Είναι σημαντικό για έναν πρωταθλητή να είναι σκεπτόμενος και όχι φελλός (όπως όλοι αυτοί που πάντα επιπλέουν σε αυτή την ζήση)...
Εν τω μεταξύ, εντυπωσιάζει η απάντηση του Jorge Lorenzo όταν ο σχολιαστής του motogp.com του απηύθυνε το λόγο τονίζοντας: "Είσαι ήρωας...!" με τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή να απαντά αφοπλιστικά: "Όχι, ήρωες είναι αυτοί που εργάζονται σκληρά μόνο και μόνο για να φτάσουν στο τέλος του κάθε μήνα. Εγώ πληρώνομαι για να κάνω αυτά τα πράγματα!"
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=14620
νομιζω οτι πλεον δε με απασχολει ποιος ειναι πρωτος και ποιος τελευταιος. το μονο που με απασχολει ειναι να βλεπω αγωνα με μαχες και να φυγει απο κει μεσα ο αχρειστος κοντος που πιανει θεση τσαμπα (οχι γιατι εχω κατι μαζι του αλλα γιατι τελικα ειναι ο μονος που δεν μου προσφερει τπτ εκτος απο εκνευρισμο).
στον συγκεκριμενο αγωνα...
βαλεντινος απο τα παλια. το μηχανακι δεν κουνησε δευτερολεπτο. μετα απο 3 χρονια απλα τελειος. για να δουμε αν θα εχει συνεχεια η ηταν φωτοβολιδα.
μαρκ...αγωνα με τον αγωνα ακομα πιο ωριμος. πρωτη φορα χρειαστηκε να παιξει αμυνα και επαιξε καλα!
καλ...πανγρηγορος, πανεξυπνος και απειρο respect απο μενα που ενω ητανε πισω απο το cyborg, εδειξε να μενει εκει προσπαθωντας να βρει το πιο καθαρο περασμα προκειμενου να μη ρισκαρει την πτωση του χειρουργειμενου. εχω μια εντυπωση οτι κρατιοτανε αρκετη ωρα ψαχνοντας να το κανει safe! πολυ καλη και η μαχη με τον μαρκ!!
η μικρη ντανιελα...κοντε ψοφα να τελειωνουμε. αν παρει αυτος πρωταθλημα θα ειναι η μεγαλυτερη ντροπη ολων των εποχων!!!
χορχε...πραγματι δεν ξερω τι μπορει να γινεται στα εργαστηρια του dr costa. επεσε, εσπασε κλειδα σε 3 σημεια, εκανε 2 ταξιδια, ενα χειρουργειο και ετρεξε αγωνα ανταγωνιστικα (5η θεση) και ολα αυτα σε 3 μερες...το θεμα μου δεν ειναι αυτο ομως. εγω αναρωτιεμαι αν ξαναπεφτε στον αγωνα τι θα γινοτανε? τι ειδους ρισκο πηρε? γιατι ενταξει...και ποναγε, και τα δοντα εσφιγγε και ακομα αν δεν ποναγε επρεπε να το κανει να φαινεται ετσι (που δεν εγινε αλλα λεμε τωρα) αλλα αν επεφτε στον αγωνα...? δεν ξερω πραγματικα τι να πω...
αλειξ...παλικαρι με crt αφηνει πισω του εργοστασιακα. τι να λεμε τωρα!!!
κατα τα αλλα τα ματς (μοτο3, μοτο2 και τα μεγαλα) τα ειδα στο καμελοτ με ελληνικη μεταδοση η οποια με εκανε να παρω χαρτι και μολυβι! σας τα δινω απλοχερα:
μοτο3: αναβατης τρωει ποινη για jump start και πρεπει να κανει ενα ride through και ο εκφωνητης αναφερει ''και αυτο μας θυμιζει το κομματι του γιωργου ζαμπετα που λεει οτι και η βροχα επεφτε right through''!!!! δεν φτανει που δεν ξερει το ασμα (straight through λεει), δεν ξερει και αγγλικα (μπερδευει το ride με το right)
επισης στα μοτο3 ειναι ενας γαλλος αναβατης και ενας πορτογαλος και το σχολιο ειναι οτι ''ειναι τοσο κοντα που τους χωριζει ενα πορτο'' (ΝΤΟΙΝΓΚ)!!
αλλα εχουμε και στους 2 τελευταιους γυρους τον παροξυσμο του εκφωνητη ο οποιος υποστηριζει οτι θα γινει ''της αλεπους ο θανατος'' !!!!!!
στα μοτο2 ειχαμε ενα διαλειμα βλακειας για να ρθει ο μεντορας στα μεγαλα και να μας πει οτι ο (δεν θυμαμαι ποιος αναβατης και ποτε) εβγαλε μια βιδα απο ενα χειρουργιο που ειχε κανει παλιοτερα και την εβαλε σε αλλο σημειο που τη χρειαζοτανε προκειμενου να τρεξει!!! νταξει επος!!!!!!!
κι επισης ''ο ταδε αναβατης οδηγει πολυ smooth...πως το λετε στην ελλαδα???'' συμπληρωσε ο μαθητης του μεντορα (φανταζομαι ολοι καταλαβατε ποιος ειναι ο μεντορας) σε μια προσπαθεια να φτασει τον τιτανα που επελεξε να τον διδαξει!!!
αυτα και σε 2 βδομαδες γερμανια![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Κοίτα να δεις που σιγά-σιγά από αχώνευτος θα αποκτήσει οπαδούς ο Χόρχες!
Μέχρι τώρα υπήρχαν πολλοί που απλά αναγνώριζαν το ταλέντο του αλλά μέχρι εκεί. Από τούδε αρκετοί θα τον βλέπουν με άλλο μάτι.
Στα του αγώνα τώρα..το μόνο που θα ήθελα ήταν ένας Κρατσλοου αντάξιος των προσδοκιών..αυτός το είχε ρίξει στο μεντιτέισιον και στις δεήσεις κάνα τέταρτο πριν τον αγώνα και φαίνεται πως τον πήρε ο ύπνος τελικά. Ή το σελάκι του Τεκ Τρουα έπαθε το ίδιο με του "Τουόνο του ισιολάστιχου"..
http://www.onlinestreamer.info/2013/...p-2013_19.html
HD(ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ 2 ΛΙΝΚ)
https://docs.google.com/file/d/0Bzml...eGc/edit?pli=1
HD (ENG)
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 01/07/2013 στις 14:55.