σου απαντω στο επομενο ποστ σου πρωτα , καταλαθος ξαναφυγε το ποστ στην κοπελα
κομπλεξ παντως δεν βγαζω , ο τροπος που εκφραζομαι ειναι ασχημος συμφωνω , οταν ομως ξεκινησα το ποδηλατο γιατι το γουσταρα απο παιδι & συνεχισα & μετα την εφηβεια μου παραλληλα με μηχανη - αλλωστε το ποδηλατο με "εμπασε" στα δικυκλα - εκανα κατι που με ευχαριστουσε με γυμναζε , ηταν το παιχνιδι & η απολαυση μου , εκανα φιγουρες κολπα , αλματα & οτι μου ερχοταν στο μυαλο , ποτε ομως δεν βγηκα σε δημοσιο δρομο & ποσο μαλλον με αυξημενη κινηση , για να μην θεσω την ζωη μου & των υπολοιπων σε κινδυνο , απλα τα πραγματα , αν υπηρχε ποδηλατοδρομος να μπορω να κινουμαι με ασφαλεια & να μην δημιουργω προβλημα στους υπολοιπους τοτε ενταξει , οταν βλεπω ομως εναν ομαδικο παροξυσμο & μια κινηση προς το ποδηλατο μονο & μονο για επιβαλουν αυτο που κανουν & νομιζουν οτι ειναι σωστο , δηλαδη κινουνται με ποδηλατο ακομα & σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας χωρις να υπολογιζουν τον κινδυνο , ε τοτε ποια να υποθεσω οτι μπορει να ειναι τα κινητρα ? ποια κουλτουρα εχει ο σημερινος ποδηλατης ? ειμαι υπερ του ποδηλατου περισσοτερο ακομα & απ' την μηχανη , προτιμω να τσακιστω στο δρομο παρα να κινδυνευσουν οι ποδηλατες ακομα & αν φταινε , αλλα η κουλτουρα που κουβαλανε δεν ειναι ποδηλατισμος![]()