Σελίδα 16 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 234 από 234

Θέμα: MotoGP Round 10, Indianapolis , USA

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    και κλεινοντας επαναλαμβανω αυτο που εχω πει και σε αλλους αγωνες...ο rossi, ετσι ηταν και ετσι ειναι...αυτη την ταχυτητα την ειχε απ'οταν ξεκινησε...απλα οι αλλοι (pedrosa included) εγιναν πιο γρηγοροι και δεν μπορει να τους φτασει...
    H δήλωση της 10ετίας
    Ti άλλο θα ακούσω ρπμ...
    Ο rossi ήταν έτσι απ΄την αρχή, δηλαδή δεν βελτιώθηκε καθόλου και συμπερασματικά πήρε τα ΠΠ επειδή οι άλλοι ήταν πιο αργοί.
    Όταν οι άλλοι εξελίχθηκαν (Pedrosa συμπεριλαμβανομένου (κλαίω )) o Rossi πήρε τα @@ του γιατί δεν υπήρχαν ρε παιδί μου περιθώρια...στο 100% πάει απ΄το 2000 μέχρι το 2013. Δεν έγινε πιο αργός, οι άλλοι έγιναν πιο γρήγοροι.

Μάστα...τι άλλα, όλα καλά?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αλλα αυτος ειναι και ο μονος λογος που του εχουν δωσει ανταγωνιστικο μηχανακι να "ψευτοπρωταγωνιστει", γιατι εντελως υπολογιστικα ο crutchlow αξιζε την εργοστασιακη σελα και μετα ερχοταν ο espargaro απο πισω...+οι σπονσορες που φερνει...

αν αυτα τα απλα γεγονοτα τα συνειδητοποιησουν οι οπαδοι του, τα πραγματα θα γινουν πιο καλα για ολους...
    Ψιτ Σταύρε, επειδή μας τα ΄χεις κάνει αερόστατο με τον Cruts, να σου πω μια αλήθεια και μια προφητεία.
    1) Ενα εργοστασιακό @ άξιζε
    2) @@ θα πάρει στο αιώνα τον άπαντα. Κανα δυο χρονάκια με το ντουλάπι ότι αρπάξει, και μετά θα είναι έτοιμος να "αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις" στο BSB. Στην άλλη ζωή που θα βγάλουν τρίχες τα @@ του, μπορεί να πάρει και καμμιά νίκη στα MotoGP. Στην παρούσα, άντε να πάρει καμμιά ομπρελοκοπελίτσα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Δεν μας πέφτει λόγος τι κούπα θα σηκώσει μάι φρέντ. Νομίζω ότι σας τσούζει που οι άλλοι που έχουν μια - δυο όλες κι όλες και θέλετε πάση θυσία να μην σηκώνουν κούπες κι αυτοί που μπορούν...
    Πιστεύω πως στην αγωνιώδη προσπάθειά σας να εξισώσετε την (απαράμιλλη...) ταχύτητα του οποιουδήποτε Ντάνι, Γιώργου, Κέισυ, Μαρκ, με τον αποδεδειγμένα καλύτερο όλων (9 είναι αυτά και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να τα αμφισβητήσει) ισοπεδώνετε την προσπάθεια αναβάτη που έχει συνησφέρει τα μάλα στην 'πρόοδο' του άθλήματος' και έχει δώσει τόσες χαρές. Απο την άλλη δικαίωμά σας...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    H δήλωση της 10ετίας
    Ti άλλο θα ακούσω ρπμ...
    Ο rossi ήταν έτσι απ΄την αρχή, δηλαδή δεν βελτιώθηκε καθόλου και συμπερασματικά πήρε τα ΠΠ επειδή οι άλλοι ήταν πιο αργοί.
    Όταν οι άλλοι εξελίχθηκαν (Pedrosa συμπεριλαμβανομένου (κλαίω )) o Rossi πήρε τα @@ του γιατί δεν υπήρχαν ρε παιδί μου περιθώρια...στο 100% πάει απ΄το 2000 μέχρι το 2013. Δεν έγινε πιο αργός, οι άλλοι έγιναν πιο γρήγοροι.

Ψιτ Σταύρε, επειδή μας τα ΄χεις κάνει αερόστατο με τον Cruts, να σου πω μια αλήθεια και μια προφητεία.
    2) @@ θα πάρει στο αιώνα τον άπαντα. Κανα δυο χρονάκια με το ντουλάπι ότι αρπάξει, και μετά θα είναι έτοιμος να "αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις" στο BSB. Στην άλλη ζωή που θα βγάλουν τρίχες τα @@ του, μπορεί να πάρει και καμμιά νίκη στα MotoGP. Στην παρούσα, άντε να πάρει καμμιά ομπρελοκοπελίτσα.
    στο πρωτο μερος θα διαφωνησω
    στο δευτερο με βρισκεις συμφωνω

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sir Eater Προβολή μηνύματος
    Εμένα μου φαίνεται ότι τελικά οι αντοροσικοι τον θέλουνε στη σύνταξη μην τυχών κάνει κανένα τσαφ και πάρει κανένα ακόμα και δεν θα τους χωράνε οι κρυψώνες!
    Ετσι μιλαμε για πονο..
    Ασε που φοβουνται παλι κανα κλυσμα οπως τοτε με τον ψαρα...

Τελευταία τροποποίηση από SuperSonic; 22/08/2013 στις 23:25.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    H δήλωση της 10ετίας

να σου κάΝΩ κι εγώ μια προφητεία..?
    Του χρόνου που θα σουβλίζει τον κατά ένα χρόνο πιο γέρο Ρόσσι με το ντουκάτι να δω τι θα λες...

Banned
    αν φταιξουν τα ντουλαπια με σκελετο 916 και μοτερ GP iισως
    αλλιως μια μαντρα @@@@@@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    H δήλωση της 10ετίας
    Ti άλλο θα ακούσω ρπμ...

αν νομιζεις οτι δεν ειναι αληθη αυτα που λεω ψαξε βρες γυρολογια στα καλα του...τοτε ντε που σηκωνε τις κουπες, επαιρνε καμια pole position και βατευε ολο το υπολοιπο grid και συγκρινε τα με τα πιο προσφατα...
    και ψιτ, που'σαι επειδη ειμαι και καλο παιδι, βγαλε εξω τα "χρονια της ducati", κατι σαν να λεμε τα χρονια της χολερας και πιασε το 2009 (που σηκωσε το τελευταιο ΠΠ), το 2010 και το 2013 until now...
    ενδεικτικα
    mugello
    2005--> 1.49.223
    2006--> 1.49.167
    2007--> 1.50.491
    2008--> 1.48.130
    2009--> 1.49.148
    2010--> 1.49.751
    2013--> 1.47.872

αυτοι οι χρονοι ειναι οι καλυτεροι που εκανε στο τριημερο (εκτος του αγωνα..μιλαμε για καθαρα γυρολογιο, μετα θα μιλησουμε και για τον αγωνα)
    οπως βλεπεις πηρα σαν δειγμα το "σπιτι" του, που σαφεστατα του αρεσει πολυ και δεν εχει αλλαξει η χαραξη...
    μετα θα μου πεις, μα εβρεχε την μια χρονια, την αλλη οχι...μια ειχαν 800cc, την αλλη 990cc...οκ, θα σου πω, αλλα αυτα ισχυαν για ολους...οχι μονο γι'αυτον...

τελος, θα επρεπε να σας προβληματιζει γιατι εχει σταματησει να νικαει και να κανει κηδειες οπως παλια...
    τοσο μεγαλος δεν ειναι πια...μηχανακι πλεον εχει...ΑΡΑ??
    απλα δεν μπορει να βελτιωσει αλλο...παει στο 100%, αλλα δεν φτανει με τα αρρωστακια που εχει μπλεξει...ο αλλος με το καλημερα και παει για πρωταθλημα...και οχι, δεν ειναι μονο το οτι καβαλαει Honda...το Honda δεν παει μονο του...
    τελος, δεν ειναι κακο το οτι κραταει το γυρολογιο του τοσα χρονια...εγω τον θαυμαζω γι'αυτο...φαινεται οτι προσπαθει και αυτο ειναι καλο...αλλα δεν φτανει...

αυτα λοιπον ειναι τα επιχειρηματα της δηλωσης μου (που btw μπορει να'ναι και της 10ετιας)...
    θα ηθελα να μου πεις τα δικα σου επιχειρηματα για το ειρωνικο σχολιο που εκανες πανω στην δικη μου δηλωση...

εγω ξερω οτι αν ενας δορυφορικος αναβατης με υποδεεστερο μηχανακι κανει πλακα στον εργοστασιακο αναβατη της ιδιας ομαδας, χωρις ο δευτερος να εχει ελαφρυντικα π.χ. rookie, τραυματισμος, κλπ, τοτε αξιζει την θεση του...(βασικα αυτο το ξερουν και οι πετρες αλλα οκ)...
    δυστυχως στο δευτερο σκελος εχεις δικιο...γιατι οντως εμπλεξε με το dulapi και δεν θα κανει τιποτα στα χρονια που ερθουν, παρα να γεμιζει το grid...
    εκτος και αν στο εργοστασιο της audi εμφανιστει το πληρωμα του star trek απο το ετος 3258 με εδρα την Ανδρομεδα και δειξει τον δρομο για το πρωταθλημα...

α, και το "μας τα 'χεις κανει αεροστατα", δεν ειναι ωραιος τροπος να απευθυνεσαι στον συνομιλητη σου...

Τώρα που απάντησε και ο devils μπορεί να πορευθεί εν ειρήνη το thred-άκιον. Νέος αγώνας λίαν συντόμως και τα λέτε εκεί.

endo & spi :a29:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μη το ξεχάσω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIOTIS750 Προβολή μηνύματος
    http://www.onlinestreamer.info/2013/...13_19.html?m=1
    κάτω κάτω 2 hd links. Indy race
    Ευχαριστώ πολύ. κατάφερα και τον είδα το βράδυ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 16 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP Round 11 Brno České republiky
    από endopandou στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2013, 00:39
  2. MotoGP Round 11 Brno České republiky (official fan club)
    από 7gibernau στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2013, 00:42
  3. MotoGP Round 9, Laguna Seca, USA
    από mario27 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 386
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2013, 00:57
  4. MotoGP Round#8 Sachsenring Germany
    από mario27 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 383
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2013, 10:40
  5. MotoGP, Round 16 Malaysia - Sepang