Σελίδα 13 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 466

Θέμα: Σκεψεις για οικονομικο on-off ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gbtechelec Προβολή μηνύματος
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ON-OFF
    Σε ευχαριστω παααρα πολυ για τις πληροφοριες και για τον κοπο σου να τις παρουσιασεις!
    Οντως το Βεριωτικο δειχνει πολυ καλο κ προσεγμενο απο ανθρωπο που το αγαπαει. Το θεμα μου ειναι οτι ειναι μακρυα για να μπορεσω να το δω και ειναι κ λιιιγο τσιμπημενη η τιμη του... Αλλα φυσικα δε το αποκλειω,απλα λογω ευκολιας θελω να δω πρωτα το πατρινο!

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou

1.Εμφάνιση (παρέα με μια Africa για σύγκριση)
    sorry αλλά η africa είναι μια κουκλάρα στο είδος της
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paraligo Προβολή μηνύματος
    Σωστά…….. αυτό το πόσοι θα γυρίσουν να το κοιτάζουν είναι σοβαρό πλεονέκτημα για μια μοτοσυκλέτα!!!!!!!!!!!!!!
    Και αυτο παιζει,μας αρεσει η οχι.
    Εκτος και αν πιστευει καποιος οτι μετραει μονο ο "εσωτερικος κοσμος" και αν ειναι καλο κοριτσι.

Στης μηχανές όπως και της γυναίκες υπάρχουν αυτές που μας αρέσει να της βλέπουμε και αυτές που μας αρέσει να της καβαλάμε………..
    Αυτές που μας αρέσει να της βλέπουμε της έχουμε για τους άλλους και αυτές που της έχουμε για να της καβαλάμε για την πάρτη μας…………..
    Αν αυτό εννοείς πάσο χαχαχαχα
    Κρίνουμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Τα διαλέγει ο καθένας με τα κριτήρια που έχει θέσει για να ψάξει μουλάρι, και με το τι εννοεί ο καθένας μουλάρι.

Στο δικό σου ποστ εσύ εγραψες πολύ σωστά τι κάνεις όταν θέλεις να διαλέξεις μουλάρι. Δεν αντιπαρατέθηκα σε αυτό που έγραψες, απλά προσέφερα μια ακόμη άποψη.
    Πχ εγώ δεν δεν κοιτάω σαν πρώτο το κριτήριο που έβαλες. Δεν με νοιάζει να είναι το πιο καινούριο που μπορώ να πάρω. Κοιτάω πρώτα το τρίτο κριτήριο που έβαλες, αν καλύπτει τις βασικές ανάγκες μου. Επειτά κοιτάω αν είναι αξιόπιστο. Το να μου αρέσει πολύ ή να μπορώ να το πουλήσω αργότερα μου είναι αδιάφορα μιας και το θέλω για μουλάρι, δηλαδή να του πιώ το αίμα. Κοιτάζοντας αυτά τα κριτηρια λοιπόν (ή τα όποια βάλει ο καθένας για τον εαυτό του) καταλήγω σε 2-3 ή και παρπάνω μοντέλα στα χρήματα που έχω σκοπό να δώσω. Απο εκει και πέρα παίζει λίγο και η τύχη ρόλο. Ποιο θα είναι το μοντέλο που θα βρω σε αγγελία και θα είναι περιποιημένο και σερβισαρισμένο και προσεγμένο και στα λεφτά που θέλω.

Για να το κάνω ποιο λιανα, όταν έψαχνα για μουλάρι με τα δικά μου κριτήρια έπαιζαν τα: Africa/Transalp/GS650/Dominator στα λεφτά που ήθελα. Είδα αρκετά μοντέλα,αλλά λόγω παλαιότητας τα περισσότερα ήταν χρέπια. Ειδικά αυτά που ήταν σε χαμηλές τιμές στο car.gr. Ήθελαν κανα 1000αρικο απο πάνω για να γίνουν μηχανάκια. Ετυχε τελικά και πήρα ένα Τρανσαλπ που ήταν όπως το ήθελα μηχανικά και εμφανισιακά. Αν στην θέση του ήταν ένα dominator ή ενα gs 650 ή ένα Africa στην ίδια κατάσταση και τα ίδια λεφτά θα έπαιρνα εκεινο.Αυτο εννοώ οτι διαλέγουμε 2-3 μοντέλα και πάμε για το καλύτερο.

Σε μηχανές τέτοιας ηλικίας και για τέτοια χρήση δεν θέλει τόσο ανάλυση πιά. Αντε αν ο ενδιαφερόμενος είναι πιτσιρικάς και θέλει να πάρει την πρώτη του μηχανή, να τον βοηθήσουμε, αλλά νομίζω οτι ο camen σαν ήδη μοτοσυκλετιστής και ειδικά Ιταλόφιλος ξέρει οτι το τραβάμε το νημα απο τα μαλλιά. Αφου ξέρει ήδη τι θα πάρει!

Στη ερώτηση για το ποια θεωρώ καλά για την χρήση που θέλει και έχουν ήδη απορριφθεί θα πω οτι με βάση τα δεδομένα του πρώτου ποστ ένα GS650 ή ένα XT660R θα του ήταν ιδανικά.

Πολύ ωραία όλα αυτά και μάλλον έχεις δίκιο ότι το να καλύπτει τις ανάγκες μας έπρεπε να μπει πρώτο.

Θεωρώ όμως ότι η μεταπώληση πρέπει να να μας απασχολήσει λίγο. Αναφέρθηκε ήδη ότι το dr πιο εύκολα το παντρεύεσαι παρά το πουλάς οπότε τα λεφτά που θα δώσεις για να το πάρεις τα ξεχνάς. Δεν είναι λίγο αυτό. Παίζει και αυτό το ρόλο του στο που θα επενδύσεις τα χρήματά σου.
    Ίσως μετά από 1 ή 2 χρόνια βρεις ένα nc από ένα φίλο που το πουλάει. Γιατί να μην μπορείς να δώσεις αυτό που έχεις και να πάρεις κάτι καλύτερο?

Βέβαια κρίνοντας απ' τις αγορές κάποιον συναδέλφων μου πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα, οτιδήποτε μπορεί να πωληθεί. Το να το δώσω όμως 1 η δύο χρόνια μετά την απόφασή να το πουλήσω δεν είναι και ότι καλύτερο στο παραπάνω παράδειγμα.

Κάποιος μπορεί να μην έχει πρόβλημα να παντρευτεί έναν bigoula, αλλά αυτός που θα την αγοράσει μόνο και μόνο για να καλύψει κάποιες ανάγκες ίσως αργότερα το μετανιώσει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ON-OFF

Αν κατάλαβα καλά , οι περισσσότερες γνώμες για τη Suzuki DR800S βασίζονται σε ..φήμες , στο ότι κάποιος άκουσε κάτι.... ή/και στο πώς φαντάζεται κάποιος μια μηχανή μονοκύλινδη με 800 cc . Από προσωπική πείρα , θέλω να πω τα εξής .
    Σε ευχαριστούμε για τον κόπο που έκανες να γράψεις τα παραπάνω τόσο αναλυτικά.

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αγοράσω κάποια στιγμή ένα, να το φέρω σε κατάσταση βιτρίνας και να το βγάζω έξω μόνο καθε Κυριακή. Nα εγκαινιάσω δλδ μια νέα κατηγορία, την cafe on-off.
    Η υστερική απόδοση ενός δίχρονου καθαρόαιμου της δεκαετίας του 90 και η πιστονιά του bigoula είναι κάτι που πρέπει να διατηρηθεί.

Το μηχανάκι αυτό το έχει κολλητός μου σε υπερ άριστη κατάσταση και το λατρεύει.
    Αλλά και αυτό της φωτογραφίας φαίνεται πολύ καλά συντηρημένο. Δικό σου υποθέτω ε?
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από camen Προβολή μηνύματος
    Οντως το Βεριωτικο δειχνει πολυ καλο κ προσεγμενο απο ανθρωπο που το αγαπαει. Το θεμα μου ειναι οτι ειναι μακρυα για να μπορεσω να το δω και ειναι κ λιιιγο τσιμπημενη η τιμη του... Αλλα φυσικα δε το αποκλειω,απλα λογω ευκολιας θελω να δω πρωτα το πατρινο!

Σα θες μωρέ κοπέλι μπορώ να κάνω μια παράκαμψη κατεβαίνοντας κάτω και να περάσω μια βόλτα από Βέροια. Αλλά μη με πας τσάμπα κατά 'κει αφού ήδη μια γνώμη την πήρες απ' τον gbtechelec ο οποίος όπως λέει το γνωρίζει το μηχανάκι.
    Sent from me using a computer.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    sorry αλλά η africa είναι μια κουκλάρα στο είδος της
    Καθαρά προσωπική υποκειμενική άποψη, η Africa ωχριά μπροστά της σε ομορφιά...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	TriumphTiger-1995-pimento%20_red-1024_768.jpg 
Προβολές:	102 
Μέγεθος:	101,8 KB 
ID:	298137

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Σα θες μωρέ κοπέλι μπορώ να κάνω μια παράκαμψη κατεβαίνοντας κάτω και να περάσω μια βόλτα από Βέροια. Αλλά μη με πας τσάμπα κατά 'κει αφού ήδη μια γνώμη την πήρες απ' τον gbtechelec ο οποίος όπως λέει το γνωρίζει το μηχανάκι.
    Oχι αγορινα,δε θελω να μπεις στον κοπο προς το παρον.Σ ευχαριστω πολυ για την προσφορα,το εκτιμω.
    Ασε να ριξω μια ματια στο πιο αμεσα διαθεσιμο ,το πατρινο, κ βλεπουμε... Δε βιαζομαι ετσι κ αλλιως

Ο λογος που θελω να παραμεινω οσο πιο χαμηλα γινεται στο χρηματικο ειναι ακριβως το οτι αυτα τα μηχανακια τα παντρευεσε!
    Εδω πλεον στις μερες μας παντρευεσε αλλα κ αλλα μηχανακια κ για να τα δωσεις πρεπει να φτυσεις αιμα!

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από camen Προβολή μηνύματος
    Ο λογος που θελω να παραμεινω οσο πιο χαμηλα γινεται στο χρηματικο ειναι ακριβως το οτι αυτα τα μηχανακια τα παντρευεσε!
    Εδω πλεον στις μερες μας παντρευεσε αλλα κ αλλα μηχανακια κ για να τα δωσεις πρεπει να φτυσεις αιμα!
    Μη μασάς βρε, το κέφι σου θα κάνεις και ένα χιλιάρικο δεν θα το κλάψεις ποτέ, εξάλλου όποιος πάει για δεύτερο δεν είναι και σε κατάσταση δεν έχω να φάω...
    Ασε που υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να βάλεις τίποτα mt21 και να ζητάς χωμάτινο εξοπλισμό... Ο bigουλας είναι και on αλλά ΚΑΙ off...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paraligo Προβολή μηνύματος
    Στης μηχανές όπως και της γυναίκες υπάρχουν αυτές που μας αρέσει να της βλέπουμε και αυτές που μας αρέσει να της καβαλάμε………..
    Αυτές που μας αρέσει να της βλέπουμε της έχουμε για τους άλλους και αυτές που της έχουμε για να της καβαλάμε για την πάρτη μας…………..
    Αν αυτό εννοείς πάσο χαχαχαχα
    Με μπερδευεις.Προτεραιοτητα ειναι το καβαλημα τελικα, η λαθος καταλαβα?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Καθαρά προσωπική υποκειμενική άποψη, η Africa ωχριά μπροστά της σε ομορφιά...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	TriumphTiger-1995-pimento%20_red-1024_768.jpg 
Προβολές:	102 
Μέγεθος:	101,8 KB 
ID:	298137
    Και οχι μονο.

Μειονεκτημα:Θες μεγαλο σταυλο, με τοσα αλογα

και δεν ειναι off

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    και δεν ειναι off
    Στεκόμαστε αποκλειστικά στην εμφάνιση, σε τίποτα άλλο...

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με την Suzuki DR800S.
    Πόσο καλά φρενάρει με ένα μόνο δισκόφρενο και φορτωμένη με βαλίτσες και δικάβαλο ;
    Σίγουρα σε αυτό το θέμα πρέπει να είναι προβληματική εφόσον έχει και η ίδια τα κιλάκια της !

Σελίδα 13 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Enduro Training III - Off road school για μεγάλα on-off
    από Nik0s στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2008, 14:26
  2. Ερώτηση για συγκριτικό On-Off 650 στο 0-300
    από Innersense στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2005, 08:18
  3. Τιμόνι αλουμινίου για mega ON-OFF
    από zeli στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket