μπορεις να κανεις την διαδρομη που σου περιεγραψα και να περιορισεις τις στασεις
ειναι φανταστικη για βολτα
α εδω γυρω ο καιρος θυμιζει αγγλια καθε απογευμα βρεχει παρε και κανενα αδιαβροχο οκ?
μπορεις να κανεις την διαδρομη που σου περιεγραψα και να περιορισεις τις στασεις
ειναι φανταστικη για βολτα
α εδω γυρω ο καιρος θυμιζει αγγλια καθε απογευμα βρεχει παρε και κανενα αδιαβροχο οκ?
Και βέβαια, προσοχή με τα καινούργια λάστιχα.....................
Θέλουν κάποια χλμ (150-200), γιά να έρθουν σε σωστή κατάσταση λειτουργίας....
Καλό δρόμο να 'χεις.
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Αγορίνα ότι σου είπαν οι παραπάνω, πήγαινε από εγνατία και επιστροφή από πάνω.
Αν δεν έχεις που να μείνεις στα Γιάννενα, έχω ένα σοφιτάκι καβάντζα, ρίξε σύρμα κι έγινε, έχει και πυλωτή για το εργαλείο.
WHO RUNS THE SHOW
Είναι κλάσεις ποιο επικίνδυνο το να κυκλοφορείς στην Θεσσαλονίκη η το να πηγές έστω και μια φορά Χαλκιδική από το βγεις σε Εγνατία ας πούμε μέχρι τα Γιάννενα. Χαλάρωσε, διασκέδασε το, πάρε και Εγνατία αντί για επαρχιακό αφού είναι πρώτη φορά, δες αν μπορείς να βάλεις στο πρόγραμμα σου κάποιες από τις προτάσεις των παιδιών που ειπώθηκαν παραπάνω και καλούς δρόμους να έχεις πάντα.
Quod me nutrit... me destruit.....
+1300 κατά το ήμιση, δλδ οτι είναι πιο επικίνδυνο το να κυκλοφορείς στην Θεσσαλονίκη η το να πηγές έστω και μια φορά Χαλκιδική....
εχω κάνει τις παραπάνω διαδρομές τόσο με αυτοκίνητο όσο και με μηχανή
σαφώς και κάποια κομμάτια είναι λίγο επικίνδυνα αλλά θεωρώ οτι η εγνατία είναι τόσο βαρετή και ανούσια που γίνεται πιο επικίνδυνη.... ένα δε πολύ μικρό κομμάτι που είχα κάνει, με είχε εκπλήξει αρνητικά με τις κακοτεχνίες του για σουπερ-αυτοκινητόδρομο....
ένα καλό με την εγνατία είναι οτι φορτηγα κλπ κλπ την επιλέγουν λόγω ευκολίας.... επομένως ο επαρχιακός γίνεται πιο ευκολος / λιγότερο επικίνδυνος
τέλος,
ο πετράν μου έχει δώσει την εντύπωση οτι τα μυαλά τα έχει μέσα στο κεφάλι και όχι πάνω από το κεφάλι....
με αυτό το τελευταίο σαν δεδομένο,
εγώ θα του συνιστούσα το αντίθετο..... ξεκινα με στοχο να το κάνεις όλο επαρχιακό.... αν δεις κάπου τα ζόρια, βγες εγνατία.... μην βιαστείς (βασικό αυτό), μην φοβηθείς.... την πρώτη φορά, σύνεση θέλει![]()
Πηγαινε απο εγνατία και προσεχτικα στους αρμούς διαστολής (πριν-ενδιαμέσα και μετα τις γέφυρες) που θα συναντησης