

Αν είχαμε autobahn και 4 λωρίδες από εδώ και 4 από εκεί κτλ κτλ, δεν θα χρειαζόταν καν η διήθηση.

Στο κάτω κάτω, αν ο άλλος περάσει και μετά πάει αυτός σαν κότα, μπορείς μετά να τον αρχίσεις εσύ στο δούλεμα και να έχεις εσύ κάποιον να ενοχλείς, έτσι δεν είναι;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Όταν πάει κάποιος πιο γρήγορα από μας τον αφήνουμε να περάσει. Έτσι απλά, χωρίς κοινωνικοοικονομικοπολιτικοψυχολογικές αναλύσεις.
    Ο λόγος είναι πολύ απλός.
    Γιατί αν όντως μπορεί να πάει πιο γρήγορα δεν κερδίζουμε κάτι με το να καθόμαστε σαν τον τσέλιγκα στο γάϊδαρο μπροστά του, ενώ αν είναι άσχετος θα κάνει καμία μ@λ@κία και θα γίνουμε όλοι μαζί μαλλιοκούβαρα.
    Οπότε, τον αφήνουμε μπροστά να πάει όπου θέλει ή και να βροντήξει παραπέρα μόνος του άμα γουστάρει και ησυχάζουμε.

Αν είχαμε autobahn και 4 λωρίδες από εδώ και 4 από εκεί κτλ κτλ, δεν θα χρειαζόταν καν η διήθηση.

Στο κάτω κάτω, αν ο άλλος περάσει και μετά πάει αυτός σαν κότα, μπορείς μετά να τον αρχίσεις εσύ στο δούλεμα και να έχεις εσύ κάποιον να ενοχλείς, έτσι δεν είναι;

Έχεις καταλάβει ότι η συζήτηση γίνεται γι αυτή τη μικρή λέξη που λες: "τον αφήνουμε" ;
    Αυτό προϋποθέτει ότι αυτό που θέλει, γίνεται, χωρίς ο μπροστά να γίνει χαλκομανία από το στρίμωγμα ή από την πίεση.

Επίσης αυτή η εύκολη αποδοχή ότι είναι εκ προοιμίου αποδεκτή και σωστή μια μεγαλύτερη ταχύτητα σε αστικό περιβάλλον, μου κάνει κάπως. Δηλαδή σε αυτή τη χώρα έχει δίκιο αυτός που βιάζεται, αυτός που έχει το μεγαλύτερο μηχανάκι ή απλά "το έχει" και πρέπει γι αυτό το λόγο όλοι να υποκλιθούμε σε ένα αστικό περιβάλλον στα άλογα και στο ταλέντο του και να ζοριστούμε, για να μην περιμένει 1 λεπτό.

Επίσης, όταν μπροστά σου είναι νεαρά ύπαρξη, θηλυκού γένους, φορώντας όσα λιγότερα γίνεται, βιάζεσαι;

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διήθιση
    από Operater στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2011, 05:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •