Σελίδα 14 από 35 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 520

Θέμα: Φωτογραφική Μηχανή - Ένας οδηγός

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    To κορυφαίο βέβαια το έχει κάνει ένας άλλος, γέμισε ενα βάζο με κάτουρα (δικά του), βούτηξε μέσα έναν εσταυρωμένο χριστούλη και τράβηξε την φωτογραφία... μιλάμε για τέχνη όχι μαλακίες... http://en.wikipedia.org/wiki/Piss_Christ
    @@... μετά το πήδημα του καρπουζιού υπό του Θανάση Τότσικα, όλοι οι άλλοι καλλιτέχνες είναι ΓΤΚΚ (για το καρπούζι καβάλα)

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=181583

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1neb59b.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	101,8 KB 
ID:	297821
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    To κορυφαίο βέβαια το έχει κάνει ένας άλλος, γέμισε ενα βάζο με κάτουρα (δικά του), βούτηξε μέσα έναν εσταυρωμένο χριστούλη και τράβηξε την φωτογραφία... μιλάμε για τέχνη όχι μαλακίες... http://en.wikipedia.org/wiki/Piss_Christ
    Πού το πάς πού το φέρνεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    @@... μετά το πήδημα του καρπουζιού υπό του Θανάση Τότσικα, όλοι οι άλλοι καλλιτέχνες είναι ΓΤΚΚ (για το καρπούζι καβάλα)

Όνομα:	66.jpg 
Μέγεθος:	26,0 KB 
ID:	297823

μια ιδέα είναι όλα...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Και οι τρεις δεν έχουν παραπάνω από 1 λεπτό διαφορά η μία με την άλλη.

Σε καμία απ' τις παραπάνω δεν έχει γίνει επεξεργασία. Είναι ότι ακριβώς τράβηξε η μηχανή που δεν ήταν ούτε καν της προκοπής.
    Με τι μηχανή τις τράβηξες;

α μπάι δε γουέι η φωτό από πάνω είναι του Ντ Αγκατά. Φωτογράφος Μάγκνουμ κλπ
    ρίαλ θινκ
    ΤΕΧΝΗ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Όνομα:	1neb59b.jpg 
Μέγεθος:	101,8 KB 
ID:	297821
    Aχαχαχαχαχα που το θυμηθηκες αυτο!!! Μιλαμε ναι, δικαιωματικα στη πρωτη θεση!!!

Ηταν και αλλο ενα "εργο" ενα video οπου καποιος κοιταγε και καλα μεσα απο μια κλειδαροτρυπα να πηδιέται ενα ζευγαρι και επαιζε στο background ο εθνικος υμνος... και αυτο ειχε προκαλεσει μεγαλο ενθουσιασμο.

AUFGERBRACHT δυστυχως δεν εχω αλλα βλασφημα ρε συ, τελειωσαν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    α μπάι δε γουέι η φωτό από πάνω είναι του Ντ Αγκατά. Φωτογράφος Μάγκνουμ κλπ
    ρίαλ θινκ
    ΤΕΧΝΗ
    Άσε με μωρέ... και εγώ αμά πάω σε κανά β' μπο*ρδέλο ανηλιαγο και βρωμικό και τραβήξω καμιά τριτοκλασάτη εκδιδόμενη να το κάνει με έναν λεχρίτη θα το ονομάσω τέχνη... θα είναι κουνημενη και κακοφωτισμένη και θα έχει και στο καρέ μια αδέσποτη πο*τσότριχα για να ενθουσιαστεί όλος ο φιλότεχνος κόσμος... η φωτογραφία του D' Agata είναι για ξέρασμα όπως και σχεδόν όλες όσες έχει τραβήξει. Θράσος θέλει και να πλασάρεις τον εαυτό σου ως πυροβολημενο.

τώρα θες να το κουβεντιάσουμε αυτό?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    τώρα θες να το κουβεντιάσουμε αυτό?

Θα το κουβεντιάσουμε αύριο, αφού πρώτα έχω τραβήξει και αναρτήσει εδώ μια φωτογραφία απο την πρωινή κένωση εντέρου, ξέρεις αυτή μετά από τον καφέ και τα 2-3 τσιγάρα. Σκέφτομαι να ρίξω τη μηχανή ταυτόχρονα μαζί με τον... οβολό μου στη λεκάνη και ότι τραβήξει. Αν ο Νεύτωνας είχε δίκιο (που γιατί να μην έχει δηλαδή; ) θα καταγράψω το σπλούτς σε macro mode με έκθεση ότι να ΄ναι. Μετά θα φτιάξω ένα ψεύτικο profile ότι ήμουν ορφανός από τα 3 μου χρόνια, μεγάλωσα σε αναμορφωτήριο που το διοικούσε ταγμα ροδόσταυρων τραβεστι καλογριών , ότι σνίφαρα WD40, έπινα παρφλού και ήμουν τίγκα εθισμένος στο ανθρακούχο νερό δουμπιά και ότι ξεφνικά, ενώ το είχα σκάσει από το ίδρυμα και εκπορνευόμουν σε γιαπωνέζους τουρίστες στην Ακρόπολη, βρήκα στα σκουπίδια ένα σπασμένο μεγενθυτικό φακό και μια web camera και έφτιαξα την πρώτη μου φωτογραφική μηχανή με την οποία προσπάθησα να καταγράψω τον κατεστραμμένο μου εσωτερικό κόσμο... μιλάμε για επιτυχία 100%, όλες οι γκαλερί θα ανοίξουν διάπλατα τις πόρτες τους και κριτικοί θα γράφουν 15 σελίδες ανάλυση για την φωτογραφία μου. Για δεύτερη δουλειά έχω σκεφτεί φλεγόμενα γλυπτά από στερεοποιημένα παράγωγα της μύτης μου και στο φόντο να σφάζουν ινδικά χοιρίδια.

Αυτά.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Θα το κουβεντιάσουμε αύριο, αφού πρώτα έχω τραβήξει και αναρτήσει εδώ μια φωτογραφία απο την πρωινή κένωση εντέρου, ξέρεις αυτή μετά από τον καφέ και τα 2-3 τσιγάρα. Σκέφτομαι να ρίξω τη μηχανή ταυτόχρονα μαζί με τον... οβολό μου στη λεκάνη και ότι τραβήξει. Αν ο Νεύτωνας είχε δίκιο (που γιατί να μην έχει δηλαδή; ) θα καταγράψω το σπλούτς σε macro mode με έκθεση ότι να ΄ναι. Μετά θα φτιάξω ένα ψεύτικο profile ότι ήμουν ορφανός από τα 3 μου χρόνια, μεγάλωσα σε αναμορφωτήριο που το διοικούσε ταγμα ροδόσταυρων τραβεστι καλογριών , ότι σνίφαρα WD40, έπινα παρφλού και ήμουν τίγκα εθισμένος στο ανθρακούχο νερό δουμπιά και ότι ξεφνικά, ενώ το είχα σκάσει από το ίδρυμα και εκπορνευόμουν σε γιαπωνέζους τουρίστες στην Ακρόπολη, βρήκα στα σκουπίδια ένα σπασμένο μεγενθυτικό φακό και μια web camera και έφτιαξα την πρώτη μου φωτογραφική μηχανή με την οποία προσπάθησα να καταγράψω τον κατεστραμμένο μου εσωτερικό κόσμο... μιλάμε για επιτυχία 100%, όλες οι γκαλερί θα ανοίξουν διάπλατα τις πόρτες τους και κριτικοί θα γράφουν 15 σελίδες ανάλυση για την φωτογραφία μου. Για δεύτερη δουλειά έχω σκεφτεί φλεγόμενα γλυπτά από στερεοποιημένα παράγωγα της μύτης μου και στο φόντο να σφάζουν ινδικά χοιρίδια.

Αυτά.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος

Κάπως έτσι είναι και το βιογραφικό του D' Agata, απαραίτητο συσταστικό για να επιτύχεις στο χώρο της σύγχρονης τέχνης... αν ήταν δημόσιος υπάλληλος με στεγαστικό, 2 καταναλωτικά, 3 κάρτες, ενοίκιο και κουτσούβελα, θα ήταν απλά ένας δεστραμμένος και ανώμαλος, ο D' Agata όμως είναι κολασμένος καλλιτέχνης, διαμάντι μέσα στα σκατά και τέτοια. Δυστυχώς αυτό που βλέπω (και sorry που το σοβαρεύω) είναι ότι έχουμε πήξει στους politically correct ηδονοβλεψίες και συλλέκτες εμπειριών δια μέσου άλλων. Ο D' Agata και ο κάθε πυροβολημένος τέτοιου τύπου (επιτηδευμένος ή μη -γιατί παίζει και αυτό) είναι το commando που αναλλαμβάνει να φέρει την μπόχα και τη δυσωδιά στα σαλόνια για να πάρουν μια τζούρα οι καθώς πρέπει εικαστικοί και συγχροντεχνολάτρες. Απο μακρυά, από απόσταση και με το άλλοθι του ότι "εμείς τέχνη κοιτάμε".

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Εστιάζοντας κατ' ευθείαν πάνω στον ήλιο θα πάρεις σκοτάδι ή αυτό..

..... δεν έχουν παραπάνω από 1 λεπτό διαφορά η μία με την άλλη.

Σε καμία απ' τις παραπάνω δεν έχει γίνει επεξεργασία. Είναι ότι ακριβώς τράβηξε η μηχανή που δεν ήταν ούτε καν της προκοπής.
    όπως τα λες είναι.....

ένα λεπτό πριν την μαυρίλα, τραβηξα αυτή

Όνομα:	DSC05915.JPG 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	87,9 KB 
ID:	297827

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Κάπως έτσι είναι και το βιογραφικό του D' Agata, απαραίτητο συσταστικό για να επιτύχεις στο χώρο της σύγχρονης τέχνης... αν ήταν δημόσιος υπάλληλος με στεγαστικό, 2 καταναλωτικά, 3 κάρτες, ενοίκιο και κουτσούβελα, θα ήταν απλά ένας δεστραμμένος και ανώμαλος, ο D' Agata όμως είναι κολασμένος καλλιτέχνης, διαμάντι μέσα στα σκατά και τέτοια. Δυστυχώς αυτό που βλέπω (και sorry που το σοβαρεύω) είναι ότι έχουμε πήξει στους politically correct ηδονοβλεψίες και συλλέκτες εμπειριών δια μέσου άλλων. Ο D' Agata και ο κάθε πυροβολημένος τέτοιου τύπου (επιτηδευμένος ή μη -γιατί παίζει και αυτό) είναι το commando που αναλλαμβάνει να φέρει την μπόχα και τη δυσωδιά στα σαλόνια για να πάρουν μια τζούρα οι καθώς πρέπει εικαστικοί και συγχροντεχνολάτρες. Απο μακρυά, από απόσταση και με το άλλοθι του ότι "εμείς τέχνη κοιτάμε".
    Δεν νομίζω να είναι ο νταγκατα το θέμα. Αυτός έριξε μια ιδέα την οποία συντήρησαν κάποιοι καθωσπρεπιστές προχώ με το πρόσχημα πως οι πολλοί απλά δεν αντιλαμβάνονται τη διαφορετικότητα της τέχνης.
    Οκ δεν την αντιλαμβάνομαι ούτε εγώ και την θεωρώ μια αηδία που μόνο στόχο έχει να σοκάρει. Δεν με βάζει καν σε κάποιου είδους σκέψη για να πω στάσου μπορεί όντως να κρύβει κάποιο βαθύτερο νόημα και απλά χρειάζεται χρόνος να το αντιληφθώ.
    Πολύς λόγος για ένα μάτσο τίποτα.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Κουλό μέλος

Αυτά.

​The journey is the reward!

Παρόμοια θέματα

1. Μία μηχανή, ένας αναβάτης, μια παρέα....
    από Gandalf dr685sm στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2007, 22:02
  2. Φωτογραφική μηχανή - γνώμες
    από ruyjin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2007, 22:11
  3. Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
    από xampos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2007, 18:15
  4. help..φωτογραφικη μηχανη