Μα αυτό ακριβός σχολίασα φίλε pipe, ότι έγραψε ένα γεγονός και βρέθηκαμε να βγάζουμε το κομπλεξακι μας απέναντι στους ποδηλάτες.
Και που να δείς τι λένε οι αυτοκινητιστές για τις μοτοσυκλετιστικές διηθήσεις ή οι περιπατητές για τους δρομείς που τους χαλάνε την βόλτα που τρέχουν στα πεζοδρόμια....
Μια ζωή ταμπέλα, τσουβάλιασμα και όλοι οι άλλοι είναι στραβοί εκτός από εμένα.
Επειδή οδηγώ και ποδήλατο και μηχανή και αυτοκίνητο, προσπαθώ να κάνω όσο μπορώ αυτά που δεν θα ήθελα να μου τύχουν.
Και φυσικά θα την πω σε αυτούς που κυκλοφορούν-παρκάρουν ( είτε είναι μηχανάκια είτε αυτοκίνητα ανεξαρτήτου φύλλου και ειδικότητας ) πάνω στους ποδηλατόδρομους και δεν είναι λίγοι. Λέω ειδικότητας και αναφέρομαι στους ένστολους που αντί και αυτοί να δίνουν το καλό παράδειγμα οδηγούν επιδεικτικά πάνω στον ποδηλατόδρομο.
Δυστηχώς έτσι είναι η κοινωνία που ζούμε, παίρνει ο καθένας ένα αμάξι-μηχανή και κάνει ότι γουστάρει στους δρόμους και όχι μόνο. Και το κακό είναι οτι δεν το κάνουν μόνο παιδιά νεαρής ηλικίας που εκεί τους δικαιολογείς γιατί δεν τους έμαθε και κανείς να κάνουν το σωστό αλλά και μεγαλύτεροι.
Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά είναι λίγες, μακάρι κάποια στιγμή να γίνει το αντίθετο.
S.S.D.D.
My first Android App - Tzokeromania
Τσάμπα χαλατε το σαλιο σας (βασικα τα πληκτρα στο πληκτρολογιο σας).
Για να αποφανθουμε αν εχει δίκιο ή αδικο η κοπελιά
αρκει να ποσταρει μια φωτογραφια της...
![]()
Φυσικά και έκανα λάθος, ούτε μια στιγμή δεν είπα το ότι μπήκα σε αντίθετο ρεύμα ήμουν σωστή. οκ? Υποστηρίζω πως με βάση τον πανζουρλισμό που υπήρχε δεν ήταν καλό που πήρε το ποδήλατο στο κέντρο για την δική του ασφάλεια πρώτον. Γενικότερα το κέντρο δεν είναι για ποδηλάτες. Άποψη μου, δεν κρέμασα κανέναν.
Καλά όσο για αυτό που λές για μαμάδες που από την αγάπη τους κρατάνε αγγαλιά τα μωρά τους.........σε ένα τρακάρισμα δεν νομίζω πως θα τα σώσει η αγκαλιά όπως επίσης εγκυμονούσα να οδηγεί αμάξι. Τέλος πάντων πάει αλλού η συζήτηση. Ας κάνει ο καθένας αυτό που νομίζει ότι είναι σωστό....
Γενικά τους πάω τους ποδηλάτες που πάνε να ξεφύγουν από την σαπίλα που υπάρχει και να κάνουν αυτό που αγαπούν , τους θαυμάζω πραγματικά έχει τύχει να πάνε ομάδα 4 ατόμων και να τους χαιρετίσω γιατί με πάει αλλού.......φιλία , ομαδικότητα κλπ κλπ.......αλλά στο δεδομένο περιστατικό ήταν κάτι της στιγμής ο εκνευρισμός. Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα, αλλά έγινε. Μακάρι να είμαι πιο ψύχραιμη την άλλη φορά και να μην ξεσπάσω σε λάθος άνθρωπο την λάθος στιγμή. Ήταν τέτοιο το σημείο να σκάνε μηχανές από παντού να ανεβαίνουν σε πεζοδρόμια ελιγμοί......δεν ήξερα αν θα μου σκάσει κανείς, τρελάθηκα. Σόρι αλλά δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια κατάσταση, είμαι αρχάρια και αναγκάστηκα να το αντιμετωπίσω. Για μένα είναι μεγάλο ρίσκο που πήρα δίτροχο στην Αθήνα να οδηγώ αλλά το ήθελα και αν δεν το έκανα τώρα , δεν θα το έκανα ποτέ στην ζωή μου. Υπάρχουν και οι δυσάρεστες καταστάσεις που μας δίνουν απο κάτι....
Εθνική τώρα....βρίσκομαι στην δεξιά λωρίδα και δεξιά αυτής. Έρχεται μια τζιπάρα με χιλόοοομετρα και αν έχεις τον θεό σου μου κάνει προσπέραση ο μισός στην λωρίδα μου και ο άλλος μισός στην δική του. Ένα θα σου πω ένοιωσα την αύρα του...και τον χάρο να μου χαμογελά.....και δεν ενόχλησα κανέναν και μου κόλλησε λές και δεν είχε να πάει στην ταχείας κυκλοφορίας και δεν πήγαινα με 60 χλμ.....Δεν μπορώ να πω γενικά σέβονται και προσέχουν, δεν τους ενοχλώ όμως. Ε θα συναντήσω και το κουλό......δεν υπάρχει γιατί...
όλα καλά Μαρία, τώρα που ηρέμησες και σκέφτεσαι πιο λογικά, "ακούγεσαι" και πιο λογικά. Και σε μένα έχει συμβεί να χρεώσω λάθος άνθρωπο, είτε στον δρόμο, είτε στον επαγγελματικό χώρο, είτε στις προσωπικές σχέσεις. Το θέμα είναι να ζητάς συγγνώμη όταν ηρεμείς και να γνωρίσεις τα όρια του εαυτού σου.
Κατα την άποψη μου ο ποδηλάτης πολύ καλά έκανε και πήρε το ποδήλατο σε μέρα που οτιδήποτε μηχανοκίνητο θα συνέβαλε στην κόλαση που δημιουργήθηκε.
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest