Σ'ευχαριστω πολυ.
Θα το ψαξω οσο μπορω γιατι δεν ειναι οτι δεν μ'αρεσει η μηχανη.Αλλα δεν θελω να εχω τετοιου ειδους βλακειουλες σε Γιαπωνεζικο μοτορι. Και να το πουλησω παλι Ιαπωνα θα παρω αλλα θα κοιταξω να φτιαχνεται Ιαπωνια και οχι Ιτλια η Χονολουλου!Αει σιχτιρ πια. (συγνωμη για την εκρηξη)
HONDA SH300i R Sport-HONDA CBF1000FA C-ABS
ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ
ΚώσταΤ ψαχτείτε και με κανα ανορθωτή παιζει να κάνει "νούμερα" (να δουλεύει διαλειπτώμενα) και να γίνονται όλα αυτά..
γενικά εκτός από ανορθωτή δεν έχω ακούσει να έχουν άλλα ηλεκτρικά θέματα
you rise you fall you're down then you rise again
Το οτι το συγκεκριμενο κομματι εχει θεμα με ανορθωτη και πηνια ειναι πασινωστο απο το μοντελο του '08 βασικα. Ελπιζω να ειναι μονο αυτο και να μην ειναι τιποτε αλλο που δεν βρισκεται. Η Πεμπτη και το διαγνωστικο πλησιαζει.Θα δουμε τι ψαρια θα βγαλει ο σακος (αν βγαλει).
Για σας παιδιά σήμερα πήγα σε ενα εξουσιοδοτημένο έχω το ίδιο πρόβλημα. Είναι η τρόμπα βενζίνης αν δεν είστε στη εγγύηση θα κλαψετε αλλά μην ψάχνετε τίποτα άλλο και κάτι ακόμα έχει έρθει καινούργιο τεστερ πρέπει να πάτε για έλεγχο και ρυθμίσεις εκ νέου
Σ'ευχαριστουμε πολυ φιλε μου αλλα αν δεν βγαλει το διαγνωστικο το προβλημα που λεγεται "τρομπα" δεν μπορω εγω να πω αυριο που θα το βαλω οτι αλλαξε μου την τρομπα με το ετσι θελω. Οταν λες ρυθμισεις πανω σε τι;Σε εγκεφαλο;Εμενα μου ειπε το συνεργειο του Γκινοσατη που θα το παω αυριο οτι το μοντ που εχω δεν παιρνει αναβαθμιση.Ζντοιγκ...
Εχω μοντελου του '10 οπως φαινεται στο αβαταρ μου!
Καλημέρα παιδιά το διαγνωστικό δεν βγάζει για την τρόμπα ένδειξη απλά το έχουν αντιμετωπίσει ξανά από ότι μου είπαν και σε αλλα μηχανάκια παντός τρεις διαφορετικοί μηχανική το ίδιο μου είπαν.κάνει κάποια κολλήματα η τρόμπα στης χαμηλές όσο για το διαγνωστικό και τις ρυθμίσεις είναι καινούργιο και δεν ξέρω αν το έχουν όλοι δουλεύει μέσο ίντερνετ είναι απίθανο στους ελέγχους που κάνει Α και κάτι άλλο όταν δεν βγάζει το διαγνωστικό πρόβλημα σε κάτι αισθητήρας η tps η ρεύμα δεν θέλει και πολύ φαντασία που είναι το πρόβλημα επέμενε στο συνεργείο παντός για την λύση του προβλήματος είναι υποχρεωμένη να στα αλλάξουν όλα με την σειρά που αυτοί πιστεύουν όταν την αλλάξω θα σας που
Τελευταία τροποποίηση από nikos kal; 10/07/2013 στις 14:19.
2/2012 μοντέλο 2010 θα περιμένω νέα σου
Νεοτερα απο το μετωπο
Το διαγνωστικο του συνεργειου του Γκινοσατη σημερα το πρωι εβγαλε ενα σφαλμα στο μαπ. Αυτο που μου ειπε ομως ο μηχανικος ομως ειναι το εξης: Καθε φορα που βγαινει μια φυσα απο τη μηχανη,η μηχανη απο μονη της δημιουργει και ενα σφαλμα. Εγω πριν παω μια εβδομαδα περιπου ισως και περισσοτερο αλλαξα φιλτρο αερα αφ ενος αφ ετερου ειχα βγαλει τη φυσα ασφαλειας του πλαινου σταντ για μια δοκιμη στην περιτπωση που φταιει το πλαινο σταντ (οχι καλη επαφη). Εκεινη ομως τη στιγμη το σκεφτηκα καλυτερα και ειπα στον μηχανικο να την ξανα βαλει στη θεση της ωπερ και εγενετο.
Αρα λοιπον ειδε η μηχανη τοι βγηκε καποια φυσα,δημιουργησε σφαλμα το οποιο ομως μπορει να ηταν και πριν απο την ενεργεια αυτη. Το σφαλμα διαγραφηκε απο τον εγκεφαλο και περιμενω εξελιξεις εαν το κανει η οχι!
Τελευταία τροποποίηση από ΚωσταςΤ; 11/07/2013 στις 22:59.
Σου έκανε διακοπές σιναιχια η οπότε ήθελε γιατί εμένα μου το κάνει όταν ζεσταθεί πολύ στην κίνηση και όχι πάντα
Ακριβώς τα ίδια προβλήματα έχω εγώ θα σου πω ενα πράγμα μην τους αφήσεις λεπτό αν είσαι στην εγγύηση ζητά αντικατάσταση ενα ενα τα μέρη που υποψιάζεσαι μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα το μόνο που δεν καλύπτει η εγγύηση είναι η τρόμπα ισχυρίζονται ότι τα παίζει από βενζίνες βρώμικες εγώ κατέβασα ρεζερβουάρ πριν λίγες μέρες νόμιζα ότι είχα νερά φίλε δεν φαντάζεσαι τι είχε μέσα μέχρι κορκοδιλους έβγαλα τώρα πάω για τρόμπα σε 20 μέρες θα έρθει και βλέπουμε τι θα γίνει παντός μην το αφήνεις