Sorry κάτω κάτω αναφέρω ότι δεν θέλω οτιδήποτε Ιταλικό=> θέλω κάτι αξιόπιστο (και μην αρχίσει κανείς ναι μεν αλλά για τα Ιταλικά ,τα χω πληρώσει πάνω από 5000 για κερατιάτικα) π.χ και το capo μου αρέσει αλλά δεν το παίρνω μιας και εδώ που είμαι δεν έχει και τους καλύτερους μάστορες...
@το versus δεν έχει τη προστασία που θα ήθελα οπότε πιστεύω θα κουράσει.
@Από θέμα ετήσιου κόστους χρήσης (μαζί με λάστιχα , αλυσιδογράναζα κλπ) σχεδόν όλα είναι στα ίδια με εξαίρεση το GS που ανεβαίνει λόγω καυσίμου και ΤΚ
Αυτό που θα ήθελα να μου επιβεβαιώσετε είναι αν το CBF έχει καλή προστασία από τον αέρα και για τον πίσω και αν είναι άνετο στο ταξίδι. Ψάχνω για Β.Ελλάδα και απ'οτι βλέπω δεν υπάρχουν πολλά στα χρήματα που διαθέτω και τα περισσότερα είναι 600αρια (επαναλαμβάνω ~3000 και υπολόγιζα άλλα 500 για εξοπλισμό αναβάτη για τη γυναίκα , αλλά αν βρω κάτι πολύ αξιόλογο θα την αφήσω σπίτι για φέτος... Επίσης ξέρω ότι το GS και 60 και 70000 να έχει δεν το φοβάσαι , ισχύει το ίδιο και για τα CBF; αυτά που βλέπω παίζουν στα 40-50000 χλμ
Υ.Γ κανένας δεν έχει αναφέρει το bandit...γιατί??
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον guys!
Προς τις κακιες (και γραφικες) γλωσσες (που ποτε δεν ειχαν 950):
1) Τα LC8 δεν εχουν μεγαλυτερο κοστος συντηρησης απο οποιαδηποτε αλλη μεγαλη μηχανη αναλογων κυβικων και ισχυος (βεβαιως βεβαιως) ενω εχουν τα φτηνοτερα ανταλλακτικα (βεβαιως βεβαιως).
2) Καταναλωση 950 προσφατως μετρημενη για 180 χιλιομετρα τα μισα εθνικη 120αρες-150αρες και τα αλλα μισα βουνο ανεβα-κατεβα πρωτες-δευτερες-τριτες (κρητη ρεθυμνο-κεδροδασος) εκαψε 10.8 λιτρα. Καταναλωση ακριβως 6λτ/100κμ. Ρυθμος νορμαλ, με τα γκαζιδια του εδω κι εκει, σε καμια περιπτωση αργος. 7 λιτρα στα 100 εχω δει μονο σε παρατεταμενες 160αρες. Οχι βεβαια με τις μαμα ρυθμισεις στα καρμπυρατερ.
Ναι, Ω ναι, με τις τιμες πλεον να ξεκινανε απο 3500 ευρω ειναι πλεον φτηνες λυσεις.
Παρε κι εσυ ενα μεγαλο ΚΤΜ, μπορεις![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω για το κόστος συντήρησης κι αν επιμένεις το συγκρίνουμε κιόλας με αλλο μηχανακι αναλογων κυβικών και ισχύος.
Πόσες φορές θέλει ελεγχο/ρύθμιση βαλβίδων σε 100.000 χλμ?
Πόσες τρόμπες συμπλέκτη?
Κι αφού ξεκινάνε απο 3500 πως θα το παρει με πλαφόν 3000? Και το 1.78 υψος που λεει που το πας?
Σκαμνακι στην σχαρα?![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχισανε τα οργανα
Καμια φορα εχεις τον αξεκολλητο! 100 ευρουλακια ειναι αυτα για μια αφτερμαρκετ τρομπα, εσυ ποσα θες να δωσεις δηλαδη για να κανεις τον σωμιε αναρτηση?
Βαλβιδες καλο ειναι καθε 30Κ να κοιτας, ειδικα στα πρωτα 30Κ. Μετα μπορεις να το αραιωσεις...
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Μα δεν συγκρίνουμε μηχανάκια και επιδόσεις και κρατήματα και αν θα γινει καλύτερο με aftermarket.
Kοστος χρήσης και συντήρησης ξεκινήσαμε να συγκρίνουμε.![]()
Και επιπλέον.
ΔΕΝ του φτάνουν τα χρήματα!
ΔΕΝ το φτάνει!
αρα ΔΕΝ του κάνει. Ειναι απλά πράγματα.
Αυτα τα κανεις γαργαρα εδω και μερικά ποστ.
και μετα εγω εχω τον αξεκόλλητο.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ρε μήπως τελικά ο τρούπης δεν ξέρει μαθηματικά και το έδωσε το 950?????
ρε γιώργο, μια διαίρεση ήταν, τι διάολο, ας μας έλεγες να σου την κάνουμε εμείς.....
![]()
Παιδιά συγνώμη αλλά αν ψάξεις ΚΤΜ εως 4000 ευρώ στο car υπάρχουν 8 αποτελέσματα εκ των οποίων το πιο φθηνό 950s έχει 3700... Off budget δηλαδή! Οπότε εκ των Ουκ άνευ η συζήτηση!
Ξαναρωταω... Το bandit 650s υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έπεσε στο τραπέζι; Είναι πιο φθηνό απο το cbf injection πιο καινούργιο πιο γρήγορο (θεοβαρο βέβαια) αν υποθέσουμε ότι πάω σε αυτή τη κατηγορία πως το βλέπεται σα μηχανάκι;