Τελικά τα κατάφερα και μετά απο αρκετή αναζήτηση και ενημέρωση για το συγκεκριμένο μοντέλο το αγόρασα.Προερχόμενος απο Piaggio Vespa 200 και στη συνέχεια ΑΧ1 250 για πολλά χρόνια αποφάσισα να πάρω κάτι εντελώς διαφορετικό και μικρότερου κυβισμού μιας και το χρειάζομαι μονο για Παγκράτι-Κέντρο και πάλι πίσω.
Για να ειμαι ειλικρινής το ψιλοφοβόμουν το κορεάτικο και μιας και στο ελλαντα δεν πολυκυκλοφορουμε τα Daelim ,εψαξα διεξοδικά στο ιντερνετ σε sites ξένων χρηστών απο Ευρώπη και Αμερική οπου τα Daelim χρησιμοποιούνται πολύ περισσότερο.Οι γνώμες ήταν εξολοκλήρου θετικές οσον αφορα την ποιότητα κατασκευής,πραγμα που το διαπιστωσα και μόνος μου οσο και στην εν γένη οδική συμπεριφορά και άνεση.Λαμβάνοντας υπόψιν και την αρκετή οικονομία καυσίμου (μιλάμε για 3.1 στα 100) ειπα να το κανω το "απονενοημένο διάβημα" και ο,τι βρέξει ας κατεβάσει.
Η πρώτη εικόνα;Μιλάμε για ένα πανέρμορφο custom που ομολογουμένως δεν παει το μάτι οτι ειναι 125 κυβικά.Σου παρέχει full εξοπλισμό (απο στροφόμετρο,ενδειξεις κλπ) μεγάλο 18λτρο ντεποζιτο καθώς και πολύ άνετη θέση.Η αλήθεια ειναι πως θέλει αρκετό στρώσιμο (για 1000 χλμ) μιας και ειναι ακόμη λιγάκι δυσκαμπτο στην χρήση και αργό στις επιταχύνσεις του (οχι πως περιμένω φοβερες ταχύτητες αλλά μια βελτίωση θα υπάρξει).Η αλήθεια ειναι πως ειναι οτι πρέπει για χαλαρή βόλτα και ήσυχη οδήγηση.Η τιμή πήγε 2890 (εξαιρετική για οτι παίρνεις).Το αμέσως επόμενο μοντέλο που ειχα "σταμπάρει" ήταν το Marauder αλλα ξεφεύγαμε πολύ απο τον προυπολογισμο (ειμαι και οικογενειάρχης ανθρωπος και θα πεσει "παντόφλα" αν ξανοιχτώ) γύρω στα 4000 χιλιαρικάκια για 250 cc βεβαια.
Τώρα ψάχνω να του βάλω σαμαρια (δερμάτινα ή δερματινη) και πλάτη διότι ο συνοδηγός ειναι λιγάκι ξεκρέμαστος.Τελος πρέπει να συνηθίσω και στο επαναφερομενο stand διότι ειναι λιγάκι επικινδυνο αν δεν πιάσει καλά να σου πέσει η μηχανή.
Αυτά και αν κάποιος θέλει να πάρει το ίδιο ευχαριστως να του πω λεπτομέρεις για τη μηχανή.
Γεια χαρα![]()