ομορφιες.....αναμενουμε το αποτελεσμα εναγωνιως..
![]()
Άντε και με το καλό το δέσιμο!!
Keep spamming!!!:a13:
καλοφορετα![]()
τελικα ρε παιδακι μου οποιον βρεις εσυ τον βαζεις και τριβει ?
τι εγινε σημερα εκανες καμια δουλεια εκτος απο τις βιδες ?
και που εισαι τσακο μιαετσι για να προχορας και στα ενδοτερα
το μοτερ- μηχανη της μηχανης ποτε το μονταρουμε ειπαμε ?
αυτο η το επομενο Σ/Κ ?
ΥΓ Μακαρι ρε γιωργη να ηξερα να στο εκανα εγω αλλα...................![]()
η αγαπημένη μου τεκίλα ΧΟΣΕ τρίβω!
Χτες πήγα τα νίκελα για.... ε... για τι άλλο για νικέλωμα!
Μετά πήγα για ηλεκτρολογικά , καλώδια , μουφες , θερμοσυστελλόμενο κτλ,
Για βίδες πήγα στο μαγαζί που μου είπες και μου είπε να πάω στο μαγαζί της Λιανικής του στη Σπ.Πάτση αυριο και θα με φτιάξει εκεί!
Όσον αφορά το μοτέρ άν κάποιο παλικάρι ξέρει απο ρύθμισμα βαλβίδων γι' αυτό το μηχανάκι και θέλει να μας κάνει παρέα για οδηγίες... θα ήταν παραπάνω απο ευπρόσδεκτος!
Ομορφο το Αποτελεσμα.Φαινεται οτι δεν ειναι λευκο,τωρα αρχιζουν τα ωραια συναρμολογηση.
Η αλήθεια είναι οτι το πολύ το άγχος μου έχει φύγει και ανυπομονώ να την κάνω να δουλέψει πάλι!
με το καλο το δεσιμο...
ελπιζω να βρω χρονο αυτη την φορα και να περασω μια βολτα για να λερωθω και να βοηθησω οσο μπορω..
![]()
Άρη αν έχεις χρόνο κάποια μέρα την επόμενη εβδομάδα να είσαι παρέα στο μοτέρ θα είναι δώρο θεού! Μία φορά αν το κάνουμε μαζί μετά θα μπορώ να το κάνω μόνος μου όσο συχνά χρειάζεται!
Το μοτέρ πρέπει να είναι επάνω στη μηχανή και να μπορεί να πάρει μπροστά,για να γίνει ρύθμιση βαλβίδων??
Να είμαι παρέα είναι δύσκολο λόγω έλλειψης χρόνου δυστυχώς.
Ομως ειναι πραγματικά πολύ εύκολο και αν δεν εχεις manual θα σου το βρω.
Δεν χρειάζεται να ειναι ειναι πανω στο πλαίσιο ο κινητήρας , ούτε να μπορεί να παρει μπρός για να ρυθμίσεις βαλβίδες.
Πιο μπελαλίδικο μπορεί να είναι να ρυθμίσεις πλατίνες και να πεχεις σωστό ρεύμα παρά να ρυθμίσεις βαλβίδες.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957