Σελίδα 10 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 294

Θέμα: Πρώτη Ελληνική Αποστολή στο ΤΤ Isle Of Man

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Και περνώντας σε θέματα καθωσπρεπισμού και αφορισμών εν μέσω αγνείας...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Bγαίνω από τη σιωπή μου σ' αυτό το θρεντ για να πω ότι οι προπονήσεις σε δημόσιους δρόμους φυσικά και δεν ειναι αποδεκτές από κανέναν, κι ούτε πρόκειται να είναι.

Το ότι αναρτήθηκαν κάποια βιντεάκια δεν σημαίνει ότι αυτή ήταν προπόνηση, ήταν, προφανώς, μια σβέλτη βόλτα.

Και τα χουμε ξαναπεί, ότι στο σβέλτο ενός ή το πολύ γρήγορου ενός άλλου μπορεί να είναι σέρνοντας για έναν τρίτο.

Ξέρω, όλοι σας κάνετε βόλτες μέσα στα όρια του ΚΟΚ και αρχίσατε τους λιθοβολισμούς για όποιους πάνε πιο γρήγορα από εσάς. Σόρρυ, αλλά επειδή κάποιοι δεν μπορουν να καταλάβουν ότι κάποιοι το εχουν και πάνε πολύ γρηγορότερα από αυτούς... τι να κάνουμε τώρα.

Άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στα ίδια σημεια πηγαίνοντας με 200 αλλά και με 100... That's life.
    είσαι παιχτούρα μεγάλη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αντεπιχειρήματα μόνο από κάποιον που δεν μπορεί να δεχθεί οτι κάποιοι είναι καλύτεροι από αυτόν.
    Πως θα γίνει δηλαδή? Δεν είναι όλοι ίσοι κι όμοιοι.
    μπράβο ρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς για μας τους Ελληνάρες, οι καλύτεροι δεν κάνουν το δημόσιο δρόμο πίστα και πάνω απ'όλα δεν το προβάλλουν....
    εντελώς ανυπόστατο. Απλά δεν έχεις δει εσύ βιντεάκια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    ΟΛΟΙ εχουν κανει τον δημοσιο δρομο πιστα.......

Και εγω που παω με 200.....

Και εσυ που πας με 40 στην αριστερη....

Και ο αλλος που του ηρθε να κανει αναστροφη πανω στην στροφη.....

Και ο παραλος που παει με 30 συνεχως αλλα δεν σταματαει ουτε στο κοκκινο φαναρι....

Και ο ταριφας που κοκκαλωνει οπου δει ταληρο να του κουναει το χερι......

Και ο φορτηγατζης που δεν υπαρχει τιποτα αλλο γυρω του εκτος απο τον καζατζιδη στο ραδιο....

ΞΕΚΟΛΑΤΕ...... Το....κανω τον δημοσιο δρομο πιστα ... Δεν αφορα μονο την ταχυτητα η την σφηνα......
    Απλή αναφορά γεγονότων που όμως γίνεται γαργάρα... Πολλά μαν
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Σας χαλάει την αισθητική ο τρόπος παρουσίασης και λέτε πως δεν είναι ο ενδεδειγμένος, οκ μπορεί να μην είναι αλλά απο την άλλη ΑΥΤΟΙ που θέλουν να τρέξουν ΑΥΤΟΝ τον τρόπο διάλεξαν και πρέπει να γίνει σεβαστός απο όλους μας, μας αρέσει δεν μας αρέσει.
    ναι ρε εντο...... γτ ομως ΠΡΕΠΕΙ (απο που κ ως που) να γινει σεβαστος, εφοσον προσωπικα το θεωρω λιγο αστειο να μην πω τπτ αλλο κ το γκρηκς αρ μπορν του ρεης κ τη διαφημιση για προπονησεις κλπ κ την ολη φασαρια γενικα ενω το πιθανοτερο ειναι αποτι καταλαβα να μην τρεξουν καν(?)

δν εχει να κανει με κατσικες κ γειτονες οπως ειπαν αλλοι........ οκ κατεβαινει ο χ κ ο ψ που ειναι γαματοι κ εχουν προσφερει κ τα ρεστα.. δν αντιλεγω μπραβο κ να τα πανε κ καλα, αυτο δν αναιρει οτι χτυπαει ασχημα ολο αυτο κ ο κοσμος θα το δεχοταν πολυ πιο ευκολα αμα τα κανανε εστω με το που γυριζανε......... εχω αδικο δλδ?

επειτα ναι, ολοι καναμε το δημοσιο πιστα αλλα 1)δν σημαινει οτι δικαιολογουμαστε 2)δν ειμαστε προ ουτε το διαφημισαμε φορ φακ σεηκ

Είπαμε ψάχνουν για κάνα χορηγούλη και το σύνθημα που βρήκαν είναι κατ' αυτούς πιασάρικο και θα κάνει ντόρο. Γνώμη μου, οι πιο μέσα στα πράγματα θα πρέπει να είναι πιο ανεκτικοί.

επειτα ναι, ολοι καναμε το δημοσιο πιστα
    Αυτό το λες εσύ.
    Οι περισσότεροι όμως όπως είδες είναι νομοταγείς πολίτες οι οποίοι τηρούν τους νόμους της πολιτείας (ναι οκ...) αλλά και όταν μια στο τόσο δεν τους τηρούν (σχεδόν πάντα δηλαδή), οι κατά περίσταση δικοί τους νέοι κανόνες οδικής κυκλοφορίας που εφαρμόζουν φροντίζουν να μην ενοχλούν κανέναν και έχουν ως στόχο πάντα τη δημόσια ασφάλεια με επίκεντρο τον σεβασμό στον συμπολίτη tralalolalolara
    Ωστόσο οι βαρύγδουποι αφορισμοί στους κακούς πάνε σύννεφο... Και ξανα-ωστόσο η αλήθεια παραμένει πως εμείς δεν τολμάμε να αφήσουμε τα παιδιά μας όχι να παίξουν, ούτε καν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους γιατί ο καθωσπρέπει πολιτισμένος που έχει αφορίσει όλη την υφήλιο κινείται στην πόλη με 80...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    "Follow what I say not what I've done"
    NOFx Fleas
    Ban 'em all

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    ....κινείται στην πόλη με 80...
    Ρε ανθρωπε του θεου, ανοιξε το ενα θρεντ, ή εξηγα πώς το εννοεις για να το κουβεντιασουμε αν θες.
    Σ'το ειπα και στο αλλο νημα που με ρωτησες κι εμεινε ετσι.
    Δε σ'το λεω για να φαγωθουμε.

(Οχι τιποτα αλλο αλλα γνωριζοντας το ποιον σου δεν καταλαβαινω αν τα 80 στην πολη τα θεωρεις δολοφονικα με την εννοια του οτι ειναι πολλα ή πολυ λιγα)

ΥΓ. Χωρις να πηγαινει απαραιτητα σε εσενα αυτο ουτε φυσικα για να κατηγορησω καποιον απο τους οδηγους.
    Το επιχειρημα "Ο λογος που κραζεις ειναι γιατι δεν καταλαβαινεις οτι καποιοι ειναι καλυτεροι οδηγοι απο σενα και μπορουν να πανε πιο γρηγορα", σορρυ αλλα ειναι για γελια.
    Το οτι καποιοι εχουν Χ300000 τις ικανοτητες μου, ή το οτι εγω ειμαι κουλος, ή οτι αλλο, δε νομιζω οτι μου στερει το δικαιωμα να εκφερω γνωμη (οχι για το πώς θα βγαλουν γονατο στη στροφη) αλλα για το με ποσα θα μπουν σε μια στροφη σε δημοσιο δρομο. Οπως και το οτι αν την εκφερω τελικα και ειναι "αρνητικη" σημαινει οτι δεν αναγνωριζω την κατωτερωτητα μου απεναντι σε αγωνιζομενους, οδηγαρες, χεραδες κλπ.
    Αλλιως ας μιλανε μονο οι γρηγοροι, να μην εχουμε και φαγωμαρες.
    Μια χαρα μπορει να αναγνωριζω την ανωτερωτητα τους και τις ικανοτητες και το ταλεντο τους και ο,τι αλλο, αλλα καλλιστα να διαφωνω με καποιες πρακτικες.
    Η διαφωνια δεν προερχεται απαραιτητα απο την ανικανοτητα αντιληψης.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ΥΓ. Χωρις να πηγαινει απαραιτητα σε εσενα αυτο ουτε φυσικα για να κατηγορησω καποιον απο τους οδηγους.
    Το επιχειρημα "Ο λογος που κραζεις ειναι γιατι δεν καταλαβαινεις οτι καποιοι ειναι καλυτεροι οδηγοι απο σενα και μπορουν να πανε πιο γρηγορα", σορρυ αλλα ειναι για γελια.
    Το οτι καποιοι εχουν Χ300000 τις ικανοτητες μου, ή το οτι εγω ειμαι κουλος, ή οτι αλλο, δε νομιζω οτι μου στερει το δικαιωμα να εκφερω γνωμη (οχι για το πώς θα βγαλουν γονατο στη στροφη) αλλα για το με ποσα θα μπουν σε μια στροφη σε δημοσιο δρομο. Οπως και το οτι αν την εκφερω τελικα και ειναι "αρνητικη" σημαινει οτι δεν αναγνωριζω την κατωτερωτητα μου απεναντι σε αγωνιζομενους, οδηγαρες, χεραδες κλπ.
    Oi γνώστες δεν θα εκφέρουν γνώμη για τα πόσα θα μπει κάποιος σε μια στροφή, αλλά το πως θα μπει κάποιος σε μια στροφή.
    Και συνήθως η διαφωνία προέρχεται από την ικανότητα αντίληψης. Sorry...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Oi γνώστες δεν θα εκφέρουν γνώμη για τα πόσα θα μπει κάποιος σε μια στροφή, αλλά το πως θα μπει κάποιος σε μια στροφή.
    ικανότητα αντίληψης ποίου πράγματος ακριβώς ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Με λίγα λόγια, καλά θα είναι πριν τις κορώνες περί ασφάλειας και ΚΟΚ και λοιπά να χαμε να λέγαμε, καλό θα ήταν να μάθετε πως τα οδηγούν αυτά τα μηχανάκια... γιατί ναι, για όλους ειναι ο δρόμος αλλά η ζωή δεν είναι δίκαιη, και συνήθως είναι πουτάνα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Με λίγα λόγια, καλά θα είναι πριν τις κορώνες περί ασφάλειας και ΚΟΚ και λοιπά να χαμε να λέγαμε, καλό θα ήταν να μάθετε πως τα οδηγούν αυτά τα μηχανάκια... γιατί ναι, για όλους ειναι ο δρόμος αλλά η ζωή δεν είναι δίκαιη, και συνήθως είναι πουτάνα.
    + όσα

θα το κρατήσω σαν quote για μελλοντική χρήση

ψαναψόφα φούστη γλάρε

πάιπ το θέμα έχει αναφερθεί αρκετές φορές και στο κατάλληλο θρεντάκι αλλά δεν ανταποκρίθηκαν και πολλοί όπως είδες. Παρόλα αυτά το θρέντ είναι ανοιχτό ακόμα σε όποιον θέλει να καταθέσει την γνώμη του.
    το τοποθετείς εκβιαστικά αλλά εντέλει ναι δεν βαραίνει το ίδιο η γνώμη όλων ειδικά αν προσεγγίζουν το θέμα ακαδημαϊκά

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μια χαρα μπορει να αναγνωριζω την ανωτερωτητα τους και τις ικανοτητες και το ταλεντο τους και ο,τι αλλο, αλλα καλλιστα να διαφωνω με καποιες πρακτικες.
    Η διαφωνια δεν προερχεται απαραιτητα απο την ανικανοτητα αντιληψης.
    Και εμεις οι κοτες εχουμε δικαιωματα.Θα μιλαμε και ας μην μας παιρνουνε πολυ στα σοβαρα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Και εμεις οι κοτες εχουμε δικαιωματα.Θα μιλαμε και ας μην μας παιρνουνε πολυ στα σοβαρα
    Ούτε κότες είμαστε ούτα θα μας απαγορεύσει κανένας να έχουμε γνώμη, απλά τονίζουμε το γεγονός ότι η γνώμη χωρίς επαρκή γνώση στο θέμα δεν μπορεί να έχει την ίδια βαρύτητα

Ούτε κότες είμαστε ούτα θα μας απαγορεύσει κανένας να έχουμε γνώμη, απλά τονίζουμε το γεγονός ότι η γνώμη χωρίς επαρκή γνώση στο θέμα δεν μπορεί να έχει την ίδια βαρύτητα
    και λέγωντας γνώση τι ακριβώς εννοούμε ;
    που δεν πετάγονται σκύλοι στην Βούτα π.χ. ;
    που δεν έχει λάδια στην Κατεχάκη ;
    που δεν έχει παππού που μόλις έπαθε εγκεφαλικό στην παραλιακή ;

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    και λέγωντας γνώση τι ακριβώς εννοούμε ;
    που δεν πετάγονται σκύλοι στην Βούτα π.χ. ;
    που δεν έχει λάδια στην Κατεχάκη ;
    που δεν έχει παππού που μόλις έπαθε εγκεφαλικό στην παραλιακή ;
    το θέμα αφορά στην προσπάθεια κάποιων να τρέξουν το ΤΤ άντε και στο street racing σε κάποιο επαρχιακό ως προπόνηση.

το θέμα αφορά στην προσπάθεια κάποιων να τρέξουν το ΤΤ άντε και στο street racing σε κάποιο επαρχιακό ως προπόνηση.
    όπου εκεί δεν έχει σκύλους, λάδια και παππούδες να φανταστώ ε ;
    τέλοσπάντων, it's just a matter of perception που λες και συ, εγώ αλλιώς το έχω το όλο σύστημα στο μυαλό, αλλιώς εσύ και κάποιοι άλλοι

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 10 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. οι μπάτσοι στο Isle of Man είναι φίλοι μας
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2011, 02:41
  2. Isle of Man - Photos na goustarete!
    από asmar στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 46