Η εχεις μικρο προβλημα αντιληψης η προσπαθεις με ανουσιες δικαιολογιες να παρακαμψεις το νοημα αυτων που γραφω.Αν ισχυει το πρωτο οκ.Αν ισχυει το δευτερο ,δεν καταλαβαινω γιατι.
Η πολη στην ιαπωνια δεν ξερω πως λεγεται γιατι ουτε αυτοι που την ανακαληψαν ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ πως λεγεται η ποτε υπηρξε αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ναι,το μουσειο δεν ξερω πως λεγεται αλλα φανταζομαι δεν ειναι δυσκολο να το βρει καποιος αρκει να γκουγκλαρει.- αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ-
Δεν ειχα σκεφτει να κραταω ποτε σημειωσεις απο οσα βιβλια εχω διαβασει η οσα ντοκ εχω δει γιατι απλα δεν σκεφτομαι να γραψω βιβλιο ουτε κανω καμια ερευνα και πόσο μαλλον για καθε φορα που γραφω η μιλαω να επρεπε να εχω φακελλους μαζι με αρχεια για να αποδεικνύω αυτα που λεω.Δεν ημαστε σε παραθυρο εκπομπης Ευαγγελατου η Τριανταφυλλοπουλου η σε παραθυρο δελτιου ειδησεων.Δεν μιλαω / γραφω ποτε με σκεπτικο να παραμυθιασω.
Ναι,για τον Θησεα εχεις δικιο ,ειναι καποιος αλλος ηρωας αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του...σορρυ,εχω αυτο το προβλημα να μην θυμαμαι ονοματα και να μην κραταω σημειωσεις.
Και Δημοκριτο και Ηρακλειτο και Αριστοτελη και Πλατωνα και Σωκρατη και Ηροδοτο και πολλους αλλους εχω διαβασει.Ποιο ειναι το προβλημα ? Οτι λεω αυτα που εκεινος ειπε?
Ο Δημοκριτος πριν +2000 χρονια ελεγε αυτα περιπου που λεει η κβαντικη φυσικη σημερα,η θεωρια των υπερχορδων και αν θες να παμε και αλλου παμε στο Ταο και την φυσικη, που μιλανε για 7 διαστασεις και οι υπερχορδες μιλανε σημερα για 10 και αν ατο παμε πιο κατω ο Αριστοτελης μιλαει και για ορατα και αορατα ,το ιδιο που κατα τυχη λενε οι ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ,στασεις ζωης που τις λεμε θρησκειες...ορατων τε παντων αορατων ,ποιητη ουρανου και γης λενε.
Παντως ειναι πολυ ευκολο να σου φυγουν οι αποριες περι σιγουριας δικης μου για αυτα που λεω...ξεκινα ανοιγωντας ενα βιβλιο του Δημοκριτου και θα δεις για ποιο λογω ειμαι σιγουρος.Κατα τυχη ειναι ενα απο τα λιγα ονοματα που θυμαμαι
Αυτο που σου εκανε εντυπωση σχετικα με τον Γκαλγκανο δεν ηταν το σπαθι αλλα η ιστοσελίδα στα Αγγλικα.
Νομιζω οτι
εβαλα τον συνδεσμο απο το wikipedia και νομιζω οτι
στα Αγγλικα ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να μην υπαρχει η ιδια αναπτυξη θεματος στα ΑΓΓΛΙΚΑ στο wikipedia.
Δεν θα συνεχιζα στο θεμα αλλα επειδη για αλλη μια φορα παει επι προσωπικου -οπως συνηθιζετε εδω μεσα - με αυτο το παιδιαριστικο υφος που στο τελος καταληγει οπως το 99.7% των θεματων οσων εχουν μια αλλη γνωμη ,σε ....κλειδωμα λογω...