Σελίδα 11 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 294

Θέμα: Πρώτη Ελληνική Αποστολή στο ΤΤ Isle Of Man

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Oi γνώστες δεν θα εκφέρουν γνώμη για τα πόσα θα μπει κάποιος σε μια στροφή, αλλά το πως θα μπει κάποιος σε μια στροφή.
    Και συνήθως η διαφωνία προέρχεται από την ικανότητα αντίληψης. Sorry...
    Αρα συνηθως οποιος διαφωνει (μαζι μας) ειναι βλακας, ή τελος παντων δεν εχει καταλαβει τί λεμε.
    Εκτος κι αν "παιζουμε" με το ποιες διαφωνιες ειναι ορθες και δοκιμες διαφωνιες που προερχονται απο ατομα με μεγαλη ικανοτητα αντιληψης, και το ποιες διαφωνιες ειναι γτπκ. Που και παλι στο ιδιο συμπερασμα καταληγουμε.

Εγω να δεις ποσο λυπαμαι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Με λίγα λόγια, καλά θα είναι πριν τις κορώνες περί ασφάλειας και ΚΟΚ και λοιπά να χαμε να λέγαμε, καλό θα ήταν να μάθετε πως τα οδηγούν αυτά τα μηχανάκια... γιατί ναι, για όλους ειναι ο δρόμος αλλά η ζωή δεν είναι δίκαιη, και συνήθως είναι πουτάνα.
    Αν εννοεις οτι καλο ειναι να βελτιωνομαστε σαν οδηγοι γιατι, εκτος των αλλων, οσο αυξανονται οι ικανοτητες τοσο μειωνονται και οι πιθανοτητες να τον κλαιει καποιον η μανα του, θα συμφωνησω.
    Ωραιο το αποφθεγμα, συνδεση ομως με το ποτε θα ανοιξω το στομα μου να κραξω καποιον που κατ'εμε μ@λ@κιζεται δεν υπαρχει.

Αυτα απο μενα.
    Ας συνεχισει την κουβεντα η ελιτ αν θελει γιατι η διαφωνια μου ως φαινεται εγκειται στην ελλειπη ικανοτητα αντιληψης (και οδηγησης σαφως)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αρα συνηθως οποιος διαφωνει (μαζι μας) ειναι βλακας, ή τελος παντων δεν εχει καταλαβει τί λεμε.
    Εκτος κι αν "παιζουμε" με το ποιες διαφωνιες ειναι ορθες και δοκιμες διαφωνιες που προερχονται απο ατομα με μεγαλη ικανοτητα αντιληψης, και το ποιες διαφωνιες ειναι γτπκ. Που και παλι στο ιδιο συμπερασμα καταληγουμε.

Εγω να δεις ποσο λυπαμαι...
    Nα μην λυπάσαι, να κοιτάξεις να δεις καλυτερα τι σου λέει.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Αν εννοεις οτι καλο ειναι να βελτιωνομαστε σαν οδηγοι γιατι, εκτος των αλλων, οσο αυξανονται οι ικανοτητες τοσο μειωνονται και οι πιθανοτητες να τον κλαιει καποιον η μανα του, θα συμφωνησω.
    Ωραιο το αποφθεγμα, συνδεση ομως με το ποτε θα ανοιξω το στομα μου να κραξω καποιον που κατ'εμε μ@λ@κιζεται δεν υπαρχει.

Αυτα απο μενα.
    Ας συνεχισει την κουβεντα η ελιτ αν θελει γιατι η διαφωνια μου ως φαινεται εγκειται στην ελλειπη ικανοτητα αντιληψης (και οδηγησης σαφως)
    Επίσης, καλό θα ήταν αυτά που λέμε εδώ μέσα να να βλέπεται και λίγο πιο προσεχτικά. Μου είναι αδιάφορο αν θα με περάσεις στο δρόμο (μου το κάνουν πολόί έτσι κι αλλιώς) κι ούτε πρόκειται να πω είμαι καλυτερος από τον Πάιπ, δοξάστε με. Η άκρη του δρόμου έίναι γεμάτη με τέτοια καντήλια.

Αλλά, το έχω ξαναπεί. Η μηχανές είναι αντρικό σπορ (νο οφφενς λέιντις). Και τα πράγματα είναι πολύ σκληρά όταν πέσεις. Αν θές ενα χάιδεμα στην πλάτη και να συμφωνουμε για το διαδικαστικό του θέματος, οκ, αλλά δεν θα σου κάνει καλό αργότερα.

Κράτα μία πισινή. Θυμήσου πως οδηγούσες την πρώτη μέρα που καβάλησες μηχανή και πως τώρα. Πιθανώς τότε αν σε έβλεπες πως οδηγεις σήμερα, να έλεγες ότι σημερα εισαι τολμηρός. Αν δεν εχει αλλάξει κάτι βέβαια από τότε, να το δεις...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    .........
    αν έχεις κέφι και χρόνο, να βάλουμε ένα δυο πράματα στο τραπέζι ή θα το γυρίσουμε στις αρκούδες ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    αν έχεις κέφι και χρόνο, να βάλουμε ένα δυο πράματα στο τραπέζι ή θα το γυρίσουμε στις αρκούδες ;
    Βάλε και βλέπουμε.

Βάλε και βλέπουμε.
    οκ, να δεχτούμε το λοιπόν ότι όλες οι παραβατικές συμπεριφορές στο δρόμο είναι κατακριτέες, ναι ή οχι ;
    και δεν το βάζω ως ρητορικό το ερώτημα, το θέτω πραγματικά σε εσένα ή όποιον άλλο θέλει να απαντήσει

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Nα μην λυπάσαι, να κοιτάξεις να δεις καλυτερα τι σου λέει.
    Πολυ καλα κοιταω.
    Ανεκαθεν, και μαλιστα συγκεκριμενα γραπτα συγκεκριμενων ατομων περισσοτερων απο αλλων.

Γι'αυτο και λυπαμαι.
    Ειτε γιατι ειμαστε σε αλλα μηκη κυματος λογω ασχετων παραγοντων και αλλα του λεω και αλλα μου λεει, ειτε γιατι ειμαι ο μονος που "κοιταω καλα να δω τι μου λεει"....
    Πιο νιανια θα το λιωσω.

Επίσης, καλό θα ήταν...

.... Αν δεν εχει αλλάξει κάτι βέβαια από τότε, να το δεις...
    Καλο θα ηταν και καλο ειναι και συμβαινει.
    Και δεν ψαχνω για κανενα φιλικο χτυπημα στην πλατη αλλα επισης δεν πιστευω και στη σκλειραγωγηση απο επιτηδευμενα χαστουκια των παλιων (με καθε εννοια. Φορουμικη, δρομου, οποια θες).
    Και ναι πολλα εχουν αλλαξει απο την πρωτη μερα που καβαλησα μηχανη.

Ισως γραψω καποια πραγματα αργοτερα γιατι δεν εχω την υπομονη τωρα.
    Απλα καλα ειναι να εχουμε στο νου μας οτι μπορει να υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα να μας διαβαζουν καλα και να καταλαβαινουν τι τους λεμε, και μια στο τοσο να πρεπει εμεις να γυρισουμε κανα δυο σελιδες πισω να ξαναριξουμε μια ματια.
    Applies to all of us.

Τεσπα.
    Καλο απογευμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    οκ, να δεχτούμε το λοιπόν ότι όλες οι παραβατικές συμπεριφορές στο δρόμο είναι κατακριτέες, ναι ή οχι ;
    και δεν το βάζω ως ρητορικό το ερώτημα, το θέτω πραγματικά σε εσένα ή όποιον άλλο θέλει να απαντήσει
    ΟΧΙ !
    Άλλο περνάω το κόκκινο στις 3 το πρωί σ ενα δρόμο έρημο κι άλλο μπροστά στο σχολείο στις 7,45.
    Άλλο τελικιάζω 300 στην εθνική στο Σίριο μόνος μου άλλο στη Συγγρού ή στη παραλιακή.
    Κι άλλο η παραλιακή Δευτέρα στις 2 το πρωί κι άλλο Σάββατο στις 12 που πάνε όλοι για μπάνιο.
    Άλλο μόνος μου άλλο με το γκομενάκι ξεκράνοτο με μίνι (που δεν έχω αλλά λέμε)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ΟΧΙ !
    Άλλο περνάω το κόκκινο στις 3 το πρωί σ ενα δρόμο έρημο κι άλλο μπροστά στο σχολείο στις 7,45.
    Άλλο τελικιάζω 300 στην εθνική στο Σίριο μόνος μου άλλο στη Συγγρού ή στη παραλιακή.
    Κι άλλο η παραλιακή Δευτέρα στις 2 το πρωί κι άλλο Σάββατο στις 12 που πάνε όλοι για μπάνιο.
    Άλλο μόνος μου άλλο με το γκομενάκι ξεκράνοτο με μίνι (που δεν έχω αλλά λέμε)
    εγώ μαζί σου
    εσύ μαζί μου όταν θα γράψω ότι Αργυρούπολη - Πειραιά 2 το πρωί καθημερινών παίζει να γράφω ένα 5χίλιαρο σε πρόστιμα ;
    ή θα μου πεις τι γράφεις ρε μ@λ@κ@ μας διαβάζουν και μικρά παιδιά ;

ψαναψόφα φούστη γλάρε

εγώ μαζί σου
    εσύ μαζί μου όταν θα γράψω ότι Αργυρούπολη - Πειραιά 2 το πρωί καθημερινών παίζει να γράφω ένα 5χίλιαρο σε πρόστιμα ;
    Το φορουμ και οι μηχανές στον δημόσιο δρόμο δεν απευθύνονται σε μικρά παιδιά.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αν μείνεις στην κυριολεξία του όρου "παραβατική" σαφώς και δεν είναι κατακριτέες. Προφανώς όμως δεν μπορείς να τσουβαλιάζεις το να πηγαίνει κάποιος με περισσότερα χλμ απ΄οτι ορίζουν οι ταμπέλες, με την παραβίαση ενός STOP φυσικά.

Ακόμα και στα περισσότερα χλμ, έχει σημασία το πως το πάς και πόσο επικίνδυνος είσαι για τους γύρω σου. Γιατί believe it or not, μπορείς να πας με πολλά χωρίς να είσαι επικίνδυνος για κανέναν. Ή τουλάχιστον όχι περισσότερο από κάποιον που πηγαίνει με όσα ορίζει ο νόμος.

Pipe. Δεν με κατάλαβες, γιατί δεν εννοούσα τίποτα απ΄όσα έγραψες. Βαριέμαι τα σεντόνια όμως πλέον, οπότε άστο για κατ΄ιδίαν ανάλυση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    εγώ μαζί σου
    Ακου να δεις, το έχω ξαναπεί, εγώ ούτε δάσκαλος είμαι (να διδάξω κανέναν) ούτε επαναστάτης (ν αλλάξω το κόσμο)
    Έχω ένα δρόμο που κάθε παρασκευή βράδυ πάω και κάνω σούζα, 30 χρόνια τώρα. Οι άνθρωποι με ξέρουν και σπάνε πλάκα.
    Αν πας εσύ και φας το κεφάλι σου ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, δεν με ενδιαφέρει.
    Αν σου πω πέσε από το 5ο θα πέσεις?
    Απλά πράματα.
    Εγώ τη πλάκα μου κάνω !
    Οκ δε σου λέω να παίζει το κεφάλι των άλλων κορόνα γράμματα λέω ότι Άγιος δεν είμαι και ούτε μπορώ να γίνω.
    Κι άμα βρω κανένα κουλάδι με μπε εμ βε το πρωί στο εσάκι στις στήλες θα τον πατήσω με το ΧΤ και θα γελάω μέσα από το κράνος.

Το φορουμ και οι μηχανές στον δημόσιο δρόμο δεν απευθύνονται σε μικρά παιδιά.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αν μείνεις στην κυριολεξία του όρου "παραβατική" σαφώς και δεν είναι κατακριτέες. Προφανώς όμως δεν μπορείς να τσουβαλιάζεις το να πηγαίνει κάποιος με περισσότερα χλμ απ΄οτι ορίζουν οι ταμπέλες, με την παραβίαση ενός STOP φυσικά.

Ακόμα και στα περισσότερα χλμ, έχει σημασία το πως το πάς και πόσο επικίνδυνος είσαι για τους γύρω σου. Γιατί believe it or not, μπορείς να πας με πολλά χωρίς να είσαι επικίνδυνος για κανέναν. Ή τουλάχιστον όχι περισσότερο από κάποιον που πηγαίνει με όσα ορίζει ο νόμος.
    εγώ το πιστεύω αυτό που λέτε

όμως όταν κάποιος γράψει ότι περνάει κόκκινα υπό προϋποθέσεις, πέφτει σταύρωμα
    και μη με αναγκάσετε να ψάχνω ποστ που το λέτε και εσείς αυτό
    όταν λέει ότι περνάει φίλερ, πάλι υπό προϋποθέσεις, τον επιβραβεύετε, έστω δια της σιωπής ή με άλλο τρόπο
    αυτό κατ' εμέ είναι αν μη τι άλλο αλλοπρόσαλλη αντιμετώπιση

ψαναψόφα φούστη γλάρε

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    @ρε_μάγκες τελικά παίζει να είμαι ο μόνος μη καθωσπρέπει που δεν περνάω κόκκινα ποτέ και πουθενά
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    @ρε_μάγκες τελικά παίζει να είμαι ο μόνος μη καθωσπρέπει που δεν περνάω κόκκινα ποτέ και πουθενά
    δε ξέρεις τι χάνεις
    ειδικά το άγχος μην είναι κάνας μπάτσος κρυμμένος πουθενά...
    adrenaline rush λέμε

ψαναψόφα φούστη γλάρε

εγώ το πιστεύω αυτό που λέτε

όμως όταν κάποιος γράψει ότι περνάει κόκκινα υπό προϋποθέσεις, πέφτει σταύρωμα
    και μη με αναγκάσετε να ψάχνω ποστ που το λέτε και εσείς αυτό
    όταν λέει ότι περνάει φίλερ, πάλι υπό προϋποθέσεις, τον επιβραβεύετε, έστω δια της σιωπής ή με άλλο τρόπο
    αυτό κατ' εμέ είναι αν μη τι άλλο αλλοπρόσαλλη αντιμετώπιση
    Ναι, υπαρχουν κόκκινα και κόκκινα...

Εσύ στις 4 το πρωί, στο μαυρο σκοτάδι, σταμάτα με τη μηχανή σου στο φανάρι μπροστά στην πύλη του Πολυτεχνείου στον περιφερειακό του Υμμητου...

Ή περιμενε σαν τον μαλάκα να περάσει ο ανύπαρκτος πεζoς σε φαναρι, σε δρόμο χωρίς διασταύρωση...

Φίλλερ περνάνε επίτηδες οι μαλάκες αλλά επίτηδες κι οι υπολοιποι αν δεν μπορουν να κάνουν κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή.

Σελίδα 11 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. οι μπάτσοι στο Isle of Man είναι φίλοι μας
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2011, 02:41
  2. Isle of Man - Photos na goustarete!
    από asmar στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 15:07
  3. Αληταράς νγκάνγκουρας στο Isle of Man
    από golis στο forum Αγωνιστικά νέα