Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 119

Θέμα: Είναι προτιμότερο να "κλαίει" το παιδί μου σήμερα παρά εγώ αύριο...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Ο AUFGEBRACHT τα είπε όλα, τι ασχολείστε ρε σεις; το γεγονός ότι χάθηκε ένα παιδί (όπως και τόσα άλλα) και θα χαθούν κι άλλα είναι δυστύχως η σκληρη πραγματικότητα.
    Αν δεν αλλάξει μυαλά τούτος ο τόπος και οι άνθρωποι που τον κατοικούν αυτό θα γίνεται.... όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Γιατι κωστα μου και για το σεξ που θα ερθει η ωρα τους να κανουν (γκρρρρρρ) θα τους δωσουμε καποια παιδεια, δεν θα τους πουμε μην κανετε.....
    Aν του δώσεις παιδεία σχετικά με το σεξ και την εφαρμόσει,δε θα υπάρξει πρόβλημα.

Όση παιδεία και να του δώσεις όμως για τα μηχανάκια,ακόμα και αν την εφαρμόζει πάντα στο 100%,δεν εξαρτάται μόνο απ'αυτό να μη γίνει κακή στατιστική,τόσοι κακοί οδηγοί κυκλοφορούν,τόσα απρόοπτα γίνονται.

Μην επιμενετε,η σύγκριση σεξ-ατύχημα με μηχανάκι είναι άστοχη.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    1)οχι δεν ειναι κακο,ειναι δικαιωμα του καθενος πως θα μεγαλωσει τα παιδια του
    2)και οι κορες μου θα μεγαλωσουν,θα βγουν ραντεβου,θα βρουν γκομενο,θα κανουν sex-ουτε αυτο το γλιτωνω...
    Κοιτα εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ερθει ο γκομενος της κορης μου στο σπιτι.
    Απλα εχω σε περιοπτη θεση στο σπιτι(στην εισοδο φατσα καρτα)τα μεταλια της σκοποβολης........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Aν του δώσεις παιδεία σχετικά με το σεξ και την εφαρμόσει,δε θα υπάρξει πρόβλημα.

Όση παιδεία και να του δώσεις όμως για τα μηχανάκια,ακόμα και αν την εφαρμόζει πάντα στο 100%,δεν εξαρτάται μόνο απ'αυτό να μη γίνει κακή στατιστική,τόσοι κακοί οδηγοί κυκλοφορούν,τόσα απρόοπτα γίνονται.

ενταξει εχει μια απτη διαφορα
    στην μια περιπτωση(ατυχηματος)γινεσαι παππους
    και στην αλλη στην καλυτερη τρεχεις στο κ.α.τ-να μην πω χειροτερα.......

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Απλα εχω σε περιοπτη θεση στο σπιτι(στην εισοδο φατσα καρτα)τα μεταλια της σκοποβολης........
    ετοιμαζω ενα μπλουζακι για πατεραδες και δη εχοντες κορες(θα το ανεβασω σε φωτο)
    να κορνιζαρω λες οπλα-καραμπινες κλπ????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    1ον οι εχοντες κορη χαλαρωστε και αποδεχτειτε το...δεν νομιζω να θελετε να τις ταξετε στην Μαρια Παρθενο...καποιος θα τις χαρει και αυτες...τι θα τα κανουμε τα παιδια? ανωμαλα??
    2ον το κειμενο ειναι ΓΤΠΚ...μου θυμιζει λογο ιεροκυρηκα στον μεσαιωνα πριν καψουν την μαγισσα στην κεντρικη πλατεια...στον ρολο της μαγισσας, το μηχανακι του 15χρονου...

ακουστηκαν πολλες αποψεις και οι περισσοτερες ειναι σωστες...
    για μενα ισχυει:
    1ον εμπλοκη με το "αθλημα" σε μικρη ηλικια με ολο τον εξοπλισμο και ενα μηχανακι που κουλαντριζει ευκολα, για να αποκτησει παιδεια...
    2ον συνεχως ενημερωση για τα "στραβα και αναποδα" οχι για να φοβηθουν, αλλα για να το εχουν στο πισω μερος του κεφαλιου τους...
    3ον προσευχη για την κακη στιγμη να μην ειναι τοσο κακη..γιατι οσο και να μην θελουμε, θα γινει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    1ον εμπλοκη με το "αθλημα" σε μικρη ηλικια με ολο τον εξοπλισμο και ενα μηχανακι που κουλαντριζει ευκολα, για να αποκτησει παιδεια...
    Αυτό είναι το ιδανικό!
    Πες μου όμως πόσοι γονείς πλέον έχουν το χρόνο και την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο;
    Είναι ακριβό σπορ,θες μηχανάκι,εξοπλισμό,τρέιλερ,χρόνο,πίστάκια εκεί κοντά...
    Οι περισσότεροι πλέον ίσα που επιβιώνουν...
    Πάλι πάντως εξακολουθεί να'ναι πολύ επικίνδυνο.
    Oπότε αν κάποιος γονιός δε διαθέτει τα παραπάνω ή απλά δε θέλει να κινδυνεύει τόσο πολύ,δε του παίρνει μηχανάκι.
    Πολλοί δεν είχαν μηχανάκια μικροί,δεν πάθαν τίποτα,η ζωή έχει πάρα πολλά ευχάριστα ν'ασχοληθείς άσχετα με μηχανοκίνητα.

2ον συνεχως ενημερωση για τα "στραβα και αναποδα" οχι για να φοβηθουν, αλλα για να το εχουν στο πισω μερος του κεφαλιου τους...
    Πολύ σωστό και επιπλέον ο φόβος φυλάει τα έρμα.
    3ον προσευχη για την κακη στιγμη να μην ειναι τοσο κακη..γιατι οσο και να μην θελουμε, θα γινει...
    Σωστότατος και η τύχη μεσα το παιχνίδι είναι.

Το πιο σωστό όμως είναι το εξής:
    1ον οι εχοντες κορη χαλαρωστε και αποδεχτειτε το...δεν νομιζω να θελετε να τις ταξετε στην Μαρια Παρθενο...καποιος θα τις χαρει και αυτες...τι θα τα κανουμε τα παιδια? ανωμαλα??
    http://www.youtube.com/watch?v=liUy0bS93Iw

Μέλος Το avatar του/της bikgolf3
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Γιατι κωστα μου και για το σεξ που θα ερθει η ωρα τους να κανουν (γκρρρρρρ) θα τους δωσουμε καποια παιδεια, δεν θα τους πουμε μην κανετε.....
    Έτσι ακριβώς....
    Θυμάμαι πάντα τον πατέρα μου να μου εξηγεί όταν πηγαίναμε κάπου με το αμάξι...
    "αυτό το σήμα σημαίνει αυτό,το άλλο αυτο" και πάει λέγοντας...
    Όταν κάποιος περνούσε με στοπ,κοκκινο,αντικανονικά γενικώς τον θυμάμαι να μου εξηγεί πόσο επικίνδυνο είναι και να μου επισημαίνει ότι η ασφάλεια όλων είναι το πρώτο ζητούμενο...
    Μηχανάκι δεν του ζήτησα να μου πάρει,πήρα δουλεύοντας στα 17!
    Μου έδινε το δικό του για καμία βόλτα στα 15 με 16 (SUZUKI PUCH 125!) αλλά ρε παιδιά είχα πάρει μια σωστή γραμμή...είχε ποτίσει ο εγκέφαλος πια με τόσα "μαθηματα" σε κάθε βόλτα...
    Πρώτα απ'όλα λοιπόν έχουμε ευθύνη ΕΜΕΙΣ οι γονείς να μάθουμε στα παιδιά μας τη σωστή συμπεριφορά είτε οδικη,είτε κοινωνικη...

υ.γ.: το κείμενο δεν το σχολιάζω,το παράτησαν στη μέση κι εγώ...!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Δεν νομιζω. Η μονη διαφορα ειναι οτι στο σεξ το ατυχημα ερχεται αν ευστοχησεις, ενω στην μηχανη αν αστοχησεις.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Banned
    2ον το κειμενο ειναι ΓΤΠΚ...μου θυμιζει λογο ιεροκυρηκα στον μεσαιωνα πριν καψουν την μαγισσα στην κεντρικη πλατεια...στον ρολο της μαγισσας, το μηχανακι του 15χρονου...

ακουστηκαν πολλες αποψεις και οι περισσοτερες ειναι σωστες...
    για μενα ισχυει:
    εχεις δικιο
    και συμφωνω μαζι σου
    αλλα δυσκολα αποδεχεσαι καποια πραγματα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Δεν νομιζω. Η μονη διαφορα ειναι οτι στο σεξ το ατυχημα ερχεται αν ευστοχησεις, ενω στην μηχανη αν αστοχησεις.
    Δεν κατάλαβες,δεν είπα ποτέ ότι υπάρχει ατύχημα στο σεξ.
    Tο σεξ είναι συνειδητή επιλογή(εξαιρείται ο βιασμός).
    Το ατύχημα με το μηχανάκι δεν είναι συνειδητή επιλογή.
    Πάμε πάλι
    Α:σεξ
    Β:ατύχημα με μηχανάκι

Η συσχέτιση Α και Β είναι άστοχη.

Εντάξει τώρα;

ΥΓ:δε χρειάζεται ν'αστοχήσεις εσύ για να γίνει το Β,αρκεί να μαλακιστεί κάποιος άλλος.
    ΥΓ2:επίσης καμμιά σχέση σε συχνότητα,πιθανότητα και συνέπειες αν κάτι στραβώσει κάνοντας το Α με το αντίστοιχο του Β...
    Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 24/08/2013 στις 14:09.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Την βλεπω την δουλεια.Η κορη να σε κραταει και ο γκομενος να σε βαραει με τα μεταλλια στο κεφαλι

Ε ρε τι τραβαμε και μεις οι παντρεμενοι...

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Εγώ πάλι διάβασα πολλές φορές τις λέξεις ηλικία, ανήλικο,παιδί, σωστή χρήση, δίπλωμα.
    Περίμενα να διαβάσω κάτι πολύ χειρότερο, αλλά OK δεν μου φαίνεται τόσο κακό.
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

+1000..δεν ξερω ποσοι απο σας που διαφωνητε με τον κωστα η το κειμενο εχετε παιδια ? [αγορια] που ενοειται οτι ειναι πιο παρορμιτικα και ειναι πιο ευκολο να συνβει ,ειναι ατυχημα καβαλοντας μηχανη .
    καβαλαω πολλα χρονια και δε θυμαμαι και εγω ποσες μοτο εχω αλλαξει .κοιτωντας πισω ομως στην εφηβια αντιλανβανομαι οτι ειμαι ζωντανος απο τυχη και μονο !!
    οι φορες που πηγα να καρφοθω με 160+ πολλες , ευτηχως η τυχη ο θεος δεν ξερω τι ? με βοηθησαν και μεγαλοσα.
    εχω ενα γιο που ειναι μικρος και με πιανει τρομος στην ιδεα οτι οταν μεγαλωσει μπορει να "κολησει" το μικροβιο και να μου ζηταει μηχανη ,παρ ολο που ειμαι χρονια στης μηχανες και της λατρευω δεν θα το θελα.
    τωρα αν τον δω και δεν γινετε αλλιως μια λυση υπαρχει να τον μαθω να οδηγει καλα και με ασφαλεια !!
    αλλα πιστεψτε με δεν ειναι ευκολο να δεχθεις να οδηγα το παιδι σου ,μηχανη με ολους αυτους τους καφρους εκει εξω!!που για αυτους εισαι ενα φτερο που θα αλλαξουν τιποτα αλλο.
    και με ολα αυτα που εχω δει και εχω γλυτωσει η σκεψη παντα θα με τρωει και αν ?κ αυτος δε σταθει τυχερος ... δυσκολο πραγμα για ενα γονιο !! να το αποδεχθει..
    θα προτιμουσα να μην "κολουσε" ...

Παλαιό μέλος
    Φιλε Νικο-s πολλοι εχουμε παιδια στις επικινδυνες ηλικιες.Αν καταλαβα καλα οι περισσοτεροι διαφωνουνε περισσοτερο με το στυλ του κειμενου και οχι τοσο με την ουσια.

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το νέο μου "κοριτσάκι" κι εγω!!
    από sarimarina στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2011, 18:52
  2. Τι είναι τούτο να το ξεριζωσω???
    από rockobok στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2009, 21:16
  3. Αρκει το παριζακι μου να ειναι....
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ