Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
Εννοείς 2 ζευγάρια; Και δεν έχει ξανακάνει κανείς κάμπινγκ; Και είστε όλοι κοντά στην ηλικία του προφίλ σου;
Πρόσεχε φίλε γιατί η συμβίωση χωρίς ανέσεις είναι δύσκολο πράγμα.
Αν πας μόνο με την κοπέλα σου φρόντισε να της εξασφαλίσεις αρκετές ανέσεις για να νιώθει όμορφα αλλιώς ίσως να έχεις θέμα.
Γενικά πάντως το κάμπινγκ δεν είναι μια σκηνή ένα σλίπινγκ μπαγκ και κοιμάμαι σχεδόν όπου βρώ όπως βλέπεις σε κάποια οδοιπορικά.
Αν όμως πάτε συνειδητοποιημένα και εξοπλιστείτε ανάλογα θα περάσετε υπέροχα![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Πλέον όσοι συνήθιζαν να πηγαίνουν σε ξενοδοχεία πάνε σε οργανωμένο και όσοι πήγαιναν σε οργανωμένο σε ελεύθερο.
Ξεκίνα με κανά ΠΣΚ να δεις πως θα τα πάτε και ύστερα προχωράς σε περισσότερες ημέρες.
Kατ' αρχήν βρέ ΝΙΟνιο ξεκαθαρισέ μας αν θα πάς με αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέττα. Οπως καταλαβαίνεις η μοτοσυκλέττα
χρειάζεται πολύ καλύτερη ''μελέτη'' των αποσκευών έτσι ώστε να είσαι αρκετά καλά εξοπλισμένος-εφοδιασμένος.
Και μην ξεχνάς πως υπάρχει πλήρης εξοπλισμός γιά κάμπινγκ ο οποίος κάθεται άπραγος στο σπίτι μου.... Πέσε μου
ημερομηνίες και τί χρειάζεσαι και τα υπόλοιπα άστα σε μένα................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Τσεκαρε οτι η παρεα σου καταλαβαινει απολυτα τι πατε να κανετε!!!!
Παρε σκηνη 3-4 ατομων αν ειναι να κοιμηθητε 2 ατομα μεσα. (Εγω παιρνω 4-ων προσωπικα) Φροντισε να ειναι ελαφρια και μικρη οσο γινεται !!!
Τσεκαρε οτι η παρεα σου καταλαβαινει απολυτα τι πατε να κανετε!!!!
Οικονομικη στενοτητα .....δεν σημαινει κανω καμπινγκ. Το τελευταιο προυποθετει υποχωρησεις σε κατι που κανεις για να περασεις καλα. Δεν μπορουν ολοι!
Για ψηξη παρε τσαντες ισοθεμικες που διπλωνουν. Παγωσε τ μπουκαλια H2O για ψηξη και οταν λιωσουν το πινεις κιολας και ξεδιψας.
Για αρχη πηγαινε σε ενα οργανωμενο.
Τσεκαρε τις χρεωσεις γιατι μερικοι χρεωνουν διαφορετικα αν εχεις την μηχανη στο μονο ή στο διπλο "σταντ" και ειναι αμαρτια να τσακωνεσαι με μλκες στις διακοπες σου! Ουτως ή αλλως απο την δευτερη μερα θα σε βαραει η γυναικα σου ..........
Καλες διακοπες. Σε ζηλευω ...εγω δεν θα παω φετο
ΥΓ Τσεκαρε οτι η παρεα σου καταλαβαινει απολυτα τι πατε να κανετε!!!!
ααααα και η τιμή σε μερικά κάμπινγκ, αν έχεις αυτοκίνητο, σκηνή, ρεύμα, σκυλιά γατιά και τα ρέστα, παίζει και να μη συμφέρει καν
ψάξτο κι αυτό![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ανεκτιμητες στιγμες στο camping:
-να σηκωνεσαι μες τα μεσανυχτα και να περπατας κανα 3 λεπτο για να πας να κατουρήσεις.
(χειροτερο...να θες μονο 10sec να πας , που σημαινει οτι την εχεις στησει τη σκηνη διπλα στις τουαλετες)
-να βαζεις παντελονι , ξαπλωτος μεσα στην σκηνή.
(δεν το συζηταω να ντυνεται η κοπελα σου ξαπλωτη και να γαμωσταυριζει)
-να ξυπνάς απο το χαραμα (αν δεν εχεις καλη θεση) γιατι μόλις βαρεσει ο ηλιος η σκηνη γινεται σαουνα.
-να κοιμασαι χωρις μαξιλαρι
-να εχεις 2-3 σακ βουαγιαζ , τα οποια καθε 3 και λιγο κανεις "κωλο" γιατι δεν μπορεις να βρεις αυτο που
ψαχνεις λογω περιορισμενου χωρου.
-να μην σε αφηνουν να κοιμηθεις οι "διπλα" (διπλα=16χρονοι με τσιτα τις μουσικες , οικογενειες με παιδακια κλπ κλ)
-να τρως πρωινό στο πατωμα σαν Αραβας (εκει θα εκτιμησεις την ανακαλυψη που λεγεται καρεκλα και τραπεζι).
Ειμαι στη δουλεια και δεν προαλβαινω να αναπτυξω πλήρη λιστα
Δοκιμαστε παντως μια φορα....υπαρχουν πολλοι που τα γουσταρουν αυτα.
Χα, χα.
Ναι, εχει δικιο. Ειναι αληθεια ολ αυτα, ομως αν το εχεις μεσα σου, και μπορεις να δεις τα καλα του camping, συνεχιζεις, συνηθιζεις, και διορθωνεις...
Ολ αυτα δηλαδη τα σωστα που εγραψε ο φιλος Portis, ειναι λαθη πρωταρηδων.
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
εγώ να εκφέρω άποψη περί κάμπινγκ ή θα με κράξουν πάλι ; (ως συνήθως)
καπετάνιο πιο καλά είναι αρόδου όμως![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αυτο που ειπε ο Cap10.
Το νοικιαζεις για 2 βδομαδες βλεπεις και 2-3 νησια και ζεις σαν ανθρωπος.
Νομιζω με skipper κι αλλο ενα ζευγαρι , βγαινει πιο φθηνο κιαπο ενα μέσο δωματιο οπουδηποτε.
ψαναψόφα φούστη γλάρε