Σελίδα 39 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 293435363738394041424344 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 713

Θέμα: πάει...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Σκεφτήκατε ποτέ γιατί είναι έξω φρενών οι Φιλανδοί μαζί μας?Γιατί απλά η Νόκια στην Ελλάδα δεν σταύρωσε δουλειά λόγω Ζίμενς.
    Όταν οι ξένοι τα λένε αυτά εμείς απαντάμε με το άνοιγμα του επαγγέλματος του ταξιτζή.
    Τράτζικ !
    Eνώ οι άμεμπτοι και αδιάφθοροι Φινλανδοί μια χαρά σταύρωσαν δουλειά με τη Σλοβενία και πούλησαν το 2006 135 τεθωρακισμένα οχήματα Patria στη Σλοβενία με "λάδωμα" που είχε έδρα την Αυστρία...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Eνώ οι άμεμπτοι και αδιάφθοροι Φινλανδοί μια χαρά σταύρωσαν δουλειά με τη Σλοβενία και πούλησαν το 2006 135 τεθωρακισμένα οχήματα Patria στη Σλοβενία με "λάδωμα" που είχε έδρα την Αυστρία...
    Αυτές τις μλκιες να μη λέγαμε στην Ελλάδα τι καλά που θάτανε !

Εδώ που λες είναι ο δείκτης διαφθοράς

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%...81%CE%AC%CF%82

Η Φινλανδία είναι στη 2η θέση.
    Εμείς (κάτσε να δω που πέσαμε πάλι 52 θυμάμαι κάποτε...)
    χμμμμμ'

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ 80!!!!!!!!

Άσε μας ρε Άχτεν μπούχτεν.....

Τα σόβρακα με τις γραβάτες...

Αυτές τις μλκιες να μη λέγαμε στην Ελλάδα τι καλά που θάτανε !

Εδώ που λες είναι ο δείκτης διαφθοράς

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%...81%CE%AC%CF%82

Η Φινλανδία είναι στη 2η θέση.
    Εμείς (κάτσε να δω που πέσαμε πάλι 52 θυμάμαι κάποτε...)
    χμμμμμ'

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ 80!!!!!!!!

Άσε μας ρε Άχτεν μπούχτεν.....

Τα σόβρακα με τις γραβάτες...

Nαι, 2ος ο Φινλανδός... όταν όμως ο Φινλανδός έδωσε τη μίζα και λάδωσε το Σλοβένο, ο δείκτης διαφθοράς το Σλοβένο θα μετρήσει, όχι το Φινλανδό...

Υ.Γ. Όχι Άχτεν μπούχτεν, Άουφ γκε μπούχτεν παρακαλώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Nαι, 2ος ο Φινλανδός... όταν όμως ο Φινλανδός έδωσε τη μίζα και λάδωσε το Σλοβένο, ο δείκτης διαφθοράς το Σλοβένο θα μετρήσει, όχι το Φινλανδό...

Υ.Γ. Όχι Άχτεν μπούχτεν, Άουφ γκε μπούχτεν παρακαλώ.
    Άστο χέστο.
    παμ παρακάτω...

Άστο χέστο.
    παμ παρακάτω...
    Να το χέσω, δε βαριέσαι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Χεσμένο το έχουμε.http://www.athenstransport.com/2013/...che-%CE%B2ahn/

Για τα μπάζα.
    Τελευταία τροποποίηση από stefanos; 22/06/2013 στις 06:02.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ειναι ολα θεμα συνθηκων και καταστασεων γιωργο....
    οταν εγω πχ, φωναζα και χτυπιομουν (οχι εδω μεσα) να κατεβουμε σε απεργια πχ, να παμε σε ειρηνικη πορεια, να πουμε οχι σε αυτο, οχι στο αλλο, οχι στο παραλογο ταδε, κλπ κλπ κλπ, η απαντηση που επαιρνα απο ολο τον κοσμο ηταν, εγω στα αρχ@@@@ μου ειμαι καβαντζωμενος.
    τωρα που η π@@@ εχει φτασει στο λαρυγγι σε ολους, τωρα θυμηθηκαν ολοι την αλληλεγγυη.
    δεν μπορω να θυμηθω σε τι συγκεκριμενο αναφερεσαι που πιθανον να ελεγα (γιατι φανταζομαι οτι κατι τετοιο εννοουσες) , και σιγουρα εχω πει οτι το να κλεινει καποιος το κεντρο, ή καποιους δρομους η δεν ξερω γω τι, δεν ειναι σωστο γαιτι γα@@@@@ με το ετσι θελω και τους υπολοιπους.....και συνεχιζω να το υποστηριζω...
    αν κατι δεν καταλαβα καλα η αν κατι δεν "επιασα" παρακαλω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ να μου το διευκρινησεις

υγ. να τονισω οτι ποτε δεν ημουν απο αυτους που "τα ειχαν" ωστε να λεω στα αρχ@@@ μου οι αλλοι.

επισης να πω οτι εχω κατεβει και σε ειρηνικες διαμαρτυριες-πορειες για δικαιωματα ΑΛΛΩΝ....χωρις να εχω κανενα προσωπικο ωφελος...απλα και μονο γιατι δεν το θεωρουσα σωστο....

περιμενω την διευκρινηση σου
    την μονη διευκρινιση που εχω να δωσω γιωργο ειναι πως το σχολιο μου δεν ηταν επι προσωπικου.απλα αδραξα την ευκαιρια να πω αυτο που ηθελα.

θα ηθελα να μεινω ομως στις 4 πρωτες γραμμες του ποστ σου και να τις σχολιασω αν μου επιτρεπεις. καταλαβαινω απολυτα το αισθημα απαξιωσης που ενοιωσες εσυ τοτε που φωναζες σε κλειστα αυτια. καταλαβαινω επισης και την σταση που λεει οτι ''μαλακες οταν εγω σας τα λεγα με γραφατε, τωρα παρτε τα @@ μου για να μαθετε καβατζοπουστες''. επισης εχω να πω οτι εαν δωθει η ευκαιρια σε ολους αυτους που ξαφνικα γινανε ''αλληλεγγυοι'' να ΞΑΝΑκαβατζωθουνε κατα πασα πιθανοτητα θα ΞΑΝΑγραψουνε τα παντα στα παπαρια τους και θα επιστρεψουνε στην προτυτερη κατασταση.

ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!

αν θελεις κατι να αλλαξεις εισαι υποχρεωμενος να στηριξεις οποιονδηποτε αγωνα γνωριζοντας οτι μαλλον το ματς εχει σφυριξει και μαλιστα εισαι ηττημενος.
    κοινως ενω καταλαβαινω την σταση σου παρ' ολα αυτα την θεωρω λανθασμενη.

υ.γ.καλα τα καραγκιοζιλικια περι εξυγιανσης (και δεν μιλαω μονο για την ερτ), περι success story, greekovery, εξοδου απο την δινη της κρισης, σεναρια για πολιτικη, κοινωνικη και οικονομικη σταθεροτητα και αλλα πολλα εμπριμε εμενα μονο γελια μου προκαλουνε.

υ.γ.2 εχω σεναριο για το τι θα γινει απο δω και περα αλλα βαριεμαι να το γραψω.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

To έχω ξαναπεί.
    Ο αυθορμητισμός είναι κατανοητός σε νεαρή ηλικία. Από ένα σημείο και μετά όμως είναι χάντικαπ.
    Εξηγούμε…
    Ένα παιδί θέλει να βάλει το χέρι του στη μπρίζα.
    Του το λες, δεν ακούει !
    Το βάζει και παθαίνει ηλεκτροπληξία.
    Τι κάνεις?
    Το αφήνεις να σπαρταράει και να γίνει κάρβουνο?
    Προφανώς όχι.
    Κλείνεις το ρεύμα, το πας στο νοσοκομείο κλπ
    Αν πάρα ταύτα επιμένει να θέλει να βάλει το χέρι του ξανά στη μπρίζα, κλείνεις τη μπρίζα ή το κλειδώνεις σ ένα δωμάτιο χωρίς μπρίζες ή πας σε ψυχολόγο ή εν τέλει του σκας και 2 μπούφλες γιατί όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος !
    Και για να το φέρουμε στα μέτρα μας.
    Δημοκρατία δεν είναι κάνω ότι γουστάρω για να περνάω καλά.
    Δημοκρατία είναι κάνω το καθήκον μου πρωτίστως.
    Κοιτάω το καλό όλης της κοινωνίας και όχι την προσωπική μου μαλακία.

Αν θες λοιπόν να βάλεις το χέρι σου στη μπρίζα και να βυθίσεις όλο το οικοδομικό τετράγωνο στο σκοτάδι εγώ θα σου βάλω χειροπέδες και θα σου δέσω τα χέρια στη πλάτη.
    Θα είναι καλό για σένα που δε θα πεθάνεις και για όλο το τετράγωνο που θα συνεχίζει να έχει ρεύμα.
    Δημοκρατία.
    Ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι δουλεύει και είναι καλό για όλους.

Αν θέλεις κάτι να αλλάξεις λοιπόν πρέπει να υποστηρίζεις την λειτουργία της κοινωνίας με δίκαιους νόμους.
    Τη διαφάνεια, την αξιοκρατία κλπ
    Δεν υποστηρίζω τον τρόμπα που τα ξύνει όλη μέρα και επιμένει να πληρώνεται.
    Δεν θέλω να φύγει ο υπεράριθμος ή ο συμβασιούχος.
    Θέλω να κρατήσω τους άξιους και να διώξω τους ρεμπεσκέδες.
    Αυτό όμως δεν μπορεί να το κάνει κάποιος αποδεδειγμένα ανάξιος…

υγ
    τους ανάξιους δεν θέλω να τους πετάξω στα Τάρταρα, θέλω να δουλεύουν και αυτοί, εκεί που μπορούν...

υγ 2
    Ελπίζω το σενάριο που βλέπω κι εγώ να μην παιχτεί...
    Μα το Θεό ελπίζω να κάνω λάθος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    .............................αν θελεις κατι να αλλαξεις εισαι υποχρεωμενος να στηριξεις οποιονδηποτε αγωνα...........
    Τι κοινό έχουμε εμείς ρε συ Γιώργο, με τα κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα της ΕΡΤ για παράδειγμα, για να στηρίξουμε τον αγώνα τους;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Τι κοινό έχουμε εμείς ρε συ Γιώργο, με τα κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα της ΕΡΤ για παράδειγμα, για να στηρίξουμε τον αγώνα τους;
    τιποτα κοινο.
    αλλα αν μπω σε αυτη τη λογικη προσεξε τι θα γινει. δεν εχω τπτ κοινο με τα κρατικοδιαιτα κομματοσκυλα της ερτ αρα δεν στηριζω τον αγωνα. δεν εχω τπτ κοινο με τα γιατρουδακια στα νοσοκομεια που παιρνουν φακελακια αρα δεν στηριζω τον αγωνα. δεν εχω τπτ κοινο με τους δασκαλους που στον ελευθερο χρονο τους κανουν ιδιαιτερα και ετσι ενισχυεται η παραπαιδεια αρα καλα κανανε και τους επιταξανε πριν σκεφτουνε να προλαβουνε να αγωνιστουνε. δεν εχω κανενα κοινο με τους εργαζομενους στα μμμ αρα καλα κανανε και τους επιταξανε και αυτους. δεν εχω κανενα κοινο με τον καθε ιδ. υπαλληλο που μπηκε στη δουλεια εξ αιτιας γνωριμιων και παιρνει τον μισθο του μεχρι καποιος αλλος με μεγαλυτερο δοντι να μπει στη θεση του οποτε τον γραφω και αυτον εκει που δεν πιανει μελανι η αποφασιζει η εταιρια στην οποια δουλευει να πτωχευσει και ξαφνικα βρισκεται στον δρομο. δεν εχω τπτ κοινο με τον ανεργο που φυλαει κατουρημενες ποδιες για μια δουλεια και παιρνει και κανα 150αρι ευρω ταμειο οποτε ουτε αυτου ο αγωνας με ενδιαφερει. για να μη μακρυγορουμε εγω θα πρεπει να συνταχθω στον αγωνα ποιανου και ποτε ακριβως? και οταν τοτε συνταχθω επι τελους στον δικαιο δικο μου αγωνα τι πιθανοτητες θα εχω να κερδισω αν ολοι οι αλλοι που προανεφερα δεν βλεπουνε να εχουνε τπτ κοινο με εμενα?

συμπερασμα: αν σηκωνεις τους ωμους μην περιμενεις ωμους να σε σηκωσουν.
    Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 22/06/2013 στις 13:04.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    To έχω ξαναπεί.
    Ο αυθορμητισμός είναι κατανοητός σε νεαρή ηλικία. Από ένα σημείο και μετά όμως είναι χάντικαπ.
    Εξηγούμε…
    Ένα παιδί θέλει να βάλει το χέρι του στη μπρίζα.
    Του το λες, δεν ακούει !
    Το βάζει και παθαίνει ηλεκτροπληξία.
    Τι κάνεις?
    Το αφήνεις να σπαρταράει και να γίνει κάρβουνο?
    Προφανώς όχι.
    Κλείνεις το ρεύμα, το πας στο νοσοκομείο κλπ
    Αν πάρα ταύτα επιμένει να θέλει να βάλει το χέρι του ξανά στη μπρίζα, κλείνεις τη μπρίζα ή το κλειδώνεις σ ένα δωμάτιο χωρίς μπρίζες ή πας σε ψυχολόγο ή εν τέλει του σκας και 2 μπούφλες γιατί όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος !
    Και για να το φέρουμε στα μέτρα μας.
    Δημοκρατία δεν είναι κάνω ότι γουστάρω για να περνάω καλά.
    Δημοκρατία είναι κάνω το καθήκον μου πρωτίστως.
    Κοιτάω το καλό όλης της κοινωνίας και όχι την προσωπική μου μαλακία.

Αν θες λοιπόν να βάλεις το χέρι σου στη μπρίζα και να βυθίσεις όλο το οικοδομικό τετράγωνο στο σκοτάδι εγώ θα σου βάλω χειροπέδες και θα σου δέσω τα χέρια στη πλάτη.
    Θα είναι καλό για σένα που δε θα πεθάνεις και για όλο το τετράγωνο που θα συνεχίζει να έχει ρεύμα.
    Δημοκρατία.
    Ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι δουλεύει και είναι καλό για όλους.

Αν θέλεις κάτι να αλλάξεις λοιπόν πρέπει να υποστηρίζεις την λειτουργία της κοινωνίας με δίκαιους νόμους.
    Τη διαφάνεια, την αξιοκρατία κλπ
    Δεν υποστηρίζω τον τρόμπα που τα ξύνει όλη μέρα και επιμένει να πληρώνεται.
    Δεν θέλω να φύγει ο υπεράριθμος ή ο συμβασιούχος.
    Θέλω να κρατήσω τους άξιους και να διώξω τους ρεμπεσκέδες.
    Αυτό όμως δεν μπορεί να το κάνει κάποιος αποδεδειγμένα ανάξιος…

υγ
    τους ανάξιους δεν θέλω να τους πετάξω στα Τάρταρα, θέλω να δουλεύουν και αυτοί, εκεί που μπορούν...

υγ 2
    Ελπίζω το σενάριο που βλέπω κι εγώ να μην παιχτεί...
    Μα το Θεό ελπίζω να κάνω λάθος
    Εν μερει συμφωνεις με αυτα που ελεγε ο αρχαιος Ξενοφωντας αλλα ηταν υπερ του Σπαρτιατικου πολιτευματος παροτι Αθηναιος.
    Οι πολιτικοι λογοι που μας εφεραν εδω ειναι περιπου οι ιδιοι με αυτους που εφεραν την παρακμη στην αρχαια Σπαρτη.Η Αθηνα οταν εβαλε χερι στα λεφτα της Δηλου και των αλλων συμμαχων που ειχαν τον ρολο που εχει η σημερινη Ελλαδα στην Ευρωπη εγινε υπερδυναμη και ανθισαν ολα αυτα που θαυμαζουν οι ξενοι σημερα.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

συμπερασμα: αν σηκωνεις τους ωμους μην περιμενεις ωμους να σε σηκωσουν.
    Ποιός ώμος και πότε μας σήκωσε ή θα μας σηκώσει εμάς; Η συλλογικότητα χάνεται όταν μπαίνει στη μέση το συμφέρον (ΤΟΥΣ).

Ποιός ώμος και πότε μας σήκωσε ή θα μας σηκώσει εμάς; Η συλλογικότητα χάνεται όταν μπαίνει στη μέση το συμφέρον (ΤΟΥΣ).
    σωστο.
    να επιτρεψουμε λοιπον την διαιωνιση της υπαρχουσας καταστασης με σκοπο να παρουμε την εκδικιση μας?
    και αν ναι τι θα αλλαξει τελικα?
    η μηπως να δειξουμε οσοι εχουμε εναν αλλο τροπο σκεψης οτι μπορουμε να το παμε διαφορετικα?

υγ.η λογικη μου θυμιζει λιγο το ανεκδοτο ''καφτου το του πουστη!!''

δειτε και μια ταινιουλα που λεγεται ''δημοκρατια.ο δρομος του σταυρου''. εχει πρααααμαααα.

Εμένα όταν το είχα ανάγκη ΠΑΝΤΑ κάποιος έβαλε ένα χέρι ακόμα και απο εδώ μέσα...

σωστο.
    να επιτρεψουμε λοιπον την διαιωνιση της υπαρχουσας καταστασης με σκοπο να παρουμε την εκδικιση μας?
    και αν ναι τι θα αλλαξει τελικα?
    η μηπως να δειξουμε οσοι εχουμε εναν αλλο τροπο σκεψης οτι μπορουμε να το παμε διαφορετικα? '
    Τώρα θα σε φίλαγα αλλά θα μας πούνε γκέι...

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας