Εχει δοκιμάσει κανεις τα Αnakee 3 ?
Μου τα προτειναν σημερα αλλα το τρεναρα λιγο για να ρωτησω και εσας...
Εχει δοκιμάσει κανεις τα Αnakee 3 ?
Μου τα προτειναν σημερα αλλα το τρεναρα λιγο για να ρωτησω και εσας...
Get up ,Stand up....Stay up.
Ήμουνα μεταξύ των Anakee 2 και των Anakee 3 για το δικό μου μηχανάκι (Honda Transalp 700).
Επέλεξα να βάλω τελικά τα Anakee 2, διότι τα "3" πιστεύω ότι είναι πολύ ασφάλτινα για το χαρακτήρα του Transalp αλλά και για τα δικά μου γούστα. Επίσης δε μου άρεσε η πολύ πιο "γρήγορη" κορώνα των "3" σε σχέση με τα "2".
Πάρτε μια οπτική γεύση.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ΑΡΙΣΤΕΣ!! Το λάστιχο είναι πολύ μαλακό, ζεσταίνεται με το "καλημέρα" και είναι πολύ αθόρυβο και "γλυκό" στην κύλιση.
Κώστας.
"Το ταξιδεύειν εστί φιλοσοφείν"
Καλημερα, μια ερωτηση παρακαλω, τι πιεσεις να χρησιμοποιησω για τα T63 για δικαβαλο? Θα βγω και Εθνικη αρκετα αλλα δε θα περασω τα 100-120. Τωρα εχει 25 πισω, μπροστα δε θυμαμαι.
ρε παιδια τι λαστιχα θα βαλω για πολη κατα 95%, θελω να μην κανουν θορυβο και να εχουν καλα κρατηματα, α! και να μην φθαρουν ταχεως, πολλα θελω θα μου πειτε, τωρα εχω τα anakee αλλα ακουγεται πολυ το μπροστινο, θα τα ηθελα πιο αθορυβα
Για τα Metzeler Tourance τα απλα, (οχι τα EXP), τι γνωμη εχετε;
Υποτίθεται ότι έχει σταματήσει η παραγωγή τους απ' όσο ξέρω, οπότε ό,τι βρεις το πιθανότερο να είναι στοκ οπότε ελέγχεις ημερομηνία παραγωγής. Σε γενικές γραμμές πάντως τα καταευχαριστήθηκα, πολύ τίμιο λάστιχο τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χώμα. Το ΕΧΡ είναι καθαρά ασφάλτινο λάστιχο, σήμερα που έτυχε να χρειαστεί να διασχίσω κομμάτι δρόμου με χαλίκι και γαρμπιλάκι πήγαινα σαν κότα, ενώ με τα απλά δεν το σκεφτόσουν. Κατέβηκα με δαύτα όλες τις ξερολιθιές και τις κροκάλες της Φολεγάνδρου χωρίς δράματα, ενώ και στο βρεγμένο είχε καλή συμπεριφορά. Τα άλλαξα επειδή τα είχα φορεμένα 4+ χρόνια και ακόμα είχαν ψωμί, πολύ καλή διάρκεια ζωής. Ίσως το καλύτερο λάστιχο που έχω βάλει μέχρι τώρα.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
Eixa πάνω τα Τ63 ,κ τα δούλεψα αρκετά ,και δικάβαλο.
32 Ε - 36 Π ,είχα καταλήξει ,κ δούλευαν πολύ καλά εκεί.
Κατ'αρχήν ,οι πιέσεις που αναφέρω πιο πάνω αφορούν άσφαλτο ,με παρατεταμένη Εθνική Οδό ,και 2κάβαλο φορτίο.
Με μικτή χρήση ,το πίσω στις 4,000κμ -βαριά- ,είναι για πέταμα.
(1.000κμ χώμα - 1,500κμ ΟνΟφφ - 1,500κμ άσφαλτο)
Να τονίσω βέβαια οτι δεν έχω υπομονή στα διεκπαιρεωτικά κμετρα Εθνικής.
(Πάω 140 κοντερίσια τουλάχιστον ,κάποιες φορές κ 150)
Το εμπρός ,στα ίδια κμετρα ,είναι στο 45-50%.
Το τακούνι του έχει πεσει αρκετά.
Κάνει δουλειά σε στεγνό χώμα και άσφαλτο ,αλλά θα είναι ανεπαρκές σε λάσπη.
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "