@@... μετά το πήδημα του καρπουζιού υπό του Θανάση Τότσικα, όλοι οι άλλοι καλλιτέχνες είναι ΓΤΚΚ (για το καρπούζι καβάλα)
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=181583
![]()
@@... μετά το πήδημα του καρπουζιού υπό του Θανάση Τότσικα, όλοι οι άλλοι καλλιτέχνες είναι ΓΤΚΚ (για το καρπούζι καβάλα)
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=181583
![]()
α μπάι δε γουέι η φωτό από πάνω είναι του Ντ Αγκατά. Φωτογράφος Μάγκνουμ κλπ
ρίαλ θινκ
ΤΕΧΝΗ
![]()
Ηταν και αλλο ενα "εργο" ενα video οπου καποιος κοιταγε και καλα μεσα απο μια κλειδαροτρυπα να πηδιέται ενα ζευγαρι και επαιζε στο background ο εθνικος υμνος... και αυτο ειχε προκαλεσει μεγαλο ενθουσιασμο.
AUFGERBRACHT δυστυχως δεν εχω αλλα βλασφημα ρε συ, τελειωσαν...![]()
Άσε με μωρέ... και εγώ αμά πάω σε κανά β' μπο*ρδέλο ανηλιαγο και βρωμικό και τραβήξω καμιά τριτοκλασάτη εκδιδόμενη να το κάνει με έναν λεχρίτη θα το ονομάσω τέχνη... θα είναι κουνημενη και κακοφωτισμένη και θα έχει και στο καρέ μια αδέσποτη πο*τσότριχα για να ενθουσιαστεί όλος ο φιλότεχνος κόσμος... η φωτογραφία του D' Agata είναι για ξέρασμα όπως και σχεδόν όλες όσες έχει τραβήξει. Θράσος θέλει και να πλασάρεις τον εαυτό σου ως πυροβολημενο.
Θα το κουβεντιάσουμε αύριο, αφού πρώτα έχω τραβήξει και αναρτήσει εδώ μια φωτογραφία απο την πρωινή κένωση εντέρου, ξέρεις αυτή μετά από τον καφέ και τα 2-3 τσιγάρα. Σκέφτομαι να ρίξω τη μηχανή ταυτόχρονα μαζί με τον... οβολό μου στη λεκάνη και ότι τραβήξει. Αν ο Νεύτωνας είχε δίκιο (που γιατί να μην έχει δηλαδή; ) θα καταγράψω το σπλούτς σε macro mode με έκθεση ότι να ΄ναι. Μετά θα φτιάξω ένα ψεύτικο profile ότι ήμουν ορφανός από τα 3 μου χρόνια, μεγάλωσα σε αναμορφωτήριο που το διοικούσε ταγμα ροδόσταυρων τραβεστι καλογριών , ότι σνίφαρα WD40, έπινα παρφλού και ήμουν τίγκα εθισμένος στο ανθρακούχο νερό δουμπιά και ότι ξεφνικά, ενώ το είχα σκάσει από το ίδρυμα και εκπορνευόμουν σε γιαπωνέζους τουρίστες στην Ακρόπολη, βρήκα στα σκουπίδια ένα σπασμένο μεγενθυτικό φακό και μια web camera και έφτιαξα την πρώτη μου φωτογραφική μηχανή με την οποία προσπάθησα να καταγράψω τον κατεστραμμένο μου εσωτερικό κόσμο... μιλάμε για επιτυχία 100%, όλες οι γκαλερί θα ανοίξουν διάπλατα τις πόρτες τους και κριτικοί θα γράφουν 15 σελίδες ανάλυση για την φωτογραφία μου. Για δεύτερη δουλειά έχω σκεφτεί φλεγόμενα γλυπτά από στερεοποιημένα παράγωγα της μύτης μου και στο φόντο να σφάζουν ινδικά χοιρίδια.
Αυτά.![]()
Κάπως έτσι είναι και το βιογραφικό του D' Agata, απαραίτητο συσταστικό για να επιτύχεις στο χώρο της σύγχρονης τέχνης... αν ήταν δημόσιος υπάλληλος με στεγαστικό, 2 καταναλωτικά, 3 κάρτες, ενοίκιο και κουτσούβελα, θα ήταν απλά ένας δεστραμμένος και ανώμαλος, ο D' Agata όμως είναι κολασμένος καλλιτέχνης, διαμάντι μέσα στα σκατά και τέτοια. Δυστυχώς αυτό που βλέπω (και sorry που το σοβαρεύω) είναι ότι έχουμε πήξει στους politically correct ηδονοβλεψίες και συλλέκτες εμπειριών δια μέσου άλλων. Ο D' Agata και ο κάθε πυροβολημένος τέτοιου τύπου (επιτηδευμένος ή μη -γιατί παίζει και αυτό) είναι το commando που αναλλαμβάνει να φέρει την μπόχα και τη δυσωδιά στα σαλόνια για να πάρουν μια τζούρα οι καθώς πρέπει εικαστικοί και συγχροντεχνολάτρες. Απο μακρυά, από απόσταση και με το άλλοθι του ότι "εμείς τέχνη κοιτάμε".
Δεν νομίζω να είναι ο νταγκατα το θέμα. Αυτός έριξε μια ιδέα την οποία συντήρησαν κάποιοι καθωσπρεπιστές προχώ με το πρόσχημα πως οι πολλοί απλά δεν αντιλαμβάνονται τη διαφορετικότητα της τέχνης.
Οκ δεν την αντιλαμβάνομαι ούτε εγώ και την θεωρώ μια αηδία που μόνο στόχο έχει να σοκάρει. Δεν με βάζει καν σε κάποιου είδους σκέψη για να πω στάσου μπορεί όντως να κρύβει κάποιο βαθύτερο νόημα και απλά χρειάζεται χρόνος να το αντιληφθώ.
Πολύς λόγος για ένα μάτσο τίποτα.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing