Crypton ήτανε.
Έχει πατήσει κι άλλους εργοστασιάρχες ο Καλ. Κι όχι μια και δυο. Και μαγκιά του μεγάλη.
Respect στο Rossi για τους τίτλους και τη μέχρι στιγμής πορεία γενικά. Όχι απαραίτητα για το σημερινό αγώνα. Δε νομίζω να εκθείασε κανείς το σημερινό αποτέλεσμα που έφερε.
Προφανως δεν καταλαβες τι εγραψα γιατι πιαστηκες μονο απο το συγκεκριμενο ποστ,για να μην τα ξαναλεω απαντησε ο Pipe_smoker.
Aυτο ακριβως!
Συμβαινουν και αυτα,στα 34 του προσπαθει αν καταλαβαινω σωστα να εξελιξει μια μοτοσυκλετα για του χρονου,το οτι δεν κανει καλη χρονια
το ξερουμε απο την αρχη του φετινου gp και λιγο πολλοι το περιμεναμε..
Πιστευω σημερα ο Ροσι εκανε οτι μπορουσε απο πλευρας του,η μηχανη του δεν τον βοηθησε καθολου.
αν μου πείτε ενα άθλημα στο οποίο ο χρόνος ή ο τραυματισμός δεν αφήνει τα σημάδια του πάνω στον αθλητή, εγώ, δηλώνω οτι θα γίνω ο μεγαλύτερος ΑΝΤΙροσσικός...
ελεος, να τα ζυγίζουμε όλα πριν ξεστομίσουμε αυτά που ξεστομίζουμε....
σε αυτον τον αγωνα ο ροσσι μου φανηκε σαν πεντροζα στα χαλια του. αλλα ο πεντροσα εχει τα πανω του καποιες στιγμες. ο μαρκεζ ειναι σκετη τρελα και ειναι το μελλον. ο καλ ακομα και το φεηζερ ειναι μαχητης και αξιζει μια εργοστασιακη μηχανη, οχι ντουκατι ομως.. σιγα μην παρει και φλωρετα...
Κατσε ρε Κωσταρα..
Ο Ροσσι ειχε θεμα με το πισω ελαστικο,πηγε να φαει και σαβουρα εκει που επεσε ο Γιωργης και εκοψε.
Δεν βρηκε τις καταλληλες ρυθμισεις στο μηχανακι του και το πισω μερος γλιστραγε και τελος.
Χωρις βεβαια ολο αυτο να μειωνει την αξια του μεγαλου Καλ που το παλευει με δορυφορικο μηχανακι.
Αλλα ας κανει πρωταθλητισμο στα 34 του και αυτος και μετα το συζηταμε.
Και οπως εχουμε χιλιοπει εμεις οι Ροσσικοι,δεν εχει να αποδειξει τιποτα σε κανενα.
Το οτι εγω προσωπικα απογοητευτηκα με την σημερινη του εμφανιση,ναι,ισχυει.
Αλλα μου αρεσε και η προσπεραση που του εσκασε ο Καλ, και εν συνεχεια που κυνηγουσε τον ιπταμενο Μαρκ μεχρι το τελος του αγωνα...
Ωραια,ασχημα ο Ροσσι δεν το ειχε σημερα,τελος.
Τουλαχιστον ειχε την τυχη (, την εμπειρια (
να μην φαει τα μουτρα του οπως ο Γιωργαρος και ο Ντανης.
Οι μαλακιες κομμενες με το Fazer.![]()
μετα απο πολυ καιρο εχασα αγωνα...λινκ για Live streaming εχω.για επαναληψη παιζει τπτ;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ετσι για να τα εχετε να τα θυμαστε...
ας μην τον καθυστερουσε ο rossi τον crutchlow και θα βλεπαμε ωραια μαχη για την κορυφη με τον "πουθενα" και τον "rookie"...
ενα (ας το πουμε κακο) που εχει ο Αγγλος ειναι οτι θελει να κανει μετρημενες προσπερασεις και ισως ειναι ο πιο "καθαρος" οδηγος στο θεμα αυτο...
το εδειξε και στο Assen με τον lorenzo οτι ηθελε να κανει το πιο καθαρο περασμα...
μπραβο στον μικρο (για ακομη μια φορα)...το μελλον του ανηκει και θα γραψει το ονομα του με χρυσα γραμματα στο αθλημα αν δεν γινει κατι ΠΟΛΥ στραβο...(που φυσικα απευχομαι)...
για τον crutchlow τι να πουμε??με δορυφορο και γυριζε στον ρυθμο των εργοστασιακων yamaha και ακομα ταχυτερα...:a13: (και ολα αυτα τραυματιας)
o rossi γυρισε...ενα κοντοσουβλι στην αυλη του και βγηκε 3ος αφου ειχαν καταστραφει ο βασικοι διεκδικητες του τιτλου...
και ο bradl τα πηγε καλα...ισως αν ειχε λιγο διαρκεια να καταφερνε περισσοτερα...
αντε και στο Αμερικα τωρα...
Λοιπόν, ας αφησουμε το μπλα μπλα, γιατί υπάρχουν νέα: Ο Lorenzo, που αρχικά είχε δηλώσει ότι δεν θα έτρεχε στη Laguna (προφανώς θεωρώντας το πρωτάθλημα τελειωμένο), άλλαξε γνώμη μετά τη μη συμμετοχή του Pedrosa, και θα το ξανασκεφτεί λέει...