Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ??ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ??? ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !!

Παλαιό μέλος

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ??ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ??? ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !!

ΛΟΙΠΟΝ....

ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΕΝΑ ΧΤ 600 ...ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ..ΑΠΟ ΣΟΥΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ( ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΑ) ...ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟΥ ΜΟΤΑΡΝΤ ΕΤΡΩΓΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΛΑΙΝΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ...

ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ...ΤΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΑΝ ΓΙΑ ΣΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ...

ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΦΡΟΣ ...

ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ Ο ΝΤΟΚΤΟΡΑΣ ( ΜΟΝΚ) ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ CBF ...ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ ΕΓΙΝΕ ...ΚΑΤΟΧΟΣ CBF 600S ABS 2004 ..

ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ ΤΟ ΧΩΣΙΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΞΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΕΧΝΗ ( ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ CBF )...ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕΝΩ ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ...ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΦΡΟΣ ..( ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ) ..ΕΝΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΚΟΥΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ....

ΜΑ ΚΑΙΕΙ ΜΑ Η ΣΕΛΑ ΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ..( ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΛΤΑ ΦΑΛΑΣΕΡΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΨΕΙ ΜΥΘΟ ΚΑΡΜΠΥΛΑΤΕΡΑΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ 260 ΧΛΜ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ ΛΑΜΠΑΚΙ ΡΕΖΕΡΒΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΜΩ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ...)

ΒΛΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΡ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΟΥ ( ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΝΣΑΛΠ ΤΟ 650 ...ΣΤΡΩΜΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ..ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΧΑΤΗΡΙ?? ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ( ΚΡΗΤΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ...

ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Τ.Α ΚΑΡΜΠΥΛΑΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ CBF ..ΤΟ ΓΥΡΝΑΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΓΥΡΝΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ...ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ...

ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ Τ.Α Η ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤ ΩΣ ΨΕΥΤΟ ON -OF ( ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ) ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ ΦΟΥΛ ( ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΑΡΝΤ)...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ CBF ME KALYPTEI MIA XARA ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΗΝ ΤΑΧΗΤΥΤΑ ΠΛΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΟ ( ΜΟΝΟΚΑΒΑΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ) 1,85ΥΨΟΣ ΚΑΙ 130 ΚΙΛΑ ΕΦΤΑΣΑ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ...Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ !!!!

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙ ΑΓΝΟΕΙΤΕ...

Banned
    παρε ενα depon και ξαπλωσε
    θα σου περασει...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    παρε ενα depon και ξαπλωσε
    θα σου περασει...
    ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ???...ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΠΑΙΜΠΙΣΙΤΙΝΚ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ !!!!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    περαστικά της
    δε νομίζω το Τransalp να μπορεί να σου δώσει πάντως αυτό ζητάς

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Γιατι δεν πηρες ενα 660 να ξεμπερδευεις;

Υ.γ. Περαστικα στη μικρη!!

Παλαιό μέλος
    ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΡΕΣΕ ( ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΜΟΤΟΡΙ ΚΑΘΟΤΙ ΠΑΡΚΙΝΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ)...ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ...ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΦΡΕΝΟ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ !

Αν πονάει το στομάχι της, κοίτα μην το κατάπιε το caps lock..
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Αν πονάει το στομάχι της, κοίτα μην το κατάπιε το caps lock..
    ΚΑΛΟ !!! ΜΠΑ ΕΜΠΗΡΕΤΗ ΙΩΣΗ ΛΕΕΙ !!! ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ 39.7 ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ....ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΤΗ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΠΤ ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Aπ'ότι έχω ακούσει ούτε το CBF είναι κανένα τέρας επιτάχυνσης, ωμής δύναμης κτλ ΑΛΛΑ το Τ.Α είναι σίγουρα αρκετά πιο αδύναμο και αργό.
    Νομίζω ότι αν κάνεις ένα τεστ ράιντ θα το διαπιστώσεις. Και μπορεί να σου καίει παραπάνω αν προσπαθείς να το πηγαίνεις στους ίδιους ρυθμούς με το δικό σου..
    Κατά τα άλλα μπορεί να σε βολέψει η θέση οδήγησης, θα είσαι πιο άνετος στο δρόμο (όχι ότι το δικό σου είναι κούτσουρο από αναρτήσεις) και θα μπορείς να πας καμιά βόλτα σε κανά βουνό.
    Το βασικό είναι να το δοκιμάσεις, να ζυγίσεις αυτά που θα κερδίσεις με αυτά που θα χάσεις (γιατί στάνταρ χάνεις) και με καθαρό μάτι να δεις τι θα κάνεις.
    Επίσης μπορεί να σε έχει ξενερώσει το δικό σου γιατί δεν φαίνεται τόσο ''εξωτικό'' όσο άλλα και να το έχεις βαρεθεί ας πούμε..όμως μην περιμένεις πως δεν θα πάθεις το ίδιο με το Τ.Α μιας και ανήκει κι αυτό στην ίδια κατηγορία ''βαρετών μηχανακίων'' που απλά σε πηγαίνει από το σημείο Α στο σημείο Β.. σε πηγαίνει όμως για πάντα.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Εγω λέω να το γυρίσεις στους αγώνες έστω και ερασιτεχνικού τύπου γιατι από ότι φενεται κρύβεται ένα μεγάλο ταλέντο μέσα σου.

λινα σε περιφέρεια του λάστιχου και με το κέντρο της κορώνας να είναι οκ,

τέρμα το cbf χωρις να κάνει κιχ με μαμα αναρτήσεις και εσύ 130 κιλά.

Φιλος το χεις .... και ωσπου να το βγάλεις σε κανα αγώνα όλο θα τρώγεσαι

Παλαιό μέλος
    1) ΚΟΥΜΠΙ ΕΒΡΕΘΗ..

2) στανταρ το cbf δεν ειναι τερας επιταχυνσης μην τρελαθω ...ακουει ομως στις στροφες ...( μεχρι ενος οριου ε μην το παρακανουμε ) με ενδιαφερει πολυ αυτο ( σε πηγαίνει όμως για πάντα. ) ειπαμε καιροι δυσκολοι και καθε μερα δυσκολευουν ..

3) για πιο ταχητερο μηχανακι δεν νομιζω οτι χρειαζομαι καθως μετα την γεννηση της κουκλας μου εβαλα λιγο νερο στο κρασι μου ( προς ωρας)

4) εδω για να βρεις πιστα στην αθηνα τσακιζεσαι μεγαρα-σερρες στην κρητη αστα ...

και εγω αυτο σκεφτομαι οτι τελικα αν εκανα το βημα για τρανσαλπ τελικα ουτε αυτο θα με τρελεναι και στο τελος πολυ πιθανον να χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο...

ψαχνω κατι πολυ all aroound μοτο ( χωμα δεν νε ενδιαφερει ) ...γιαυτο και κοιταγα το στρωμα αλλα δεν παιζουν τα απαραιτητα ...κατι σαν το tdm ας πουμε ...αν και με το συγκεκριμενο με την κριση ταυτοτητας την δικη μου την τεραστια την δικη του μαλλον θα χασουμε τα αυγα και τα πασχαλια ....

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από redfantomas Προβολή μηνύματος
    κατι σαν το tdm ας πουμε ...αν και με το συγκεκριμενο με την κριση ταυτοτητας την δικη μου την τεραστια την δικη του μαλλον θα χασουμε τα αυγα και τα πασχαλια ....
    ναι αλλά ένα παραπάνω TDM πάντα έχει να προσφέρει κάτι (στο φόρουμ, όχι σε σένα)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    καπου εδω βλεπω τον ντοκτορα να παιρνει τηλ ...

ρε @@@@@@@ παρε βιντεο τεστ cbf ...kai kanta με το τρανσαλπι αυτα ....

ο ντοκτορ ( σαολιν μονκ ) σε δραση

http://www.youtube.com/watch?v=gdVP2-uoTrQ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    All round και χωρίς να σε ενδιαφέρει το χώμα..τότε γιατί στρώμα;
    Τα BMW F800 τα έχεις δει; Όχι τα ον-οφφ, S και ST σου λέω.
    Λίγη παραπάνω δύναμη από το δικό σου, παρόμοια θέση οδήγησης, πιο νέα τεχνολογία και πιο οικονομικά σε καύσιμο.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3607839/
    H αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος κάνει ανταλλαγή με το δικό σου..θα είχε ενδιαφέρον η άποψή του.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από est Προβολή μηνύματος
    All round και χωρίς να σε ενδιαφέρει το χώμα..τότε γιατί στρώμα;
    Τα BMW F800 τα έχεις δει; Όχι τα ον-οφφ, S και ST σου λέω.
    Λίγη παραπάνω δύναμη από το δικό σου, παρόμοια θέση οδήγησης, πιο νέα τεχνολογία και πιο οικονομικά σε καύσιμο.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3607839/
    H αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος κάνει ανταλλαγή με το δικό σου..θα είχε ενδιαφέρον η άποψή του.
    αν και λεει μεχρι 5αετιας ( εμενα 2004 ) πραγματικα θα ειχε ενδιαφερον η αποψη του ...κατα τ΄αλλα αγνωστο μηχανακι το συγκεκριμενο (σε εμενα τουλαχιστον ) και πανω απο το κασε μου ...το οποιο αν υποθεσουμε οτι διωχνω το cbf στα 2,500 κοτσαρω αλλα 500 και τελος !

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακη 21/03/2010 Πατρα-Καρπενησι και βλεπουμε...
    από camen στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 142
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2010, 11:45
  2. Αυριο, Τεταρτη βραδυ προς Σουνιο και βλεπουμε.
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2009, 20:57
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2008, 17:36
  4. Συζητήσεις και γενικό μπλα μπλα
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2004, 21:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε