Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 189

Θέμα: CBF-1000 2010

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Παίδες σόρυ που επεμβαίνω απλά ήθελα να πω και εγώ την βλακειούλα μου και ποτέ δεν ξέρεις...
    Είχα ένα cbr 600 f4 και μου έβγαζε το ίδιο πρόβλημα (όχι πάντα). Τα μαστόρια λύση δεν βρήκαν αλλά κάποια στιγμή που το έκανε έκλεισα τα φώτα (είχε διακόπτη φώτων το f4) και το πρόβλημα σταματούσε ακαριαία.
    Είχε να κάνει κάτι με τα ρεύματα προφανώς, παρότι λοιπόν οι ειδικοί λύση δεν μου βρήκαν την βρήκα με κάποια τύχη μόνος μου και απο τότε όταν μου έκανε νούμερα έσβηνα φώτα και όλα μέλι γάλα ώσπου να ξανανέβουν οι στροφές όπου μετά δεν έκανε κάτι.
    Μήπως λέω να κοιταχτεί και έτσι μέσω κάποιας ασφάλειας πχ και αν γίνει δουλειά μπαίνει μετά και ένας διακόπτης;
    Ωραιος αλλα και τυχερος που το βρηκες,τι να πεις φιλε μου ειναι να μην μπλεξεις με αυτα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΚωσταςΤ Προβολή μηνύματος
    Τι μου λες τωρα φιλε μου. Το σβυσιμο της μηχανης μου το εκανε και το το κανει το σκουτερ HONDA SH300i. Ειναι εαν εχει μπει Ιταλικο χερι.Αστα βραστα.Καλα ξεμπερδεματα.Δεν ο βλεπω να λυνεται ετσι ευκολα.Ισως και καθολου.Το ξεχρεωνω (δοσεις) και το δινω αβαβα!

Σε καταλαβαινω..
    Παντως με το ιδιο ατομο που μιλουσα σημερα μου ειπε οτι πιστευει πως ειναι ο αισθητηρας λ.
    Για ψαξτο λιγο και εσυ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spi900 Προβολή μηνύματος
    Σε καταλαβαινω..
    Παντως με το ιδιο ατομο που μιλουσα σημερα μου ειπε οτι πιστευει πως ειναι ο αισθητηρας λ.
    Για ψαξτο λιγο και εσυ..
    Σ'ευχαριστω πολυ.
    Θα το ψαξω οσο μπορω γιατι δεν ειναι οτι δεν μ'αρεσει η μηχανη.Αλλα δεν θελω να εχω τετοιου ειδους βλακειουλες σε Γιαπωνεζικο μοτορι. Και να το πουλησω παλι Ιαπωνα θα παρω αλλα θα κοιταξω να φτιαχνεται Ιαπωνια και οχι Ιτλια η Χονολουλου!Αει σιχτιρ πια. (συγνωμη για την εκρηξη)
    HONDA SH300i R Sport-HONDA CBF1000FA C-ABS

ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΚωσταςΤ Προβολή μηνύματος
    Σ'ευχαριστω πολυ.
    Θα το ψαξω οσο μπορω γιατι δεν ειναι οτι δεν μ'αρεσει η μηχανη.Αλλα δεν θελω να εχω τετοιου ειδους βλακειουλες σε Γιαπωνεζικο μοτορι. Και να το πουλησω παλι Ιαπωνα θα παρω αλλα θα κοιταξω να φτιαχνεται Ιαπωνια και οχι Ιτλια η Χονολουλου!Αει σιχτιρ πια. (συγνωμη για την εκρηξη)

Μην χαλιεσαι,εχεις πολυ ωραια μηχανη και Honda..
    Εφοσον πλεον αυτοκινητα και μοτοσυκλετες συναρμολογουνται στην ευρωπη θα συμβαινουν και αυτα,πανε οι καλες εποχες με εξολοκληρου Japan κατασκευες.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    ΚώσταΤ ψαχτείτε και με κανα ανορθωτή παιζει να κάνει "νούμερα" (να δουλεύει διαλειπτώμενα) και να γίνονται όλα αυτά..
    γενικά εκτός από ανορθωτή δεν έχω ακούσει να έχουν άλλα ηλεκτρικά θέματα
    you rise you fall you're down then you rise again

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    ΚώσταΤ ψαχτείτε και με κανα ανορθωτή παιζει να κάνει "νούμερα" (να δουλεύει διαλειπτώμενα) και να γίνονται όλα αυτά..
    γενικά εκτός από ανορθωτή δεν έχω ακούσει να έχουν άλλα ηλεκτρικά θέματα
    Το οτι το συγκεκριμενο κομματι εχει θεμα με ανορθωτη και πηνια ειναι πασινωστο απο το μοντελο του '08 βασικα. Ελπιζω να ειναι μονο αυτο και να μην ειναι τιποτε αλλο που δεν βρισκεται. Η Πεμπτη και το διαγνωστικο πλησιαζει.Θα δουμε τι ψαρια θα βγαλει ο σακος (αν βγαλει).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spi900 Προβολή μηνύματος
    Μην χαλιεσαι,εχεις πολυ ωραια μηχανη και Honda..
    Εφοσον πλεον αυτοκινητα και μοτοσυκλετες συναρμολογουνται στην ευρωπη θα συμβαινουν και αυτα,πανε οι καλες εποχες με εξολοκληρου Japan κατασκευες.
    Δυστυχως και δεν τις προλαβα φιλε μου.

Νέο μέλος
    Για σας παιδιά σήμερα πήγα σε ενα εξουσιοδοτημένο έχω το ίδιο πρόβλημα. Είναι η τρόμπα βενζίνης αν δεν είστε στη εγγύηση θα κλαψετε αλλά μην ψάχνετε τίποτα άλλο και κάτι ακόμα έχει έρθει καινούργιο τεστερ πρέπει να πάτε για έλεγχο και ρυθμίσεις εκ νέου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos kal Προβολή μηνύματος
    Για σας παιδιά σήμερα πήγα σε ενα εξουσιοδοτημένο έχω το ίδιο πρόβλημα. Είναι η τρόμπα βενζίνης αν δεν είστε στη εγγύηση θα κλαψετε αλλά μην ψάχνετε τίποτα άλλο και κάτι ακόμα έχει έρθει καινούργιο τεστερ πρέπει να πάτε για έλεγχο και ρυθμίσεις εκ νέου
    Σ'ευχαριστουμε πολυ φιλε μου αλλα αν δεν βγαλει το διαγνωστικο το προβλημα που λεγεται "τρομπα" δεν μπορω εγω να πω αυριο που θα το βαλω οτι αλλαξε μου την τρομπα με το ετσι θελω. Οταν λες ρυθμισεις πανω σε τι;Σε εγκεφαλο;Εμενα μου ειπε το συνεργειο του Γκινοσατη που θα το παω αυριο οτι το μοντ που εχω δεν παιρνει αναβαθμιση.Ζντοιγκ...
    Εχω μοντελου του '10 οπως φαινεται στο αβαταρ μου!

Νέο μέλος
    Καλημέρα παιδιά το διαγνωστικό δεν βγάζει για την τρόμπα ένδειξη απλά το έχουν αντιμετωπίσει ξανά από ότι μου είπαν και σε αλλα μηχανάκια παντός τρεις διαφορετικοί μηχανική το ίδιο μου είπαν.κάνει κάποια κολλήματα η τρόμπα στης χαμηλές όσο για το διαγνωστικό και τις ρυθμίσεις είναι καινούργιο και δεν ξέρω αν το έχουν όλοι δουλεύει μέσο ίντερνετ είναι απίθανο στους ελέγχους που κάνει Α και κάτι άλλο όταν δεν βγάζει το διαγνωστικό πρόβλημα σε κάτι αισθητήρας η tps η ρεύμα δεν θέλει και πολύ φαντασία που είναι το πρόβλημα επέμενε στο συνεργείο παντός για την λύση του προβλήματος είναι υποχρεωμένη να στα αλλάξουν όλα με την σειρά που αυτοί πιστεύουν όταν την αλλάξω θα σας που
    Τελευταία τροποποίηση από nikos kal; 10/07/2013 στις 14:19.

Καλημέρα παιδιά το διαγνωστικό δεν βγάζει για την τρόμπα ένδειξη απλά το έχουν αντιμετωπίσει ξανά από ότι μου είπαν και σε αλλα μηχανάκια παντός τρεις διαφορετικοί μηχανική το ίδιο μου είπαν.κάνει κάποια κολλήματα η τρόμπα στης χαμηλές όσο για το διαγνωστικό και τις ρυθμίσεις είναι καινούργιο και δεν ξέρω αν το έχουν όλοι δουλεύει μέσο ίντερνετ είναι απίθανο στους ελέγχους που κάνει Α και κάτι άλλο όταν δεν βγάζει το διαγνωστικό πρόβλημα σε κάτι αισθητήρας η tps η ρεύμα δεν θέλει και πολύ φαντασία που είναι το πρόβλημα επέμενε στο συνεργείο παντός για την λύση του προβλήματος είναι υποχρεωμένη να στα αλλάξουν όλα με την σειρά που αυτοί πιστεύουν όταν την αλλάξω θα σας που
    OK Ας την παω εγω αυριο να δουμε τι θα βγαλει και μιλαμε παλι!Τι μοντελο εχεις εσυ;

Νέο μέλος
    2/2012 μοντέλο 2010 θα περιμένω νέα σου

Νεοτερα απο το μετωπο
    Το διαγνωστικο του συνεργειου του Γκινοσατη σημερα το πρωι εβγαλε ενα σφαλμα στο μαπ. Αυτο που μου ειπε ομως ο μηχανικος ομως ειναι το εξης: Καθε φορα που βγαινει μια φυσα απο τη μηχανη,η μηχανη απο μονη της δημιουργει και ενα σφαλμα. Εγω πριν παω μια εβδομαδα περιπου ισως και περισσοτερο αλλαξα φιλτρο αερα αφ ενος αφ ετερου ειχα βγαλει τη φυσα ασφαλειας του πλαινου σταντ για μια δοκιμη στην περιτπωση που φταιει το πλαινο σταντ (οχι καλη επαφη). Εκεινη ομως τη στιγμη το σκεφτηκα καλυτερα και ειπα στον μηχανικο να την ξανα βαλει στη θεση της ωπερ και εγενετο.
    Αρα λοιπον ειδε η μηχανη τοι βγηκε καποια φυσα,δημιουργησε σφαλμα το οποιο ομως μπορει να ηταν και πριν απο την ενεργεια αυτη. Το σφαλμα διαγραφηκε απο τον εγκεφαλο και περιμενω εξελιξεις εαν το κανει η οχι!
    Τελευταία τροποποίηση από ΚωσταςΤ; 11/07/2013 στις 22:59.

Νέο μέλος
    Σου έκανε διακοπές σιναιχια η οπότε ήθελε γιατί εμένα μου το κάνει όταν ζεσταθεί πολύ στην κίνηση και όχι πάντα

Σου έκανε διακοπές σιναιχια η οπότε ήθελε γιατί εμένα μου το κάνει όταν ζεσταθεί πολύ στην κίνηση και όχι πάντα
    Κι εμενα οταν ζεσταθει φιλε σε κινηση οχι ομως κεντρου κινηση.Εννοω σκληρη κινηση.Βλεπε Μαραθωνος με τα φαναρια σταματα ξεκινα!

Νέο μέλος
    Ακριβώς τα ίδια προβλήματα έχω εγώ θα σου πω ενα πράγμα μην τους αφήσεις λεπτό αν είσαι στην εγγύηση ζητά αντικατάσταση ενα ενα τα μέρη που υποψιάζεσαι μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα το μόνο που δεν καλύπτει η εγγύηση είναι η τρόμπα ισχυρίζονται ότι τα παίζει από βενζίνες βρώμικες εγώ κατέβασα ρεζερβουάρ πριν λίγες μέρες νόμιζα ότι είχα νερά φίλε δεν φαντάζεσαι τι είχε μέσα μέχρι κορκοδιλους έβγαλα τώρα πάω για τρόμπα σε 20 μέρες θα έρθει και βλέπουμε τι θα γίνει παντός μην το αφήνεις

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBF 600s ABS vs CBF 1000 ABS
    από franki26gr στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2008, 09:28
  2. Cbf 1000 Honda 2006
    από pass στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 08:31
  3. CBF-1000
    από CrazyGreek στο forum Honda CBF's