Σελίδα 4 από 20 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 294

Θέμα: Πρώτη Ελληνική Αποστολή στο ΤΤ Isle Of Man

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    τι να κάνουμε τώρα. Άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στα ίδια σημεια πηγαίνοντας με 200 αλλά και με 100... That's life.

Και άνθρωποι έχουν σκοτωθεί με κράνος και χωρίς κράνος...................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Και άνθρωποι έχουν σκοτωθεί με κράνος και χωρίς κράνος...................

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αντεπιχειρήματα μόνο από κάποιον που δεν μπορεί να δεχθεί οτι κάποιοι είναι καλύτεροι από αυτόν.
    Πως θα γίνει δηλαδή? Δεν είναι όλοι ίσοι κι όμοιοι.
    Δυστυχώς για μας τους Ελληνάρες, οι καλύτεροι δεν κάνουν το δημόσιο δρόμο πίστα και πάνω απ'όλα δεν το προβάλλουν....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς για μας τους Ελληνάρες, οι καλύτεροι δεν κάνουν το δημόσιο δρόμο πίστα και πάνω απ'όλα δεν το προβάλλουν....
    ΟΛΟΙ εχουν κανει τον δημοσιο δρομο πιστα.......

Και εγω που παω με 200.....

Και εσυ που πας με 40 στην αριστερη....

Και ο αλλος που του ηρθε να κανει αναστροφη πανω στην στροφη.....

Και ο παραλος που παει με 30 συνεχως αλλα δεν σταματαει ουτε στο κοκκινο φαναρι....

Και ο ταριφας που κοκκαλωνει οπου δει ταληρο να του κουναει το χερι......

Και ο φορτηγατζης που δεν υπαρχει τιποτα αλλο γυρω του εκτος απο τον καζατζιδη στο ραδιο....

ΞΕΚΟΛΑΤΕ...... Το....κανω τον δημοσιο δρομο πιστα ... Δεν αφορα μονο την ταχυτητα η την σφηνα......

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδια ο αγωνας που ισως να συμμετασχουνε τα παιδια δεν γινετε στα Γκραβαρα ,αλλα σε δρομους καποιας ευρωπαικης πολης.Απ'οτι ξερω τηρουνται ολοι οι κανονες ασφαλειας και οι δρομοι ειναι κλειστοι κατα τη διαρκεια του αγωνα.Οσο για το βιντεο δεν ειδα να παιζουνε τιποτε τρελλες ταχυτητες.
    Πειτε τους ενα καλο ταξιδι ,μην τους γκαντεμιαζετε.

Για να ξεκαθαρισω τη θεση μου.Σε γενικες γραμμες ειμαι συντηριτικος οδηγος.Κοντρες ,σουζες ,φιλερ κλπ τα θεωρω παπαριες.Εδω μιλαμε ομως για αγωνα σε δρομο με συνθηκες πιστας.

χλεμπονιαρης
    Δυστυχως εδω μεσα μαζευουνε τα αρνητικα που λεει καποιος για καποιον. Δεν λεω , να παει και να νικησει κιολας αλλα ας μου πει καποιος αν θα ηθελε να περναει απο κει και να πηγαινει πχ για μπανιο, με φορτωμενο αμαξι και οικογενεια (γυναικα/γκομενα , παιδια , φιλους), εκει που θα κανουν προπονηση με πατημενη 5η και 6η μεσα που θα πηγαινουν αυτοι.

Εγω παντως δεν θα ηθελα να περναω απο κει και αμα γινει κανενα ατυχημα και να με παρει και εμενα η μπαλα σε αυτο.
    Και μονο που τρεχουν σαν τα κατσικια σε δημοσιο δρομο και κανουν σε δημοσιο δρομο την προπονηση τους για μενα ειναι Καραγκιοζηδες. Δεν παει να ειναι και ο ροσσι και ο πεντροσα, ολοι στο ιδιο τσουβαλι μπαινουν. Και οχι μονο δεν κανουμε τιποτα για αυτο αλλα τους επαινουμε που το κανουν κιολας.
    Μηδενικη παιδεια στην Ελλαδα....
    Δυστυχως βλεπουμε προσωπα και οχι καταστασεις , κριμα.... πολυ κριμα. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.-

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    ΟΛΟΙ εχουν κανει τον δημοσιο δρομο πιστα.......

Και εγω που παω με 200.....

Και εσυ που πας με 40 στην αριστερη....

Και ο αλλος που του ηρθε να κανει αναστροφη πανω στην στροφη.....

Και ο παραλος που παει με 30 συνεχως αλλα δεν σταματαει ουτε στο κοκκινο φαναρι....

Και ο ταριφας που κοκκαλωνει οπου δει ταληρο να του κουναει το χερι......

Και ο φορτηγατζης που δεν υπαρχει τιποτα αλλο γυρω του εκτος απο τον καζατζιδη στο ραδιο....

ΞΕΚΟΛΑΤΕ...... Το....κανω τον δημοσιο δρομο πιστα ... Δεν αφορα μονο την ταχυτητα η την σφηνα......

Η ένστασή μου δε πάει στο ότι δεν έχουμε κάνει όλοι μαλακίες σε δημόσιο δρόμο... καλώς η κακώς δεν είμαστε τέλειοι, η ένστασή μου πάει στο τι προβάλλουμε και πως το προβάλλουμε και πείτε μου όλοι εσείς έναν ΣΟΒΑΡΟ λόγο για να προβάλλει κάποιος ένα βίντεο που τρέχει ο ίδιος στην παραλιακή οδό με τη μοτοσυκλέτα του. Περιμένω έναν λόγο όχι πολλούς....

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Η ένστασή μου δε πάει στο ότι δεν έχουμε κάνει όλοι μαλακίες σε δημόσιο δρόμο... καλώς η κακώς δεν είμαστε τέλειοι, η ένστασή μου πάει στο τι προβάλλουμε και πως το προβάλλουμε και πείτε μου όλοι εσείς έναν ΣΟΒΑΡΟ λόγο για να προβάλλει κάποιος ένα βίντεο που τρέχει ο ίδιος στην παραλιακή οδό με τη μοτοσυκλέτα του. Περιμένω έναν λόγο όχι πολλούς....
    αν διαβάσεις παραπάνω θα τον βρεις τον λόγο

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

TT Mountain Course License
    Having just received the latest information on the TT Mountain Course Licence (Note - English not American English), from Paul Phillips, which may not be released to the general public and those who may be interested in participating in any event over the mountain course in the near future, please read on:-

Dear all

I have recently mentioned to you that the TT Mountain Course License has been under review by the ACU Road Race Drag and Sprint Committee. A decision has now been taken regarding the way ahead by the Committee.

The number of ‘signatures’ (i.e. race finishes) required to qualify for a TT Mountain Course License will remain at 6. However there are two significant changes to the way these signatures can be attained going forward –

1. Two of the six signatures required must have been attained in the same calendar year as the TT, Classic TT or Manx GP a rider is participating in.

2. Signatures will now be accepted for each race day of a multiple day race meeting, up to a maximum of two.

Signatures are still available for the Isle of Man TT Races, Classic TT Races and Manx Grand Prix Races (1 each for practice and race) up to a maximum of 3 in total in any one year.

The qualification period for each event runs at 13 months expiring on the 9th of May for the Isle of Man TT Races and 30th of June for the Classic TT Races and the Manx Grand Prix Races.

For further clarification, please direct your correspondence to the ACU directly. Their contact details can be found at the following link - http://www.acu.org.uk/Contact-Us.aspx

Best wishes

Paul
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Γενικά μιλώντας διαφήμιση και χορηγίες.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Γενικά μιλώντας διαφήμιση και χορηγίες.
    Φίλε μου αν βγαίναν έτσι οι χορηγίες θα ήταν καλά....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    αν διαβάσεις παραπάνω θα τον βρεις τον λόγο
    Δε τον βρίσκω λυπάμαι...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Δεν υπαρχει λογος και μαλλον την ιδια απορια εχω και εγω......

Απλα απαντησα γενικα .....

Οποιος νομιζει παντως οτι μπορει τα παραπανω ατομα ( συμπεριλαμβανω και αυτους τους ιδιους μεσα ) να κανουν σε δημοσιο δρομο οχι προπονηση.....

Αλλα κατι που να πλησιαζει λιγο με αυτην....

Απλα ........

Παλαιό μέλος
    Τέλος πάντων για να μην χαλιόμαστε και το κουράζουμε εγώ αν και διαφωνώ σε κάποια πράγματα εύχομαι κάθε επιτυχία και καλή τύχη.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    Dear all

I have recently mentioned to you that the TT Mountain Course License has been under review by the ACU Road Race Drag and Sprint Committee. A decision has now been taken regarding the way ahead by the Committee.

The number of ‘signatures’ (i.e. race finishes) required to qualify for a TT Mountain Course License will remain at 6. However there are two significant changes to the way these signatures can be attained going forward –

1. Two of the six signatures required must have been attained in the same calendar year as the TT, Classic TT or Manx GP a rider is participating in.

2. Signatures will now be accepted for each race day of a multiple day race meeting, up to a maximum of two.

Signatures are still available for the Isle of Man TT Races, Classic TT Races and Manx Grand Prix Races (1 each for practice and race) up to a maximum of 3 in total in any one year.

The qualification period for each event runs at 13 months expiring on the 9th of May for the Isle of Man TT Races and 30th of June for the Classic TT Races and the Manx Grand Prix Races.

For further clarification, please direct your correspondence to the ACU directly. Their contact details can be found at the following link - http://www.acu.org.uk/Contact-Us.aspx

Best wishes

Paul

ps
    For E.S.R.C (Epidaurus street racing circuit) as well as I.R.S.R.C Imitos ring street racing circuit) riders one signature from the previously mentioned street races is more that enough
    Corrected to greek std's

Σελίδα 4 από 20 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. οι μπάτσοι στο Isle of Man είναι φίλοι μας
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2011, 02:41
  2. Isle of Man - Photos na goustarete!
    από asmar στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 15:07
  3. Αληταράς νγκάνγκουρας στο Isle of Man