Και ομως.. το 800 εχει επιδοσεις .. και ροπακλα για αρκετο παιχνιδι , καλη επιλογη , στα ταξιδακια θελει ομως εμπειρο ... πωπο
(συμβουλη : ενω ειναι σκυλι μηχανακι εχει μια ευαισθησια στο σασμαν , προσεχε , ειδικα το γραναζι της τριτης , μη το τσιτωνεις με λιγες στροφες, η μονη ζημια που εβγαλε σε 10 χρονια πολυ πολυ σκληρης χρησης στα χερια κολητου μου )
(αυτο απο τη βεροια το ζαχαρωνα και εγω ... )
+1 ψηφο απο μενα στο βεροιωτικο
Μου το ανεφερε ο μηχανικος μου αλλα μου ειπε οτι ειναι οκ σε αυτο το θεμα.
Απο πωπο αλλο τπτ,νεα παιδια ειμαστε!
Θα κοιταξω πρωτα το πατρινο,μιας κ με βολευει αφανταστα και εχουν κ μια διαφορα στην τιμη 900Ε τα οποια φτανουν κ περισσευουν για να κανω 1-2 μαζεματακια.
Για να τρεξω Βεροια ειναι ολοκληρη μανουρα γαμωτο!
Σαν επιλογη το dr μ´αρεσει και μενα.η καδενα ειναι ευκολη ζημια και δε θα με φοβιζε. Και στο κατω κατω μονοκυλινδρο ειναι και απτην αρχη να το χτισεις το budget σου δε το περνας.
Ψηφιζω πατρα.
Η Βεροια και η Πατρα ειναι τα ποιο παλια μεσα στο car. To "βορειο" ειναι το πιο safe δεδομενου οτι το παρεακια αυτο ειδικα ο φιλος αυτου που πουλαει ασχολειτε αρκετα.
Βεβαια αυτο απο την πατρα εριξε την τιμη του 500€ μεσα σε ενα μηνα. Τα κοιταω κανα εξαμηνο και γυριζω απο διακοπες και βλεπω την τιμη χαμηλα στο χιλιαρικο πλεον. Οποτε τα 900€ λιγοτερα σε φτανουν για λαστιχα και αναρτησεις μπρος-πισω . Συν οτι ειναι κοντα σου και το παει σε μηχανικο που οπως ειπες εμπιστευεσαι!
Βεβαια αυτο με την καδενα ισως να ειναι πιο σοβαρο απο οτι σου λεει γιατι οντως εριξε την τιμη 500 € στο πολυ μπαμ. Ειναι και ξαναβαμμενο.........
Ρε παιδες δεν ειμαι ντελιβερι,τι νομιζετε οτι θελω να κανω μεσα στην πολη κ ειδικα στην πατρα τι αποστασεις νομιζετε οτι χρειαζεται να διανυσω?
Δλδ ο bigουλας είναι πιο όμορφος απ' το ντακαράκι?
Sent from me using a computer.
![]()
Εγώ ξέρω ότι όταν ψάχνουμε για μεταχειρισμένο μουλάρι ψάχνουμε με αυτή τη σειρά.
1. Ποιο είναι το πιο καινούριο μοντέλο που μπορώ να πάρω με το budget που διαθέτω?
2. Είναι αξιόπιστο?
3. Καλύπτει τις βασικές ανάγκες μου?
3. Καλύπτει και τις δευτερεύουσες ανάγκες μου?
3,5. Το βρίσκω σε καλή κατάσταση?
4. Μου αρέσει?
5. Θα μπορέσω να το πουλήσω ή θα το παντρευτώ?
Και ερωτώ. Τι δεν έχει το ντακαρ που έχει το big?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3859185/
11 σελίδες και ακόμα δεν ξεκίνησε να ψάχνει για ένα ντακαράκι καλοδιατηρημένο.
Sent from me using a computer.