Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: Αγορά νέας Daelim Daystar 125

Αγορά νέας Daelim Daystar 125

Τελικά τα κατάφερα και μετά απο αρκετή αναζήτηση και ενημέρωση για το συγκεκριμένο μοντέλο το αγόρασα.Προερχόμενος απο Piaggio Vespa 200 και στη συνέχεια ΑΧ1 250 για πολλά χρόνια αποφάσισα να πάρω κάτι εντελώς διαφορετικό και μικρότερου κυβισμού μιας και το χρειάζομαι μονο για Παγκράτι-Κέντρο και πάλι πίσω.
    Για να ειμαι ειλικρινής το ψιλοφοβόμουν το κορεάτικο και μιας και στο ελλαντα δεν πολυκυκλοφορουμε τα Daelim ,εψαξα διεξοδικά στο ιντερνετ σε sites ξένων χρηστών απο Ευρώπη και Αμερική οπου τα Daelim χρησιμοποιούνται πολύ περισσότερο.Οι γνώμες ήταν εξολοκλήρου θετικές οσον αφορα την ποιότητα κατασκευής,πραγμα που το διαπιστωσα και μόνος μου οσο και στην εν γένη οδική συμπεριφορά και άνεση.Λαμβάνοντας υπόψιν και την αρκετή οικονομία καυσίμου (μιλάμε για 3.1 στα 100) ειπα να το κανω το "απονενοημένο διάβημα" και ο,τι βρέξει ας κατεβάσει.
    Η πρώτη εικόνα;Μιλάμε για ένα πανέρμορφο custom που ομολογουμένως δεν παει το μάτι οτι ειναι 125 κυβικά.Σου παρέχει full εξοπλισμό (απο στροφόμετρο,ενδειξεις κλπ) μεγάλο 18λτρο ντεποζιτο καθώς και πολύ άνετη θέση.Η αλήθεια ειναι πως θέλει αρκετό στρώσιμο (για 1000 χλμ) μιας και ειναι ακόμη λιγάκι δυσκαμπτο στην χρήση και αργό στις επιταχύνσεις του (οχι πως περιμένω φοβερες ταχύτητες αλλά μια βελτίωση θα υπάρξει).Η αλήθεια ειναι πως ειναι οτι πρέπει για χαλαρή βόλτα και ήσυχη οδήγηση.Η τιμή πήγε 2890 (εξαιρετική για οτι παίρνεις).Το αμέσως επόμενο μοντέλο που ειχα "σταμπάρει" ήταν το Marauder αλλα ξεφεύγαμε πολύ απο τον προυπολογισμο (ειμαι και οικογενειάρχης ανθρωπος και θα πεσει "παντόφλα" αν ξανοιχτώ) γύρω στα 4000 χιλιαρικάκια για 250 cc βεβαια.
    Τώρα ψάχνω να του βάλω σαμαρια (δερμάτινα ή δερματινη) και πλάτη διότι ο συνοδηγός ειναι λιγάκι ξεκρέμαστος.Τελος πρέπει να συνηθίσω και στο επαναφερομενο stand διότι ειναι λιγάκι επικινδυνο αν δεν πιάσει καλά να σου πέσει η μηχανή.
    Αυτά και αν κάποιος θέλει να πάρει το ίδιο ευχαριστως να του πω λεπτομέρεις για τη μηχανή.

Γεια χαρα
    Ολα τα μέτρια μυαλά σκέφτονται το ίδιο

Καλοριζικο αδερφε, το εργαλειο. Μου εκανε εντυπωση το 18αλιτρο ρεζερβουαρ.
    Εαν οντως ισχυη, ποσα χιλιομετρα αυτονομια εχεις;
    Εχω εναν φιλο με fmx και οταν πηγαινουμε καμια μακρινη βολτα, ολο σταματαη για βενζινη. Θα του κανω μεγαλη πλακα με το νταελιμ που εχει τοσο μεγαλο ντεποζιτο.

Με γειά φίλε, πάντα όρθιος και γρατζούνιστος!

125 κυβικά με 18 λίτρα?

Είμαι κι εγώ ΠΟΛΥ περίεργος να μάθω την αυτονομία του.

Είναι αυτό με τη νίκελ εξάτμιση, έτσι? Πολύ όμορφο.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.
    Οσο για το ντεποζιτο ειναι οντως 18λτ.Το ειδα με τα μάτια μου οταν τιγκάρισα βενζίνη.Ουτε εγώ το πιστευα.Οσο για την αυτονομία θα σας πως σε κανα μήνα μιας και για να φαγωθουν τα 18 λιτρα με τις αποστάσεις που κάνω εγώ (πολύ μικρες) θελει αρκετές μερες.Σκεφτήτε πως με τα 9 λιτρα πουχε ή ΑΧ1 με γεμιζα ΤΟ ΠΟΛΥ 2 φορες το μήνα.Φανταστήτε τωρα.
    Οσο για την εξατμιση ειναι διπλή νικέλινη πολύ "ψαρωτική".Που να σκεφτεί κανεις πως μιλάμε οχι για Harley αλλά για ενα φτωχικό κορεατάκι
    Ελπίζω να πάνε ολα καλά.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Μεγια και παντα ορθιος
    Αν σε παιρνει να προτιμησεις δερμα
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος
    καλοριζικο φιλε παντα ορθιος!μηπως ξερεις να μου πεις το side της αντιπρωσοπιας?η που βρισκεται εστω !!μονο που μπορουμε να το δουμε απο κοντα στν β ελλαδα?
    πες μας κιαλες εντιποσεις

Δυστυχώς αγαπητέ tigionapa δεν υπαρχουν και πολλά sites για να ενημέρωθείς για το συγκεκριμένο μοντέλο.Εδώ που τα λέμε δε το βρήκα σε κανένα απο τα μεγάλα (Motobynios,Theoharakis klp) εκτός απο εναν ασχετο στην Πελοποννησο που το ελεγε οτι ειναι 150 cc !!! Παρε το τη.210 9235333 του ΤεοΜΟΤΟ που το πουλάει να ρωτήσεις αν μπορεί να γινει τίποτε.
    Καταλαβαίνεις πως για τη Β.Ελλαδα θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια.Πάντως ειναι ωραίο και πιστεύω πως για τα φραγκα που δινεις αξίζει να το δεις.

Νέο μέλος
    Γεια σας
    Ειμαι ολοφρεσκος στο φορουμ
    Με ενδιαφερει μια τετοια μηχανη
    Αναρωτιεμαι, μετα απο 5 χρονια, σε τι κατασταση ειναι.
    Πως παει μηχανικα. Τι γινεται με τα ανταλλακτικα και το σερβις...
    Αν ο φιλος elladion την εχει ακομη, μπορει να μας πει την πολυχρονη εμπειρια του;

Mια φορά που Μουνα κ@υλ@μένος καμάκιας πιτσιρικάς έπεσε στα χέρια μου ένα 125άρι ,το οποίο ήταν αντιγραφή της τότε Honda magna 250 ....

Αφού το κράτησα ένα χρόνο και ξεκαλοκαίρεψα ...Πήγα και διακοπές σε νησάκι ...φόρτωμα + (για την εποχή) αυτονομία ...ουάου !!! ... Προσπάθησα να το διώξω όπως όπως !

Χάλι μαύρο ... Θυμάμαι όποτε το τελίκιαζα ..Έσβηνε και ξαναέπαιρνε την επόμενη μέρα .....

Αυτό είχα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Daelim-125-magma_a85aa.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	24,1 KB 
ID:	294195

Μέλος
    Ως ιδιοκτητης virago 250 εχω μια ερωτηση... γιατι οχι μια 250αρα virago 15ετιας σε καλη κατασταση με 1500 ευρω; Και αξιοπιστη ειναι και κουκλα ειναι...
    And those who dance where thought to be quite insane by those who could not hear the music...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ilikeyourbike Προβολή μηνύματος
    Ως ιδιοκτητης virago 250 εχω μια ερωτηση... γιατι οχι μια 250αρα virago 15ετιας σε καλη κατασταση με 1500 ευρω; Και αξιοπιστη ειναι και κουκλα ειναι...
    +600

Μοτεράκι lifan έβαλα στο παπάκι μου, αλλά για κινέζικη μοτοσυκλέτα δεν θα το σκεφτόμουνα καν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ilikeyourbike Προβολή μηνύματος
    Σωστός !

Όπως και εγώ τότε , έτσι και τώρα το 125άρι πιστεύω είναι μόνο για όσους έχουν περιορισμούς με το δίπλωμα

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    +600

Μοτεράκι lifan έβαλα στο παπάκι μου, αλλά για κινέζικη μοτοσυκλέτα δεν θα το σκεφτόμουνα καν.
    Τα Daelim ειναι κορεατικα, μηπως τα μπερδευεις με τα DieYoung ?

Χωρις πλακα, Κορεατικα ειναι αλλα παραδοξος χαμηλης ποιοτητας
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά Daelim Daystar 125 και προτάσεις
    από elladion στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2008, 06:19
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 08:19
  3. Αγορά Νέας!
    από EMtec στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2006, 14:10
  4. Αγορα νεας ΜΟΤΟ
    από AFROPANTELOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2006, 22:19
  5. Αγορά νέας αγαπημένης
    από kxIII στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2005, 19:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ