Σελίδα 13 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 294

Θέμα: Πρώτη Ελληνική Αποστολή στο ΤΤ Isle Of Man

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Ναι οκ ότι καταλαβαίνει ο καθένας
    γενικώς πάντως δεν μου αρέσει το ψιλοτσαμπουκαλεμένο ύφος σου οπότε υπάρχουν κι άλλα μέλη να το απευθύνεις...
    εαν καταλαβες οτι σου τσαμπουκαλευωμε κανεις μεγαλο λαθος.
    γιατι να το κανω αυτο?εχουμε να χωρισουμε κατι?
    συζητηση κανουμε αλλα εφοσον δεν θελεις ο.κ

yperparagwgi to threadaki...apo tin gkavla to TT to gyrisame den kserw kai egw pou...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    τώρα πως σου ήρθε, ότι αν δεν περιμένεις ένα ερημικό φανάρι, ξεπερνάς τα όρια και αυτό είναι ΚΑΙ στη φύση του μοτοσικλετιστή....
    ΜΟΝΟ ΕΣΥ
    το ξέρεις !

και τι να προσέξεις μην έρχεται αμάξι στα 20 χιλιόμετρα -στο ραντάρ- ???
    Δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις.Δεν αναφερομαι στο φαναρι μονο,αναφερομαι γενικα στη διαθεση μας να ξεπερναμε τα ορια που μας βαζουνε.Μπορει να ειναι φαναρι,ταχυτητα,σουζα,οριακη προσπεραση...
    Οσο για το τι να προσεξουμε ?ας πουμε ενα ποδηλατο που ερχεται χωρις φωτα.Δεν εχει συμβει?
    Δυσκολο εως αδυνατο θα μου πεις αλλα εχει και αυτο τις πιθανοτητες του.

Ασχετο το παρακατω αλλα σχετικο με τις πιθανοτητες.
    Χθες ο petran ανεβασε στο φορουμ γεγονος με Βρετανο μοτοσυκλετιστη που τραυματιστηκε με χαμηλη ταχυτητα.Το απογευμα ,λοιπον ,που εκανα τη βολτα μου (Ιωαννινα-Λεωφ.παπανδρεου απεναντι απο γνωστο super market) παω να προσπερασω οριακα ενα αυτοκινητο.Τη στιγμη που προσπερνουσα εχασα οπτικη επαφη.Ενα χαλασμενο λαστιχο που ποτιζει τα φυτα του Δημου με εκανε μουσκεμα.Το εσωσα γιατι ετυχε να ειμαι ψυχραιμος.

χλεμπονιαρης
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    yperparagwgi to threadaki...apo tin gkavla to TT to gyrisame den kserw kai egw pou...
    Λεγωντας αυτα προσβαλεις τα ατομα που μιλουσαν και συνεχιζουν να μιλανε στο θεμα αυτο.
    Προς τι ολο αυτο? Αμα σε ενοχλουσε με την τροπη που πηρε, θα μπορουσες απλα να μη συμμετεχεις και οχι να πετας σποντες!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mario27 Προβολή μηνύματος
    Λεγωντας αυτα προσβαλεις τα ατομα που μιλουσαν και συνεχιζουν να μιλανε στο θεμα αυτο.
    Προς τι ολο αυτο? Αμα σε ενοχλουσε με την τροπη που πηρε, θα μπορουσες απλα να μη συμμετεχεις και οχι να πετας σποντες!
    exeis apolyto dikeio...se efxaristw pou me epanafereis stin taksi...eimouna prosvlitikos....katse na parw kammia idea apo savoire faire kai sto pws prepei na ekfrazomaste...

Oτι να ναι!
    Η μλκ εχει βαρεσει κοκκινα :a31:

Aσε που ολα γινονται για το τιποτα αφου δεν μπορουν να συμμετεχουν και ετσι το πιθανοτερο ειναι να μην τους δουμε στο ΤΤ!
    Πολυς ντορος για το τιποτα.... πολυ μαρκετιν ρε παιδι μου!

Συνημμένο 296598

:a31:
    re leme na psofisei i kolokatsika kai ta kremastaria tis....

χλεμπονιαρης
    exeis apolyto dikeio...se efxaristw pou me epanafereis stin taksi...eimouna prosvlitikos....katse na parw kammia idea apo savoire faire kai sto pws prepei na ekfrazomaste...

re leme na psofisei i kolokatsika kai ta kremastaria tis....
    Εεε με αυτη την κατσικα, τιποτα καλυτερο δεν εχεις να μας πεις?
    Τεσπα δεν εχει να κανει με κατσικες , εσυ εισαι αυτος που ψαχνει σε παλιοτερα ποστ για να προσπαθησει μειωσει τον αλλο.
    Οποτε πρεπει να αναθωρησεις μερικα πραματα.

Και τι σχεση εχει τι λεω γι αυτους που τους θεωρω καραγκιοζηδες με περικεφαλαια με το τι λες εσυ για την τροπη που πηρε το θεμα ?
    Μπορει να προσβαλα αυτους αλλα ποτε δεν εχω προσβαλει αλλο μελος.
    Αλλα ετσι ειμαστε εμεις οι Ελληνες , ενοχλουμαστε οταν δεν πανε με τα νερα μας , οταν δεν συμφωνουν μαζι μας. Και ψαχνουμε για παλιοτερα ποστ για να τα μπαλωσουμε.
    Προσωπικα δεν εχω κατι μαζι σου και αν εχεις κατι μαζι μου θα ηθελα να μου το πεις (μεσω PM εστω).
    Εγω ειπα την γνωμη εδω και μερικες σελιδες (καραγκιοζηδες με περικεφαλαια και :a31: ) αλλα αυτα εχουν να κανουν με αυτα που κανουν οι συγκεκριμενοι ανθρωποι και με τιποτα αλλο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    http://www.youtube.com/watch?v=VOTvQuuQ7B4
    ηρεμήστε και απολαύστε το...εγώ έχω όνειρο όχι να τρέξω ή να πάω να δω έναν ΤΤ αγώνα αλλά μόνο να πάω οδικώς μέχρι εκεί και απλώς να κάνω ένα γύρο το νησί...ίσως και 2.
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Τεσπα δεν εχει να κανει με κατσικες , εσυ εισαι αυτος που ψαχνει σε παλιοτερα ποστ για να προσπαθησει μειωσει τον αλλο.

Και τι σχεση εχει τι λεω γι αυτους που τους θεωρω καραγκιοζηδες με περικεφαλαια με το τι λες εσυ για την τροπη που πηρε το θεμα ?
    Αλλα ετσι ειμαστε εμεις οι Ελληνες , ενοχλουμαστε οταν δεν πανε με τα νερα μας , οταν δεν συμφωνουν μαζι μας. Και ψαχνουμε για παλιοτερα ποστ για να τα μπαλωσουμε.
    Προσωπικα δεν εχω κατι μαζι σου και αν εχεις κατι μαζι μου θα ηθελα να μου το πεις (μεσω PM εστω).
    Εγω ειπα την γνωμη εδω και μερικες σελιδες (καραγκιοζηδες με περικεφαλαια και :a31: ) αλλα αυτα εχουν να κανουν με αυτα που κανουν οι συγκεκριμενοι ανθρωποι και με τιποτα αλλο.
    an sou pw oti eimai enas apo tous diorganwtes tis apostolis tha mou zitiseis syggnwmi?

χλεμπονιαρης
    an sou pw oti eimai enas apo tous diorganwtes tis apostolis tha mou zitiseis syggnwmi?
    Γιατι να σου ζητησω συγνωμη ?
    Οταν παρουσιαζεις δημοσια εργο (οτιδηποτε να ναι αυτο), κρινεσαι. Απλα πραγματα. Αν θες να κρινεσαι απο συγκεκριμενη καστα φροντιζεις να μη διαρεει το εργο σου.

Γιατι να σου ζητησω συγνωμη ?
    Οταν παρουσιαζεις δημοσια εργο (οτιδηποτε να ναι αυτο), κρινεσαι. Απλα πραγματα. Αν θες να κρινεσαι απο συγκεκριμενη καστα φροντιζεις να μη διαρεει το εργο σου.

kai aytin i xydaiologia pou egrapses einai i kritiki sou?

me apokaleses malaka psefti pswnaki kai den kserw ti allo...aytos den einai logos syggnwmis?

χλεμπονιαρης
    kai aytin i xydaiologia pou egrapses einai i kritiki sou?

me apokaleses malaka psefti pswnaki kai den kserw ti allo...aytos den einai logos syggnwmis?
    Ναι ειναι, συγνωμη τοτε.Και παλι δεν παυουν να ισχυουν αυτα που ειπα. Τα συγνωμη πανε ως μελος αυτου του φορουμ.
    Αλλα και παλι , οποιος δημοσιευει αυτα στα μιντια κρινεται , ειτε αρνητικα ειτε οχι.
    Ολα αυτα αν και εφοσον εισαι αυτος που ειπες.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    http://www.youtube.com/watch?v=VOTvQuuQ7B4
    ηρεμήστε και απολαύστε το...εγώ έχω όνειρο όχι να τρέξω ή να πάω να δω έναν ΤΤ αγώνα αλλά μόνο να πάω οδικώς μέχρι εκεί και απλώς να κάνω ένα γύρο το νησί...ίσως και 2.
    Πολύ θα ήθελα να παρακολουθήσω έναν αγώνα, να γευτώ το κλίμα και να βρεθώ δίπλα σε κάποιους εντελώς ξεχωριστούς αναβάτες σαν και αυτούς.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Ναι ειναι, συγνωμη τοτε.Και παλι δεν παυουν να ισχυουν αυτα που ειπα. Τα συγνωμη πανε ως μελος αυτου του φορουμ.
    Αλλα και παλι , οποιος δημοσιευει αυτα στα μιντια κρινεται , ειτε αρνητικα ειτε οχι.
    Ολα αυτα αν και εφοσον εισαι αυτος που ειπες.

prosvalleis anthrwpous xwris na tous ksereis...anwnima...opws kai vevea oi kolotoubes pou exeis kanei se ayto to thread den exoun stamatimo...den exw kanena thema mazi sou....

scripta manent....

χλεμπονιαρης
    prosvalleis anthrwpous xwris na tous ksereis...anwnima...opws kai vevea oi kolotoubes pou exeis kanei se ayto to thread den exoun stamatimo...den exw kanena thema mazi sou....

scripta manent....
    Oκ πασο. Δεν θα "πεσω" εκει που θελεις, γιατι το θελεις εσυ.

Oκ πασο. Δεν θα "πεσω" εκει που θελεις, γιατι το θελεις εσυ.
    egw den thelw tipota....kai vevews den xreiazete na kanw i na pw tipota....panta orthios...

Σελίδα 13 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. οι μπάτσοι στο Isle of Man είναι φίλοι μας
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2011, 02:41
  2. Isle of Man - Photos na goustarete!
    από asmar στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 15:07
  3. Αληταράς νγκάνγκουρας στο Isle of Man
    από golis στο forum Αγωνιστικά νέα