Υπάρχει ιστορικό? Μεταχείρο? Πάντα το έκανε ή το απόκτησε στην πορεία? Ελαστικά? Ο πίσω τροχός ευθυγραμμισμένος με τον μπροστά? Έχεις σταματήσει ποτέ σε κανέναν προφυλακτήρα? Οι εμπρός αναρτήσεις σε τι κατάσταση είναι?
Έτσι απλά τρελάθηκε και άρχισε να κουνάει? Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο από ελαστικό αλλά δεν δικαιολογεί να τραβάει.
Sent from me using a computer.
Το μηχανάκι ειναι καινούργιο (αγορά τον Φεβρουάριο) και ατρακάριστο. Αν αφήσω χέρια το κάνει μόνο!!!
Φαντάζομαι το γεγονός ότι το κοντέινερ που το έφερνε έπεσε στο σκαραμαγκά και έμεινε κανά μήνα στο πάτο της θάλασσας δεν ειναι πρόβλημα!?!
End of spamming!
Τα λάστιχα και εγώ υποθέτω πως ειναι η αιτία γιατί ο έμπορος που το πήρα το είχε 2-3 χρόνια βιτρίνα!!!
XR 600αρι! Μαρσάρ, σπινιάρ, σουζάρ απ'το Κοκάρ στο Μαλαγάρ!!!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
opoios εχει αλλαξει το ρουλεμαν τιμονιου με αφτερ μαρκετ ειτε κωνικο ειτε απλα μηπως εχει κρατησει τους κωδικους??
cbf600s 2004
απο δευτερα αλλαζω το πισω λαστιχο στο οποιο υπολογιζουμε να ευθυνεται το ροντεο που ειχα γραψει πριν ..( φαινεται σαν τετραγωνισμενο στο κεντρο χωρις να ειναι ομως φαγωμενο ,επισης σηκωσαμε το μοτο στο 2°σταντ και παρατηρηθηκε ελαφροτατο σκαλωμα αριστερα-δεξια..( θα ειναι η επομενη αλλαγη πανω στο μοτο μαλλον θα την κανω μονος μου μολις χειμωνιασει λιγο)
Τελευταία τροποποίηση από redfantomas; 21/07/2013 στις 09:39.
οι 4 ροδες μεταφερουν το κορμι....
οι 2 ροδες ταξιδευουν την ψυχη....
Ετσι ειναι τα cbf παιδια μη τη ψαχνεται.Εχουμε αψογα φρενα-κινητηρα αλλα πασχουμε απο πλαισιο,αμορτισερ και ιδιαιτερα απο πιρουνι-τιμονοπλακες.Κατεβαστε 1 με 1.5 ποντους τις τιμονοπλακες.
Δοκιμασα αυτο που εχει αναφερει καποιος εδω μεσα. Να βγαλω την πισω βαλιτσα.
Απλα σταματισε να κουναει.
Cbf 600 "08 σωστα λαστιχα, εμπρος αναρτηση απο σερβις, δεν βλεπω σκαλομα η κενα στα ρουλεμαν τιμονιου και το εκανε μεταξυ 60 &80 χμ./ω
Την βαλιτσα την ξαναεβαλα γιατι μου χρειαζεται απλα ξερω οτι δεν εχει κατι η μηχανη και δεν το ψαχνω αλλο
οχι απολυτα....οπως ελεγε κι η γιαγια μου το κοσκινισμα ειναι πολυπαραμετρικο προβλημα συντονισμων και μονο αν δοκιμασεις τα παντα καταληγεις στο τι φταιει.
Για παραδειγμα, εκει που μια μηχανη κοσκινιζει γιατι εχει λιγο παραπανω τραιηλ μια αλλη κοσκινιζει γιατι εχει λιγο παρακατω. Το αυτο ισχυει και για βαρος στο μπροστινο, καστερ, ταχυτητα, αποσβεση συμπιεσης κλπ. Αρκει να φυγουμε απο τον 'φακελο' συντονισμου στον οποιο ειμαστε και να εχουμε υπο'ψιν οτι το κοσκινισμα οφειλεται αποκλειστικα στο οτι οι μηχανες δεν εχουν μηδενικο τραιηλ.
φλεημ ον!
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.