καθε χιλια το xr650
καθε 2 χιλιαδες το cbf125
καθε 3 χιλιαδες το gsxr1000
καθε χιλια το xr650
καθε 2 χιλιαδες το cbf125
καθε 3 χιλιαδες το gsxr1000
κι εγώ κάθε 3.000km στο GSXR 1000...και δε μπαίνω (σχεδόν) καθόλου πόλη...κελαϊδάει.......![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ταρίφα έχω τις 5000 χλμ. (Σε Transalp, Caponord, Fazer 600, Bandit 400,ZZR 400 και γενικώς σε οτιδήποτε πάνω από δικύλινδρο πέρασε από τα χέρια μου την τελευταία 15ετία). Σε κάποια μονοκυλινδρα που μου έτυχαν (για λίγο καιρό) έπαιζα και στα 3000 χλμ. Αλλά σε αυτά δεν έχω παρακολουθησει σε βάθος χρόνου.
Άλλαζα σε αυτά τα χλμ οχι επειδή το λάδι δεν λιπαίνει, αλλά επειδή ακούγεται το κιβώτιο πιο έντονα.
Σαν λάδι πιστεύω οτι ακόμη και τα πιο φθηνά κάνουν δουλειά μέχρι τα 5000 χλμ ή μπορεί και τα 10000 χλμ. Απλά μου την σπάει το κοπάνημα των ταχυτήτων.
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ...??
Άφήστε τά κουφά ρέ καί άλλάζετε όπότε γράφει ό κατασκευαστής.......
Τά ύπόλοιπα ντεμέκ συνθήκες κλιματολογικές τής Έλλάδας,σκόνες,βατράχια κ.λ.π...
είναι γιά τήν κονόμα....!!
Σιγά τά ώά,λές καί οί Τζαπάν τά φτιάχνουν νά δουλεύουν σέ ίδανικό περιβάλλον....!!!
Σέ όλη τή γή θά τά άλλάζετε κάθε 6-8-12 όσο γράφει τέλος πάντων καί στήν Έλλάδα
κάθε 1/3 αύτών τών χιλιομέτρων...!!!
Άκολουθείτε τίς όδηγίες τού μάνουαλ,νά πληρούν τά λάδια τίς προδιαγραφές καί έλέγχετε
πού και πού γιατί ό καθένας μας όδηγάει μέ τόν τρόπο του.
Κανένα λάδι όταν άνεβούν οί ρυθμοί δέν είναι άτρωτο όλα καίγονται...
Όταν ρώτησα γιατί νά έρθω γιά λάδια τότε πού γράφεις έσύ καί όχι όταν προτείνει
ό κατασκευαστής ή άπάντηση ήταν ......έτσι λέει ό Σαρακάκης....,σέ δεύτερη δέ έρώτηση
χάνω τίποτε άπό έγγύηση άν έρθω όπως γράφει τό μάνουαλ.......μούγκα,..... ΟΧΙ ή άπάντηση.
Βέβαια ή άπάντηση ήρθε άφού ρώτησα γιά ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ....!!!
Μήν παραμυθιάζεστε,τά μοτεράκια θά πάνε άπό γεράματα μετά άπό έμάς,άν κάποιο τήν κάνει
πρόωρα νάστε σίγουροι ότι δέν θά φταίει ούτε τό λάδι,ούτε άν τό άλλάζατε κάθε βδομάδα.....!!!!
οκ,δεκτα ολα αυτα τερενς.εγω ενα παραδειγμα εχω που το ζω 3 χρονια τωρα.εχω ενα bmw gs,κ το ιδιο εχει κ φιλος.εχω κανει 90.000 χλμ,αλλαζοντας τα λαδια καθε 5 χιλ.χλμ η και λιγοτερο,ενω ο φιλος τα αλλαζει στις δεκα + οπως λεει ο κατασκευαστης.η δικη μου χρηση ειναι σκληροτατη και περιλαμβανει τα παντα,η δικη του φυσιολογικη.λαδια βαζουμε τα ιδια.το μοτερ του καιει αρκετο λαδι,το δικο μου καθολου.το κιβωτιο ταχυτητων του απαραδεκτο,το δικο μου βουτυρο.κοντευω να μηδενισω το κοντερ και το δικο του εχει 35.000 χλμ πραγματικα.οκ,δεν λεω οτι γνωριζουμε περισσοτερα απο τον κατασκευαστη,αλλα η πραξη λεει αλλα.
Το ελαχιστο που μπορεις να κανεις για το μηχανακι σου ,ειναι λαδια-φιλτρα, οσο πιο συχνα ,τοσο πιο καλα.
Μια φορά το 10μηνο ή μέχρι 5000km.
Για όσους σκέφτονται το κόστος, είναι μόλις 0,16 ευρώ την ημέρα για μια συνηθισμένη χρήση![]()
ε αφου κανω 3000χλμ το χρονο;
χωρις πλακα πανω απο 5000 δεν θα τα αφηνα με τιποτα, το 12000 δεν ξερω που το στηριζουν.........
στα 4.000χλμ τα αλλαζω εγω και ειναι κομπλε.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.