yperparagwgi to threadaki...apo tin gkavla to TT to gyrisame den kserw kai egw pou...
Δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις.Δεν αναφερομαι στο φαναρι μονο,αναφερομαι γενικα στη διαθεση μας να ξεπερναμε τα ορια που μας βαζουνε.Μπορει να ειναι φαναρι,ταχυτητα,σουζα,οριακη προσπεραση...
Οσο για το τι να προσεξουμε ?ας πουμε ενα ποδηλατο που ερχεται χωρις φωτα.Δεν εχει συμβει?
Δυσκολο εως αδυνατο θα μου πεις αλλα εχει και αυτο τις πιθανοτητες του.
Ασχετο το παρακατω αλλα σχετικο με τις πιθανοτητες.
Χθες ο petran ανεβασε στο φορουμ γεγονος με Βρετανο μοτοσυκλετιστη που τραυματιστηκε με χαμηλη ταχυτητα.Το απογευμα ,λοιπον ,που εκανα τη βολτα μου (Ιωαννινα-Λεωφ.παπανδρεου απεναντι απο γνωστο super market) παω να προσπερασω οριακα ενα αυτοκινητο.Τη στιγμη που προσπερνουσα εχασα οπτικη επαφη.Ενα χαλασμενο λαστιχο που ποτιζει τα φυτα του Δημου με εκανε μουσκεμα.Το εσωσα γιατι ετυχε να ειμαι ψυχραιμος.
Εεε με αυτη την κατσικα, τιποτα καλυτερο δεν εχεις να μας πεις?
Τεσπα δεν εχει να κανει με κατσικες , εσυ εισαι αυτος που ψαχνει σε παλιοτερα ποστ για να προσπαθησει μειωσει τον αλλο.
Οποτε πρεπει να αναθωρησεις μερικα πραματα.
Και τι σχεση εχει τι λεω γι αυτους που τους θεωρω καραγκιοζηδες με περικεφαλαια με το τι λες εσυ για την τροπη που πηρε το θεμα ?
Μπορει να προσβαλα αυτους αλλα ποτε δεν εχω προσβαλει αλλο μελος.
Αλλα ετσι ειμαστε εμεις οι Ελληνες , ενοχλουμαστε οταν δεν πανε με τα νερα μας , οταν δεν συμφωνουν μαζι μας. Και ψαχνουμε για παλιοτερα ποστ για να τα μπαλωσουμε.
Προσωπικα δεν εχω κατι μαζι σου και αν εχεις κατι μαζι μου θα ηθελα να μου το πεις (μεσω PM εστω).
Εγω ειπα την γνωμη εδω και μερικες σελιδες (καραγκιοζηδες με περικεφαλαια και :a31: ) αλλα αυτα εχουν να κανουν με αυτα που κανουν οι συγκεκριμενοι ανθρωποι και με τιποτα αλλο.
http://www.youtube.com/watch?v=VOTvQuuQ7B4
ηρεμήστε και απολαύστε το...εγώ έχω όνειρο όχι να τρέξω ή να πάω να δω έναν ΤΤ αγώνα αλλά μόνο να πάω οδικώς μέχρι εκεί και απλώς να κάνω ένα γύρο το νησί...ίσως και 2.
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές