Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Αγορά νέας Daelim Daystar 125

Μέλος
    Δεν με πειραζει απο που ειναι και τοσο αλλα δεν με πειθει... Ζητω συγνωμη απο το παλικαρι που μολις το πηρε, ξερω ποσο ασχημο μπορει να ειναι καποιος να σου ζαλιζει τα αυτια για κατι που μολις εχεις αγορασει αλλα η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι απο εμφανιση βγαζει κατι φθηνο και προχειρο και οχι αυτο το στυλατο οπως μια virago, επισης ο κινητηρας αυτος δεν νομιζω να εχει ψυχη, ποσο μαλλον για δικαβαλο και ποσο μαλλον εναντια στο v2 της virago... Ουτε πιο οικονομικο ειναι αφου εγω καιω 3.5 στη πολη και καπου 3 εθνικη χωρις καμια λυπη στο γκαζι, η ροπουλα του ειναι εθιστικη βλεπεις. Και ακομα και τωρα προσφατα εχω πετυχει 3-4 φορες στο δρομο μεγαλους σε ηλικια ανθρωπους με virago που την εχουν στη πενα και μου πιανουν κουβεντα για το ποσο αγαπανε τη μηχανη τους και ποσο χαιρονται που την εχει ενας νεος... το μονο + που βλεπω ειναι απλα οτι δεν μπλεκεις με τα εξοδα συντηρησης μιας πιο παλια μηχανης.
    And those who dance where thought to be quite insane by those who could not hear the music...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Τα Daelim ειναι κορεατικα, μηπως τα μπερδευεις με τα DieYoung ?
    Κυριολεκτικά ή μεταφορικά μιλώντας;

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ilikeyourbike Προβολή μηνύματος
    Δεν με πειραζει απο που ειναι και τοσο αλλα δεν με πειθει... Ζητω συγνωμη απο το παλικαρι που μολις το πηρε, ξερω ποσο ασχημο μπορει να ειναι καποιος να σου ζαλιζει τα αυτια για κατι που μολις εχεις αγορασει αλλα η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι απο εμφανιση βγαζει κατι φθηνο και προχειρο και οχι αυτο το στυλατο οπως μια virago, επισης ο κινητηρας αυτος δεν νομιζω να εχει ψυχη, ποσο μαλλον για δικαβαλο και ποσο μαλλον εναντια στο v2 της virago... Ουτε πιο οικονομικο ειναι αφου εγω καιω 3.5 στη πολη και καπου 3 εθνικη χωρις καμια λυπη στο γκαζι, η ροπουλα του ειναι εθιστικη βλεπεις. Και ακομα και τωρα προσφατα εχω πετυχει 3-4 φορες στο δρομο μεγαλους σε ηλικια ανθρωπους με virago που την εχουν στη πενα και μου πιανουν κουβεντα για το ποσο αγαπανε τη μηχανη τους και ποσο χαιρονται που την εχει ενας νεος... το μονο + που βλεπω ειναι απλα οτι δεν μπλεκεις με τα εξοδα συντηρησης μιας πιο παλια μηχανης.
    Don't worry φιλε, αν προσεξες η συζητηση ξεκινησε το 2008. Μετα απο 5 χρονια θα εχει καταλαβει και ο ιδιος τι εκανε
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Don't worry φιλε, αν προσεξες η συζητηση ξεκινησε το 2008. Μετα απο 5 χρονια θα εχει καταλαβει και ο ιδιος τι εκανε
    Οντως! Δεν το προσεξα γιατι βρηκα το θεμα στη κατηγορια "νεα μηνυματα"...
    And those who dance where thought to be quite insane by those who could not hear the music...

Νέο μέλος
    Εγω ανακινησα το θεμα γιατι ειδα σε αγγελια μια ιδια μοτοσυκλετα σε φοβερα χαμηλη τιμη και -μιας και την προτιμω απο παπι- θα ηθελα να μαθω απο καποιον που την εχει κυκλοφορησει (ΟΧΙ ΘΕΩΡΙΕΣ) και ξερει τα καλα της και τα κουσουρια της.
    Οποιουδηποτε αλλου η γνωμη, βασει συγκρισης με Virago, Harley, Ελικοπτερο, Πυραυλο κ.λ.π. μου ειναι αδιαφορη. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
    Κι εγω εχω δει απο κοντα ενα σωρο ΑΛΛΑ μοντελα και ΑΛΛΟΥΣ τυπους μοτοσυκλετων κι εχω ακουσει απειρες (αρκουδο-)ιστοριες.
    Το θεμα ειναι να μου πει καποιος ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ (νυν ή πρωην) πως ηταν η καθημερινοτητα του με ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ την μηχανη.
    Ελπιζω ο δημιουργος του post να επισκεπτεται καμια φορα το φορουμ και να μας απαντησει.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από poulman Προβολή μηνύματος
    Οποιουδηποτε αλλου η γνωμη, βασει συγκρισης με Virago, Harley, Ελικοπτερο, Πυραυλο κ.λ.π. μου ειναι αδιαφορη. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
    Δεν χρειαζεται να υποτιμας τοσο τη γνωμη οσων δεν εχουν την συγκεκριμενη μηχανη... οποιος εκφραζει τη γνωμη του δεν σημαινει οτι λεει αρκουδοιστοριες. Μπορει να κανω λαθος στη συγκριση μου δεν αντιλεγω...

Το θεμα ειναι να μου πει καποιος ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ (νυν ή πρωην) πως ηταν η καθημερινοτητα του με ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ την μηχανη.
    Ουτε να εξυψωνεις τοσο τη γνωμη ενος ιδιοκτητη. Συνηθως ουτε αντικειμενικη ειναι ουτε ξερεις τι ζητα ο αλλος απο τη μηχανη του. Διαφορετικα θα σου μιλησει ενας που τον πορωνει το χ μηχανακι και διαφορετικα ο αλλος που πηρε το ιδιο μηχανακι για πιο οικονομικο απο αμαξι.

Φιλικα στο λεω γιατι το σχολιο σου μοιαζει πολυ απαξιωτικο...
    Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 26/06/2013 στις 22:02.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ilikeyourbike Προβολή μηνύματος
    Δεν χρειαζεται να υποτιμας τοσο τη γνωμη οσων δεν εχουν την συγκεκριμενη μηχανη... οποιος εκφραζει τη γνωμη του δεν σημαινει οτι λεει αρκουδοιστοριες. Μπορει να κανω λαθος στη συγκριση μου δεν αντιλεγω...

Ουτε να εξυψωνεις τοσο τη γνωμη ενος ιδιοκτητη. Συνηθως ουτε αντικειμενικη ειναι ουτε ξερεις τι ζητα ο αλλος απο τη μηχανη του. Διαφορετικα θα σου μιλησει ενας που τον πορωνει το χ μηχανακι και διαφορετικα ο αλλος που πηρε το ιδιο μηχανακι για πιο οικονομικο απο αμαξι.

Φιλικα στο λεω γιατι το σχολιο σου μοιαζει πολυ απαξιωτικο...
    +675

[...]
    Ελπιζω ο δημιουργος του post να επισκεπτεται καμια φορα το φορουμ και να μας απαντησει.
    εγώ στη θέση σου δε θα ήλπιζα και πολύ μιας και τελευταία φορά που έκανε login ήταν τον 08/2008.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    εχεις δικιο να ζητας κριτικη απο κατοχο
    σκεψου ομως οτι αν το μηχανακι ηταν καλο και σε καλη τιμη θα το εβλεπες να κυκλοφορει και θα εβρισκες κατοχους στο δρομο και δεν θα χρειαζοταν να ψαχνεις σε ενα forum

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά Daelim Daystar 125 και προτάσεις
    από elladion στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2008, 06:19
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 08:19
  3. Αγορά Νέας!
    από EMtec στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2006, 14:10
  4. Αγορα νεας ΜΟΤΟ
    από AFROPANTELOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2006, 22:19
  5. Αγορά νέας αγαπημένης
    από kxIII στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2005, 19:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ