Σελίδα 5 από 48 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 713

Θέμα: πάει...

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    ...εγω ο αγράμματος και αμόρφωτος καταλαβαίνω ένα πράμμα...

Να μου δώσουν εμένα (ή εσένα ρε αδερφέ δεν εχει σημασία).... το καλύτερο πόστο για μαγαζί, να μου το εξοπλίσουν τίγκα, να μπορεί να κάνει παπάδες με τον εξοπλισμό του, (να μπορούν) να μου το προμοτάρουν όσο δε πάει και... εγώ να το κλείσω...

Ε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!

ΒΕΒΑΙΑ... όποιος είναι έξω απ το χορό πολλά τραγούδια ξέρει αλλά... δε γίνεται ρε αδερφε, πως να το κανουμε!

καποιοι φάγανε, τρωνε και θα τρωνε με χρυσα κουταλια και καποιοι θα μεινουν παλι στο δρομο!

Το "μαγαζακι" λοιπον αυτο ήταν και θα μπορουσε να ειναι το καλυτερο φιλέτο! Είχε τα πάντα απο δυνατότητες! ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ!

Ο στοχος πάντα ομως είναι άλλος... και κατα πως φαίνετε θα τον πετύχουν παλι τα λαμογια!

Ξεπουλατε ρε! Ξεπουλατε και ολα καλα!

+50

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=6HMVW9oZPfI

Να είμασταν το ίδιο λαύροι και με αυτού του είδους τα @@δια...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα λετε ακριβως αυτα που ελεγε ο ΓΑΠ και πηρε την υδρογειο βολτα απο τοτε...
    1.Σαπιο κρατος---τσεκ
    2.Διεφθαρμενο κρατος και πολιτες---τσεκ
    3.Λεφτα υπαρχουν---τσεκ*

*Λεφτα υπαρχουν αφου και τα δικαιωματα των γεωτρησεων που τελικα βγηκαν θετικα θα πανε προς πωληση ,οι Κινεζοι ερχονται ,η ΗΡ ηρθε και το μινι τις μανας τους το ιδιωτικοποιουν ,και παραλιες και αεροδρομια και λιμανια και τρενα -παλι κινεζοι- και εφοριες

και αυτοι που εσκιζαν τις κιλοτες τους και ελεγαν τα αντιθετα ,σημερα ειναι κυβερνηση και λενε τα ιδια που ελεγε ο αλλος αλλα ηταν ψεματα αλλα τωρα που ειναι αυτοι ειναι αληθεια..και κανουν τα ιδια πραγματα με αυτα που ηταν αντιθετοι αν θα τα εκανε ο προηγουμενος...και ο αλλος ο Αλεξ που εσκιζε και αυτος την κιλοτα του απο διαμαρτυριες εχει παρει πορεια να κανει αυτα τα ιδια για τα οποια κραζει τους αλλους που εκραζαν τον προηγουμενο..και το χειροτερο ολων οτι κανεις απο αυτους δεν προτεινει λυσεις και εχει εγκλοβισει και εσας στο ιδιο παραμυθακι να τρωγομαστε για το τι εγινε και οχι για μηπως υπαρχει αλλος τροπος οχι για μπαλοματα - γιατι αυτο ειναι τωρα που συμβαινει- αλλα επιτελους για σωστη δουλεια και προοδο με οραμα για κατι και διαρκεια
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrider Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα λετε ακριβως αυτα που ελεγε ο ΓΑΠ και πηρε την υδρογειο βολτα απο τοτε...
    1.Σαπιο κρατος---τσεκ
    2.Διεφθαρμενο κρατος και πολιτες---τσεκ
    3.Λεφτα υπαρχουν---τσεκ*

*Λεφτα υπαρχουν αφου και τα δικαιωματα των γεωτρησεων που τελικα βγηκαν θετικα θα πανε προς πωληση ,οι Κινεζοι ερχονται ,η ΗΡ ηρθε και το μινι τις μανας τους το ιδιωτικοποιουν ,και παραλιες και αεροδρομια και λιμανια και τρενα -παλι κινεζοι- και εφοριες

και αυτοι που εσκιζαν τις κιλοτες τους και ελεγαν τα αντιθετα ,σημερα ειναι κυβερνηση και λενε τα ιδια που ελεγε ο αλλος αλλα ηταν ψεματα αλλα τωρα που ειναι αυτοι ειναι αληθεια..και κανουν τα ιδια πραγματα με αυτα που ηταν αντιθετοι αν θα τα εκανε ο προηγουμενος...και ο αλλος ο Αλεξ που εσκιζε και αυτος την κιλοτα του απο διαμαρτυριες εχει παρει πορεια να κανει αυτα τα ιδια για τα οποια κραζει τους αλλους που εκραζαν τον προηγουμενο..και το χειροτερο ολων οτι κανεις απο αυτους δεν προτεινει λυσεις και εχει εγκλοβισει και εσας στο ιδιο παραμυθακι να τρωγομαστε για το τι εγινε και οχι για μηπως υπαρχει αλλος τροπος οχι για μπαλοματα - γιατι αυτο ειναι τωρα που συμβαινει- αλλα επιτελους για σωστη δουλεια και προοδο με οραμα για κατι και διαρκεια
    αυτη ειναι η ελλαδα...και αυτη θα ειναι παντα..
    γιατι οπως εχει ειπωθει (και ενια αλλη κουβεντα αυτη) οτι παθαινουμε το δικαιουμαστε.
    ο καθε λαος εχει τον ηγετη που του αρμοζει

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ρε άστο διάολο πια! & πόσο μαλάκας λαός είμαστε εν τέλει. & τα έχω πάρει και με τα μπατσάκια. Αλλά βέβαια, σιγά μην υποστηρίξουν τη δημοκρατία.

& το πρόβλημα δεν είναι ότι 2500 κόσμος θα είναι χωρίς δουλειά, που κάποιοι σαφώς ήταν βύσματα, το πρόβλημα είναι ότι πλέον αποφασίζουν και διατάζουν σε 5 ώρες μέσα, χωρίς καν συζήτηση στη βουλή. Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να μας κάνει να τα κάνουμε όλα πουτ@ν@.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Tο πρόβλημα είναι ότι πλέον αποφασίζουν και διατάζουν σε 5 ώρες μέσα, χωρίς καν συζήτηση στη βουλή. Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να μας κάνει να τα κάνουμε όλα πουτ@ν@.
    αυτό ακριβώς

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    νομιζω οτι κατι με υπουργους ειχε να κανει και οχι με την βουλη και εξ αυτων 2-3 δεν το ψηφισαν και παροτι ο νομος λεει οτι θελει απολυτη πλειοψηφια αυτοι το περασαν το ιδιο
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Ρε άστο διάολο πια! & πόσο μαλάκας λαός είμαστε εν τέλει. & τα έχω πάρει και με τα μπατσάκια. Αλλά βέβαια, σιγά μην υποστηρίξουν τη δημοκρατία.

& το πρόβλημα δεν είναι ότι 2500 κόσμος θα είναι χωρίς δουλειά, που κάποιοι σαφώς ήταν βύσματα, το πρόβλημα είναι ότι πλέον αποφασίζουν και διατάζουν σε 5 ώρες μέσα, χωρίς καν συζήτηση στη βουλή. Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να μας κάνει να τα κάνουμε όλα πουτ@ν@.
    οι οποιοι μαικ, θα ξαναβγουν με την πρωτη ευκαιρια....γιατι αυτοι που τρεχουν τωρα ειναι αυτοι που θα ξεχασουν οταν ερθει η ωρα της ψηφου

εδω και δεκαπεντε λεπτα ισως και παραπανω σημα τελος τραγικα αποτομο ρε παιδια...

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος

Αυτό.
    there's no such thing as impossible

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ,......................
    Τώρα, που έπεσε το σήμα
    σου φαίνεται
    μήπως τώρα
    ότι κάτι δεν πάει καλά;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Τώρα, που έπεσε το σήμα
    σου φαίνεται
    μήπως τώρα
    ότι κάτι δεν πάει καλά;
    συνεχιζεις
    εδω ειμαι....στην διαθεση σου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    συνεχιζεις
    εδω ειμαι....στην διαθεση σου
    Να το πάω λίγο παραπέρα

Νομίζεις ότι το πράγμα, πλέον, θα σταματήσει "στους βυσματίες που ξύνουν τα @@ τους" ; ; ;

Δε σου μυρίζει κάτι άλλο;

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Θα παρακαλούσα πολύ, όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις & επιθέσεις.

Moto.GR Moderation Team

Σελίδα 5 από 48 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας