καλα που υπαρχουν και αυτα τα threads και ξεχνιομαστε λιγο!!!
Στα σοβαρα τωρα τι να πεις σε ενα κ@υλωμενο 16χρονο για νομιμοτητα και σεβασμο οταν το μονο πραγμα που εχει στο κεφαλι του ειναι να τελικιασει το ρημαδοπαπι. Τα παιδια και ειδικα αυτα τα φυλαει ο Θεος λεγανε και ισως εχουν δικιο
εμας τοτε ποιος μας φυλαγε?
στα 17 μου ειχα αγορασει ΙΤ 250,για 2 χρονια το ειχα στο σπιτι ενος ξαδερφου μου και το παρουσιαζα σαν δικο του,κρανος ΠΟΤΕ αλλα ευτυχως στη κρισιμη μερα ετυχε να φοραω-την εβγαλα με ενα βγαλμενο χερι απο τον ωμο-και το κρανος μια ωραιοτατη τρυπα λιγα χιλιοστα απο το κρανιο μου,απο μια φυτεμενη πετρα
ολα αυτα μετα απο αλματα που πηγα να κανω
εκει καταλαβα οτι το μπροστινο δεν φουσκωνε-σκλυραινε απο τις βαλβιδες που ειχα-ηταν για εξαερωση-
εμεις και πολλοι σαν εμας γλιτωσαμε και προσεχουμε οσο μπορουμε
το θεμα ειναι αυτα τα παιδια να γλιτωσουν και να τα φυλαει λιιιιγο παραπανω αυτος ο θεος...
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
τι να πω παραπανω,προσπαθησα να πλησιασω πολλους κατα καιρους αλλα το τειχος που σηκωναν ηταν παρα πολυ ψηλο,δεν θελουν να ακουσουν ουτε να κανουν,τα ξερουν ολα και σε αυτους στραβη δεν θα γινει ποτε
Εγώ στην ηλικία σου πάντως είχα ποδήλατο, οπότε τα 70km τελικής του 50αριού μην σου φαίνονται λίγα. Παιδί είσαι ακόμα, μη τα θες όλα δικά σου από τόσο νωρίς.
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Αν δεν καταλαβουνε οι νεοτεροι οτι οι γκομενες δεν γουσταρουνε τους αναπηρους ισως να αρχισουνε να το σκεφτονται πιο λογικα.
αυτο το θρεντ πρεπει να γινει στικυ!
ειναι το απολυτο θρεντ που εξηγει γιατι εχουμε γινει οπως εχουμε γινει, πως ειμασταν πριν και ποσο πιο σκατα θα γινουμε!
συγχαρητηρια σε ολους μας!
πιτσιρικο καλα στερνα![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
όλοι καλά τα λέτε, την περίπτωση να φάγαμε τρολλάρισμα την σκέφτηκε κανείς ;![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Και για να μην λέει το παλικάρι ότι του την βγαίνουμε μόνο...
Η διαφορά του PWK29 από το 28άρι είναι στην ΚΑΘΕΤΗ διατομή του Venturi...
(ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, όταν ονομάζεις ένα καρμπυρατερ 29αρι, υποτίθεται ότι μιλάς για κύκλο με διάμετρο 29mm... Στο συγκεκριμένο, δεν ξέρω (και βαριέμαι να υπολογίσω) αν η οβάλ διατομή έχει το ίδιο εμβαδόν με μια κυκλική 29mm..)
Πάντως, το συγκεκριμένο κυκλοφοράει στην πιάτσα σαν "racing κι ετς σχέδιο"
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...