γνώμη μου πάντως ότι η kaiser είναι η καλύτερη από τις μπύρες "της σειράς"...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
γερνας και το αλτσχαιμερ σε κανει να ξεχνας τις γευσεις....
λοιπον καποτε πριν πολλα πολλα χρονια δουλευα και εγω σερβιτορος-μπαρμαν απεκτησα γνωριμιες κλπ με ατομα του χωρου
καποτε-μετεφερα παραπονα πελατη για την γευση της μπυρας
η απαντηση ηταν οτι
α)δεν ειχε αποθυκευετει σωστα και αλλοιωθηκε η γευση
β)δεν ειχε ωριμασει σωστα απο υπερκαταναλωση-παρτε μια μπυρα μαζικης καταναλωσης και κρατηστε την στο ψυγειο σε κανενα μηνα που θα ειναι φουλ καλοκαιρι παρτε μια ιδια,βαλτε και αυτην στο ψυγειο ανοιξτε τες μαζι την αλλη μερα(να εχουν την ιδια θερμοκρασια)και συγκρινεται γευση
γ)μπυρα που<παγωνει>σε καταψυξη αν κατεβει στην συντηρηση εχει παλι νερουλιαρικη γευση
Παντα Κaiser πινω και παντα ειναι η ιδια.Ναι ειναι πικρη και αυτη την πικρα θελουνε οσοι την πινουνε.Ειναι η μπυρα με τους πιο φανατικους καταναλωτες.
Για σενα ,αν μου επιτρεπεις,η carlsberg θα ητανε καλυτερη επιλογη.Και τη θεωρω ,χωρις να ειμαι ειδικος,αρκετα ποιοτικη.
Έγινε και μια κίνηση από μερικούς Πατρινούς (η Λύδα η Νταφούλη είναι προσωπική μου φίλη) και κάποιους επώνυμους να στηθεί μικρο ζυθοποιία στην Τήνο νομίζω. Τα κατάφεραν κι έχουν ήδη διανείμει την πρώτη φουρνιά. Το όνομα αυτής "ΝΗΣΟΣ" και η γεύση της πολύ καλή για τα δικά μου γούστα. Απλά είναι αρκετά δύσκολο να την βρεις.
http://www.nissosbeer.com/
Χαζέψτε λίγο το site και δοκιμάστε. Είμαι βέβαιος ότι θα την ευχαριστηθείτε!!!!!!!!!!!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
δε θα λεγα όχι, αλλά πρέπει να φτιάξουν λίγο το site όσον αφορά στο θέμα της διανομής...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε