ως συνήθως ζητείται έμπειρο αγορι η κοριτσι να μου λυσει μερικες αποριες....οποιος εχει ορεξη τα του τα πρήξω ας μου στειλει ενα πμ να μου λυσει 2-3 θεματακια για να μην ενοχλουμε και τους μοντς με τα ασχετα![]()
ως συνήθως ζητείται έμπειρο αγορι η κοριτσι να μου λυσει μερικες αποριες....οποιος εχει ορεξη τα του τα πρήξω ας μου στειλει ενα πμ να μου λυσει 2-3 θεματακια για να μην ενοχλουμε και τους μοντς με τα ασχετα![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
τωρα πια ειναι αργα!
αφου το ανοιξε το θεμα, ενοχλησες ηδη
ρωτα εδω μπορει να βοηθησουν και κανεναν αλλο!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
έλα τώρα, αφού για κάτι τέτοια ζούμε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
μιας και εσφηξαν τα οπίσθια απο οικονομικης αποψης και αφου η πολη δεν παλευεται τον αυγουστο λεω να δοκιμασω για πρωτη φορα camping.εχω ακουσει ολα τα ωραια περι ελευθεριας και εχω διαβασει ολα τα <κομφορ> που παρεχουν τα οργανωμενα απλα ηθελα απο αυτους που εκαναν και πριν αν εχουν να προτείνουν καποιο tip στο τι να παρεις η να μην παρεις μαζι.εμεις θα παμε ζευγαροκατασταση και γενικα ειμαστε και βολικοι στις ανεσεις.
καταρχας μεγαλη απορία....κλεινεις απο πριν θεση οπως πχ στα ξενοδοχεία η πας στο χύμα και αν βρεις βρήκες αλλιως πανε παρακατω εχει κ αλλα???
nio1981
Καλο το moto.gr, δε λέω, αλλα το google ακομα καλυτερο:
http://www.e-camping.gr
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
το ειδα συντροφε και δεν διαφωνω μαζι σου.απλα ειπα να εμπιστευτω ανθρωπους που <ξερω>.αν ενοχλει σβησε το post![]()
nio1981
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Xαλαρος ειμαι.
Απλα στο μοτο βρηκα 2 θρεντ που να μιλανε για καμπινγκ (κι ενα για σκηνες) και εκει υπαρχει ολοκληρο φορουμ που τα εχει όλα. Εγω εκει θα εψαχνα να ημουν σιγουρος. Ετσι κανω συνηθως.
Απο εκει και πέρα, όποιος δε βαριεται ας γραψει το μακρυ και το κοντο του, να διαφωτισει τον συναδελφο.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγω παω χρονια camping (ελευθερο) αλλα αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι απο φετος εχουμε κι αυτο...
http://www.lifo.gr/now/greece/30383
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
Κατ αρχήν ΟΥΠΣ
Εν συνεχεία, φυσικά και κλείνεις και μάλλον έχεις αργήσει. Ο Σίμος πχ δεν έχει για αρχές Αυγούστου.
Στο e-camping έχει κριτικές και τηλέφωνα για σχεδόν όλα τα κάμπινγκ ανά την επικράτεια (πςςςςς) οπότε πήγαινε οπωσδήποτε και από εκεί καμιά βόλτα, για να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις.
Τέλος, αν δεν έχεις εξοπλισμό, την πρώτη φορά θα σου έρθει μια η άλλη, ίσως και παραπάνω, το κάμπινγκ, οπότε σκέψου το καλά. Μια σκηνή και ένα sleeping bag δεν είναι διακοπές.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
παιδες παρεξηγηθηκα μαλλον.φυσικα και περασα απο εκει.και εχω καταλήξει σε 2(κυριως απο τις κριτικές τους) .και απο εξοπλισμο ,οτι διαβασα εκει οτι χρειαζεται,σχεδον υπαρχει.στην οικογενεια γενικα.αλλα πχ αυτο το οτι κλεινεις δεν το βρηκα και ειναι σημαντικη λεπτομερεια.επισης οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τοσο σπαστο τραπεζακι και καρεκλες για να μπορω να τα παρω μαζι μου.κ οκ...ο αλλος εγραφε και για φορητό ψυγειο....οκ δεν μας παιρνει:P.....τετοια τιπς ψαχνω
nio1981