Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 182

Θέμα: Ποδηλάτης μου ανέβασε το αίμα!!

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Oλοι μας τελικα τα βγαζουμε! καθενας για τους λογους του, κι εσυ δεν αποτελεις βεβαιως εξαιρεση!

σου απαντω στο επομενο ποστ σου πρωτα , καταλαθος ξαναφυγε το ποστ στην κοπελα

κομπλεξ παντως δεν βγαζω , ο τροπος που εκφραζομαι ειναι ασχημος συμφωνω , οταν ομως ξεκινησα το ποδηλατο γιατι το γουσταρα απο παιδι & συνεχισα & μετα την εφηβεια μου παραλληλα με μηχανη - αλλωστε το ποδηλατο με "εμπασε" στα δικυκλα - εκανα κατι που με ευχαριστουσε με γυμναζε , ηταν το παιχνιδι & η απολαυση μου , εκανα φιγουρες κολπα , αλματα & οτι μου ερχοταν στο μυαλο , ποτε ομως δεν βγηκα σε δημοσιο δρομο & ποσο μαλλον με αυξημενη κινηση , για να μην θεσω την ζωη μου & των υπολοιπων σε κινδυνο , απλα τα πραγματα , αν υπηρχε ποδηλατοδρομος να μπορω να κινουμαι με ασφαλεια & να μην δημιουργω προβλημα στους υπολοιπους τοτε ενταξει , οταν βλεπω ομως εναν ομαδικο παροξυσμο & μια κινηση προς το ποδηλατο μονο & μονο για επιβαλουν αυτο που κανουν & νομιζουν οτι ειναι σωστο , δηλαδη κινουνται με ποδηλατο ακομα & σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας χωρις να υπολογιζουν τον κινδυνο , ε τοτε ποια να υποθεσω οτι μπορει να ειναι τα κινητρα ? ποια κουλτουρα εχει ο σημερινος ποδηλατης ? ειμαι υπερ του ποδηλατου περισσοτερο ακομα & απ' την μηχανη , προτιμω να τσακιστω στο δρομο παρα να κινδυνευσουν οι ποδηλατες ακομα & αν φταινε , αλλα η κουλτουρα που κουβαλανε δεν ειναι ποδηλατισμος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maria_P Προβολή μηνύματος
    Εντάξει λοιπόν όλοι τόοοοοοοοσο σωστοί και τυπικοί και μια ξαφνική αφάπη για τους ποδηλάτες άνα πράμα.......εγώ λέω να βγούνε και με τα πατίνια την άλλη φορά γιατί ΟΛΟΙ έχουμε δικαίωμα! Κάποιοι κάνετε πως δεν κατάλαβαίνετε ίσα για να με κράξετε. Μη δείτε γυναίκα να οδηγεί.......αμέσως......................κάτι σας πιάνει.....
    Εσύ κοπέλα μου δεν παλεύεσαι με τίποτα...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Είναι δυνατόν να υπάρχει πρόβλημα στους δρόμους και ο άλλος να μου βγεί με το ποδήλατο?????????????Δεν με ενδιαφέρει!!!Να το κάνει άλλη μέρα.
    Είναι δυνατόν να υπάρχει πρόβλημα στους δρόμους κι εσύ να βγείς με το μηχανάκι σου για να πας φαγητό στον αντρα σου (σοβαρός λόγος ειναι αυτός τώρα ε ...)????????
    Να παρει delivery κι αυτός μια μερα όπως τόσος κόσμος.

Βλέπεις τωρα πως ακούγεται στην άλλη πλευρά αυτό που λες?
    Δεν στέκει με την καμμία!!!! Είσαι λάθος και δεν το καταλαβαίνεις κιόλας.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    αν υπηρχε ποδηλατοδρομος να μπορω να κινουμαι με ασφαλεια & να μην δημιουργω προβλημα στους υπολοιπους τοτε ενταξει ,
    με αφορμή το σχόλιο αυτό:
    το τι είναι ασφαλές και τι δεν είναι τελικά είναι μάλλον πολύ σχετικό για τον εκάστοτε νομοθέτη
    π.χ. στο Άμστερνταμ και στο Αϊντχόβεν - και πιθανολογώ σε ολόκληρη την Ολλανδία - στους ποδηλατόδρομους κυκλοφορούν νόμιμα τα ποδήλατα και τα 50αρια τα οποία - κρίνοντας από την ποσότητα των οδηγών - επιτρέπεται να τα οδηγείς χωρίς κράνος.
    Προσωπικά δεν βρίσκω πώς αυτό είναι ασφαλές αλλά για τους Ολλανδούς φαίνεται πως είναι

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ξέρετε καμία Ελληνίδα που να παραδέχεται το αυτονόητο?? Γιατί εγώ στα 46 ακόμα δεν γνώρισα καμία.

Μαράκι είσαι λάθος και πιθανά πολύ τυχερή που δεν μπινελίκωσες λάθος άνθρωπο. Συνέχισε να οδηγείς με γνώμονα την ασφάλεια (την δική σου αλλά κι των άλλων) και προσπάθησε η οδήγησή σου αλλά και η συμπεριφορά σου στους δημ. δρόμους να είναι αμυντική και όχι επιθετική.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    με την ίδια λογική θα έπρεπε να απαγορεύσεις στον εαυτό σου να συμμετάσχει σε οτιδήποτε το ελληνικό κράτος έχει ρημάξει και βρίσκεται σε κατάσταση σήψης.

Ε.Ο. Κορίνθου Πατρών και διόδια
    Τέμπη και διόδια
    Μπαρ Κλαμπ με ηχητικά άνω του επιτρεπόμενου ορίου, νοθευμένα ποτά και δίχως να κόβονται αποδείξεις
    Δημόσιες υπηρεσίες
    Τράπεζες με πρωτοποριακές μεθόδους νταβατζή για να σου παίρνουν προμήθεια αντισυνταγματικά με το παραμικρό
    και η λίστα δεν έχει τελειωμό

(ουπς μόλις συνειδητοποίησα οτι θα πρεπε να αλλάξεις χώρα ή να προσπαθήσεις να επιβιώσεις με όποιο τρόπο μπορείς ακόμα και αν σου βγαίνει η γλώσσα στο πετάλι και αναπνέεις καρκίνο για να βγάλεις το μεροκάματο για το σούπερ μάρκετ της εβδομάδας)

το ποδηλατο ειναι το τελειοτερο & ιδανικοτερο μεσο μεταφορας για την πολη , αλλα προυποθετει υποδομη & διαμορφωση καταλληλη για να μην σκοτωνετε & αλλος κοσμος επιτελους , εκπαιδευση & παιδεια & σεβασμος απο ολους τους χρηστες των δρομων σχετικα με το ποδηλατο & σωστη συμπεριφορα απο τους ποδηλατες απεναντι στον εαυτο τους πρωτα σε σχεση με τους κινδυνους που διατρεχουν οι διοι

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    να σε πω...
    Μαζί σου Κτήνε.

Το θέμα είναι ότι ο δικός σου πχ πέρασε με κόκκινο.
    Κάποιος άλλος μπορεί να μην περάσει με κόκκινο. Μπορεί να περιμένει στο στοπ και να κοιτάξει αν έρχεται κανείς κι αν δει το δρόμο καθαρό να βγει. Με πόσα χλμ/ώρα πάει περίπου ένα ποδήλατο? Και με τί ρυθμό ανεβάζει χιλιόμετρα?
    ΔΕΝ παραβιάζω προτεραιότητα σημαίνει δεν αναγκάζω τον άλλο που έχει την προτεραιότητα να προβεί σε οποιοδήποτε χειρισμό (φρένο, γκάζι, στρίψιμο, αλλαγή λωρίδας, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ) προκειμένου να με αποφύγει/να μη με χτυπήσει κλπ.
    Πόσοι από εμάς (δικυκλιστές ή κουτάκιδες) έχουμε πετύχει τα άπειρα στοπ που είτε είναι κοντά σε στροφή και η ορατότητα είναι περιορισμένη, είτε περνάνε τα οχήματα με Χ χλμ/ώρα συνέχεια κι ασταμάτητα, οπότε προκειμένου να μην παραβιάσουμε την προτεραιότητά τους (και κυρίως να μην τρακάρουμε), ελέγχουμε και με το που βγούμε ανοίγουμε γκάζι ώστε να έρθουμε "σε συμφωνία" με την ταχύτητα που κινούνται και τα άλλα οχήματα στο δρόμο και να μη μας την καρφώσει κανένας από πίσω.

Το ποδήλατο τί θα κάνει σε αυτή την περίπτωση? Ή θα πρέπει να πάει από φανάρι και να περιμένει το πράσινο για να έχει όσο χρόνο χρειάζεται για να κάτσει στη δεξιά λωρίδα και να πάει με τα 20/30 πόσα πάει τέλος πάντων, ή να επιλέξει το στοπ, να ελέγξει, και να βγει. Αυτός το 0-30χλμ/ώρα θα χρειαστεί ούτε και ξέρω πόσα δευτερόλεπτα να το πιάσει, ενώ το αυτοκίνητο/μηχανή που ερχόταν με νόμιμα 70πχ από τη στροφή, θα δει μπροστά του ένα ποδήλατο σχεδόν ακίνητο και θα πρέπει είτε να πέσει στα φρένα, είτε να αλλάξει λωρίδα για να μην του τη χώσει.

Και πιάνουμε το ιδανικό σενάριο που ΚΑΙ οι δύο είναι νόμιμοι και ωραίοι (σπανιότατο φαινόμενο και για οδηγούς αυτοκινήτων, και μοτοσικλετών, και ποδηλατών).
    Παραβίασε ο ποδηλάτης την προτεραιότητα του αυτοκινήτου? Ναι. (ένα παράδειγμα σχετικό με αυτό που είπα πριν περί ΚΟΚ κι ότι όσο και να θέλει είναι αδύνατο να τον ακολουθήσει).

Το πιο τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι τουλάχιστον η μηχανή έχει μια ενεργητική ασφάλεια που μας σώζει από πολλούς μπελάδες. Το ποδήλατο δεν έχει τίποτα. Και το πρόβλημα το αποτελούμε κάποιοι που διαμαρτυρόμαστε για την ακαταλληλότητά του ως μέσο μεταφοράς σε κεντρικούς δρόμους. Λες και τα δικά μας κεφάλια είναι αυτά που παίζονται πρωτίστως κορώνα γράμματα.
    Τέσπα.

Τα κρατάω όσα μου είπες. Είναι σημαντικό κανείς να θέλει να προσαρμοστεί. Αυτό που πιστεύω καταρχήν είναι ότι δεν σκέφτηκε τον εαυτό του. Εγώ περαστική ήμουν. Δεν φοβήθηκε μην του συμβεί κάτι κακό? και γιατί να δημιουργήσει πρόβλημα και σε άλλους που έχουν σημαντικό προορισμό? Αυτά ήταν τα ερωτήματα μου. Πέχτηκε κάτι της στιγμής και το ανάφερα. Σχόλια του φόρουμ με εκνεύρισαν περισσότερο απο τον ποδηλάτη γιατί μου κάνουν τους κινέζους.
    Δεν έπρεπε να πεί τίποτα, έπρεπε να του γνέψω ευχαριστώ και αυτό είναι όλο. Αλλά βλέπεις μου εκνευρήστηκε...............μάλλον έκλασε από τους από πίσω γιατί εγώ δεν τον ενόχλησα άλλοι πήγαινα και κανονικά σαν να είναι η λωρίδα τους. Λάθος μου που παρανόμησα αλλά και λάθος του που την είπε σε μένα. Αυτό.

ο ποδηλατισμος σαν εννοια περα απο την μετακινηση , σου προσφερει - εκει συναντα & την μοτο - αισθημας ελευθεριας , διασκεδαση , αθληση , ειναι μια απο πιο ευχαριστες δραστηριοτητες , τι απολαυση ή σε τι εξυπηρετει η μετακινηση με ποδηλατο στην αθηνα ετσι οπως ειναι διαμορφωμενη , με την αυξημενη κινηση κτλ δεν το εχω καταλαβει , μακαρι να αλλαξει η αντιληψη στην ελλαδα καποια στιγμη & να γινουν οι καταλληλες υποδομες , αλλα μεχρι τοτε αμφοτεροι πρεπει να σεβομαστε ο ενας τον αλλο , το ποδηλατο χρηση οπου ειναι πιο ασφαλες & οχι σε ωρες αιχμης & οι υπολοιποι χρηστες αν συνατησουν ποδηλατο - υπομονη , υπομονη , υπομονη ....... απλα μην τσακωνεσε οσα δικια ή αδικα & αν εχεις , ο δρομος δεν εχει λογικη , για να μην μας κοροιδευει & ο dimchios & εγω παντρεμενος ειμαι

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αυτός το 0-30χλμ/ώρα θα χρειαστεί ούτε και ξέρω πόσα δευτερόλεπτα να το πιάσει, ενώ το αυτοκίνητο/μηχανή που ερχόταν με νόμιμα 70πχ από τη στροφή, θα δει μπροστά του ένα ποδήλατο σχεδόν ακίνητο και θα πρέπει είτε να πέσει στα φρένα, είτε να αλλάξει λωρίδα για να μην του τη χώσει.

καλά μην υπερβάλουμε κιόλας
    μια χαρά μπορεί να συνυπάρξει το ποδήλατο με τα άλλα οχήματα στο δρόμο
    ασε που το παράδειγμα σου δεν στέκει
    ποιος δρόμος με όριο 70 έχει στοπ σε συνθήκη που θα αναγκάσει το ποδήλατο να βρεθεί μπροστά σου;
    ή να διασχίσει κάθετα τον δρόμο;
    μιλάμε για πόλεις πάντα έτσι δεν λέω να πάρει ο άλλος το ποδήλατο και να βγει εθνική ή αυτοκινητρόδρομο

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    σεντόνι είδα, καμιά αρκούδα θα παίξει στο thread ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    καλά μην υπερβάλουμε κιόλας
    μια χαρά μπορεί να συνυπάρξει το ποδήλατο με τα άλλα οχήματα στο δρόμο
    ασε που το παράδειγμα σου δεν στέκει
    ποιος δρόμος με όριο 70 έχει στοπ σε συνθήκη που θα αναγκάσει το ποδήλατο να βρεθεί μπροστά σου;
    μιλάμε για πόλεις πάντα έτσι δεν λέω να πάρει ο άλλος το ποδήλατο και να βγει εθνική ή αυτοκινητρόδρομο

γιατι πρεπει να επιμενουμε σε κατι που ειναι λαθος ? το ποδηλατο στην ελλαδα ειναι ακρως επικινδυνο για χρηση μεσα στις πολεις , για τους αναβατες & τους υπολοιπους χρηστες , πρεπει να γινουν συντονισμενες & σοβαρες δρασεις , να ασκηθει πιεση στους εκατωστε διοικουντες & να γινει μια σωστη αναδιαμορφωση των πολεων που να συμπεριλαμβανει & την μετακινηση με ποδηλατο , λωριδες ποδηλατου , σημανση , διαζωματα κτλ , να μπορουν να κινηθουν ολοι με ασφαλεια , τι μετραμε τωρα 25κμ ή 32κμ , λιγο πριν ή μετα το στοπ κτλ , θελει σοβαρη δουλεια , πρεπει ο κοσμος & η εκαστοτε κυβερνηση να καταλαβουν οτι το ποδηλατο ειναι το ιδανικο μεσο για πολη , ακομα & περιβαντολογικους λογους , αλλα αυτη την στιγμη η μετακινηση με ποδηλατο στην πολη ειναι ρωσικη ρουλετα

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    Παμε μια βολτα να δεις.
    Και ξαναλεω επιασα το πιο ακραιο (με τη θετικη εννοια) σεναριο. Μην αρχισουμε τα γκαλοπ για το ποιος πηγαινει με 70 αν μπορει να παει με 90.

Και οχι. Η γνωμη μου ειναι οτι τα ποδηλατα δεν μπορουν σε καμια απολυτως περιπτωση να συνυπαρξουν με τα μηχανοκινητα οχηματα στους ιδιους δρομους.
    Ακομα και στην περιπτωση ποδηλατοδρομων θα ειχα τους φοβους μου λογω της ανυπαρκτης παιδειας (οδηγων ολων των ειδων των οχηματων). Αλλα οταν κλεινουν σχολεια,νοσοκομεια και γενικως τραβαμε ολοταχως προς το γκρεμο, νομιζω ειναι φαιδρο ακομα και να σκεφτεται καποιος οτι πρεπει να δαπανυθουν χρηματα για να γινουν ποδηλατοδρομοι.
    Θα χρησιμευαν βεβαια για να μεταφερουν τα καροτσακια τους οι αστεγοι. Θα ηταν μια παραξενη εικονα, δε λεω...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Κατεβαινω την μεσογειων ,στο υψος του πενταγωνου το φαναρι πρασινο και ολα τα μηχανακια σταματημενα,μες την μεση ενας τυπος με φωσφοριζε γιλεκο και υφος καρδιναλιου εχει σηκωσει το χερι σταματωντας την διελευση των οχηματων ,και απο το στενο βγαινουν ποδηλατα ΚΑΛΎΠΤΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ της λεωφορου.

Τον προσπερναω κανονικα σαν να μην υπαρχει ,ακουω κατι μπινελικια και σε 6 λεπτα ειμαι σπιτι μου.

Πολυ σημασια δινετε....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Σοβαρά τώρα, πλάκα κάνετε, ναι;
    Όχι πείτε στ' αλήθεια ρεμάλια...
    'μολογάτε ρε...

Δεν εξηγείται να είματε ακόμα στις "Ιστορίες του δρόμου" και δεν έχει πάει το thread "Αντιπαραθέσεις" ή λίγο παρακάτω στο γερο-διάολο...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    πω πω εκει στην Αθηνα θα φατε ο ενας τον αλλον στο τελος.....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	45,1 KB 
ID:	295760

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Rez, βγάλε το τηλ μου απο το sig σου.
    από gtsiros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2005, 11:37
  2. ξέρει κανείς αγγλικά να μου μεταφράσει το παρακάτω;
    από makaronachis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 04:00
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 11:42
  4. Θεέ μου, παρε το μηδεν.....
    από death_stv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2