Σελίδα 10 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 445

Θέμα: Περίεργο , αντικείμενο στην Ανταρκτική ;

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    (πάντως το τι ακριβώς σημαίνει ¨ακίνητος παρατηρητής" ουδέποτε το κατανόησα )
    Ποιο σωστα ειναι 'αδρανειακος παρατηρητης'. Σχετικη εννοια που αναφερεται σε μη επιταχυνομενη κινηση σε σχεση με τα μακρυνα αστρα (που ομως επιταχυνονται!). Αλλα επειδης η φυσικη της κινησης ειναι σχετικη και οχι απολυτη, δεν μας νοιαζει και πολυ.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Kανονιστε να παρασοβαρεψετε το θρεντ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Ποιο σωστα ειναι 'αδρανειακος παρατηρητης'. Σχετικη εννοια που αναφερεται σε μη επιταχυνομενη κινηση σε σχεση με τα μακρυνα αστρα (που ομως επιταχυνονται!). Αλλα επειδης η φυσικη της κινησης ειναι σχετικη και οχι απολυτη, δεν μας νοιαζει και πολυ.
    Ω! μα ναι! Το είχα ξεχάσει!
    Αν και πάλι επιταχύνονται σε σχέση με τα άλλα, δεν υπάρχει ουσιαστικά νόημα εφόσον δε μπορεί να υπάρχει και ένα τελικό και πάγιο σημείο αναφοράς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Μη φοβάσαι, τόχω

Ω! μα ναι! Το είχα ξεχάσει!
    Αν και πάλι επιταχύνονται σε σχέση με τα άλλα, δεν υπάρχει ουσιαστικά νόημα εφόσον δε μπορεί να υπάρχει και ένα τελικό και πάγιο σημείο αναφοράς.
    Το νοημα ειναι οτι παγιο σημειο αναφορας μπορει να ειναι το οποιοδηποτε...

Μη φοβάσαι, τόχω

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Δεν τον ηξερα...απο τα λιγα που διαβασα νομιζω πως συμφωνω, με μοναδικη εξαιρεση το οτι η επιστημη δεν ειναι αχρηστη. Βρισκομαστε σε ενα αναποφευκτο σταδιο μιας πορειας, και αν δεν ειμασταν ποτε εκει που ειμαστε δεν θα μπορουσαμε ποτε να παμε εκει που θα παμε. Κατι τετοιο...
    Περί του φιξέισον (όπως σωστά είπες κι εσύ) της μεθοδολογίας και των ορισμών οι αντιρήσεις του. Κι έφαγε φυσικά αφορισμό από την επιστημονική κοινότητα που πήγε σύννεφο.

Από διάφορα ποστ σου που έχω διαβάσει πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις σε πολλά μαζί του. Άν ποτέ βρεις χρόνο και διάθεση να πιάσεις κανά ανάγνωσμα σχετικό με philosophy of science ρίξ'του μια ματιά. Στα ελληνικά δε νομίζω να βρεις κάτι αλλά δε σε κόβω να δυσκολεύεσαι στο αγγλικό.
    Νομίζω θα το βρεις ενδιαφέρον.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Άν ποτέ βρεις χρόνο και διάθεση να πιάσεις κανά ανάγνωσμα σχετικό με philosophy of science ρίξ'του μια ματιά
    Θ'αργησει φοβαμαι, αλλα σ'ευχαριστω πολυ!

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    H πόλη στην Ιαπωνια δεν ξερεις ποια ειναι, το μουσείο δε θυμάσαι πώς λέγεται, αλλα κατα τα άλλα παραθετεις με σιγουρια αποψεις...Και μας κανεις τον εξυπνο για τις θεωριες του Δημοκριτου.

Το σπαθι του Θησεα (για την ακριβεια του Αιγέα που το άφησε να το βρει ο Θησέας), ήταν κατω απο ενα βραχο κι οχι καρφωμενο μεσα σε αυτον. Τουλαχιστον ετσι μας λεει ο μυθος...

Οχι, δεν υπαρχει η αγγλικη εκδοση...

Μονο ολοκληρο site υπάρχει

http://www.sangalgano.org/ENG/swordinthestone.htm
    Η εχεις μικρο προβλημα αντιληψης η προσπαθεις με ανουσιες δικαιολογιες να παρακαμψεις το νοημα αυτων που γραφω.Αν ισχυει το πρωτο οκ.Αν ισχυει το δευτερο ,δεν καταλαβαινω γιατι.

Η πολη στην ιαπωνια δεν ξερω πως λεγεται γιατι ουτε αυτοι που την ανακαληψαν ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ πως λεγεται η ποτε υπηρξε αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ!

Ναι,το μουσειο δεν ξερω πως λεγεται αλλα φανταζομαι δεν ειναι δυσκολο να το βρει καποιος αρκει να γκουγκλαρει.- αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ-

Δεν ειχα σκεφτει να κραταω ποτε σημειωσεις απο οσα βιβλια εχω διαβασει η οσα ντοκ εχω δει γιατι απλα δεν σκεφτομαι να γραψω βιβλιο ουτε κανω καμια ερευνα και πόσο μαλλον για καθε φορα που γραφω η μιλαω να επρεπε να εχω φακελλους μαζι με αρχεια για να αποδεικνύω αυτα που λεω.Δεν ημαστε σε παραθυρο εκπομπης Ευαγγελατου η Τριανταφυλλοπουλου η σε παραθυρο δελτιου ειδησεων.Δεν μιλαω / γραφω ποτε με σκεπτικο να παραμυθιασω.

Ναι,για τον Θησεα εχεις δικιο ,ειναι καποιος αλλος ηρωας αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του...σορρυ,εχω αυτο το προβλημα να μην θυμαμαι ονοματα και να μην κραταω σημειωσεις.

Και Δημοκριτο και Ηρακλειτο και Αριστοτελη και Πλατωνα και Σωκρατη και Ηροδοτο και πολλους αλλους εχω διαβασει.Ποιο ειναι το προβλημα ? Οτι λεω αυτα που εκεινος ειπε?
    Ο Δημοκριτος πριν +2000 χρονια ελεγε αυτα περιπου που λεει η κβαντικη φυσικη σημερα,η θεωρια των υπερχορδων και αν θες να παμε και αλλου παμε στο Ταο και την φυσικη, που μιλανε για 7 διαστασεις και οι υπερχορδες μιλανε σημερα για 10 και αν ατο παμε πιο κατω ο Αριστοτελης μιλαει και για ορατα και αορατα ,το ιδιο που κατα τυχη λενε οι ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ,στασεις ζωης που τις λεμε θρησκειες...ορατων τε παντων αορατων ,ποιητη ουρανου και γης λενε.
    Παντως ειναι πολυ ευκολο να σου φυγουν οι αποριες περι σιγουριας δικης μου για αυτα που λεω...ξεκινα ανοιγωντας ενα βιβλιο του Δημοκριτου και θα δεις για ποιο λογω ειμαι σιγουρος.Κατα τυχη ειναι ενα απο τα λιγα ονοματα που θυμαμαι

Αυτο που σου εκανε εντυπωση σχετικα με τον Γκαλγκανο δεν ηταν το σπαθι αλλα η ιστοσελίδα στα Αγγλικα.

Νομιζω οτι εβαλα τον συνδεσμο απο το wikipedia και νομιζω οτι στα Αγγλικα ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να μην υπαρχει η ιδια αναπτυξη θεματος στα ΑΓΓΛΙΚΑ στο wikipedia.

Δεν θα συνεχιζα στο θεμα αλλα επειδη για αλλη μια φορα παει επι προσωπικου -οπως συνηθιζετε εδω μεσα - με αυτο το παιδιαριστικο υφος που στο τελος καταληγει οπως το 99.7% των θεματων οσων εχουν μια αλλη γνωμη ,σε ....κλειδωμα λογω...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κουλαρετε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Thanks for this (μωρ'λες να είχε κανά δίκιο τελικά ο Ντεκάρτ για το κωνάριο και τον είχαμε παρεξηγημένο )
    Ενας τροπος μονο υπαρχει να μαθουμε

Το νοημα ειναι οτι παγιο σημειο αναφορας μπορει να ειναι το οποιοδηποτε...

Άρα τελικά είμαι το κέντρο του κόσμου. Και μου τόλεγε η μάνα μου και δε τη πίστευα.

Ενας τροπος μονο υπαρχει να μαθουμε
    Το ποπ κορν;

Το ποπ κορν;
    Χωρις ανωθεν αδεια να βιασω το θρεντ δεν λεω τιποτα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrider Προβολή μηνύματος
    [...]
    Ο,τι πεις...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrider Προβολή μηνύματος
    Η εχεις μικρο προβλημα αντιληψης η προσπαθεις με ανουσιες δικαιολογιες να παρακαμψεις το νοημα αυτων που γραφω.Αν ισχυει το πρωτο οκ.Αν ισχυει το δευτερο ,δεν καταλαβαινω γιατι.

Η πολη στην ιαπωνια δεν ξερω πως λεγεται γιατι ουτε αυτοι που την ανακαληψαν ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ πως λεγεται η ποτε υπηρξε αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ!

Ναι,το μουσειο δεν ξερω πως λεγεται αλλα φανταζομαι δεν ειναι δυσκολο να το βρει καποιος αρκει να γκουγκλαρει.- αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ-

Δεν ειχα σκεφτει να κραταω ποτε σημειωσεις απο οσα βιβλια εχω διαβασει η οσα ντοκ εχω δει γιατι απλα δεν σκεφτομαι να γραψω βιβλιο ουτε κανω καμια ερευνα και πόσο μαλλον για καθε φορα που γραφω η μιλαω να επρεπε να εχω φακελλους μαζι με αρχεια για να αποδεικνύω αυτα που λεω.Δεν ημαστε σε παραθυρο εκπομπης Ευαγγελατου η Τριανταφυλλοπουλου η σε παραθυρο δελτιου ειδησεων.Δεν μιλαω / γραφω ποτε με σκεπτικο να παραμυθιασω.

Ναι,για τον Θησεα εχεις δικιο ,ειναι καποιος αλλος ηρωας αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του...σορρυ,εχω αυτο το προβλημα να μην θυμαμαι ονοματα και να μην κραταω σημειωσεις.

Και Δημοκριτο και Ηρακλειτο και Αριστοτελη και Πλατωνα και Σωκρατη και Ηροδοτο και πολλους αλλους εχω διαβασει.Ποιο ειναι το προβλημα ? Οτι λεω αυτα που εκεινος ειπε?
    Ο Δημοκριτος πριν +2000 χρονια ελεγε αυτα περιπου που λεει η κβαντικη φυσικη σημερα,η θεωρια των υπερχορδων και αν θες να παμε και αλλου παμε στο Ταο και την φυσικη, που μιλανε για 7 διαστασεις και οι υπερχορδες μιλανε σημερα για 10 και αν ατο παμε πιο κατω ο Αριστοτελης μιλαει και για ορατα και αορατα ,το ιδιο που κατα τυχη λενε οι ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ,στασεις ζωης που τις λεμε θρησκειες...ορατων τε παντων αορατων ,ποιητη ουρανου και γης λενε.
    Παντως ειναι πολυ ευκολο να σου φυγουν οι αποριες περι σιγουριας δικης μου για αυτα που λεω...ξεκινα ανοιγωντας ενα βιβλιο του Δημοκριτου και θα δεις για ποιο λογω ειμαι σιγουρος.Κατα τυχη ειναι ενα απο τα λιγα ονοματα που θυμαμαι

Αυτο που σου εκανε εντυπωση σχετικα με τον Γκαλγκανο δεν ηταν το σπαθι αλλα η ιστοσελίδα στα Αγγλικα.

Νομιζω οτι εβαλα τον συνδεσμο απο το wikipedia και νομιζω οτι στα Αγγλικα ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να μην υπαρχει η ιδια αναπτυξη θεματος στα ΑΓΓΛΙΚΑ στο wikipedia.

Δεν θα συνεχιζα στο θεμα αλλα επειδη για αλλη μια φορα παει επι προσωπικου -οπως συνηθιζετε εδω μεσα - με αυτο το παιδιαριστικο υφος που στο τελος καταληγει οπως το 99.7% των θεματων οσων εχουν μια αλλη γνωμη ,σε ....κλειδωμα λογω...
    Όλα καλά το 3μέρο;

Ανοίξαμε κανένα μπουκαλάκι στον Νότη;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    γίνεται αυτό;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    γίνεται αυτό;
    Δεν ξέρω, αλλα αν ειναι να χάσει τον αέρα φολκλορ και μυστηρίου που έχει και να γίνει επιστημονικό, καλύτερα να το κλειδωσουμε.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 10 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. 3ήμερο οδοιπορικό στην ΗΠΕΙΡΟ
    από THEOD στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2008, 05:46
  3. 23/11 Μοτοβόλτα στην Ναύπακτο!!
    από Loudovikos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2003, 09:10
  4. Πίστα Φόρμουλα 1 στην Ελλάδα